Hundsäng

Vad är det här? Klockan är halv 7 och jag har inte bloggat, dåligt av mig! Finns inte så mycket att skriva, va skit trött när jag vakna, har ont i hela kroppen osv..

Mamma gav mig en ide att jag skulle göra en hundsäng och man kan inte ge mig idéer och tro att jag ska vänta med att fixa till dom, icke! Så jag och mamma gjorde en säng, blev inte världens finaste men skön va den iaf :)

Nu ska jag åka och hämta Anna och åka till Madde och Andreas. Halv 9 börjar jag jobba så det är mina planer för den här fredagen.


Hård flytt

Nu är jag äntligen hemma! Har varit en grymt jobbig flytt. Men om jag tänker på alla flyttar jag och pappa gjort genom åren så va det här ingen match!

Ska in och sussa för imorgon är det nya krafter och imorgon ska Madde och Ante ha hjälp med flytten!


Biffen

Försökte få Chippen att vara hundvakt, planen sprack..


Blogg.se app

Äntligen har blogg.se fått en app! Mycket skönare att mobilblogga nu :)

Håller fortfarande på att städa, känns som att det aldrig tar slut :/ men jag tänker på belöningen när allt är klart, vet inte vad jag ska ge mig själv än men det hittar jag på sen.

Nej dags att fortsätta!


cpap

Från och med inatt måste vi börja skriva anteckningar när vi jobbar, hur han sover, om han tar av sig, när tar han av sig osv.. Kommer bli tyngre att jobba tror jag med tanke på att man måste vara uppmärksam på allt, men samtidigt så tycker jag inte det är jobbigt när jag gör det för min brors bästa.

Ska snart åka till pappa och städa och köra grejer. Har haft huvudvärk sen igår så får hoppas att det går över snart. Ska gå och göra i ordning mig nu. Puss


Träning, jobb

Skön träning va det! Köttade och det va tack vare min PT Sofie ;) Nu har jag påbörjat ett 11timmars jobbpass.. Det låter jätte jobbigt, 11timmar, det är ju as mycket! Jaja, ska fösvinna in i min bok lite sen kanske lösa lite korsord, vi köpte en korsordstidning för 2 dagar sen och det är 48kryss, nu har vi bara 8 kvar! :D


Skypade med Casse, fan va jag vill åka dit...

img_0739 (MMS)

Skypade med Casse, fan va jag vill åka dit nu och hälsa på henne :( nu drar jag till gymmet med Sofie, ska kötta stenhårt ;)


Pappa blev bokstavligt talat tagen på säng...

img_2958 (MMS)

Pappa blev bokstavligt talat tagen på sängen. Stannade och fikade och gav honom presenter. Nu har vi varit på biblioteket och jag lånade en bok, ska bli väldigt spännande att läsa! :)


Jag och mamma har gjort en tårta och vi sk...

img_2810 (MMS)

Jag och mamma har gjort en tårta och vi ska snart åka till pappa! Grattis pappa, Snippan och fanta som alla fyller år idag :)<3


Tvingade med mig Sofie till maxi så jag ku...

img_4187 (MMS)

Tvingade med mig Sofie till maxi så jag kunde köpa godis :D nu ligger jag på soffan och ska snart gå och lägga mig. Godnatt!


Har städat hela dagen men det är inte klar...

img_2696 (MMS)

Har städat hela dagen men det är inte klar än. Har varit och handlat grejer till imorgon och mamma fick blommor av mig för det tycker jag hon va värd. :)


Godmorgon!

Vaknade på soffan och mobilen var urladdad, jag låg och väntade på att casse skulle ringa på viber så vi kunde prata men det blev inte riktigt så :P Ska snart åka och lämna mackan i skolan och sen påbörja tvätt och städ. Kommer bli as roligt! ;)

Talk to you later, puss


Jag och mamma har varit iväg lite idag, kö...

img_4996 (MMS)

Jag och mamma har varit iväg lite idag, köpte lite linnen på hm och mascara. Sen har vi löst korsord hela dagen och myst med mackan. Nu har Casse lämnat Sverige också men träffar henne om en vecka i Amsterdam :)


Jamey Rodemayer

Mamma och jag va lite löjliga när vi va ute och gick. Vi drog till Brosjön för att gå slingan men efter typ 2min så började vi skrämma upp varandra att vi skulle möta en älg eller nått så vi blev så rädda att vi gick tillbaka. Sen gick vi vid bilvägen istället för det kändes tryggare :P Nu när jag pratade med pappa så sa han att han hade mött en älg precis vid vägen vid Brosjön så det va väl tur att vi vände igen.

