Tacktal till SL

Först vill jag bara börja med att tacka SL för att dom helt enkelt finns. Jag har under vintern klagat mycket på all kaos som varit, tåg som varit inställda, bussar som har blivit försenade, och vem har fått tagit skulden för detta?

Ja, du tänker helt rätt, SL.

Istället för att prata illa om SL och dess så kallad insats i samhället så skulle jag istället vilja tacka dom! Tänk på hur många personer som lever på grund av dom?

SL har gett mänskligheten en ny chans. Hade det inte varit för dom så hade nog inte antalet självmord sjunkigt som dom gjort. Tänk på de som tänk hoppa framför tåget, men det kommer inget tåg, tänk va bra att de fick en andra chans. De kanske egentligen inte ville dö utan det kanske bara va ett rop på hjälp?!

SL hörde erat rop och ställde in alla tågen. Det är ju mer förekommande att människor blir deprimerade under vinter halvåret och depression är en vanlig förekommande anledning till självmord. Så nu när vår solen kikar fram, nu när fåglarna börjar sjunga, nu när människor och björnar går ur sitt ide så kan SL igen rulla på rälsen och inte vara lika orliga att något som detta kommer inträffa.

Nu ber jag er alla att inte klandra, utan tacka SL för deras starka insats hos de svenska folket. Tacka dom för alla liv de sparat. Tacka de för alla lediga stunder från jobb/skola som de gav oss. Vi vill tacka SL för att ni är just ni, vi vill tacka SL för att ni aldrig är i tid eller för att ni helt enkelt ställer in era avgångar.

Tack!


Tråkig uppdatering

I lördags gick vi efter mycket om och men, till 54! Helt okej, men ingen av oss va taggade på att vara ute så det va väl så kul som vi gjorde det till..
Igår åkte jag, casse, mackan och magnus till lekslottet, det tar på krafterna att springa omkring där kan jag lova, va helt död när vi kom hem!

Matteprovet idag gick helt okej tror jag :P det märker vi.. Efter skolan åkte jag med linn och fixa pass och sen tog vi oss en fika med kladdkaka och chicago!
Kollar Håkans Bar, haha skit roligt ju :P Sen blir det CSI, det är ju tre dagar i rad :O Fett nice bre :D


Jag och linnsay :)



Pppyamas, pppyamas party

Igår hade jag, casse och mackan pyamas party! Jätte mysigt hade vi, käka sallad, chips, dipp och kolla på tv :) Runt 7 tiden lämna jag mina kära syskon och begav mig till madde.. Tog mig en grogg men madde och zirre, la mig i massage stolen och blev dirigent, haha skit kul.. Sen kom anna och hillo, vi körde lite jag har aldrig, men blev mest sexprat.. Sen rullade vi oss in till stan, humöret va på topp, djurgårdens vinst igår gjorde en ännu mer glad och väl inne så träffa vi massa folk från klassen/skolan.. Betalade inträde med en 500ing, kostade 100, fick tillbaka 500 i hundralappar, vilket innebar att jag slapp betala (fast tror inte han fatta det) Hade as kul, dansade så mycket att jag fick träningsvärk i benen, jag och madde blev ett lesbiskt par som skulle adoptera, sa till viktor att han skulle tänka på sin flickvän när det tydligen va henne han kysste, oskar spåra på dansgolvet, blev nersprutad av rosévin av jojje, martin, mackan, jag och hillo smet in på killarnas, jag och hillo gömde oss för mackan och co, madde blev bajs full, ragga upp djns nr osv osv.. Skit kul hade jag, när vi gick till donken efter så satt madde, johan och oskar och väntade på mig (:D), sen tog vi oss en taxi hem, 500kr, vi va 5st och alla blev framkörda till dörren.. han va något irriterad på slutet där, kan ha vart för jag gjorde bort mig? :P haha, dessutom skulle jag behöva alkolås på vissa nr i telefonboken för fan va man skriver fylle sms :P inte bra nicole, inte bra..

