Dag.16 Mina djur

Jag har mina två underbara hundar. Roddy är snart 3år och är bossen hemma, han är världens snällaste hund (dessutom väldigt lat). Biffen är 5mån och har typ damp, men han kan springa runt hela huset ena sekunden och den andra ligga och snarka på min mage. Biffen brukar också göra allt för att reta Roddy men dom är dom bästa mina små barn!


Spel och vinkväll hos Kalle!

img_2918 (MMS)

Spel och vinkväll hos Kalle!


Dag.15 Mina drömmar

Oj den här va svår. Jag har så många drömmar, så mycket jag vill göra. Jag vill resa och se hela världen, jag vill ha mitt egna företag. Jag älskar också och skriva, det är terapi för mig, men vad för bok jag vill skriva håller jag för mig själv, jag vill hjälpa människor.

Det finns ju mycket man vill göra, men undra hur mycket man kommer hinna med eller kunna göra. Men drömmar kan aldrig bli förstora och jag ska fan göra allt för att uppfylla så många jag bara kan!


Fikamys

Har precis kommit hem igen. Har haft världens mysigaste dag med Helena, suttit och pratat om allt och ingenting. Det känns som vi träffa varandra igår, det är så skönt att vi kan ses typ en gång i månaden men ändå så är det ingen skillnad! :) Träffade Sofie också så körde hem dom båda och nu är jag hos mamma. Ska dricka lite kaffe och sen ska man väl försöka göra sig redo för kvällen, vad som nu händer?!

Och jag vet att jag är rutten på att uppdatera 30dagar, 30sanningar men det kommer om en stund.




Dag.14 Den perfekta dejten

Jag tycker det är svårt att beskriva den "perfekt dejten". Det beror ju på vem man spenderar den men, oftast så spelar det ingen roll om man äter mat eller kollar en film. Gillar man personen (vilket man oftast gör) så blir det nog en perfekt dejt vad man än gör. 




Godmorgon

Eller aa vakna för en timma sen, tog mig ett varmt och skönt bad, pelade kroppen lite. Kände att de behövdes eftersom jag typ aldrig gör sånt. Jag tar mig aldrig tiden till att ta hand om mig själv, ansiktsmasker och sånt gör jag typ en gång om året :P Jag duschar bara, tvättar håret och tar bort oönskad hårväxt, det är typ det ;) Kanske ska försöka bli lite bättre på det, men det tar ju så lång tid jämt och ständigt..

Sen käka jag iaf frulle. Nu sitter jag och kollar av mejlen och dricker kaffe. Ska snart åka iväg med mamma, blir nog en sväng förbi Ikea.


Dag.13 Den här veckan

Den här veckan spenderar jag med min mamma. Vi har haft mycket i huvudet hela dagarna och fått mycket gjort. Imorgon ska vi uträtta lite ärenden på förmiddagen och sen hämta mackan från skolan så han äntligen kan klippa till sitt hår, det behövs verkligen men mackan har inte velat. Ska också försöka få allt på listan gjort innan veckans slut och till helgen får vi se vad som ska hittas på.

Det jag har att se fram emot är att jag får träffa min underbara vän Helena på fredag. Det va för länge sen vi sågs, länge sen vi hade våra timmars pratstunder om allt från himmel och jord. Jag saknar henne faktiskt, vi har inte kunnat setts så mycket eftersom vi båda har flyttat men det är ändå skönt att veta att vi inte tappat kontakten för det! <3

Nej nu ska jag stänga av datorn och försöka sova, dvs om det ens går.


Skolavslutningen i 7an


Marcus kan vara väldigt underhållande ibland

Tänkte att eftersom min lillebror är så himla rolig ibland så måste jag ju bara dela med mig av hans sköna komentarer.

Igår gick Marcus ner på ett knä och sa:
M: Åh nicole jag är kär i dig, gifta mig med dig.
Jag dör av garv och sen säger han
M: Nej nicole du redan giftat dig.
Mamma garvar och undrar vem jag är gift med då svarar han kort och gott
M: Pappa Tony..