På radion idag hörde jag att Lady Gaga hade gjort en tribute till en kille som hette Jamey Rodemayer. Han var bara 14år och tog livet av sig efter att han blivit mobbad för hans läggning. Det är hemskt hur långt det kan gå, mobbning är bland det värsta för barn och ungdomar. Jag hoppas att alla de männsikor som mobbade honom i skolan för att han var gay eller bisexuell verkligen mår dåligt över sig själva nu. Hur kan man ständigt trycka ner en annan människa? Är man så liten som människa själv att man känner att ända sättet att må bra över sig själva eller rättare sagt, inte må lika dåligt över sig själva är att få en annan helt oskyldig människa att må sämre..

Mobbare är töntar, mobbare är nördar som inte kan accpetera att alla är olika och att man aldrig, aldrig kan må bättre över sig själv genom att skada någon annan. Man kanske aldrig tror att det ska gå så långt som självmord, men tänk om, skulle du då klara av att leva med dig själv? 

Flickan du nyss kallade tjock, hon överdoserar batningspiller.
Flickan du nyss kallade ful, sminkar sig i timmar i hopp om att bli omtyckt.
Flickan du nyss kallade hora, har så dåligt självförtroende att hon inte vågar säga nej.
Killen du nyss knuffade, han blir misshandlad hemma.
Killen du nyss kallade bög, är självmordsbenägen för att han inte är "normal".
Killen du nyss kallade efterbliven, har inlärningsproblem och läser 4 timmar om dagen. 

Tänkt på det nästa gång du gör någon illa, Jamey ropade efter hjälp men ingen hörde honom.

 
Jag får rysningar och tårar i ögonen av den här låten.


http://www.huffingtonpost.com/2011/09/20/jamey-rodemeyer-suicide-gay-bullying_n_972023.html

kvinnogöra och manssvin

Lagar mat för man ska ju tydligen veta sin plats här hemma.. Kvinnogöra ska vara i köket och manssvinen ska sitta i soffan och dricka öl tills dom blir oträgliga och vill börja pilla. För jävligt det här livet man tvingas leva! Tur att man ska jobba inatt så man slipper vara med det här packet resten av kvällen.
Här trodde man att man skulle få ha en mysig dag för sig själv men det sprack rätt fort, det är ju så när man är poppis och alla vill vara med en hela tiden.

Tur är ju också att man får 3 varningar innan man blir vräckt annars hade vi nog ha blivit utslängda runt 3 tiden eller nått.


Nej nu ska jag gå och gömma mig, hoppas dom inte hittar mig bakom soffan.

Sitter hemma med två alkisar som har tagit...

img_8816 (MMS)

Sitter hemma med två alkisar som har tagit över mitt hem. Tror dom satsar på en stenhård dagsfylla eller nått. Själv ska man jobba inatt så ingen alkohol för mig, jag står bara för underbart sällskap jag! :)


Ibland är ha ju underbar min lillebror, ik...

img_5561 (MMS)

Ibland är ha ju underbar min lillebror, ikväll har han varit världens mysigaste och jätte duktig när det va läggdags. Nu sitter jag och tittar på film, någon som vill vara social och hålla mig sällskap till halv 8 imorgon? :)


Sitter och planerar några helger framöver....

img_3050 (MMS)

Sitter och planerar några helger framöver. Jobbar två helger till innan jag är ledig och snart fyller jag år också. Segt att jag fyller på en måndag men får väl hitta på något helgen efter men vad vet jag inte. Fyller fan 20 så något kul måste man ju hitta på, förslag någon?


