Dag.30 Mina förhoppningar om nästa år

Jag har inga speciella förhoppningar, jag vill njuta av det här året innan jag börjar tänka på nästa. Ska fokusera på 2011 för stunden men jag återkommer..


Dag.29 Min sista dag i livet

Jag skulle göra allt som jag har varit för rädd för att göra. Jag skulle tex testa alla droger som finns (det finns ju ingen chans då för att påbörja ett beroende) bara för att se vad grejen är med droger. Hitta en snygging att ha sex med kanske och ha mitt första one night stand (ingen chans att vi ses igen liksom), hoppa fallskärm om jag inte gjort det (det spelar ju ingen roll då om fallskärmen inte utlöses). Listan är lång men skulle göra så mycket jag hann med på en dag.


Dag.28 Det här saknar jag

I dagsläget så kan inte jag påstå att jag saknar någonting. Jag har ett hem, jag har en bil, jag har två hundar, jag har min underbara familj och mina underbara vänner, jag har två jobb så jag kan inte be om så mycket mer. En snygg, sexig, romantisk, rolig, godhjärtat pojkvän kanske? Finns du där ute så hör av dig, det är dig jag väntar på! Haha, utöver det så kanske några miljoner på kontot?`


Mitt i natten

Nu är mamma och hämtar bilen och sen drar vi till Arlanda. Gambia here we come! Jag ska uppdatera så snart jag kan :D


5 timmars helvete

Fyfan vilket jobb det va att få ut husbilen! Vi skottade och skottade och skottade. När vi väl hade skottat klart så hade den laddat ur, så då tog vi startkablar men den gick inte igång. Tillslut kom Johan och hjälpte oss. Vi fick stå i en halvtimma innan vi kunde starta bilen och då fick vi inte ut den för det va så halt. Så då fick Johan åka hem och hämta en lina och sen fick vi bogsera ut den. Det tog väl ca 20 min att få ut den och allt som allt så stod vi nog där, i -16 i 5 timmar!

Nu är jag helt slut så jag och mackan lägger oss på soffan nu och ska vila innan vi åker! Ha det grymt här hemma, vi hörs om två veckor!


Jag har inte hunnit göra några tidsinställda inlägg :(

Gambia!

Om några timmar drar vi!! :D


Dag.27 Min favoritplats

När man va liten hade man en koja man kunde smita till och man hängde där dagligen. Det va ju det bästa stället man visste. Nu när man har blivit lite halv vuxen så finns ju inte kojan kvar i intresset så man får ju se en annan plats som ens favoritplats. Idag är nog min favoritplats hemma och vad jag menar med hemma är både på Dalarö men även hos mamma, det är bra att ha två hem ibland. Borta bra men hemma bäst helt enkelt!


The sims

Råkade somna när jag kollade på tv :( Så nu är jag pigg igen, satt uppe halva natten igår och spelade The Sims Castaway på Ps2 och det va ju skit svårt att sluta spela. När jag väl skulle spara och lägga mig så gick det inte att spara :( Mamma kom och hämtade mig runt 11 tiden, vi åkte till solna (svor i kapp), hämtade casse och åkte till mamma. Ricky kom förbi på en fika och sen kom även Madde. Hon stannade till 6 tiden innan hon va tvungen att åka tillbaka till jobbet.

Ska väl kolla lite tv eller nått och försöka bli trött. Sovgott!




Dag.26 Mina rädslor

Jag är rädd för rätt mycket. Spindlar, ormar, insekter över huvudtaget, duvor (tycker alla fåglar är rätt äckliga), att vara ensam hemma, monsterna i källarn, gillar inte heller mörker sådär jätte mycket. Sen är jag rädd för att förlora dom jag älskar, att någon av dom ska lämna mig eller att det ska hända dom något annat. Min största rädsla är nog att vara ensam, att inte ha någon där.

(tänkte välja en bild på en spindel men blev för äcklad själv att jag inte kunde kolla på den)





FIFA 11

Har spelat FIFA 11 med Liam hela kvällen. Han blev sur på mig för jag råka göra så målisen blev utvisad :P ska sätta på en film nu och försöka sova.
puss hej

Filmkväll

Har packat, städat och tvättat hela dagen. Resten packar jag imorgon när mamma kommer och hjälper mig. Igår backa flisan bullar och jag och Liam kolla på tre filmer.