Det här kopiera jag från casses blogg när hon och mackan hade pratat om Gambia;
Han sa att vi inte får simma långt ut, så att det inte kommer några hajar och han hoppades på att det inte fanns några krokodiler vid stranden.

M: - Men inte ta med aporna hem.
J: - Nej men man kanske får mata dom?!
M: - Då kommer dom säga: Åh, banan! Då kallar vi dom för härmapor!

När jag berättade att dom säljer juicer och fruktsallader på stranden, sa han:
M: - Hoppas inte att aporna äter upp min fruktsallad då!
Jag: - Nej vi får hålla koll på den
Marcus sitter och ska spela kort och mamma undrar vad dom ska spela.
Marcus: Spela pok..
Mamma: Pok? Menar du poker?
Marcus: Ja, poker. Mamma jag kan inte prata svenska
Idag ville Mackan ta lite kött precis innan läggdags, så han får en liten bit och sen säger mamma att det räcker. Då blir han ju lite sur och säger;
M: Mamma du är en riktig snåljåp.
Marcus brukar alltid säga till casse att hon är så duktig på att köra bil så någon dag när jag körde mammas bil så fråga casse om jag körde bra och marcus svara;
M: Nej Nicole lite dålig.
Vid ett senare tillfälle sitter jag och kör min och casses bil då säger han från ingenstans:
M: Nu du kör bra Nicole. Men inte mammas bil, då du kör lite dåligt. Du kan bara köra den här bilen.
Jag: Så du menar att jag bara kan köra Volvon men inte mammas bil?
M: Ja! Så kollar han glatt ut genom fönstret igen.

Man kan ju inte låta bli att älska den lilla sötnosen, jag undrar vart han får allt ifrån :P




Smaklig måltid!

img_8909 (MMS)

Smaklig måltid!


Redbull räddar min dag, tror jag lider av ...

img_3607 (MMS)

Redbull räddar min dag, tror jag lider av allvarliga sömnproblem :P


Dag.12 I min handväska

Okej, min handväska är alltid fylld med saker, ibland lite konstiga saker. Men ska tömma väskan och se efter vad vi hittar.

Pressentkortsförpackning (utan kortet)
Sminkväska
Kameraladdare
Mobilladdare
Cig
Ett papper att casse har hyrt bil för länge sen (varför jag har den vet jag inte)
En kupong för en gratis körlektion, känns ju som att jag kommer använda den?
Post-it lappar
Anställningsavtal
Två recpet häften från Maxi
Ett tomt aleminium cig paket
Klocka
Läppstift
Skräp
Huvudvärkstabletter
Tamponger
Halstabletter
En bok
Små pengar
Två usb minnen
Internet dosa
Tändare
Pennor
Almenacka
Kirurgtejp
P-piller
Plånbok
Läppsyl
Massa kvitton
Örhängen

Ja jag tror det va allt, dags att rensa kanske? :P


Godmorgon

Så jävla trött. Har inte kunnat sova i natt, vaknat till hela tiden och det va samma sak för mamma. Vi somnade båda två på soffan och båda va för trötta för att gå till sängen. Ursch, nu ska vi ner till banken och sen hem igen och duscha. Sen ska vi åka på några ärenden. Men hur ska man kunna hålla sig vaken? Det blir ett projekt


Söndagsmys med världens bästa mamma<3

img_0661 (MMS)

Söndagsmys med världens bästa mamma<3


Dag.11 Mina syskon

Cassandra Isabell: Den enda i syskonskaran som är äldre än mig. Vi har väl inte alltid varit bästisar direkt, men det är väl vanligt mellan syskon. När vi bråkar gör vi det i 2 sekunder och sen blir vi sams. Hon är en av mina bästa vänner och hon finns alltid där för mig. Det är oftast henne jag ringer när jag är ledsen, henne jag smsar när det hänt något roligt eller bra. När jag gick i skolan smsade jag alltid henne när jag fick tillbaka ett provresultat eller liknande. Hon är en vacker och godhjärtad människa och hon är inte rädd att säga vad hon tycker vilket jag beundrar.




