Då va det klart!

Imorg drar jag och mad, tåget går 12.45 så det blir att skynda på lite. Har packat en stor jävla bag med tanke på att man måste ha mycket valmöjligheter när man ska ut ;) och så klart, mycket skor! haha.. Ska bli jävligt skönt att få komma bort från den här hålan ett tag, så är vi tillbaka på söndag pigga och friska (eller helt jävla döda efter helgens gång).

Ärligheten går bra, haha.. Fick massa äckliga frågor från casse (vissa roliga) och en rejäl utfrågning av max på msn ;) Smällar man får ta när man lovar att vara ärlig liksom, got to do what you got to do.

Väntar på att slappisen madde ska bli klar i duschen så jag kan hoppa in.
Hej hopp, hörs efter helgen!


Utmaning

Efter skolan tog jag mig en fika med Linn, Gulsah, Phillan och Viktor. Nice bajs :)
Nu sitter jag och väntar på att zirath ska sluta så vi kan åka och titta på hans lägenhet, sen blir det att åka hem och läsa min bok :P

Har antagit en utmaning på facebook: Jag kommer vara HELT ärlig i 24 timmar... Du kan fråga mig vad som helst (BARA I INKORGEN). Vad den än handlar om så kommer jag svara med sanningen! Jag utmanar dig till att göra som mig och se vad du får för frågor! SERIÖST, kopiera och klistra in i din status

Haha, få se om någon utmanar mig :P


Lopez jag finns här <3


Geekovarning på mig

Sitter i soffan, dricker te, läser min bok, tända ljus och lyssnar på lugna favoriter, haha jag är fett mobbad :P funderar också på att ta ett skumbad med tända ljus. Haha, snälla rädda mig ur min geekoperiod!

Det är iförsig lite mysigt och min låt kom på radion så nu är jag glad :) 
 

Aerosmith - Don´t wanna miss a thing


Ståupp-show!

Så va ännu en dag över. Sitter och smuttar på mitt kaffe och tittar ut på det äckliga vädret.. Håller på att skicka iväg massa nödvändiga mejl och tänkte försöka läsa lite ur min svenska bok. Den börjar bli bra nu, seg som fan i början dock.. Snart kommer mackan hem och då ska jag mysa med honom, kommer ju sakna honom jätte mycket (ska vara borta en helg men ändå) :P
Har suttit och funderat på om man ska plugga vidare eller inte, ska nog ta mig en ekonomiutbildning, måste bara hitta någon som jag tycker verkar bra.
Ska försöka få pappa att åka till Ikea med mig någon dag så man kan fixa rummet lite, ser lite tomt ut just nu :(


Världens bästa pappa <3


"Det finns alltid en mening med att du träffar de människor du gör och det finns alltid en mening med alla relationer du har med dom"


Tisdag..

Jag slutas aldrig bli förvånad för hur mycket gap och skrik det blir på religonslektionerna, speciellt mellan mig, madde och adam. Man ska väl kunna acceptera andras åsikter och man kan inte alltid ta allt så personligt.
Aja skitsamma, det är inget att haka upp sig på. Mötet idag gick bra, bokade en ny tid till nästa vecka så kan man kanske bli av med det här någon gång.

I helgen åker jag och mad, ska bli riktigt skönt och nästa helg blir det att fira casse :)


Älskar den här bilden på casse..


Köttbullen och svinet, ingen jävla blandfärs tack!

Provet gick åt helvete, verka som det gjorde det för alla. Jag satt under några gånger och skratta åt mig själv för jag inte fatta vad jag höll på med :P men men.. Käka middag med casse och ylva på Kolgrillen, mums. :) Idag fyller Samu och Sebbe hela 22 (oldies), grattis grattis.

Ska gå och lägga mig tidigt idag eftersom det blev typ en timmas sömn inatt.