Hemma igen, grymt duktiga va dom! Rätt sto...

img_1623 (MMS)

Hemma igen, grymt duktiga va dom! Rätt stolt över jacob men det säger jag inte till honom för då får han för jävla mycket luft ;) nu ska jag lägga mig och försöka sova, godnatt!


Årets första och sista mjukglass

img_2443 (MMS)

Årets första och sista mjukglass


Dåligt med bloggandet här några dagar. Men...

img_2991 (MMS)

Dåligt med bloggandet här några dagar. Men hat verkligen inte gjort ett skit och då känns det inte så kul. Är hos pappa och myser med biffen. Ikväll ska vi till Harry B eftersom Jacobs band spelar där ikväll, jag tar nog bilen in så slipper man krångla med taxi eller nattbuss.


Sitter och väntar på att mamma och Casse s...

img_0733 (MMS)

Sitter och väntar på att mamma och Casse ska komma tillbaka från sin promenad. Mamma ska gå en med mig efter men någon va tvungen att vara hemma med mackan så länge. Jag blir så ledsen när det jämnt är dåligt väder, jag är inte redo för hösten ännu!


Sitter på balkongen med mackan. Ska hjälpa...

img_7240 (MMS)

Sitter på balkongen med mackan. Ska hjälpa Marcus med hans läxor, matte läxan hade han klarat själv. Sen ska jag och Sofie gå spåret eftersom det för en gångsskull inte regnar, om hon bara kunde vakna (pik) ;)


Hemma igen. Trött som ett djur efter allt ...

img_4058 (MMS)

Hemma igen. Trött som ett djur efter allt körande fram och tillbaka. Ska strax gå och lägga mig, måste bara kolla klart på Criminal minds! Godnatt


På väg till Östhammar och hämta Tim. Sen s...

img_1715 (MMS)

På väg till Östhammar och hämta Tim. Sen ska jag ut till pappa och sen hemåt tror jag :) jävla radion funkar inte i bilen så får lyssna från mobilen, det är ju så tråkigt att åka själv. Folk  undrar nog om jag har körkort eftersom jag typ kör sick sack för jag bloggar och sitter och fotar :P


Hej på er! Ligger på soffan, jag är så säm...

img_3685 (MMS)

Hej på er! Ligger på soffan, jag är så sämst som somna på soffan som vanligt. Vakna av att Casse och mackan stod och kolla på mig och skratta bara för att jag satt tandkräm på mina finnar :P tråkigt väder det är idag, jag ville ju promenera.


Magnus kom hit med mat! Nu ligger jag och ...

img_9839 (MMS)

Magnus kom hit med mat! Nu ligger jag och tittar på partaj och om ett tag ska man väl sova också..


Casse plockade lite svamp idag, hela köket...

img_2596 (MMS)

Casse plockade lite svamp idag, hela köket är fullt nu!


Lördag

img_9834 (MMS)

Plutten slapp stanna på sjukan men jag måste hålla extra koll på honom inatt när jag jobbar. Blir han dålig igen så måste vi åka igen.. Köpte med oss godis och chips hem och la oss på soffan allihopa. Jag lyckades decka och vaknade för ca en halvtimma sen för att mamma väckte mig. Vet inte om jag hade vaknat annars :P Nu måste jag försöka väcka honom så han lägger sig i sin säng med masken.


Mackan och jag va chaufförer igår och körd...

img_7909 (MMS)

Mackan och jag va chaufförer igår och körde lite folk, bl.a. Mamma till gullmars. När vi kom hem så la vi oss och kolla på trassel! Stackars lilla älskling, han ligger just nu på Huddinge och inväntar provsvar :( ska åka dit och hålla honom i handen.


Fredagsmys med lillebror<3

img_9372 (MMS)

Fredagsmys med lillebror<3


Ligger på soffan och försöker vila. Men do...

img_2152 (MMS)

Ligger på soffan och försöker vila. Men dom här töntarna i huset skrattar hela tiden.. Mamma har bakat kanel, smör och vaniljbullar och smulpaj med bär! Kommer nog dö av övervikt eller för att jag satt en bulle i halsen eller nått


Bara varit hemma och städat lite. Mamma hå...

img_2748 (MMS)

Bara varit hemma och städat lite. Mamma håller på att baka allt möjligt så eftersom jag ska jobba hela helgen så lär jag gå upp 10kg :( när vi va ute och gick igår la vi märke till att det såg ut som att alla träden hade ögon, tror det alien träd som planerar att ta över världen!