Tim Zackarias: Tim är nog den som jag aldrig bråkar med. Vi bor nu tillsammans sen några månader tillbaka. Han är så duktig, hjälper alltid mig med tvätten, maten osv och gnäller aldrig. Han är nog den gladaste i familjen. ;) Han är en riktig datanörd och även han säger vad han tycker och ibland har han fått ta smällar för det (bokstavligt talat). Han är den som alltid ställer upp på alla, oavsett vad. Sen är han rätt smart också men det gillar jag inte att erkänna för då blir han så jävla kaxig ;)


Felicia Kerstin Linnea: Min enda lillesyster, ibland kanske jag behandlar henne som mindre än vad hon är. Men det är för jag själv tänker på hur jag var i hennes ålder och vill bara se efter henne. Hon är min kopia, kanske därför man oroar sig ibland? Vi brukar kalla henne korkad i familjen, men det är för att hon kan säga rätt roliga saker ibland, men ett skratt förlänger ju livet så man ska inte klaga ;) Men vi har jätte bra kontakt, vi kan prata om allt och vi vet allt om varandra.


Marcus Eric: Min lilla quackie. Han kommer alltid vara min lilla prins, hur gammal han än blir. Så rolig liten kille. Mamma säger att han är exakt likadan som jag va när jag var liten så det blir svårt att bli sur på honom när han busar ;) Jag har alltid så kul när jag är med mackan för han slänger alltid ur sig massa roliga kommentarer eller leker teaterapa. Men han är också väldigt duktig på att göra mig glad när jag är ledsen.


Liam Christoffer: Liam är en riktigt gamer, han och jag kan sitta i flera timmar och spela Ps3 eller liknande. Och han blir kompis med alla, han har liksom kompisar från 10år och uppåt. Så rolig, men han har ett jävla humör, man vill inte vara i närheten om Liam förlorar på ett spel :P Men Liam försvarar alltid sina syskon, även om det kanske innebär att ljuga lite för mamma eller pappa.


Världens bästa syskon, älskar er <3


Dag.10 Det här hade jag på mig idag

Fick publicera om det här för att kunna byta kategori
Hade på mig en skjorta från Bikbok, under den ett linne från H&M, jeans från ? Och skor från Adidas. Nu deckar jag, puss

Vaccination

Somnade igår på soffan vid typ 10, hade huvudvärk som dödade mig. Gick och la mig i sängen vid 11 och somnade på en gång. Vaknade av att telefonen ringde och det va Sofie, jag va så förvirrad att jag trodde de va morgon så jag fick panik att jag hade sovit bort hela dagen. Men sen kollade jag på klockan och det va 1 på natten så Sofie garvade lite åt mig och sen decka jag igen :P
Idag blir det nog lugnt tror jag, kanske ska åka till tumba ikväll? Träffa världens bästa chippen kanske? Det återstår att se. Ni ska få lite bilder från igår, paniken jag hade när jag skulle ta sprutan, inte konstigt att mackan blev rädd när det va hans tur liksom :P

Ska åka och hämta Casse om ett tag och sen...

img_5704 (MMS)

Ska åka och hämta Casse om ett tag och sen blir det att ta sprutor, ursch :(


Dag.9 Min tro

Jag är ingen religiös person, jag tror inte på Gud. Jag tror inte på att Jesus gick på vatten eller att hans morsa blev på smällen som oskuld. Jag tror dock att Jesus fanns, men han var inte Guds son. Han gick säkert på is och ville skryta för polarna.

Jag tror på att allt som händer, händer av en mening, dvs Ödet. Jag tror inte på att allt är förutbestämt, att det inte spelar någon roll vad du väljer att göra för det redan är bestämt att du ska göra exakt så. Däremot tror jag att allt händer av en anledning. Om jag har två val och jag väljer det ena och jag får någon vinnig utav det så var det meningen att jag skulle få det just den här gången och om jag däremot inte fått någon vinning utav mitt val så var det meningen. Man kan inte få vinst varje gång.