Fick frukost på sängen av mamma idag, mackor, kaffe, juice och yoghurt mums :D Nu ligger jag i sängen och väntar på att mickan ska komma hit, hon har en pressent till mig och undrar vad det är :)


Riverside- Sidney Samson

Försöker bli taggad för kvällen genom att sitta och lyssna på massa party låtar! Har precis varit på banken med casse och nu ska jag dricka massor och massor av kaffe så jag blir jätte pigg och glad :D


Jag och danne i lördags...


planering

Efter skolan tog jag mig en fika med madde, myspys att ta igen det vi missade :) Gick in och köpte en ny ram på In&Finn, sen drog jag hem och städa, hängde tvätt och sen åkte jag hem till casse och käka våfflor! :D Danne försökte äta mer än mig men det blev lika!! Mohahaha.. Tycker det va jätte roligt att julia började gråta så fort danne kom i närheten, hon blev rädd pga hans fulhet..

Jag och mamma har suttit och räknat lite fort hur många jag ska bjuda hit när jag tar studenten och nu är vi uppe i 76st och ändå så känns det som att hur många som helst som saknas :O Det tråkiga är att alla vi brudar tar studenten på samma dag så det blir inte mycket av mina vänner som är här inte :P

Imorg blir det pyamasparty med casse, marcus och nora och efter det blir det utgång! :) Nu ska jag gå och göra mina övningar och sen ta en dusch..


Vi tänkte fota våra syskontatueringar tillsammans bara sådär ;)


Tatueringar

Efter skolan åkte jag med Casse till matte. Hon gjorde våra efternamn med samma typsnitt som mig fast hon satt den på foten, jätte fin blev den :) Inte mycket att skrivs idag så får blir en kort uppdatering.

Tankarna snurrar...

Vad är det med dig som gör att jag hela tiden vill ha mer? Det är konstigt när saker är som dom är.. Är det för att det är så jag vill? Blir förvirrad av mig själv, jag tänker för mycket..

Lördag, söndag, tisdag..

I lördags blev det upp tidigt, krig med zirre, blev hämtad av mamma, åkte till Haninge, åkte hem, laga mat, upp till casse och föra.. In till Magenta (tror jag det hette), dansa, drack, drack, drack, drack, dansa, drack och så drack jag lite mer.. Sluta med en promenad till donken och sen hem.. Sjabbel som vanligt, men skönt att det löste sig dagen efter.. Söndag= jätte bakis, mådde bajs, bene mm gott, huddinge, haninge, till danne, hem..

Idag hämta pappa mig från skolan, åkte och käka och sen åkte vi och hämta mickan :) Fick en inpuls idé idag att vi ska med pappa och dom på kryssning den andra, utgång och pyamasparty på fredag (Y)

Nicole: Mickan, vad gör du den andra?
Mickan: Jag vet inte, vad gör jag den andra?
Nicole: Vi ska på kryssning!
Mickan: Okej!
Nicole: Vi ska ut på fredag också
Mickan: Okej

Haha, henne behöver man aldrig fråga två gånger ;) Snart ska vi glida till zirre och kolla dh, massa godis är inköpt och trevligt sällskap står på listan!

 


"Din pappa är farligare än vad du tror"

Resultatet


Grymt god va den!! Sjärnkocken Nicole ska bli mitt nya nickname!

Nu dricker jag ett glas vin och laddar för kvällen

Köttfärslimpa Allá Nicole

Storstädat idag, köttfärlimpan står i ungen, potatisen kokar och såsen ska strax göras! Grym är man, måste ju lära mig lite maträtten nu tänkte jag :)

Va och kolla på en lägenhet idag, jag är kär det stod typ mitt namn skrivet på den! Så underbar och mysig. Så snart kanske man lämnar hålan och drar mig ut på nya äventyr mot Haninge! Ikväll blir det utgång med Casse, Ylva, Jonni och hans polare, kommer bli trevligt trevligt :)

Ska lägga upp en smaskig bild när den är klar så alla blir lite avis ;)


I´m a punani dreamer..