Har varit iväg hela dagen men mamma, blev ...

img_7540 (MMS)

Har varit iväg hela dagen men mamma, blev lunch på robbans. Hatar folk som tror att dom kan köra exakt hur dom vill, bara för att din bil är större än min så får du ändå inte köra som e åsna! Tröga människor det finns.. Nu är jag iaf i stan och ska hämta pappa och köra hem honom.


Ligger i sängen och läser shutter Island, ...

img_9938 (MMS)

Ligger i sängen och läser shutter Island, trodde det skulle bli en PW när jag hade lämnat mackan men mamma hade hunnit somna. Ska nog väcka henne om en stund och tvinga ut henne.


Godmorgon!

Sitter och dricker mitt morgonkaffe i vanlig ordning. Ska snart köra Mackan till skolan och sen ska jag höra på mammas plan. Hon sa igår att hon hade en jätte lång plan i massa steg men istället för att skriva exakt alla steg som hon förklarade igår så gör jag det lite enklare.

Ska ta en PW när jag kommer hem, sen ska mamma till vårdcentralen för att ta prover, sen till läkarn och sen ska vi åka och köpa pressenter till Mackan. Jag trór det är ungefär så som hennes plan ser ut, får se om vi följer den till punkt och pricko eller om vi är lite wild and crazy och gör något helt otippat..


På väg hemåt, åkte till pappa en snabbis o...

img_8393 (MMS)

På väg hemåt, åkte till pappa en snabbis och lämna lite mat och prata lite. Va så himla uttråkad och rastlös att bara sitta hemma och har inte träffat pappa på några dagar så det va skönt att komma ut lite.


Har precis käkat middag. Mamma gjorde min ...

img_7431 (MMS)

Har precis käkat middag. Mamma gjorde min favorit, tortilla så jävla gott! Ska lägga mig på soffan och dö en stund i matkoma


Godmorgon! Ligger fortfarande kvar i sänge...

img_7484 (MMS)

Godmorgon! Ligger fortfarande kvar i sängen, känner mig faktiskt lite bättre idag. Ska upp och dricka kaffe och kanske göra mig en omelett :)


SMS-inlägg

img_2036 (MMS)


Börjar bli sjuk. Låg hela dagen igår och m...

img_6836 (MMS)

Börjar bli sjuk. Låg hela dagen igår och mådde dåligt och idag känner jag att jag inte har någon kraft i kroppen. Hoppas bara inte jag blir  ännu sämre eftersom jag ska jobba hela helgen :/


Börjar bli bra på det här med Wordfeud, ka...

img_0202 (MMS)

Börjar bli bra på det här med Wordfeud, kan vara för att man spelar från morgon till kväll :P någon som vill utmana mig?


Hej på er! Det va en jätte tråkig blogg da...

img_6107 (MMS)

Hej på er! Det va en jätte tråkig blogg dag igår, men jag va bara hemma så då orkade jag inte blogga om ingenting. Vilket skit väder det är idag då? Mackan är hemma från skolan stackarn, vilket betyder att mamma och jag inte kan ta en PW idag :/


Skänker mina tankar till alla offer och de...

img_9973 (MMS)

Skänker mina tankar till alla offer och deras anhöriga. Det har redan gått 10 år sen men en tragedi som denna kommer alltid kännas som att det hände igår..


Nattmusik



Lördagkväll

img_2800 (MMS)

Jag och madde stod i typ 30min och valde godis på statiol. Nu dricker jag vin med mamma och Madde. Heta diskussioner runt bordet, ha en trevlig lördag!


Har haft en underbart mysig dag!