Jag tror också lite på det här med karma, att om du gör bra saker så händer det dig bra saker och om du gör dåliga saker så händer dåliga saker. Jag tror inte direkt att Josef Fritzl skulle skrapa fram en mille på triss liksom (dåligt exempel men ni fattar min poäng).


Jag tror på att andar finns, att man faktiskt kan få kontakt med "den andra sidan". Jag tror på så mycket som att man åter föds, men jag är även lite skeptisk. Jag tror att det finns så mycket som vi inte vet om, som inte har bevisats än, att vi bara inte har kommit så långt att vi faktiskt kan konstatera att tex det finns små gröna gubbar från mars.


Det spelar ingen roll vad jag säger eller hur duktig jag är på att argumentera för min tro, för er som är religiösa så spelar det ingen roll. Vad jag än säger så kommer ni inte att ändra eran åsikt och desamma gäller vad ni säger till mig. Att diskutera religion leder ingen vart. Religion skapar krig, konflikter och hat.


Vad tror ni?



Hejsan svejsan

Vaknade runt 12 men låg kvar i sängen ett tag så det blev en sen frukost. Blev keso, avokado, juice, yoghurt och kaffe :) Ska ringa lite samtal och skicka i väg lite mail nu.

Framtidsplaner

Sitter och pratar med Sofie om vad jag ska jobba med i framtiden. Författare tänkte jag först men pressen på att en bok ska bli bra och så blir för jobbig för mig. Sen tänkte jag på astronaut för en utbildad astronaut kan tjäna upp till 800 000kr om året. As nice ju, jag menar hur mycket jobbar man? Man åker ju inte direkt till rymden varje dag så svårt kan det ju inte vara?! Så blir man jätte känd för man gör en liten trip till rymden, as grymt! Nej men ska fundera vidare på det här, får se om jag får någon genialisk framtidsplan.
Ska kolla The Social Network snart, så godnatt på er!


Dag.8 Ett ögonblick

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har varit helt död av någon anledning dom senaste dagarna..

Den här tycker jag är jätte svår och jag har försökt komma på något som inte är tråkigt. Har suttit jätte länge och försökt komma på, linn har försökt hjälpa mig men det står helt still.

Ett ögonblick som jag kommer glömma är när jag och Linn hade bråkat skit länge (kommer inte ens ihåg varför vi bråkade) och vi hade ignorerat varandra, men så en dag så skulle vi prata ut om vårat lilla bråk. Vi gick en promenad och så fort vi tittade vi på varandra och började as garva. Sen va vi vänner och det är så det fungerar när vi bråkar ;)

Det här va när vi typ gick i 9an och vi har väl typ bråkat en gång efter det, vi kan helt enkelt inte vara sura på varandra. Lite tråkigt ögonblick kanske men det va iaf något jag inte glömmer.





Dag.7 Mina bästa vänner

Mina vänner är underbara. Utan dom så hade jag inte klarat mig. Det är viktigt att ha vänner i sitt liv, det är dom man lutar sig mot när det är tuffa tider, det är dom man kan sitta och fika med flera timmar och bara prata om ingenting. Jag är så himla tacksam för mina vänner som alltid stått vid min sida i vått och torrt. Jag känner inte att jag måste sitta och namnge mina bästa vänner för ni vet exakt vilka ni är. Jag älskar er och jag hoppas att ni förstår det och att ni vet att jag skulle kunna göra vad som helst för er. Ni är underbara mina kära vänner hoppas ni förstår det! <3


Dag.6 Min dag

Det har varit en lång och tufft dag. Utan någon natt sömn så åkte jag och pappa iväg 8 i morse. Det började med att vi mötte upp lite folk och fikade sen åkte vi vidare. Runt 11 blev det en lunch på söder, jag drack världens bästa cappuccino, då menar jag verkligen världens bästa också! Efter lite mat och snack om dans så åkte vi till Solna. Efter att ha spenderat dagen bakom ratten så hade jag inga krafter kvar så runt 4 åkte jag till casse och vilade medan hon och pappa åkte vidare. Runt 6 tiden åkte vi hem och va helt klara, skönt att komma hem i tid för en gångs skull.