Nu är det gjort, gruppen, the one and only finns nu på ansiktsboken. Den växer för varje sekund, den är den bästaste utav dom bästa! För alla er som trånat och längtad så är det med glädje jag meddelar att teamet för alla oss punani lovers äntligen är här!

Historian drar sig tillbaka långt i tiden, det va för 3 dagar sen allt började!
Jag vaknade upp ur min koma och va smått förvirrad, jag visste inte vart jag skulle ta vägen och det va i detta ögonblick jag fick en uppenbarelse. Mickan a.k.a punani dreamer #2 kunde hjälpa mig i den gråa och mörka perioden jag nu gick igenom. Jag kunde inte se saningen i vitögat själv, jag var tvungen att ha min kompanjon bredvid mig.. Hon blev, som jag blivit 10min innan, lika chockad över att en grupp för punani lovers inte existerade! Det blev en total tystand i ca 2 dagar innan hon utbrast något väldigt (om du frågar mig) smart som:
Nicole, om det inte finns en grupp för punani lovers, varför gör inte vi en?
Det var som att historian upprepade sig. Gud hade uppenbarat sig för henne som han en gång för länge sen gjorde med Muhammed på berget Hira!

Mänskligehet kunde än räddas och vi tackar Mikaela, a.k.a punani dreamer #2 för hennes starka insats! We love you och du kommer alltid ha den där speciellt platsen i vårat hjärta.


Plugghäst..

Har precis blivit klar med alla religionsfrågorna, hade 52st att göra! Ursh, har suttit sen klockan 1 med dom. Skönt att ha dom gjort iaf. Funderar på att ta en mysig hemma kväll med mig själv, inte röra mig ur soffan och bara käka massa onyttigt?! Det låter nästan som en plan tycker jag, lite tråkigt att ligga och mysa med mig själv men det är smälla man får ta ;) Eller ska man festa? Hmm, nja är fortfarande sliten sen skiva.. Och gud vad jag är ointressant just nu, bajs..

Lyssna nyss på en låt som fick mig att tänka på inpulsresan till Borlänge och Chippens söta dans :)




Nej jag glider,


Klassens leende glappkäft..

Blev krönad till klassens leende glappkäft, haha fattar ingenting?! ;) Kvällen igår va riktigt lyckad! Började med en för grogg hemma, rullade oss in till stan.. Viktor åkte ut efter förrätten för han spydde typ 5ggr eller nått men han kom lyckligvis in igen vid eftersläppet :P Tror jag aldrig har dansat så mycket som jag gjorde och fötterna har nog aldrig gjort så ont som i dag! Efter stängning hoppa jag, mickan, matte, linn, philip och gulsah in i en taxi, förbi hammarby för att hämta mickans kort, västberga, statiol, hem till mig hämta sprit och sen till philip..

Nicole: 3 cheese... 7 vatten (som ingen drack)...
Han i drivern: Något mer?
Nicole: Ja, du jag ska ta med mig maten också
Han i drivern: Öh, man brukar göra det
Nicole: Ere så det visste jag inte!

Haha, jag tyckte det va as kul men han hade ingen humor.. När vi väl skulle hoppa ur taxin (notan va på 1655kr) så börja gubben bråka med mig och mickan och tror att han vid ett tillfälle va nära på att slå mig men efter mycket om och med kom vi äntligen hem till philip. Vi satt och kröka och helt plötsligt får vi för oss att vi ska se på Lejonkungen, som kan vara en av dom bästa filmerna ever! Sen blev det allsång på högsta volymen till Känn en doft av kärleken om och om igen.. Så jävla bra! Jag och oskar satt ett tag helt själva, lyssna på Ted Gärdestad och drack, vissa decka ju hårt *host matte host*.. Haha, asså har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår och runt 8 sprang jag hem och bytte om för att sen rulla till skolan..
På filosofin va vi 11st, alla skit bakis, halvsovandes på bänkarna men höjpunkten va när oskar kommer innanför dörren med en papperskorg i handen..