Vi tog en timme och 20min promenad, hur sk...

img_6060 (MMS)

Vi tog en timme och 20min promenad, hur skönt som helst! Ska strax åka in på djurgårdsdagen, har sagt att jag ska in varje år men har alltid varit för bakis :P


Godmorgon!

img_3865 (MMS)

Godmorgon! Mamma väckte mig för 20 i 8 och fråga och vi skulle ta en promenad. Jag sov en halvtimme till och sen gick jag upp. Fick en chock när jag kollade på klockan, trodde den va 10 typ.. Men men, snart ska vi ut på en PW och sen ska jag väl hjälpa mamma att städa eller nått :P


Precis kommit hem igen. Är helt död efter ...

img_9687 (MMS)

Precis kommit hem igen. Är helt död efter den här dagen som bara har varit full av hinder känns det som. Ikväll blir det bara film mys med mamma :)


Hej! Vaknade vid halv 10 av att jag hade 1...

img_5824 (MMS)

Hej! Vaknade vid halv 10 av att jag hade 17 missade samtal från pappa och Casse. Flög upp ur sängen och gjorde i ordning mig på 5 min innan jag va tvungen att dra. Är i stan nu med pappa och nu ska vi åka och ta en fika.


Hemma igen! Det va bra drag ikväll. En bek...

img_3970 (MMS)

Hemma igen! Det va bra drag ikväll. En bekant till Casse fyllde 30 idag så det va packat med folk. Åkte hem vid halv 3 för mina fötter pallade inte trycket längre. Aldrig mer krogen med 14,5cm klackar när jag är nykter! Godnatt på er


Hon fick sin vilja igenom. Nu drar vi in t...

img_1962 (MMS)

Hon fick sin vilja igenom. Nu drar vi in till soap, men jag blir nykter och kör ikväll :)


Casse vill gå ut men såhär pigg känner jag...

img_8640 (MMS)

Casse vill gå ut men såhär pigg känner jag mig över den iden! Fan får lite panik över att bara ligga här men har ju ingen energi i kroppen..


Vart är alla snygga killar i Sthlm?

Vart är alla snygga killar i det här landet? Alla killar man möter på krogen är ju inga ögongodisar, om man har tur träffar man på en 7a typ.. Jag vill ha en lång kille, gärna rakad med tatueringar, fina ögon, snygg rumpa och gärna en bra personlighet också. Han måste också ha körkort och kan han sjunga och spela gitarr så faller jag pladask! Vart finns du min drömman?

Dom här killarna är ät mig matrial!





Såhär får gärna min man se ut ;)


Jag behöver ett jobb..

Jag och mamma gick en promenad imorse. Gick till Hamringe och där hämtade casse upp oss. Har suttit nu i någon timma och gått igenom schemat och delat upp alla pass. Ska strax åka och hämta Sofie och sen ska vi PW i brosjön..

Känner att jag behöver ett jobb, dels för att jag behöver pengarna och sen för att jag är så jävla uttråkad av att bara sitta hemma hela dagarna och inte göra ett piss. Så någon som vill ge mig ett as bra jobb med as bra betalt så är det bara att säga till!


Har bara varit hemma idag, kollade på I'm ...

img_5607 (MMS)

Har bara varit hemma idag, kollade på I'm number 4. Ska snart hjälpa mamma i tvättstugan.. Läste nyss på nyheterna att Stefan Liv har dött, tragiskt!


RSM-SWE

Shit vad klockan blev mycket helt plötsligt. Gjorde en ny kategori och satt och la in massa inlägg i den mappen och det tog ett tag kan man säga. Har kollat på Idol och nu sitter jag och kollar på matchen.. Står fortfarande 0-0

vet ni vad jag tänkte på?! Vissa männsikor fastnar så lätt i huvudet och liksom lämnar ett avtryck av sig själva. En männsika jag träffade för ett tag sen tänker jag fortfarande ibland på.. Det är rätt skumt egentligen, bilden på personen har ibland inte kommit på under så bra tillfällen men vips där är han/hon..

Jag förstår egentligen inte varför jag tänker på dig men det kanske bara är något tillfälligt. Det går väl över med tiden!