I bilen från Maxi hörde jag på radion; "Förare tror oftast att dom orkar köra mer än vad dom egentligen gör utan sömn. Många trafikolyckor sker när en förare är trött"

Kände att det faktiskt va dags att parkera bilen efter den här dagen.

Blev btw stoppad för första gången, trodde det va ett skämt men det va det tydligen inte. Pappa lämnade mig ensam med poliserna :P Men det gick bra, slapp böter och fick åka vidare. Rätt snygg polis va det också ;)


Nu sitter jag framför True Blood, Tim ladda ner tredje säsongen så nu kan jag inte sluta titta. Men imorgon är jag ledig så det gör inget om man tar lite sovmorgon.



Lunchrast

img_8804 (MMS)

Lunchrast


Dag.5 Vad är kärlek?

Tror jag har skrivit om kärlek några gånger i min blogg.

"Kärlek är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet. Kärleken kan vara riktad mot abstrakta ting som konst eller nationen, mot mer allmänna konkreta ting som naturen eller Kyrkan, eller till mer specifika konkreta objekt som ens hem, ens husdjureller en nära medmänniska, inklusive den egna personen.. Kärlek kännetecknas av en vilja att ge villkorslöst till någon eller något, det vill säga att bete sig altruistiskt. Ett exempel är föräldrars kärlek mot sina barn. Ett annat är den känsla som två människor känner för varandra som innehåller en både fysisk och psykisk attraktion." (http://sv.wikipedia.org/wiki/K%C3%A4rlek)

Kärlek är en känsla, en passion. Man kan känna kärlek för sina syskon, sina föräldrar, sina barn eller sin partner. Kärleken till familjen är ovillkorlig. Kärleken till en partner är en annan slags kärlek. Kärleken man känner till en pojkvän/flickvän är en passion, en sexuell attraktion. Att vara kär är underbart, det där pirret i magen, lyckan man känner när man bara är i personens närhet. Men samtidigt har man känslan i bakhuvudet att det någon dag ta slut, att alla sagor inte har ett lyckligt slut. Men det är sånt man ofta förtränger för tillfället, det är något man inte tänker på. Men när/om det tar slut så är det den värsta känslan av alla. Det känns som att hela världen faller samman framför en.

Men kärleken är underbar, det är kärleken som får oss att orkar, som lyfter oss och ger vårat liv en mening. "All we need is love"..




Dag.3 Mina föräldrar

Mitt inlägg försvann av någon anledning :S
Jag har världens bästa föräldrar, jag vet att alla säger det men jag har fan det! Min pappa är min bästa vän, visst att vi kan tjaffsa och bråka men det är inget vi inte löser på 5min. Pappa är den jag pratar med, när det hänt något, när jag går hem själv på kvällen eller när jag bara känner för att prata med någon. Missförstå mig inte, jag pratar lika mycket med mamma som med pappa. Mamma kanske är den man går till när det gäller tex sex, sånt som är lite pinsamt att prata med pappa om. Men annars pratar jag lika mycket med dom båda. Pappa är den jag går till när jag vill ha sympati, för han är duktig på att tycka synd om mig ;)
Mamma brukar säga att jag är hennes klon, så jag antar att vi är rätt lika både till useendet och beteendet. Hon är min klippa i stormen, mitt paraply i regnet. Min mamma har format mig till den jag är idag och det är jag evigt tacksam för! Jag ser upp till mamma, till den starka kvinnan hon är och det inspererar mig att vara stark.
Mina föräldrar är mina förebilder, mina klippor. Utan dom så skulle jag inte vara den jag är idag och därför älskar jag dom så mycket. Det går inte att beskriva med ord vilket kärlek jag har till mina föräldrar!
Jag älskar er <3

Dag.4 Det här åt jag idag

Till frukost åt jag två rostade mackor med ost, självklart en kopp kaffe till det. Till lunch åt vi någon arabisk buffé i Sätra och till middag blev det korv och pommes. Kände också för att vara lite fet så jag åt en popcornpåse också ;)
Intressant må jag säga, mycket intressant...

