i´m back

Sorry för uppdateringen! Har bara inte haft ork, men jag kan säga såhär Grekland va grymt! Vi va med om massa galenskaper, snygga killar, massa alkohol och massa sol och bad!

Orkar inte beskriva allt, grymt va det. Ikväll blev det lite fest fest hos mackan, snart blir det mys och imorg blir det att gå pride och sen utgång ;)

ciao!





Gästblogg

Nicole är ju förjävla dålig på att uppdatera, så man får ju ta en för laget innan skiten dammar igen!

Ikväll blir det film med Danne, Nippan och Snippan! ;)




/Cassandra


Bye bye Sweden

Självklart så kan jag inte sova. Tror inte det är resfeber utan mer stress. Jag har inte gjort annat än och stressat idag, alla mina kläder är inte ens torra än. Ska försöka lägga mig på soffan och vila lite, kan ju sova på planet också. Hämtar casse runt 3 tiden och sen bär det av mot arlanda :D

Ska blir så jävla skönt!!!
Vi hörs om en vecka gott folk, försök att inte sakna mig för mycket ;)


Stress

Igår va en stressig dag från morgon till kväll kändes det som. Stressade från stranden, hann precis hem och byta om innan jag va tvungen att gå till bussen. Mötte mickan och chippen i stan och precis när vi skulle sätta oss och fika får jag ett samtal av casse:
-Du måste till slussen och hämta pengar av pappa.
Stressade från södra till slussen, hämtade pengar och vidare mot skanstull för att sätta i pengarna till resan. Väl framme vid banken så är det stängt! Närmaste bank som är öppet till 6 var hamngatan. Kolla på klockan, halv 6. Vi hinner aldrig!
Ner till tbanan igen, sprang typ till hamngatan (hela vägen tänkte jag att vi aldrig skulle hinna) och in på banken. Världens längsta kö, 5 över 6 var det våran tur. Direkt efter gick vi till ett café. Då fick jag ett sms av casse:
"Resan är betald, vi åker till Rhodos på söndag:D"
När vi sitter och fikar så tänkte jag att klockan va halv 6 så jag hade ju hur mycket tid på mig som helst eftersom jag började 9 :) Det visade sig dock att klockan va halv 7, jag och chippen skynda mot tåget men missade det (för jag vägra springa).
Åkte och lämna pengar till mamma, tanka och hämta casse. På väg ut mot ön ringer pappa, vi va tvungna att köpa groggvirke. In på maxi Haninge fort ut igen. När vi närmar oss dalarövägen kommer vi på att vi glömt cigg, tillbaka mot  haninge, ut igen.
När vi väl kom fram tog vi en snabbcigg med pappa och casse sen tog vi med oss hunden och drog. Va tvungen att stanna igen för att köpa hundmat och sen upp till lilla p för att mötta mackan och magnus. Helt slut när jag kom fram men natten gick bra ändå.

Nu har jag precis varit ute med roddy i hettan, vi är lika trötta båda två. Systemet kirrat. Snart ska jag och casse in till stan och hämta tim och käka med dom andra ungarna. Sen blir det att möta upp frugan och hitta på något :)
Imorg 03:00 åker vi mot arlanda och 10:50 är vi framme i Rhodos :D


En vecka bara med bror :)


02:52

Hur kommer det sig att jag alltid fastnar vid datorn även fast jag är trött? Och varför börjar jag alltid fundera när jag sitter här? Nu har jag kedjerökt i typ 1timma medan jag funderat på allt.. Och ja, ni gissar rätt det kommer ett "hej jag heter nicole och jag skriver alltid ner mina flummiga tankar" inlägg.
Men grejen är ju den att jag alltid känner mig lite bättre efter mina inlägg, när jag fått ur mig allt. Jag bara funderar på hur människor egentligen fungerar. Jag menar, folk som snackar skit, folk som kliver över lik för att nå framgång, börjar hata andra för ingen anledning alls osv osv..
Jag har bara lust att packa mina väskor och dra härifrån på obestämd tid. Va skönt att lägga sig på en vit sandstrand någonstans där ingen känner dig, du gör exakt vad du vill, när du vill. Jag har det bra, jag ahr ett jobb, bra folk runt omkring mig men ändå känns det som att något hela tiden saknas.
jag har inte kommit på vad det är än dock, men det kommer väl. Det kanske bara är så att jag är en sån person som aldrig blir nöjd?! Jag vet att det finns saker som jag vill ha, men det är inte riktigt läge, det är inte rätt, det är fel, eller är det? Ja, det är det. Fan. Jag vet inte ens varför jag funderar på allt. Saker som jag vet är omöjliga, eller ja dåliga?! Eller kan man säga så? Fattar ni vad jag snackar om? Tror inte ens att jag själv gör det om jag ska vara ärlig. Jag ska väl sova. Försöka. Tänka lite mer.


från och med du

Dom här senaste dagarna har jag spenderat på stranden på dalarö! Hur skönt som helst att bara ligga i solen hela dagen och inte göra mycket mer. Åkt lite vattenskoter och annat rolig.
Idag kände jag dock att jag behövde en liten paus från stranden så skulle sova ut, men vakna självklart vid 10 men låg kvar i sängen bestämd för att somna om till 2. Gick upp drack lite kaffe med mamma och sen gick vi upp till picasso och snacka lite skit med alla.
Chippen och casse hämta upp mig, åkte till brosjön och mötte upp mackan, magnus, hagen och zirre. Efter badet åkte jag, hagen, chippen och zirre till chippens crib. Medan killarna fixade saker som va ointressant så tog jag mig en dusch.
Vi bestämde oss för att se på film så vi plocka upp sofie och handla godis. Lopez kom förbi på en snabb cigg vilket va väldigt trevligt eftersom jag inte har träffat honom på bajs länge.
Slutet på kvällen spenderade jag och zirre vid min vändplan, snackade massa skit, om allt och inget. Och nu sitter jag här... igen..