Jag är grym

Har gjort mycket idag. Va duktig jag känner mig nu! Har sytt 3 kuddar av en tröja mamma hade med sig från Gambia. Men eftersom mammas symaskin är från stenåldern så skrek jag och svor rätt mycket när den inte gjorde som jag ville. Lagade en tröja åt mackan och sen gjorde jag en köttfärslimpa.

Har kommit på att jag fan är grym! Jag kan sy, jag kan laga mat, jag gillar att städa, jag kan rensa avlopp, fixa stopp i avlopp, jag kan byta en glödlampa ;), jag kan byta däck, jag kan köra bil, kan klippa grästet, palntera blommor osv.. Jag måste ju vara världens bästa människa! Hahaha, självkär idag :P


Mamma och casse har gjort mat hela dagen. En köttfärspaj gjorde casse och mamma har gjort en gryta, pannbiffar med både feta och feta och japalenos! Resten av köttet vet jag inte riktigt vad vi ska göra med, kanske låter det vara och göra fylld lövbiff någon dag? Det återstår att se..


Tänk på det killar..


Spöregn förstör mitt liv..

Hej på er! Skulle ju ta en promenad i morse men det spöregnade så mamma lät mig sova. Just nu sitter jag och lyssnar på musik från Disney filmer, dom är fan bra ju!

Har tänkt på det här med bloggar. Jag fastande igår när jag läste massa gamla inlägg jag har skrivit, det va 4år sen jag började blogga så det har hänt rätt mycket sen dess. Jag bryr mig inte om jag har många läsare eller inte, skriver ju rätt mycket för mig egna skull. Men sen tänkte jag på om man skulle flytta bloggen från blogg.se eller om man ska ha kvar den här. Men det finns så många sidor man kan blogga på så man vet ju inte vilken man ska välja..

Men men, har väl kvar den här ett tag till så får vi se. Nej nu ska jag ta mig lite mer kaffe och sätta mig på ballkongen tänkte jag, på återsenende!

Godnatt!

Följ min blogg med Bloglovin

Electropop

Har läst lite och pratat med en vän i telefon.. Ska snart försöka sova, ska upp tidigt och ta en lång promenad med mamma. På dagen ska jag nog hjälpa pappa lite hoppas jag, jag blir så uttråkad och understimulerad av att bara sitta hemma hela dagarna..

Såg ni btw på Idol? Jag kan ju inte annat än att älska ryssen som kom in. Han skulle till skansen med sin kompis och klappa djur och såg idol kön och så tänkte han varför inte? Han gick vidare med en låt han har skrivit själv. Många skrev direkt efter om honom på facebook och flera stycken har lagt ut hans låt på youtube. Vad säger ni, nya "sommarplågan" eller dissar ni den totalt? Jag tycker den är hur skön som helst!


Casse kalla mig tjockis, jag vet ju inte v...

img_4201 (MMS)

Casse kalla mig tjockis, jag vet ju inte vad jag va sugen på :P


Bilder från i lördags












Den här går om och om igen hemma..


Jaha bra dator! Fan dags att köpa ny kansk...

img_2647 (MMS)

Jaha bra dator! Fan dags att köpa ny kanske men vill ha alla mina saker som finns på datorn. Någon som kan laga?


Va helt slut idag, kan ha varit för jag in...

img_6597 (MMS)

Va helt slut idag, kan ha varit för jag inte sovit mycket under helgen. Jag sover helt enkelt inte lika bra borta som hemma. Har precis duschat och om ett tag ska jag åka iväg med pappa.


Har legat och kollat film hela dagen med m...

img_4522 (MMS)

Har legat och kollat film hela dagen med mackan. Nu tittar jag på idol och jag tycker så synd om dom som verkligen tror att dom kan sjunga men egentligen är tondöva.. Sen är det ju fett elakt av alla som säger att dom kan sjunga så att dom tror på det. Om jag inte hade kunnat sjunga och ville söka in till idol så skulle jag bli as lack på dom som inte stoppa mig!


Älskar att laga mat så när jag kom hem stä...

img_2250 (MMS)

Älskar att laga mat så när jag kom hem ställde jag mig direkt och laga min egna fläskfilé pasta, mums!