Lärarn:
Oskar om du mår så dålig så vill jag inte ha dig här inne
Oskar: Nej jag mår inte dåligt, det är bara om det skulle komma!

Haha, asså shit ni fattar inte hur mycket jag garvat idag, kan bero på att jag typ fortfarande va full när jag kom till skolan? Kom hem runt halv 1 och då ropade sängen mitt namn. Vakna runt 5 och nu ska jag snart ta en dusch, plugga och sen sova..

Tack till alla som va med och gjorde kvällen så jävla roligt igår!


Låten blid så jävla mycket bättre om man lyssnar på högsta volymen och har en egen liten kör


party like a rockstar

Va hos läkarn igår och fick veta att min knöl på foten är ett extra ben :S Så ska bli skickad till en kirurg som är specialist på fötter så hoppas på det bästa.. Idag tänkte jag att jag skulle sova ut så man skulle orka med kvällen men självklart vaknade jag kvart över 6 :P

Snart ska jag gå en långpromenad med mamma och casse och sen är det bara att göra i ordning sig :) Casse kommer hit och gör i ordning sig sen ska jag tvinga ante och komma hit på en grogg innan vi åker  :)


All the crazy shit i did tonight..

Har försökt plugga svenska men fattar inte?! Ursh, provet kommer gå åt helvete.. På onsdag är vår skiva och det kommer bli awsome! Funderar på att vara ledig så man slipper stressa och man blev ju inte mer sugen när linn nämnde att vi kunde bada om det va varmt (A)
Imorg ska jag till läkarn och få reda på vad det är för fel på min fot, hoppas på det bästa.. Nu ska jag ringa Linn och gråta lite för jag har panik


Jag och hillow på min 17-års dag <3


Hoppas verkligen inte....

Grym kille!


Mogna människor

I fredags börja vi hos zirre, drog oss vidare till fredde. Några fick för mycket alkohol i sig (typ jag), ramla och drog med mig felcia i fallet, sa väldigt pinsamma saker till folk och lite för mycket... PINSAMT!
Igår blev det hemma kväll med sofie och fillan, skönt men lite besviken eftersom kvällen va planerad innan folk börja fitta sig men what ya gonna do liksom? Nu har jag precis gjort klart mina naglar, lär ju göra om dom 50ggr till :P Blir aldrig nöjd.. Senare ska jag möta upp tilda :)


Mina och Fillans naglar..

 


Så trött på folk i tumba, eller aa folk överhuvudtaget. Har ni något innanför pannbenet? Mytomaner, äckliga människor, folk som gör allt för att bråka, dom som inte vågar öppnas käften.. Vad tjänar du på att ljuga? Är du så feg att du måste ställa dig bakom dom andra för du inte vågar faca sanningen? Det är du som har gjort bort dig, gång på gång och det tar aldrig slut. Jag tycker synd om dig, att du måste ljuga och hugga folk i ryggen för att ens ha ett umgänge. Kan du inte du bara växa upp och inse att du och dina lögner klarar vi alla oss utan?! Hoppas att du en dag förstår!

 

 


Fan va jag saknar dig.. Kommer aldrig bli som förut eller hur?


En heldag med linn

Kom till skolan vid 10, hade en halvtimmas lektion så jag och linn fick massa saker gjort till projektet. Efter vi hade käkat gick vi ner till banken och satt in pengar, handla, sen åkte vi till casse, tog en kaffe, vidare till abbe för att tvätta.. Gick in i ett förråd, glömde tvättmedlet men det löste sig ändå. Upp till abbe plugga matte/svenska, ner och hänga tvätten, upp och plugga, ner till tvätten, hem till casse, laga mat och nu ligger jag i hennes säng och kollar halvt på när danne spelar och casse käkar kexchocklad.. Väntar på att pappa ska hämta oss så ska vi dit och städa.. 