Först såg vi Hancock, tycker det är skit bra med tanke på att det är handlar om en alkis superhjälte. Det är
tvärtemot de andra superhjältarna som tex Spindelmannen som är en nörd i vanliga fall och sen blir han värsta coolingen när han är spindelmannen.

Sen såg vi Megamind och den har jag sett två gånger nu. Den är riktigt bra och jag älskar ju tecknade filmer.



Sista filmen vi såg var 8 mile med Eminem. Den är rätt gammal men den kan man se hur många gånger som helst utan att tröttna. Det bästa på hela filmen är final battlen han gör!



Dag.25 En första gång

Det här va ju jätte svårt. Men jag tar första gången jag körde dragläge. Det här va några år sen och jag fick kärringstopp i en uppförsbacke. Jag försökte flera gånger men bilen bara hoppa till lite och sen dog den. Så pappa fick lite ryck på mig och förklarade att jag måste upp för det kommer bilar bakom. Jag börjar bli otålig och skriker både de ena och de andra och inser att jag kommer aldrig komma upp hur mycket jag än försöker. Tillslut rycker jag handbromsen, kliver ur bilen och skriker att jag aldrig ska ta körkort och går hem :P
Tur att jag inte lyssna på mig och själv och tog körkort ändå ;)


Håller på att packa

lite inför Gambia. Resväskan ligger på bordet och jag har packat ner det nödvändiga än så länge. På tisdag morgon kommer mamma hit så hon kan hjälpa mig med det sista och sover jag hos henne tills det är dags att dra.

Idag kommer Liam och Flisan så ikväll blir det bara att glo film och mysa. Ska även lägga in lite tidsinställda inlägg så ni har något att läsa när jag är borta. Det kommer nog mest bli bilder men jag kommer uppdatera från Gambia också.


Dag.24 Det här får mig att gråta

Jag är en väldigt känslig person och kan gråta för rätt mycket. Kan gråta om jag ser en sorlig film, läser en sorlig bok eller något liknande. Grät en gång när jag kollade på extreme home makeover för jag blev så glad för familjen. Haha, ja så mig behöver man inte vara elak mot för att jag ska gråta inte, det kan komma glädjetårar eller för jag skrattar för mycket. Jag gråter ju självklart över saker och ting som är tråkiga eller hemska men det gör väl typ alla?





Igår..




Dag.23 Det här får mig att må bättre

Mina vänner och min familj kan alltid få mig att må bra. Det är viktigt att ha något positivt i sitt liv och det är min familj och mina vänner. Det kan ibland bara räcka med ett sms från en vän man inte pratat med på en dag för att få mig på bättre humör. Självklart blir jag alltid glad så fort jag ser mina hundar eller när Timpa har diskat. Ja, man ska bli glad för dom små sakerna!

The Beach Party 2011

Jävlar va nice, jag, casse, fille och förhoppningsvis några till ska till Rhodos i sommar. The Beach Party 2011 den 26e juni- 1a juli kommer bli grymt. Ska försöka få med mig lite fler av mina vänner så vi är många som drar. Någon av er som ska dit?


Just nu sitter jag och lyssnar på musik, tänkte kanske spela lite Wii men är det mobbat om man spelar själv undrar jag? Kanske gör det utan att säga något ifs.
Lite bilder från igår :)








Lördag

Hej, ska gå ner i källarn och hämta en resväska nu :D Sen åker jag till casse och tar en promenad och sen åker jag hem. Ska börja packa lite smått och kolla vad det är jag måste tvätta och så innan.

Lägger in bilderna från igår när jag kommer hem, hinner inte nu!


Nu drar vi och..

har spelkväll hos sofie :)




Dag.21 Det här upprör mig

Något jag hatar och som gör mig väldigt upprörd är orättvisa. Orättvisa mot människor för dom har en annan hudfärg eller är speciell på annat sätt. Att man kan dömma människor utifrån något som löjligt som klass eller hudfärg är trångsynt och hörde hemma på 1600-talet. Vi lever faktiskt på 2000-talet, seriöst! Vi är alla människor och det är de vi borde utgå ifrån i första hand, inte vad våra förfäder gjort, vilken ålder man har eller vilket land vi kommer ifrån.