Sitter i bilen, vakna för typ 10min sen, m...

img_6267 (MMS)

Sitter i bilen, vakna för typ 10min sen, men eftersom mamma var i stälje så va det lika bra att åka med henne hem.. Va på Hellströms och 54 igår, riktigt rolig kväll men synd bara att alla va så trötta och otaggade, inkl jag själv!


På väg "hem". Trött som ett djur men kväll...

img_6834 (MMS)

På väg "hem". Trött som ett djur men kvällen va helt klart lyckad! Sov gott!


På väg till stan, åker buss för första gån...

img_5570 (MMS)

På väg till stan, åker buss för första gången på år och dar! Ska käka och efter blir det något ställe på söder skulle jag tro :)


Gårdagen var händelserik. Käka middag hos ...

img_3355 (MMS)

Gårdagen var händelserik. Käka middag hos Madde och kollade fotbollen. Runt 10 tiden drog vi till hillo och hade as kul! Vi flippade och satt på massa gammal musik och skrek och dansa till. Runt 2-3 skulle alla dra hem och jag vet inte varför men till slut satt jag i en taxi på väg till Södertälje.. Kom sent i säng och vaknade runt 9, så med andra ord är jag riktigt trött idag. Mamma var världens ängel och kom och hämtade mig och nu är vi på väg till Max.


På väg hem. Ska byta om och sen ska jag ti...

img_8200 (MMS)

På väg hem. Ska byta om och sen ska jag till Madde och käka. Har en flaska sprit, känns som gamla tider det. Får se hur den här kvällen slutar ;)


Lilla sjöjungfrun

Den här lyssnade jag på för många år sen..


Bloggstatistik

Har rensat avlopp, dammat, torkat och storstädat hela huset! Såhär rent har det nog aldrig varit här tror jag? Nu är jag iaf helt slut, så slut att jag skulle vilja sova lite. Men om jag somnar så skulle jag nog inte vakna igen.

Ikväll ska jag hem till Madde och Andreas och dricka lite vin och snacka skit. Känns som att det är så mycket att göra i helgen, så många man ska hinna träffa. Mickan och Linn är i Stockholm så dom måste jag hinna träffa och sen imorgon ska vi ut och fira Andreas. Det är jobbigt när ens största problem är att man har för mycket roligt att göra. Livet är hårt för somliga!!

Kolla btw min statistik och mina unika besökare har ökat med 157st och antal sidovisningar med 160st på en dag. Nu undrar jag vafan som hände och vad jag skrev igår som va så intressant?! Synd att klaga, blev mer chockad..



Över till något helt annat.. Den här lappen har tydligen blivit utdelad på Dalarö. Jag börja asgarva när jag läste det här men samtidigt så håller jag med om allt som står.




Ha det bra, hej!



Har precis duschat.. Ska snart ut till nyn...

img_9382 (MMS)

Har precis duschat.. Ska snart ut till nynäs och städa hela dagen, jag eller Casse måste också bogsera en bil till stan. Kul att åka 30 från nynäs till stan! :P


Va ute med Tilda och kelzi i några timmar....

img_4155 (MMS)

Va ute med Tilda och kelzi i några timmar. Pratade om allt mellan himmel och jord. Hjälpte en vän och nu ligger jag i sängen. Just nu är jag så arg att jag inte ens kan skriva ett argt inlägg, det kommer väl när det lagt sig lite. Usch, godnatt!


39cm 10min

Har bara varit hemma idag. Jag och mackan försökte skruva ihop en byrå som mamma hade köpt till honom men efter ca 20min kämpandes och skrikandes så gav jag upp! Va nära på att knäcka skiv jäveln i mitten och slänga ut allt från ballkongen!
Sen har jag bara legat och myst med mackan på soffan framför film. Kände att jag faktiskt förtjänade en ledig dag. Imorgon ska jag ut till pappa och städa :(


Godmorgon! Har sovit as bra inatt men skul...

img_3059 (MMS)

Godmorgon! Har sovit as bra inatt men skulle nog behövt en timma till. Har precis ätit frukost med mackan och nu ligger vi och myser på soffan :)