Imorg ska jag jobba och sen är jag ledig fram till på söndag :) Ska väl försöka lägga mig i sängen a.k.a bastun och försöka sova lite. Imorg blir det sandviken!

Idag betalade jag handpennigen för valpen så i slutet av augusti så kommer den nya lilla bebisen :D


Jag gillar den låten mer för varje gång jag hör den..


intresseklubben antecknar..

Intresseklubben sprängs av överbelastning..
Natten gick väl bra. Många gåner jag va tvungen att gå in och fixa till masken men han tog bara av sig den 2ggr så det är framsteg :) Ska strax hoppa in i duschen och sen får man se vad som händer. Kanske åker in till stan och möter mickan vem vet?!

Imorg blir det jobb igen och på söndag blir det förhoppningsvis att åka ut till pappa och åka lite vattenskoter :D Känner att mitt inlägg är jätte intressant så jag glider, bye!


Skit het bild på mig och bror ;)



Ingen rubrik

gud vad jag är dålig på att uppdatera mig blogg. Cassandra tjatar på mig och nu jag ändå jobbar så kan vi väl göra ett försök. I onsdags åkte jag och madde upp till lilla p för att möta upp mamma och några. Ante och tala kom i tid till matchen. Efter matchen agerade jag bartender, grym skulle jag kalla mig själv, eller kanske mer naturbegåvning ;) Efter lilla drog vi upp till madde och tala, drack ett glas vin, lyssna på musik och snacka skit. Kom hem runt 3 tiden om jag inte minns fel..
Jonni hämtade mig 6 för jag skulle ut till pappa och sova. Felicia och Sandra va så söta att dom hade gjort mat till oss när vi kom :) Kom i säng 8.. Dagen har jag spenderat i sängen, har varken haft ork eller lust att resa på mig. Runt 5 kom pappa med "frukost" till mig, våfflor med grädde och sylt :D Hade ju varit mer nice om han hade gjort dom själv, men vad kan man förvänta sig utav oss? Går det att köpa färdigt så gör man fan det!
Sen gled vi för att testa vattenskotern, vilket jövla monster säger jag bara! Pappa körde och jag och liam satt bak. Liam skrek för han tyckte att det gick så fort och det va några gånger när jag trodde att jag skulle flyga i :P
Roddy fick sig en simtur han med :) Visste inte att han tyckte det va så kul och bada, fast samtidigt så stog han och väntade på alla när vi åkte..

Pappa och Fille körde hem mig runt halv 8 och sen har jag bara glott film. När jag satt i köket kröp det en jätte stor spindel på min axel så va tvungen att väcka mamma :'(

Nu sitter jag bara här och funderar över saker och ting. Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden, några timmar, eller några dagar. Bara så jag kan få vissa saker ogjort. Och vissa saker som jag bara vill veta om det är jag som har gjort något eller om det skulle bli så hur som helst?! Ursch, jag tror inte det är bra att tänka såhär mycket som jag gör.. Det är inte hällsosamt för mig. Jag blir bara fast i mina tankar.. Well well, vad ska jag göra? Jag är ju trots allt en tänkare så då får jag väl helt enkelt acceptera det, och nu är jag extra snäll som delar med mig av mina tankar till er :D

Nej ska väl sluta, finns inte mycket mer att säga, inte här iaf.



Snart så blir jag "mamma" för andra gången :D

En dag på stranden

Mamma väckte mig tidigt imorg. Hon hade gjort en grym picknik och så åkte vi och hämta casse. Rullade in till Rålis för en heldag på stranden men tyvärr blev det bara några få timmar innan vädret fick oss att ge upp. Det va mysigt så länge det varade dock! Åkte hem och la mig på soffan, och självklart slockna jag..

Nu har jag precis duschat och ska snart åka ut till ön för att umgås med pappa och gänget, ska nog ta en lång promenad med grisen ikväll :)


Jag och mindra :)


Vänner betyder mest..

dålig människa..

.. jag är som aldrig uppdaterar min blogg. Men jag har helt enkelt inte orkat för jag har haft roliga saker för mig. Badat och solat typ varje dag och i fredags va det lida, helt okej va inte speciellt taggad men slutade ändå med efterfest hos mig till typ 5. I lördags jobbade jag hos magnus för en gångsskull och igår va jag uppe på Picasso med mamma och åsa hela kvällen. Vi käkade och spelade boule (som jag va grym på) osv.. trevligt trevligt..

Idag ska jag träffa pappa någon gång sen vet jag inte så mycket mer. Så nu drar jag, bye!