Jag blir upprörd av att skriva om orättvisa så nu slutar jag medan humöret fortfarande inte är nere på noll.




Middag

Jag gjorde bort mig när jag la mig i badkaret. Jag hade satt på kokhett vatten så jag flög upp skrikandes och satt mig på golvet i fosterställning. Sista gången jag gör badvatten själv kan jag säga, jag har nog fått brännskador på mina ben nu.

Har precis ätit en god middag med mamma och casse. Tacos fast med strimlad lövbiff, sallad, avocado, feta och lite mer. Ska snart få massage av mammas kompis och sen får vi se vad jag och casse hittar på, kanske leka kull?

Vi satt och snacka om att åka utomlands i sommar och jag är lite sugen på att åka tillbaka till Rhodos, det är tydligen rätt många som ska dit så får se om vi gör det eller inte.




Jag älskar att bada och eftersom jag bara ...

img_4056 (MMS)

Jag älskar att bada och eftersom jag bara har dusch hemma så passar jag på när jag är hos mami ;)


Hemma igen

Jag och mamma har varit iväg och köpt ett minneskort till mig, en dator till Magnus och mamma köpte Bruno Mars skivan! Så nu pumpar vi han skiva på hög volym, han är ju grym!

Cassandra kommer hit om ett tag på middag och sen ska vi hitta på något ikväll. Blir iaf en nykter kväll för vill ju inte riskera att bli sjuk innan Gambia, det är ju trotts allt bara 6 dagar kvar nu :D

Det går inte att lägga in en youtube video jag blir galen! Men gå in och kolla videon
http://www.youtube.com/watch?v=3FZtN7T5PXM


Fredag

Jag och casse fastnade vid daton igår (hon hemma hos henne och jag hos mamma) så det blev sent i säng. Men det va så skönt att sova att jag inte ville gå upp. Ska snart åka och handla och fixa lite saker och ikväll vet jag inte vad man ska hitt på?

Vad ska alla göra ikväll?


5 saker..

5 saker ni inte visste om mig..
Jag har haft tandställning
Jag har haft skolios (sned ryggrad) från 4års ålder fram till ca 12års ålder
 
Jag har ett extra ben i vänster fot
Jag är vänsterhänt (men kan göra rätt mycket med höger)
Jag har ibland tungan utanför munnen när jag koncentrerar mig

5 saker jag hatar..
.. fötter och tår (jag har gjort slut med en kille för han hade äckliga fötter)
.. mycket hår (hört talas om vax?)

.. när folk provocerar mig (speciellt när dom endast gör det för att se mig arg)
.. när det är stökigt, speciellt i köket
.. folk som skryter om pengar

5 saker jag älskar..
.. skor!
.. blommor

.. romantiska killar
.. att diskutera saker och ting
.. min familj och mina vänner

5 saker jag vill göra..
.. starta eget
.. skriva en bok

.. lära mig ett nytt språk
.. resa och se världen
.. simma bland hajar

5 saker som skrämmer mig..
Höjder
Att tappa kontrollen

Insekter
Att lyfta och landa med ett plan
Sprutor

5 saker som gör mig glad...
Överraskningar (kan vara en liten grej som att någon har diskat)
Ett riktigt torrt skämt

Komplimanger (när dom kommer från hjärtat och inte för att få något)
Musik
Trevligt sällskap


The Notebook

Jag tog den sista sprutan idag, mot Hepatit B. Hon som tog den va dock säms och träffa en nerv eller muskel så jag har skit ont i armen. Och för att ni ska fatta att det inte bara är jag som är vek och nästan svimmar när jag ser sprutor så vill jag påpeka att mamma också har skit ont. Jag är så trött idag, Roddy väckte mig vid halv 8 så va ju tvungen att släppa ut honom, somna ifs om igen men ändå. Just nu känns det som att jag skulle kunna sitta och skriva 50 inlägg om olika saker men jag skonar er.

