Veckans slut

Nu är det söndag och veckan lider mot sitt slut. Det har varit en jobbig helg, åtminstånde fredagen
Somliga kan inte bete sig och tycker att det är skit kul att förstöra andras kväll. Mogen kille som slår en tjej, slår ner henne inte bara en gång utan två. Hm, blir trött och irriterad av att tänka på idioten.

Nu sitter jag iaf här och ska snart åka till jobbet. Efter jobbet kommer pappa och häntar mig och jag hoppas på en god middag, kanske sushi, mmmm.. :)
Imorg har jag italienska och information och layout prov får se hur dom går. Ska plugga satan ikväll.
Nu måste jag kila.

Over and out!

Äntligen fredag

Nu sitter jag i skolan och ska göra mitt grupparbete med linn om slang. Mickan är inte här och gud va förvånad jag blir.
Igår va jag och mami på ikea som sagt, blev byrå till rummet och ett skåp till badrummet där uppe, monterade ihop allt själv, duktigt nicole! Casse hjälpte till lite på slutet, tackar tackar. Idag ska jag och casse tillbaka för att köpa en till byrå så blir det fin fint i rummet sen. Som jag nämt har min familj jävligt otur med allt hela tiden och igår när jag och mamma skulle ta ut en garderob så klämde jag mina fingrar 3 gånger OCH sen tappa vi garderoben på varsin fot. AJ! Mammas är helt okej, min är blå, lilla lite alla möjliga färger och svullen som en tennisboll, men det är nice. Kan bli lite svårt att jobba på söndag men får väl stå i kassan så om någon har vägarna förbi så ska jag vara världens trevligaste kassör!
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, madde försöker tvinga med mig till tb´s men är osäker på den asså. kanske träffar linn senare om jag inte ska ut och så :)

Nej men nu kanske man ska göra lite nytta och arbeta, om man orkar så att säga. ;)
Over and out!


Till anonym: Tack för tipset men kan vara svårt att veta om det är rätt beslut

Onsdag

Nu börjar jag bli frisk, fick ryck och ska göra om halva huset har jag planerat :P Imorg tvingar jag med mig mamma till ikea så får vi se va det blir :) älskar att gå runt på ikea och kolla på massa saker som man inte behöver eller har plats för :P Nu fick jag ju göra av mamma att vi inte har sånn jävla tur i den här familjen för idag när hon va på väg till jobbet va det någon jävla idiot som prejde henne av vägen, hade hon inte lagt sig på bromsen så vill jag inte ens veta vad som hade hänt. Tur i oturen i guess, kollade lite om horoskop och det, tycker det är lite roligt. Läser i metro varje dag, visst får man väl ta allt med lite nypa salt men ibland kan ju faktiskt någonting stämma in. Kollade lite på en sida och såhär stod det om mitt stjärtecken (vågen)

Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.

En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.

Element: luft
Kvalitet: ledande
Polaritet: positiv
Nyckelord: Venus, balans, harmoni, diplomati, sympati, skönhet, konst, charm, lättja och metallen koppar.
Positiva karaktärsdrag: behaglig, romantisk, vänlig och diplomatisk.
Negativa karaktärsdrag: flirtig och vankelmodig.
Människokroppen: diafragma och ryggrad.

Ja, lite kanske passa in, jag vet inte riktigt :P nej men nu ska jag gå och slinga mammas hår :)

Over and out!

Thanks mad <3


trött

Så här mot natten sitter man ju lätt och funderar över egentligen meningslösa saker.
Kan vara för att jag är sjuk, kan vara för att jag har suttit inne och ruttnat i mitt hem sen i lördags, kan vara så men nu tänkte jag ju dela med mig av mig sådär jätte intressanta tankar som slagit mig.

Det här med barnfilm är ju en grej, jävligt fiffig grej. Att göra en film tex om myror gör ju att man som barn tror att myrorna faktiskt inte lever ett sånt annorlunda liv än oss. Jag menar, när jag såg antz första gånger, tror ni jag gick och döda myror efter det? No, no, jag vågade knappt gå ute för jag trodde att jag skulle trampa på någons mamma, pappa, mormor, morfar osv. Det positivta är ju att om alla barn reagerar som mig så kan ju inte chansen till djurplågeri bli lika stor. Men samtidigt, tänk om ungarna blir psyko och går runt och tror att myrorna kan prata med en, första dig som människa. Skulle se rätt skumt ut om en unge gick runt och snacka med myror som han/hon hade i en burk? Ja du, jag tror helt klart att bilar kan prata. No doubt, efter cars, shit jag förstår ;)
Fatta hur påverkade vi egentligen blir av film och media. Dom skulle fan kunna trycka in vad som helst i våra huven, vi köper allt som är med på tvn. Jävligt konstigt, man tror på mamma när hon säger att man inte växer om man inte äter grönsaker, men hello efter ett tag genomskådar man lögnen när man faktiskt fortsätter att växa även fast hunden fått grönsakerna de senaste 2 mån. Men så fort någonting sägs på tv, då är det sant. Japp, vi lägger vår tillit på media och inte våra föräldrar. Rätt sjuk asså.