 

Jag och madde gjorde ett test i skolan, vilken flörttyp är du, våra reslutat blev:

Casanovan: Du bryr dig inte så mycket om du hittar de rätta utan finner mer nöje att träffa nya vänner. Ett förhållande är inget du prioriterar, kanske för du själv är rädd för att bli dumpad. Problemet är att du sårar andra istället.

 

Fattar inte hur det där kunde passa in på mig, det där är inte alls jag (A)

 


Har inget att säga dig..


matteprov

Imorg har jag matte prov och har faktiskt pluggat så hoppas på det bästa. Nu har jag precis kollat Johan Falk, ska försöka sova strax.

 


Kan inte hjälpa att känna skuld, även om alla säger åt mig att inte göra det.. Jag vet inte vad jag ska tycka eller tänka, känns som att inget hade hänt om det inte va pga mig. Allt är ett missförstånd, ett missförstånd som uppstod pga av mig.. Jag vet inte, allt känns bajs just nu. Jag är tom på ord, jag är tom på allt.. Vill bara lägga mig ner och gråta, men inte ens det kan jag.
Just nu hatar jag mig själv


Pluggar

Lill-lördag va riktigt roligt, fick dock ingen jävla äggröra av mamma när jag kom hem, fy skäms!
Igår blev det en god middag hos ylva och casse :) Jag och jonni satt mest och klaga över hur lång tid det tog med maten, men det va ju fan ugnens fel! :P haha.. Sen satt dom och drack lite vin medan jag drack ett halvt sen räckte det :P Blev buzz, chicago, en jävla massa skratt och vid 12snåret va det dags för mig att knoppa.

Nu sitter jag och funderar på vad som händer ikväll, kanske ta det lungt eller fest i huddinge eller plan B, tumba fest. Skulle va rätt kul att festa med tumba folk för en gångsskull, men får se vad jag och min högra hand madde bestämmer oss för :)


Jag och madde 05



Det är bättre att vara förberedd på en möjlighet och inte få den, än att få en möjlighet och inte vara förbredd


Linns långsökta skämt

Linn skulle gå ut med sopporna. Hon hade en cigg i munnen och en kaffekopp i handen..

Linn: Hej, jag är en uteliggare (med konsig röst)
Jag och Sofie kolla på varandra som två frågetecken..

Linn: Fatta ni inte att jag va en uteliggare med en cigg i munnen, soppåsar och en kopp?
Jag: Uteliggare har väl inte en kopp kaffe i handen?
Linn: Jag har snott den!

Haha sååååå jävla långsökt! :P

Lill-lördag

Nu har jag precis kommit hem och väntar på mat. Är inte ett dugg hungrig, blev fika efter skolan med sofie och linn så blev det lite för mycket av den goda kladdigakladdkakan ;) Så nu har jag ont i magen :P
Imorg är vi lediga så blir lite vin men bland annat några från klassen ikväll, ska bli myspys :)

Hitta gamla bilder på datorn och jag märkte vilken succé "dåligt skolfoto" gjorde under en kväll..


Måndag morgon kan vi glömma om det som händer oss här och nu..

Imorse fick jag världens godaste frukost, casse hade under natten bakat bullar och frallor, super gott med en ostfralla med kaffe :) Efter skolan drog jag mig hem till linn för att plugga lite matte. Fastande vid ett tal i typ 2timmar, jag vägra att ge upp bara för jag visste att det va en simpel lösning på hela talet men jag fattade verkligen inte :P Linn försökte få mig att sluta flera gånger haha. När jag väl va på väg för att möta gulsah kom jag på det, det kom till mig som en uppenbarelse! Såhär såg talet ut: f´(8)= x^4/3 inte alls svårt när man väl fatta hur man skulel göra :P haha väldigt intressant eller hur?! ;) Sen fick jag och gulsah våran efterlängtade sushi, mötte upp madde och tog oss en promenad hem :) När vi kom till lövholmens busshållsplats va brandkåren där, en carport hade brunnit upp och 3 bilar hade exploderat :O Läsigt att det är så nära hem..