Jag har tänkt på att ni som läser min blogg aldrig komenterar, kan ni bli lite bättre på det? :P Nej men jag skulle gärna vilja ha lite tips på roliga bloggar, för när jag jobbar så sitter jag typ alltid vid datorn. Så ni får gärna tipsa om eran egna blogg eller någon annans som ni gillar.

Har ni sett the notbook? Så jävla bra film, såg den för någon dag sen. Det är en romantisk film om ett ungt par, tjejen är rik och killen är fattig. Dom har en sommar tillsammans innan de skiljs åt och sen får man följa deras liv. Den är hur bra som helst och jag ska erkänna att jag grät. Det är sorlig på ett bra sätt, på ett jätte gullig sätt. Nej men det måste ni se om ni inte gjort det!


Dag.20 Våra dagar

Jag saknar våran tid då allt va bra, då problem inte existerade. Jag saknar den personen du var, den som jag kunde säga allt till utan att vara rädd för hur du skulle reagera. Jag saknar den tiden när allt var "en dans på rosor", kommer det komma tillbaka? Kommer vi någonsin komma tillbaka till den tiden då allt var bra, då vi faktiskt mådde bra och inte bara låsades? Jag är så trött på att leka lycklig, jag är så trött på att bära en mask. Jag vill kunna leva, utan att behöva tänka efter. Jag saknar dig, jag undrar om du finns kvar där inne någonstans, jag hoppas att du kan komma tillbaka till mig för jag behöver dig. Våra dagar var så underbara, våra dagar va verkligen bara våra, vi kunde göra vad vi ville med dom. Men nu är det länge sen, jag kommer knappt ihåg det längre. Jag hoppas att du en dag kan förstå mig så som jag försöker förstå dig. Man kan aldrig förstå hur en annan människa mår men man ser personens smärta hur mycket den än försöker dölja det.

Jag hoppas att den här mardrömmen tar slut en dag, då vi växt oss starka utav det vi varit med om, jag vet att vi en dag kommer komma dit. Kanske inte om en dag, en vecka, men jag vet att det kommer och det är de som får mig att orka fortsätta. Jag älskar dig men lova mig att du försöker komma tillbaka till mig så fort du kan?!




Är bajstrött, ska somna till den här :)

img_2826 (MMS)

Är bajstrött, ska somna till den här :)


Hallå

Är med pappa i stan. Fick världens bästa nyheter nyss så nu är vi glada! Snart är vi klara och då blir det hem och göra mat, det blir marinerad lövbiff, bea och bakpotatis!

Godnatt

img_8434 (MMS)

Godnatt


Dag.20 Den här månaden

Ja den här månaden har det varit rätt mycket jobb at stå i och några födelsedagar man firat och ska fira. Den 24e drar jag till Gambia och kommer tillbaka 10e mars så det ska bli riktigt härligt. Längtar som fan. Jag tror att den här månaden kommer att bli en riktigt bra månad, det vill säga de som är kvar på den.


Goddag

Gårdagen spenderade jag hemma med timpa och en vän. Vi städade lite och glodde på film. Jag tänkte att eftersom jag ser på rätt mycket film så lägger jag till en ny kategori där ni kan se vilka filmer jag rekomenderar :)
Igår såg vi filmen Grown ups, riktigt jävla rolig film och bara bra skådisar med! Tror jag skratta mig igenom hela och det är en perfekt film när man känner för att se en komedi men inte allt för mycket handling. Den här måste ni helt enkelt se om ni inte gjort det.

Dag.19 Detta ångrar jag

Jag ångrar vissa beslut man fattat som har vissa människor att göra. Att man låtit vissa människor komma nära som man egentligen skulle sagt hej då till på en gång, och dom egentligen skulle släppt in dissa man totalt. Det finns inte så mycket saker som jag inte ångrar att jag gjort utan mer beslut man fattat om människor!

Idag fyller Roddy 3år, det ska vi fira med...

img_0616 (MMS)

Idag fyller Roddy 3år, det ska vi fira med kalas :)


bakis

Gårdagen var väldigt lyckad, goda smörgåstårtor och trevligt sällskap. Dock va det ju inte så kul att knata hem halv 5 imorse. Tog biffen på en sväng och när jag väl la mig i sängen blev jag typ full :P Idag mår jag fan sämre än vad jag tycker att jag förtjänar, satt i bilen och koncentrerade mig på att inte spy men pappa satt och snacka mat så det va ju inte så lätt.
godnatt!