En annan grej som jag tänkte på, som säkert alla tänker någon gång, Tänk om jag hade gjort så och inte så...
Seriöst, man tänker den tanken så fort man gjort ett litet felsteg eller sagt ett ord för mycket. Jag har funderat över hur det skulle vara om du va min kompis under tiden som det va som mest felsteg. Hade jag gjort dom felen? Hade jag gjort fler fel? Hade det sett annorlunda ut idag? Hade jag kanske sagt så och inte så, så hade det kanske varit så?
Gaaah, jag blir galen av alla tankar i mitt huve. Det skulle vara bra om man hade en på och avstängningknapp som man kunde trycka på så fort det blev för mycket att tänka på. Jag försöker alltid ge mina vänner råd och tips, sånt som jag verkligen tror kommer fungera, men varför följer jag inte dom här reglerna själv? Konstant bryter jag de jag sagt åt andra att göra. Jag har dubbelmoral när det gäller känslor. Ena sekunden vill jag, andra vill jag inte. Jag har vetat vad jag vill, jag blir frusterar när jag alltid fått fel svar, när jag alltid har behövt låsas som att det inte berör mig. Jag är så trött på att behöva låsas hela tiden, jag är fan för feg för att säga vad jag egentligen vill. Känns som att för många skulle misstycka, men vad ska jag göra? Ska man inte lita på magkänslan eller är det bara om alla andra tycker att det är ett bra beslut?I know them ain't tears comin down your face
Wipe your eyes
In this world
Only the strong survive you know
You got to stand strong
And when these bustas try to knock you out your place
You stand there to they face
Tell them hold on, and be strong

Livet på en pinne

Nu behövs det lite tur i mitt liv.
I fredags va vi och käka på sonjas grek och firade madde och linn. Därefter drog vi till viper room eftersom ingen hade speciellt mycket pengar. Skoj hade vi. :)
Lördagen vakna jag upp efter 3 timmars sömn, åkte till bene käka pizza sen hem igen. Runt 6 tiden ville mackan sova hos pappa så jag och casse åkte ut och lämna honom. Vi tänkte att vi skulle ta mammas bil eftersom det inte går att sladda med den, hur mycket man än försöker. När vi väl va på dalarö vägen hoppade ett rådjur framför bilen och pang. Bilen har sett bättre dagar, om vi inte hade haft mammas bil hade vi nog inte mått så bra som vi gör.
Sen åkte vi, jag tog mig en stark grogg, en till, och sen gick jag och la mig. När jag vaknade på söndagen mådde jag piss. Jag vet inte riktigt vad jag är för sjuk men det sitter fortfarande i. Jag testade med allt för att bli av med smärtan, till och med smärtisar, inget fungera.
Men det är inte all otur, igår ringde pappa mig runt 1 tiden. När han och min lillesyster va på väg hem från att ha handlat smälde dom. Mitt inne i området, dom körde typ 30 km/h och då kör en tjej rätt ut, utan att titta och givetvis kör pappa in i henne. Felicia fick en lätt hjärnskakning och det är ingen större fara med bilen heller. Kan ni förstå nu varför jag behöver lite mer tur i livet :P
Nu ska jag gå och duscha och plugga lite, har prov imorg.

Over and out!

Jag mår skit bra

Fan känns jävligt jobbigt. Sitter mitt emellan och jag vet inte vad jag ska göra. Säger jag något blir någon sårad och någon arg. Samtidigt om jag inte säger något blir personen sårad och arg, vet inte hur jag ska göra. Såg det inte riktigt som en big deal, men det verkar ju vara det ändå. Jag får panik för jag vet inte hur jag ska göra, vill ju inte såra en av mina kompisar. Men jag vill ju inte att personen ska märka av det senare och veta att jag kunde ha gjort någonting innan.
Jag blir förvirrad och frustrerad, allt på samma gång. Klarar inte av det här just nu, vill inte välja sida, vill inte såra, vill ingenting just nu. Förmodligen så löser det sig väl till slut vill inte öppna munnen om det inte finns något att säga.

Over and out!


An angel's smile is what you sell

you promised me heaven then put me through hell

chains of love got a hold on me

when passion's a prison you can't break free


Jag ser det snöar :D

Det är jätte mycket snö :D jag blir så glad för det är så mysigt med snö :)
Allt har rullat på idag, vi har fått pengar till lägret så nu är det inte långt kvar tills vi åker.
Idag va pappa och farmor och avliva lotus :( Känns lite jobbigt sådär, jag är en väldigt känslig person när det gäller sånt. Vi fick honom när jag va 5-6 år, så det är ju ett tag sen. Men han fick leva länge och det är bättre än att han ska gå runt och lida.

Imorg ska jag upp och hjälpa mamma och dom med det sista och kolla på dom snygga bygg och larm killarna (A) hahaha... Ska ut och möta papi.

Over and out!