Nu sitter jag och kollar på CSI, käkar en bulle och dricker kaffe, super gott såhär på en måndag :)





Where were you, When everything was falling apart? And all I needed was a call, It never came..


Mys :)

Nu sitter jag med casse och dricker te, äter scones och spelar kort :) Snart ska jag svika henne och gå och sova,
godnatt people!




Nätlinne

Kryssning va grym! Fy fan va kul vi hade, sjöng kareoke, drack massor och massor, spela spel, röjde satan osv osv.. Kul som fan va det. Lite ångest att man har supit i 2 dygn och idag är man inne på tredje, men säger som pappa sa, man är krigare!

Imoese när jag vakna hade mackan gjort mackor och kaffe till mig, kan man ha en sötare bror? Och till lunch blev det ägg, bacon och korv mums :)

Nu ska jag snart gå och göra iordning mig för att sen kila ut.
Här kommer några fina bilder från kryssningen.. Fler kommer :)


She´s a diva.. ;)


Haha, tror jag försöker ta tillbaka min drink :P


Jag är poppis ;)


ansiktsmask

Idag gick det så bra som det skulle kunna gå. Jag och casse satt och pratade om hur giriga männsikor är, det är helt sjukt. Om jag hade så mycket pengar att jag verkligen aldrig mer skulle behöva lyfta mig från soffan hade jag fan gjort något vättigt med dom, donerat pengar till någon som behöver dom mer än mig och inte konstant försöka hitta nya sätt att sticka kniven i ryggen på mina vänner för att få en ekonomisk vinnig..
Men men kanske bara jag som är så.

Imorg bär det äntligen av, the B-day is here! Kryssningen kommer bli grym, och fan va jag sak supa ner några från min klass :P haha, har dock panik över kläder och skor men det får lösa sig imorg.

Nu ska jag unna mig en ansiktsmask och fräsha upp mig lite :) Länge sen man gjorde sånt.. Sitter i mjukiskläder och tittar halvt på tv, diggar det nya "vardagsrummet" vi gjort här uppe, skit skönt att sitta med datorn i soffan :)


Här är min syster, hennes framtida yrke är advokat eller politiker ;)


Countdown..

Idag blev det en het och väldigt spänningsartande diskussion på religionen. Det hela slutade med att jag och adam satt och skrek på varandra för vi båda ville ha vårat sagt, adam är lite speciell han..

Imorg börjar man halv 12 och går en lektion, livet är för jävla hårt ;) Skulle ha tränat kickboxning idag men tilda bestämde sig för att gå och bli sjuk. Men lika bra va ju det för jag hade fått ett mejl med det nya shemat och då insåg jag att träningarna inte börjar förän den 18:e så va väl lika bra..

Jag och gulsah har snackat om sushi i typ två dagar nu så vi bestämde oss för att åka till Ohm för att äntligen få äta, men vad händer?! STÄNGT!! Pga fruset vatten, vafan är det för jävla skit?! :O Så det fick bli hamburgare på Bene istället :P

Nej ska väl försöka bli trött, gjorde missen att somna efter skolan :P


Hitta en söt bild på min lilla gris i Ylvas blogg så jag snodde den :)


bara för casse tjatar..

Då var måndagen avklarad, känns rätt segt att gå i skolan.. Men nu är det fan inte långt kvar!
På torsdag drar vi på studentkryssning vilket kommer bli grymt kul!!! :D

I fredags va vi hos Petter och drack, drog oss vidare till  tumba för att möta upp lite folk och sen till salem. Jag och madde kriga oss hem 7 på morgonen i över 20- vilket inte va lika najs. Men men, lite jobbigt kväll, blev chockerad över folk.. Lördagen blev det två öl hos Chippen, lite spel sen vidare i bilen med Tilda, Falle, Madde och Sebbe. Hahaha, vi åkte runt och luffa och kom hem runt 4 tiden så helgen har inte bestått av speciellt mycket sömn. Det är hårt att ligga på topp helt enkelt ;)

Tog en fika med Linn efter skolan, vi hade mycket att ta igen efter lovet, mys mys :) Nu ska jag möta min lilla rymling till bror som rymde från sin pappa till Lida igår.. Smart unge, åkte buss och tåg helt själv, ska man skratta eller vad ska man göra?! :P


Jag och Linn i typ 7:an ;)


handy-woman

Åkte hem till casse efter skolan, hjälpte till att tvätta, slängde ut sofforna, diskade, hjälpte till stt sätta upp tapeter, laga mat och sen plocka jag fram maten till och med ;) Inget kan dom göra själv brudarna..