Dag.2 Min första kärlek

Min allra första kärlek kommer jag inte ihåg, alltså när man va liten och man blev kär i ungefär varenda kille. När man inte visste vad kär egentligen innebar, när man knappt våga krama sin kille. Så jag kör min första kärlek som min första riktiga pojkvän.

Jag hade varit jätte kär i honom i två år och jag tyckte han va så snygg! Dessutom tyckte min kompis han va snygg också så då va jag ju bara tvungen att ha honom ;) Men jag trodde aldrig för en chans att vi någonsin skulle bli tillsammans, han va ju skit snygg och två år äldre och där va lilla skiten jag på nästan 13år.

Iaf, vi blev till slut tillsammans. Det va verkligen det där pirret i magen när man var med honom, jag kunde till och med känna det när jag fick ett sms. Vi va tillsammans några månader och jag tyckte allt va skit bra tills han dumpade mig för en annan tjej och krossade mitt hjärta. Vi försökte en gång till ett tag efter men det fungerade inte för oss av olika anledningar. Men idag är vi bra vänner så det glädjer mig.


grodan är en envis kille..

Har varit iväg idag. Jag och mackan åkte till casses nya lägenhet och hälsade på. Sen åkte vi och hälsa på stackars Petra, hoppas verkligen att allt går bra och att hon får komma hem imorgon! <3

Blev en sen middag på bene, men jag tog med mig salladen hem eftersom jag knappt åt någonting så har jag till ikväll ;) Försöker just nu att få grodan i säng, men det är inte alltid så lätt.. I natt ska jag hämta casse och köra hem henne, är man inte en snäll syster?

Uppdaterar senare med dag 2


Rasism

Cassandra satt och pratade lite idag om rasism, behöver inte gå in på detaljer men det fick mig att tänka på hur orättvisa vissa människor är. Rasism är att vara trångsynt om ni frågar mig. Hur kan man ha hat eller dömma en människa från dess ursprung? Jag är halv svensk, jag är kvarts finsk och kvarts alger, räknas jag som svensk då eller räknas jag som utlänning? När jag ställer vissa den frågan så får jag oftast svar som "men du är ju mer svensk och född i Sverige" eller "men finsk räknas inte som utlänsk" jag har till och med varit med om en person som varit jätte trevlig fram till personen fått veta mitt ursprung. Visst jag är född i Sverige och är därför svensk, men alla turkar, kineser, afrikaner osv som är födda i Sverige då? Är dom inte lika mycket svensk som jag? Och att jag inte är utlänsk för jag är finsk är ju bara väldigt korkat, finnar är väl lika mycket invandrare som araber?



Hittade den här bilden, det är tydligen "svartskallarna" som förstör vårat land. Hur tror ni Sverige hade sett ut om vi inte hade haft invanring? Visst kan jag tycka att vi kanske borde sänka invandringen en anning, men inte för jag inte vill ha "svartskallarna" här utan för vi behöver fler jobb, bostäder etc. Jag vet att det finns vissa invandrare som lever på bidrag och vissa gör det för dom inte har något val, vissa av andra själ. Jag vet att många invandrare begår brott men att klassa det som att de är bara de som mördar, våldtar och stjäl är så förbannat jävla irriterande! Hur många mörkertal tror ni det finns på tillexempel våldtäkter? Hur många tror ni sker i svenska hem, kanske till och med av svenska män? Jag kan inte svara på den frågan, det kan nog ingen. 

