Söndag

Nu va ännu en helg över, fredagen bestod av förkrök hos hillo, linn och soffe och sen drog det vidare till tullinge. Kan säga att man va lite på lyset med tanke på att jag och phillan satt och drack rent eftersom det inte fanns något groggvirke. Som tur va var lopez där och va min hjälte för dagen och körde mig hem, kom hem runt halv 4 och så fort jag la mig så decka jag. :P självklart betod ju kvällen av sjabbel men vad skulle en helg vara utan sjabbel? Så jävla trött på skiten, trött på dig..

Igår blev det myspys med mackan, sofie och linn, kolla film och fetta oss, UNDERBART!!! :)
Snart ska jag ta en liten promenad med linn och sen vet jag inte vad det blir, va planerat att vi skulle gå på bio men det lär det nog inte bli, vi får se helt enkelt..
Nej nu ska jag inte låta linn vänta lägre,

Over and out!


Övertrött...

Sov ca 1 timma inatt för jag hade en liten man brevid mig som aldrig kan ligga still. Visst har jag varit med om folk som sparkas och så i sömnen men han är extrem, han sparka mig i magen och försökte typ få mig att ramla ur sängen (även fast jag sover mot väggen), slog mig lite, snarka lite, prata lite, vände och vred på sig. Fy fan, idag har jag haft en håltimma på typ 4 timmar men jag, linn och rasmus va så duktiga att vi plugga projek i en timma (Y) sen en lektion till och sen vart det hemgång. Tog en fika med linn och pluggade lite (ytterst lite) men jag är för trött för att kunna tänka..

Sen va ju jag så snäll att jag gav mamma min dator igår så fick jag en ny av pappa, men problemet va ju bara att mamma inte ville ha mina grejer på sin data och jag hade för mycket grejer och usb-minnet hade inte så mycket plats så fick ta in den i en dator, vidare till nästa, ta bort, tillbaka till första datorn osv.. Sen när jag äntligen va klart va ju bara det lilla problemet att alla mina dokument som jag någonsin skrivit på den där datorn (ungefär 2års tid) försvann!!! Jag råka ta bort skiten för jag trodde att dom låg på usb-minnet och sen tömde jag ju självklart papperskorgen!! Blir så jävla lack, men men vafan ska man göra? Blir bara väldigt ledsen över att de är borta men finns inte så mycket att göra åt saken nu, får skriva nytt :P haha.. Som om det skulle hända?!

Nej nu ska jag slita mig från datorn och träffa tilda en snabbis sen ska jag nog knoppa :) Börjar ifs 12.40 imorg så kan ju sova ut ;) en lektion sen är det hemgång igen ;) haha...

Over and out!

Ledighet

Idag va det ledigt och fy fan va skönt det va! Jag har hunnit göra väldigt mycket idag, fikat med linn, barnvakt, städat, barnvakt igen, städat lite till, hållt på att koppla in och ut massa sladdar för att få saker och ting att fungera. Nu är jag klart, låter kanske inte mycket men hade jag filmat mig själv när jag gjorde allt det här så skulle ni somna innan ni tittat klart, jag ljuger inte. (kanske inte är en sånn rolig människa, kan ju vara en anledning också)

Nej nu ligger jag i sängen och ska sussa, imorg är ju faktiskt en ny dag

Over and out!

Onsdag

Idag va det spexfoto, säger bara: TOGA TOGA TOGA!!! Haha lite kul va det faktiskt :P Sen hade vi psykologiprov, eller litet"prov" som BM sa men vi kalla de för stort för att vara ett läxförhör, men men det gick väl ändå bra så nu ska jag inte sitta här och klaga över något som inte va så farligt, hade jag inte pluggat så hade det blivit mycket mer gnäll kan jag lova ;)
Efter skolan va jag och linn grymma, vi plugga matte trots att vi höll på att somna så tummen upp för oss (Y)
Imorg är det torsdag vilket innebär kort dag med lite att göra, hur skönt som helst!! :) Nu ska jag kila och ta en kvällscigg men tilda, sen kallar sängen.

Over and out!

Tack Linn, det värmde <3

Måndag

Idag har dagen gått väldigt fort, kan bero på att jag haft en hel lektion och sen skolfoto. Måste säga att jag och linn va väldigt duktiga som va på hela gympa lektionen (alla smet tidigare) och spelade badminton sen kan man ju även använda ordet mobbad där men det låter jag bli med. Efter skolan tog jag och linn en fika några omgångar kortspel och sen blev det pluggande. Nu är jag äntligen klar, ska väl läsa igenom redovisning och beskattning lite efter som jag har prov imorg men väldigt skönt att bli av med psykologi frågorna.
Nu ska jag ta en dusch och sen bara mysa med marcus tills jag blir jätte trött (lär bli om 5min) så ska jag för en gångsskull gå och sova tidigt, good luck!
Btw, åt världens godaste middag- kött, quinoa, bea, vitlöksbröd, sallad och massa gott gott.. mmm, tack mamma :)

Over and out!