Ska snart åka hem och duscha och sen ner till anna så får vi se va man hitt på, festa eller inte det är det som är frågan?! Ska ut och röka,

Ciao




såhär söt är man en fredagskväll som denna, måste ju bjuda på sig själv ibland så att säga..

 

 


jag tycker om casse lite

Nu har jag precis kommit hem från skolan, heta disskusioner på religonen med adam och sen projek. Funderade på att åka upp till casse och ylva men dom va inte hemma än så får se när dom kommer hem..


Jag och madde har haft våra deeptalks om vänner och hur människor förändras hela tiden. Det är lite tråkigt hur människor förändrar sig när de byter umgänge, tycker det är synd hur många man har tappat. Samtidigt finns det bra personer kvar i mitt liv som jag är så jävla glad att jag har, fått nya som verkligen blivit en del av min vardag. Men jag saknar att kunna ringa gamla kompisar, eller festa med vissa osv.. Men så är det väl alltid? Man ändras ju äldre man blir och man anpassar sig efter dom man umgås med? I guess that´s life, men kan man inte ändå höra av dig, fast man bytt umgänge eller skaffat flickvän/pojkvän?
Tycker bara det är allmänt tråkigt men tack till er som alltid står kvar, you rock my world! <3


Jag älskar dig!!


Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig suddas ut..


!

Nu har jag precis kommit hem, va inne i stan med casse, ylva, pappa och kristoffer. Vi käka typ godaste pizzan som finns! Jag tog en med mozarella, feta och parma, UNDERBART! Imorg är det skola igen så hoppas på att kunna somna snart men tror jag inte kommer lyckas eftersom man kom i säng vid 10 tiden i morse. Jag och madde fick för oss att vi skulle vara vakna hela dagen och lägga oss tidigt men det va för kallt där nere så vi kröp under täcket, blev lite trångt eftersom vi va 4st i min säng men det va mys :P
Jag och madde fick värsta fllippen och typ dansa omkring, sjöng och drog skämt på hög nivå, vi satt och mmsa bilder till min pappa, och irriterade folk som sov. Hahaha, vi hade as kul! :P

Nej om man ska lägga sig under täcket och försöka somna, det här är första natten jag ska sova själv så får väl se om jag somnar :P



Att vara olyckligt kär är det värsta som finns..


Flytt

Igår blev det flytt för fullt, hela dagen gick åt för att fylla casses och ylvas lägenhet med deras saker. Sen åkte jag hem och började fixa mitt rum, madde och zirre hjälte mig så det tog inte så lång tid att få ordning på dom stora möblerna. Sen blev det film med madde :) vi såg Jurjyrkogården, riktigt dålig film men blev livrädd när saker började ramla i mitt rum efter :P haha.. Idag har det blivit mer flyttande, fixat mackans rum, allrummet, mitt rum och hjälpt brudarna att hämta soffor.

Idag blir det kanske att dra hem till putte och dricka lite eftersom det är sista dagen man kan göra det innan helvetet börjar igen. Nästa vecka är det för fan kryssning så det är fint fint :D


Haha, länge sen det här va på topp..

Min och maddes låt (melodin är vi komma vi komma från peppakakeland)
Då gick vi, då gick till puttes lilla hem,

på vägen vi vandra 4 inte 5

och öl ska vi dricka när vi kommer diiiit,

då kanske vi fååår lite mer pojkflit!