Vilket kaos..

.. det är ute. Jag blev helt chockad när jag vakna och tittade ut, jag såg inte ens vägen utan allt va bara vitt. Ursch, biffen och jag va tvungna att gå ut men han vände in i porten rätt fort. Ska börja städa eftersom vi ska fira casse imorgon/inflyttningsfest så då måste det vara fint. Får se om man ens kommer iväg någonstans idag.


Vad tror ni mamma håller på med? :D


Grattis Casse på 22års dagen!

Och grattis Rickie på 23års dagen!

Idag väckte mamma mig vid halv 9, gick upp och gjorde i ordning mig och sen begav vi oss till stan. Efter åkte vi till Kungens kurva och köpte lite paket till casse. Hämtade mackan från skolan vid halv 1 och sen åkte vi hem till casse. Vi käkade tårta och till middag blev det kebabspett, sallad, tsatsiki och pommes :)

Vilket snöoväder det blev när vi skulle åka hem, helt sjukt. Mamma försökte köra fram bilen till porten eftersom vi hade mycket och bära men vi kom fan inte ens upp för backen! Så jag, marcus och biffen kriga oss upp med påsar och väskor. Höll på att dö av garv när mackan skulle plocka upp biffens bajs, haha så jävla söt! Marcus började gråta för vi fick all snö i ögonen, som dessutom gjorde ont, men sen börja vi garva ännu mer, han insåg nog hur löjlig han var som grät. När vi väl kom fram till porten så såg vi ut som tre blöta hundar, min mascara va under hela ögonen och marcus och jag tittade på varandra och börja garva ännu mer.

När mackan gick och la sig slog jag och mamma på en film, I gryningens timmar. Den handlar om när de franska judarna deporteras till läger under andra världskriget. Ursch, riktigt hemsk film men rekomenderar den starkt. Det som berör mig så mycket med filmer som denna är att allt det här faktiskt hände. Det är därför det gör så ont att se barnen bli bortdragna från deras mamma och man inser att de är sista gången dom kommer se varandra, eller när alla barnen hoppar på tåget så vet man att de kommer gasas ihjäl när de kommer fram, man kan nästan känna smärtan när folk efter kriget försöker hitta sina nära och kära men möts av ett foto på dom på väggen. Jag tror jag aldrig har gråtit mig igenom en hel film förrut.

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon också. Puss och kram!




Biffen sitter och kollar på alla barn som ...

img_9735 (MMS)

Biffen sitter och kollar på alla barn som leker


Hej på er,

ligger hemma och är sjuk, därför har jag inte orkat sätta mig vid datorn. Gårdagen spenderade jag och Tim på närakuten, jag har fått feber och urinvägsinfektion, skönt! Så imorse kom mamma med blommor, godis, bröd, läsk och mediciner till mig. Hon är världens bästa hon!!!
Dags att lägga sig igen

Såhär lång har vi kommit på knappt 22timma...

img_5381 (MMS)

Såhär lång har vi kommit på knappt 22timmar, vi kämpar på!


Dag.18 Min favoritfödelsedag

När jag fyllde 18! Det började med att vi käkade middag hos mig. Jag, Casse, Mickis, Lilli, Jonni och Jimmy. Vi åt grymt gott, drack och gjorde oss redo för stan. Jag kommer ihåg att casse höll på fram och tillbaka men att hitta någon som kunde köra in oss och jag fick absolut inte hjälpa till.

När vi var klara för att åka så stod det en limo utanför mitt hus, tror ni jag va chockad eller vad? Det slutade iaf med att Jonni fick köra till Farsta för att hämta upp chauffören. Det tog en jävla tid att komma ut ur området, kanske inte var så smart av dom att köra in den?