None

Tisdag

Har precis kollat klart Dh och väntar på att casse ska bli klar i duschen så jag kan hoppa in.
Idag hade vi föreläsning i marknadsföring, SUPER KUL! (NOOOOOT) :P höll på att somna typ 20 ggr. haha
Sen åkte jag hem, käka lite fort, körde mackan, upp till mammas jobb och hjälpte till att fixa allt. Jag och casse slog in typ 30 paket till all personal sen gick jag och skrev vad nästan varje dörr va. Vem som bodde vart, vad som va duschrum osv. Provet i pedagogiken gick fan bra eftersom jag inte pluggade ett skit igår. Läste igenom en gång :P
Låter som hon är klar nu, ska ta ett varmt avslappnande bad som jag har längtat efter hela dagen sen ska jag upp till sängen.

Over and out!


Just to think about it, I would do things that I would regret, tryna get you to
Understand how I felt for you
I tried real hard time and time again but I
Didn't know our love wouldn't grow, I shoulda just let it go
But I, stayed around thinkin you would learn to love


.

Build up your confidence
So you can be on top for once
Wake up, Who cares about
Little boys that talk too much

Q, gå och lägg dig

I fredags satt jag, linn och hillo hos mig och hatade killar.
Vi drack vodka lysnnade på Britney Spears, Abba, Bee Gees och mycket mer.
En av dom roligast kvällarna på länge faktiskt!

Igår firade vi madde, vi startade klockan 3 och jag höll till 1. Sen decka jag snabbt ;)
Vann 100 spänn på spelautomaten på piccaso, YEEEEEEAH!!!!!!!

Idag gick jag och sofie på en promenad och det va riktigt skönt faktiskt. vi hade rätt mycket att prata om :)
Bakis. och lite mer bakis, ska gå med mickan till bussen snart sen ska jag hem och sussa :) 

Over and out!

Bajs

Jag älskar..

Jag älskar kaffe och cigg på morgonen,
Jag älskar långa telefonsamtal om ingenting alls,
Jag älskar julklapparna under granen,
Jag älskar att vakna upp och vara jätte pigg,
Jag älskar att lyssna och veta att jag hjälper,
Jag älskar att gå på promenader med min pappa,
Jag älskar att känna mig omtyckt,
Jag älskar när första snön lagt sig på marken,
Jag älskar lukten av nybakat,
Jag älskar nyår när man tror att allt är möjligt för det är ett nytt år,
Jag älskar när folk tycker om vad jag gör.

Jag hatar fulla bussar,
Jag hatar tidiga mornar när man inte vill gå upp ur sängen,
Jag hatar barn som skriker på bussen på väg till eller från jobbet,
Jag hatar slask,
Jag hatar riktigt tråkiga helgen,
Jag hatar fjortisar och folk som är "coola"
Jag hatar när man inte kan sova fast man är jätte trött,
Jag hatar när lönen tar slut,
Jag hatar stress,
Jag hatar att inte alltid vara ledig,
Jag hatar när folk frågar mig vart affärer ligger och blir arga för jag inte vet, tyvärr jag jobbar inte i hela skärholmen.

Lördag

Nu sitter jag här på ön och kollar på tv. casse ligger i andra soffan och känner att det är helt okej. Igår va jag helt inne på att dricka lite men dirket efter maten blev jag sänkt. Vi hade skaldjursmiddag, hummer, kräfor, räkor och skagen. Riktigt mm gott. :)
Ikväll ska jag träffa helena och glo film eller nått. Ska bli mysigt och skönt att ta det lungt en hel helg för en gångsskull.

Har egentligen inte så mycket att skriva får väl uppdatera senare eller nått. Kollar pearl harbor nu :)

Over and out!!

hej hopp gummi snopp.

Jag måste erkänna att ibland är jag för mobbad.
Jag och madde satt och spela spel på msn och vi fasnade vit Tic-A-Tac Poker :P det va faktiskt inte så jätte kul men vad gör man inte såhär mitt i natten när det inte finns annat att göra? Hahaha, vi ägde sönder datan när vi teama, lag människa! :D

Nej men jag känner verkligen ingen ork för att sitta och skriva nått som ändå bara kommer bli ett till meningslöst inlägg.
Vill ha helg och det är nu!

Over and out!

Okääääj.

Har tänkt på en sak... Alla killar beter sig som svin och om man av någon anledning börjar tycka om någon så innebär det bara konsrant sjabbel. Jag tror fan inte att någon kille är olik den andra. Alla är likadana, det kan ju inte bara vara en slump att jag drar mig till dom dåliga? Äh fuck killar, vem behöver dom?
Sexuella behov går att lösa på annat sätt så därför behövs det ej. Det är iallafall vad jag tycker, jag har klarat mig bra utan vill ja påpeka. Känner mig inte olycklig bara för jag inte har en pojkvän. Snarare glad, jag får leva mitt liv exakt hur jag vill utan några som helst krav. Super skönt tycker jag. Nu låter jag jätte neggo mot förhållande och shit, men inte alls det är väl trevligt om man hittar någon som man tycker lite mer om än andra, eller hur? :)


Btw, ska faktiskt ta en fika med den speciell person imorg och det känns trevligt men lite nervöst också dock :P
Det blir nog bra ska vi se.
Ska gå och prata med madre nu,

Over and out!


Linn, go for it, you only want me for my body ;)