Ser skit arg ut.. Men jag kunde ha skinnjacka idag :D det är vår!!!


Coop for life!

Käkade på ett grymt ställe i gamla stan! Efter det följde vi med pappa och handla på Coop.. Blir alltid lika flummig när jag går in där, en gång cykla jag runt på en barn cykel, det va kul.. Nu tog jag det lite lugnare, va bara lite busig med räkosten, haha!!

  


Bajs renen som försökte döda mig med hjärtinfarkt!


Vårkänsla

Kom hem för typ en timma sen. Mötet gick bra, vi ska lägga upp en schema så jag blir av med det här så fort som möjlig. Det är bara jobbigt att tänka på det hela tiden så det skulle vara skönt att bli av med det så fort som möjligt. Ska snart åka iväg och träffa pappa, vi ska typ käka och så men jag har redan ätit för jag va svin hungrig :P Imorg blir det att plugga med Linn, tvätta åt pappa, sen åka hem till pappa och städa och sen typ dö?! Och på fredag kommer Fille hit, mysigt eftersom det va ett tag sen vi umgicks :)

Nu ska jag ta mig ett varmt bad sen ska jag rulla..


En av alla vackra bilder som dokumenterades i Borlänge ;)


My mother threw me into this world as a winner..


All at once

Ligger och videosamtalar med felicia, muppar vi är :P Ska snart hit the books så man kanske kan klara provet imorg. Casse kom för en liten stund sen och snart är det DH mys :)

Imorg är det möte efter möte efter möte.. Hoppas dagen går fort så man kan komma hem så fort som möjligt. Min hjärna är helt tom just nu så det får vara allt för mig!


Jag och frugan bara sådär :)



Sometimes the hardest thing
And the right thing are the same


Så va man hemma igen

Pappa hämta oss på centralen och bjöd oss på mat, mums mums :) Åkte hem, tog ett bad, kramades lite med mamma, mötte sandra och sofie på en cigg och nu ligger jag redo för sömn.

Haft skit kul i Bolansch, dock väldigt jobbigt att säga hej då idag. Vi har supit alldeles för mycket, ätit för onyttigt, bråkat med feta borlängebor (mer dom som bråka), sovit för lite osvosv..

Skönt att vara hemma iaf, saknat alla (och ja cassandra, dig mest ;)) och nu är det dags att börja leva på rutin igen... Nu ska jag försöka sova innan det är dags att gå upp till skolan..

 


Söta mindra :)

 


Förlåt cassandra..

Dålig uppdatering, inte meningen..
Ska snart åka hem, bajs tråkigt.. Men men får träffa Linn och Sofie igen och alla andra så klart :D

Puss


sovdax

Sitter och pratar med Sofie i telefon. Hon är bäst och prata med :)
Love her :D


Jag är sååå glad..

Inatt inatt är det du och jag..

Har precis kommit hem från en springtur med madde. Jätte skönt att röra lite på sig men inte lika kul när foten börja värka på en gång. Väntar på att casse ska mejla till mig (pik) så jag kan mejla lite och göra någon nytta ;)
Ikväll börjar DH :D:D

Nu ska jag ta en dusch, inte lukta ursch... (sen ska jag leka med ballonger :P)


Plugg..

Helgen har varit hård, mycket supande och lite sömn.. Igår köpte vi en underbar tårta, fick nog lite orgasm av att äta den.. Sen byggde vi en koja i Davids rum, haha vi va typ som 5-åringar igår.. David va inte så glad när han kom hem men vi hade skit kul.

Just nu sitter jag och pluggar lite internationell ekonomi och ikväll blir det en nykter kväll för levern behöver få vila lite. Mickan är ful och sitter bredvid mig, madde luktar bajs och duschar och andreas är en geek som spelar Ps3.. Jacob är trög och bokar tvättid på fel dag och david har pms, jag är helt enkelt bäst!