"... i november 1979 när hans 29-åriga flickvän ville kela med honom. Han tog fram handklovar och satte dem på henne och tappade upp ett bad. Sedan dödade han sin flickvän och styckade kroppen. Han slängde huvudet i Malmö hamn tillsammans med några andra kroppsdelar. Men behöll cirka 17 kilo i sin lägenhet. - Det blev ett tiotal måltider, uppgav han för poliserna som förhörde honom..." (http://kvp.expressen.se/nyheter/1.83677/kannibalen-i-frihet)
Vad ska man tycka om den här mannen då? Är inte han lika dålig som alla "svartskallar"? Killen mördade inte bara sin flickvän, han åt henne också. Nu ska jag väl inte sitta och försvara en sida, men jag tycker att om man är så trångsynt som vissa människor kan vara så har man något allvarligt fel i huvudet. Jag tycker lika illa om alla som begår hemska brott som tex våldtäkt, oavsett ursprung. Alla de borde kastreras! Det handlar inte om ras, det handlar om rättvisa.

Jag förstår inte vad det är för skillnad på en svart, gul, brun, lilla eller vit människa? Vi är väl alla människor, i grund och botten, från början liksom? Om allt människa/rashat bara kunde utrotas, jag förstår inte hur det än idag kan finns kvar. 

Visst Alis farsa var självmordsbombare, måste Ali vara det då? Bara för hans ursprung? Är han inte en ensam individ? Vad skulle du tycka om du kom till ett främmande land och alla dömde dig, inte för något du själv gjort, utan för hur du ser ut och vart du kommer ifrån? Jag tror inte att många skulle vilja uppleva den käslan av utstötthet, att känna sig utanför och att man inte passar in. När man va liten blev man ju skit ledsen om några stod och viskade på skolgården och man inte fick höra, det gjorde ju jätte ont. Tänk om det va mig dom viskade om? Ungefär så måste det kännas för dom som blir offer för rasismen, att känna att dom inte passar in.

Jag kan verkligen inte förstå, jag kan bara inte. Är det för jag själv är utlänsk eller är det för jag är en rättvis människa? I don´t know, jag tycker bara att alla människor har rätt att bli sedd för den individ dom är och inte färgen på deras hud.  



Dag.1 Presentera mig själv

Okej, presentera mig själv. Here it goes!

Jag är social, (väldigt) pratglad, har humor, kan skratta åt mig själv lika väl som andra. Jag älskar att driva med mig själv och andra. Jag är väldigt skadeglad, det finns ju inget roligare än någon som ramlar tex av en stol ;) Min syster skulle kalla mig dålig förlorare, jag skulle hellre säga att jag helst vill vinna när jag spelar. Jag står för vad jag tycker och är inte rädd för att göra mig hörd, både på gott och ont. Jag tar alltid hand om alla, sätter andra före mig själv, vilket ibland inte har varit så smart. Jag öppnar inte upp mig och pratar känslor, det är inte min grej.

Jag har svårt att lita på folk och släppa in dom, men är väldigt godtrogen. Jag tror alltid det bästa om folk tills dom visar motsattsen. Jag hatar orättvisa, folk som dömmer i förväg och folk som inte har sina egna åsikter. Jag är envis och svartsjuk, ibland kan jag lida av lite PMS (casses ord, inte mina), men är oftast glad. Jag lever för mina vänner och min familj, det finns inget viktigare i livet än att ha människor nära sig som man älskar och litar på.

Trivs grymt bra med livet just nu, jag har två jobb som jag tycker om, jag har min familj nära, jag har mina hundar, jag har bra kontakt med mina vänner (de flesta iaf) även fast jag flyttat, vilket känns väldigt bra.

Tror den här presentationen får duga, jag har ju så många bra sidor så det skulle ju ta evigheter för er att läsa annars så jag nöjer mig med några ;)



30 dagar 30 sanningar

Jag har suttit och läst massa bloggar i brist på annat och hittade att många gjorde en lista "30 dagar, 30 sanningar".. Så ja, jag gör väl också ett försök då. Här är listan, kör igång med första ganska snart.

