Måndag

Måndagen börjar lida mot sitt slut, igår åkte jag  hem till linn och bakade en suveränt god kladdkaka (jag råka dock tappa ut hela över bänken), vid 11 tiden bestämde vi oss för att ta sista ciggen och sen gå och lägga oss. Vi står ute och chillar degen och när vi ska gå in inser vi att koden inte funkar, man behöver nyckel, nyckeln som låg i lägenheten, tillsammans med telefonerna. Så det va bara och stå och vänta på att martin skulle komma hem, kom i säng runt kvart över 12.

Idag har dagen varit seg, sen hade jag läkarbesök och måste åka och rönka foten för att se om det är några inre skador på skelettet. Det va ju dock inte lika nice. Men men, imorg är det ekonomi prov så ska väl sätta mig med böckerna nu.

Over and out!Mycket kärlek till dig sis <3

Efter för mycket alkohol..

Vaknade jag med huvudvärk, jag som aldrig blir bakis lyckades bli det. Låg och led på soffan medan cas bara skratta åt mig, ingen sympati överhubudtaget. Idag har jag bara legat på soffan och degat, folk har smsat ovanligt mycket idag men eftersom mitt bajs comviq har gått ut så kan jag ju självklart inte svara. Pappa och kristoffer kom förbi så käka vi lite mat och sen blev det fotbollen och självklart en kaffe på det. Nu är fotbollen slut och jag måste säga att det va en besvikelse att det blev 0-0 men men än är det inte över. Skönt att vara hemma för en gångsskull, bara chilla degen.
Nu ska jag kila och ringa anna,

Over and out!

<3

<3

Idag har det varit en jobbig dag, har haft huvudvärk och är så jävla trött att jag håller på att dö. Men men efter skolan åkte linn med hem och vi pluggade lite natur och jag lite ekonomi, cassandra gjorde egen sushi och misu och måste säga att det va grymt gott! Men när jag hade sista biten i munnen så kändes det som jag skulle spy upp den på en gång, då kanske man har ätit för mycket? :P Prov på fredag vet inte riktigt hur det kommer gå men ingen pedagogik så det blir skönt. :) Ska åka till västerås ett tag på fredag också så det blir nice ;D

Fredags så sa vi som sagt hej då till mickan och fy fan, jag lovade mig själv att inte gråta och speciellt inte framför mickan så tårarna störtade ner så fort hissdörren hade stängts :P Men det är kul för henne men jag saknar henne redab och det har inte ens gått en vecka, jag ska klara mig 8 mån, fast jag kommer åka ner så fort som möjligt det lär ju bli i sommar :)

Nej nu ska jag fortsätta det eviga pluggandet som aldrig tar slut, jag dör, ge mig lov!!!!!

Over and out!


Vad gör man inte?

Så helgen är nu över och jag måste säga att jag verkligen hatar måndagar! Det är fan värsta dagen på veckan och vet inte hur jag ska palla 4 dagar till innan det är helg igen. Idag va det prov, kunde gått bättre men jag hoppas på det bästa, onsadag matte prov. Onsdag morgon kommer jag för första gången be till gud :P Har så mycket att göra den här veckan så det är sjuk!!!!!! Men men ska inte klaga, ska försöka att inte dränka mig själv i allt skolarbete och försöka andas, iaf lite. Måste bara säga att lördagen va riktigt lyckad, hade svin kul tills alla blev sega. :P

På fredag ska vi hem till mickan och säga hej då, ursch kommer bli skit jobbigt känner jag redan nu. Men ska inte sitta här och deppa ner mig, inte på en måndag. Men det suger!

Over and out!

Du fick mig att inse vad jag verkligen ville...

Otrogna svin

I natt hade jag världens sjukaste dröm, jag skulle hem till min pojkvän (vet inte vem han va, han va aldrig med i drömmen) då hittade jag min syster, madde och linn i hans säng. Jag hoppade på casse och började slå henne så kom madde och spelade iskall, sen linn, så det sluta med att jag slog sönder dom allihopa :P sen vakna jag och va skit arg och då insåg jag att det bara vara en dröm :P haha så kan det gå ibland, kan inte ens hitta en kille som kan vara trogen mot mig i en dröm. Tror att mina chanser på att hitta en kille är väldigt stora nu (A)

Cassandra det här är bara till dig: DU ÄR FUL! :D

Snart ska jag gå och göra i ordning mig och sen ska jag glida hem till zirath och föra sen får vi väl se vart kvällen tar en. Imorg ska jag hem till helena eftersom hon fyllde 18 igår, grattis grattis :) Nu måste jag göra i ordning mig.

Over and out!

Killen med dom blåa ögonen...

Lillördag

Fan händer idag? Jo jag sitter hemma hos rickie och super. Kalle sitter i mitt knä, KALLE SITTER I MITT KNÄ OCH ÄR VÄRLDENS BÄSTA!!!!!!!!!!

Nu ska jag fortsätta att dricka, skola imorg men vem bryr sig? :P

Over and out!

Tisdag..

Blir kort inlägg idag, har inte sovit mycket inatt och nu håller huvudet på att sprängas...
Mamma operarades idag och det va en kraftig infektion som dom tog bort och fixa, så nu är hon på förbättringsvägar. har bara varit jobbigt idag att sitta hela dagen och vänta på att telefonen ska ringa så man kan få besked. Men hon va rätt pigg när jag va hos henne så ska ringa henne när jag vaknar och kolla hur hon mår.
Nu måste jag verligen sova, men måste också läsa min engelska bok och jag har räknat ut att jag måste läsa typ 30 sidor varje dag för att hinna läsa klart den :P Får se hur det går med det.

Godnatt alla glada,

Over and out!


Hola

Idag är det studiedag och därför ska jag och linn-pinn åka till skärholmen och köpa present till hillo :) ska försöka hitta något till fille också, hon fyller ju faktiskt 13 snart ;) Lovet har varit hur skönt som helst och imorg börjar skolan igen.

Mami ligger inne på sjukhuset, hon har "fickor" i tarmarna och dom är jätte inflamerade men hennes sänka är så hög så att dom tror att det är något annat :/ den ska vanligtvis ligga på 10 och hennes är över 300. Det är sjuk mycket, så idag får hon inte komma hem. Hoppas på det bästa och att hon får komma hem snart. Älskar dig mamma <3

Nu måste jag glida och göra i ordning mig.

Over and out!