Vi hämtade upp Ylva och sen rörde vi oss mot Farsta. Jonni låste in oss så jag fick åla mig igenom den lilla rutan som är mellan fram och bak. Till slut åkte vi till stan och en minut efter 12 (fyllde år på lördagen) gick vi in på 54! Där möttes vi av Cämi och några till vilket var väldigt trevligt. Jonni hade fixat bord och dom började genast med att beställa in helrör och shottar.

Casse hade tidigare gett mig en raggningsbok, men klassiska raggningsrepliker och utmanade mig. Jag skulle köra 10 olika raggningsrepliker för 10 olika killar. Det slutade med att jag fick en stalker, en kille ville ge mig hans kallsonger och en blev as sne på mig.

Vid stängning åkte vi mot tumba, rullade in på statiol, sisådär lagom rund om fötterna. Gick in med ett jävla glas champange och köpte cigg, han i kassan blev chockad när vi sa att det va min 18års dag med tanke på att jag hade köpt cigg av honom i några år, sorry för den!

Kom hem till en mindre rolig överraskning men efter mycket om och men så låg jag och snarka i sängen. Dagen efter firade jag med mina vänner, smörgåstårta och alkohol stod på listan. Kvällen slutade på Tb´s, så det va min bästa födelsedag!


Dag.17 Mitt favoriminne

Jag har många minnen som man tänker tillbaka på och ler. Men jag vet inte om jag har ett riktigt favoritminne. Jag har varit med om så mycket roligt så det är svårt att välja..

Men många minnen är ifrån när man var ung och dum, när det inte fanns några stopp, när man inte visste vad ansvar va. Rhodos resan förra året har lämnat många fina och roliga minnen, det bästa minnet som finns är mina vänner Petra och Emma som jag träffa där!


Då börjar vi :)

img_4516 (MMS)

Då börjar vi :)


Pussel

Natten gick bra, gick in för att kolla till mackan runt 5 tiden och då låg han klar vaken med sitt stetoskop (stavning) i händerna och ville att jag skulle lägga mig bredvid honom så jag gick in i köket för att hämta min telefon och när jag kom tillbaka hade han deckat :P sen låg han och pratade i sömnen. Vaknade i morse av att han låg och stirra på mig, knäpp unge. Märkte också att jag hade rivmärken på armen så nu funderar jag på vad fan jag drömde inatt? Kanske att någon försökte mörda mig eller nått, jag vette fan.

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem igen, vi va så rastlösa båda två så mamma bestäde sig för att dra till maxi för att köpa ett pussel :P Bygga pussel på en fredag tycker inte jag är töntigt, jag har ju som sagt hela natten på mig!


Mackan gjorde frukost till mig, alldeles s...

img_6956 (MMS)

Mackan gjorde frukost till mig, alldeles själv :)


04:52

Igår tvingade min kära syster ut mig till stan, hon tycker tydligen att jag är hemma för mycket och jag fattar inte vad hon menar. Tog bilen in och mötte upp dom på Soap Bar. Det var en rolig kväll, även fast man va nykter och trött. Vid stängning körde jag dom till White och själv gled jag hem.. Seg att åka hela vägen själv i spöregn och inga batterier på telefonen. Men jag lyssnade på Lugna Favoriter och sjöng med lite i min ensamhet. Men runt halv 5 var jag hemma och decka direkt.

Imorse kom pappa in och väckte mig runt 11? men jag kände för att sova lite till. Låg kvar till halv 1 ungefär och sen va det bara upp och fixa tvätt och svara på lite mejl. Mötte upp mamma runt 3 och vi begav oss till tumba för att få ännu en spruta.

Jag och mackan stod för middagen idag, gjorde en grymt god gryta! Mackan va mest min chef som stod och sa åt mig vad jag skulle göra, men det gjorde han bra ;)

Just nu sitter jag i soffan och försöker låta bli att somna, jobbar några timmar till innan det blir sängen för mig. Lär ju uppdatera någon gång till innan passet är över.


Jag röker egentligen blåa

Jag har verkligen inte haft lust att blogga dom senaste dagarna. Har haft lite annat för mig här hemma, men nu lovar jag att jag ska bli bättre. Håller på att tvätta och städa lite men ska ta en liten paus för att mejla försäkringsbolaget. Hoppas jag får mina pengar snart :(
ska ta en cig och dricka kaffe nu