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Mina bästa vänner.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Den perfekta dejten.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Mina djur
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Våra dagar.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första gång.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Min sista dag i livet.
Dag 30 – Mina förhoppningar om nästa år


Hallå,

har suttit med Trygg-Hansa och polisen i telefon i ca en timma. Nu är det bara att sammanställa en lista på allt jag blivit av med under inbrottet i förrådet och hoppas på att allt går smidigt. Helst av allt skulle jag bara vilja ha tillbaka mina saker eftersom det mest är pressenter och grejer jag haft sen jag va liten. Men den chansen är väl liten tyvärr.

Ikväll blir det ett nytt jobb pass, natten va lugn idag så får hoppas på att det går lika bra i natt. Ska ta mig ett varmt och långt bad så fort mamma kommer hem.

Marcus är rolig när han pratar halvt i sömnen. Jag gick in till honom och satte på masken när han frågar om jag kan lägga mig bredvid honom. Jag la mig en liten stund men förklarade att jag va tvungen att fixa en sak på datorn och sa att jag skulle lägga mig så fort jag slutade. Då tittade han på mig med halvt öppna ögon och säger;
- Först.. borsta tänderna.
- Ja då, jag ska borsta tänderna.
- Annars.. blöda..
(haha och man ser hur han måste anstränga sig för att inte somna när han pratar, kan vara därför det blev lite pauser mellan orden :P)


Enda bilden jag hittade på mammas dator, på väg till Arlanda och Rhodos


07:00

Nu orkar jag inte hålla på och fixa med bloggen längre.. Mina ögon känns fyrkantiga nu, jag är trött som ett as men har en timmas arbetstid kvar. Han har varit duktig i natt, bara tagit av sig masken 2ggr. Och stackars mamma mår jätte dåligt, får se om det blir ett sjukhus besök imorgon eller inte.

Jag känner mig så trött hela tiden, kan vara för att det har varit så mycket på senaste tiden. Jag har haft mycket att göra och mycket saker i huvudet. Vissa dagar känner jag en sådan ångest över saker och ting, saker som har hänt, saker som måste göras eller saker jag bara inte har gjort men egentligen borde, eller önskade att jag gjorde iallafall. Jag fattar egentligen inte varför jag får ångest över vissa saker, eller egentligen över allt. Om det är något jag inte har gjort och får ångest över det, är det inte bara bättre att göra det och slippa ångesten? Jo, men så fungerar ju inte jag, jag ska ju självklart göra det så svårt och jobbigt som möjligt för mig själv. "Ångest är ett sinnestillstånd som karakteriseras av rädsla eller oro.." Men vad är det man känner rädsla eller oro för då? Att det aldrig blir gjort? Men om jag tex får ångest för jag inte har diskat även fast det är ett berg och det inte finns några rena glas, då blir ju inte jag rädd eller orolig.. Är det inte ångest då eller? Det kanske bara jag som är trög och trött just nu men jag bara känner mig förvirrad ibland.

Nu tog det jätte lång tid för mig att skriva det här inlägget, fråga mig inte varför, hjärnan är väl rätt seg nu.. Jag vill bara sova, men är sugen på kaffe också.. Hmm, känner mig rätt fucked up just nu, fattar ni någonting? Det gör iaf inte jag..






Bygger om..

Är hos mamma och jobbar natt, ska jobba tre nätter i rad så får se hur det går. Tänkte kanske göra om bloggen lite så ni får ett inlägg när jag är klar istället ;)


Nu har vi hämtat våra pass, ser ut som en ...

img_1101 (MMS)

Nu har vi hämtat våra pass, ser ut som en brottslig så vet inte om man kommer igenom säkerhetskontrollerna ;)


Nu ska vi äta en mysig frukost till tillsa...

img_4223 (MMS)

Nu ska vi äta en mysig frukost till tillsammans för en gångs skull :)


Ibland undrar jag hur gammal Marcus är när...

img_5477 (MMS)

Ibland undrar jag hur gammal Marcus är när man får vara 3 stycken som bär in honom i badrummet och två som får hjälpas åt att borsta tänderna? :P