Hm?!

Man gör så här.. Ta din mp3/iPod/Mobil. Vad som helst med musik på och sätt på shufflemode. För varje fråga trycker ni åt höger en gång, och låten som kommer fram är låten ni ska skriva på frågan, oavsett vad frågan är.

1. Hur mår du idag?

The Scientist

2. Hur kommer dagen (idag) vara/ha varit?

I have nothing

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Aint no mountain High Enough

4. Vad är det sista du kommer att tänka innan du somnar idag?

Hero (inte med inrique)

5. Vad skulle dina vänner ge dig för namn om dem fick välja åt dig?

Save tonight

6. Hur är det med kärleken?

Bed

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?

Polisen slår
8. Hur mår dina vänner?

Better than me
9. Tycker dina vänner om dig?

My love is your love

10. Hur ser folk dig som?

Cross the line

11. Spanar folk in dig?

För kärlekens skull


12. Är du bra i sängen?

Save a room for me


13. Har någon sexfantasier om dig?

Angel
14. Kommer du alltid bo kvar i Sverige?

ginger and lemon
15. Hur kommer du dö?

everything´s gonna be alright

16. Vad skulle du heta om du var född i framtiden?

Is this love

17. Vilken är din oturs låt?

Nu vet ni

18. Vilken är din tur låt?

Dracula´s Lament

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?

Boss of me

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?

Rock away

21. Hur är det med ditt liv?

Adore u

22. Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?

Hallelujah


23. Vad ska ditt första barn heta?

I will survive

24. Hur kommer ditt liv bli?

Worth dying for

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?

Let the sun go down
26. Hur kommer sommaren bli?

Stand by me

27. Finns det någon om är hemligt kär i dig?

Sexy lady
28. Kysser du bra?

Home
29. Mår din kropp bra?

Red red wine
30. Får du tillräckligt med sex?

Curly sue


Nu är det fredagsmys..

Nu sitter jag och väntar på att linn ska komma in till stan och fika med mig innan hon drar till lille-land :) Sen ska jag och casse äta en god middag och kanske kanske om jag mår lite bättre träna lite.. Idag började jag klockan 11 och hade matte i en timma och nu är helgen här :D Imorg ska jag upp tidigt så ska jag och pappa åka och kolla på när lilleman har fotbollsmatch, ska bli kul och se den lilla galningen spela.
Igår klippte jag mig och slinga håret, blev väldigt bra men vill bara att toningen jag har över slingorna ska gå bort lite så man ser dom lite bättre men annars är det fina fisken om jag får säga det själv (Y) Känner att jag bara öser på med ointressant fakta (som vanligt) men that´s my thing, man måste ju bidra med något här i världen även om det bara är det lilla ointressanta eller hur?

Nu ska jag faktiskt vara duktig att göra lite läxor och inlämningar medan jag väntar på linn jag må säga att jag blivit en lite pluggis ;) Nu ringer Linn så nu ska jag glida :)
Ha de bra gott folk och trevlig helg!

Over and out!

Det gäller ju att känslorna ska vara besvarade och att båda ska känna samma sak för varandra annars känns det ju rätt meningslöst eller hur?!

Vinmys igår..

..och idag finns inte mycket att säga, är så jävla ledsen och besviken just nu. Idag drar jag för jag orkar inte mer!

Over and out!

I don't know where I'm going
But I sure know where I've been
Hanging on the promises and songs of yesterday
And I've made up my mind
I ain't wasting no more time


Though I keep searching for an answer
I never seem to find what I'm looking for
Oh Lord I pray you give me strength to carry on
'Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

And here I go again on my own
Going down the only road I've ever known
Like a drifter I was born to walk alone
But I've made up my mind
I ain't wastin' no more time

I'm just another heart in need of rescue
Waiting on love's sweet charity
And I'm gonna hold on for the rest of my days
'Cause I know what it means
To walk along the lonely street of dreams

Still standing...

Det har varit mycket på senaste tiden, skolan har dragit igång och har aldrig kännt mig mer stressad, jag sa upp mig från jobbet och måste bara säga hur svårt det va att gå därifrån. Helt sjuk..
Så nu sitter man här, sena kvällen, överdos av kaffe och way to mutch cigg om dagarna. But that´s life. På senaste tiden har jag känt mig extremt deprimerad men samtidigt så jävla älskar av några personer (dom som får en att orka upp på morgonen) och jag tror nog att ni faktiskt vet vilka ni är :) Tack för ni får mig på bra humör när allt går ut för och tack för ni vet exakt vad ni ska säga <3

Det som känns så sjukt är att jag måste förklara hur jag känner, förklara varför och när och hur och var osv. Ska jag verkligen vara tvungen till det? Ska det inte vara ganska självklart?
Jag orkar inte kämpa längre, jag orkar inte tänka, göra eller överhuvudtaget visa att jag bryr mig och att det gör ont. Jag hoppas bara att någon dag så ramlar poletten ned och kanske ni äntligen förstår...

Over and out!

Vad vore livet utan hinder?