grattis ante!

Som fyller 20 idag och Niklas som fyller 25 ;)
Sitter och dricker kaffe och väntat på att tiden ska gå. Ska snart åka till madde och ante och fika innan jag ska rulla vidare. Ska träffa casse och pappa senare idag och sen får vi se vad dagen bjuder på.


Det går ju inte att inte älska min jacka!


en heldag med casse

Precis ätit mat och är helt slut efter en heldag med shopping. Eller dagen började vid halv 7, åkte till södertälje och efter kom pappa och hämta mig och vi drog till casse och fika. Efter det åkte vi för att kolla tv i årsta och sen vidare till skärholmen.

Hittade massa fint lite saker va väl mest nödvändiga, lite trosor, en jacka/kavaj, en t-shirt, linne, leggins, bh, strumpor, en tröja till pappa, ett par örhängen till mamma, ja tror det va det. :P

Efter det åkte vi fort till tullinge för att äntligen avsluta allt, så skönt att bli av med det. Sen åkte vi till tumba för att hämta ut chippens mobil och nu sitter jag i soffan. Väntar på att chippen ska komma hit och ikväll blir det en film och sova tidigt.


Min fina t-shirt fast jag köpte grå..


Och min fina jacka/kavaj



Jag minns varenda scen ifrån vår film..


cola och chips

Zirre kom och hjälpte mig att fixa elen (som mackan pajade genom att skära i en sladd), tackar för det min vän. efter det blev det en promenad till ica med anna och vi mötte upp chippen på vägen tillbaka. Flyttade husbilen, tillbaka till mig för att hämta bilen och sen tillbaka till chippen.

jag och anna va så snälla vänner att vi hjälpte honom att packa massa saker eftersom han snart ska flytta. Det blev väl mest cola, chips och skit snack men vi plocka iaf ihop hela köket så lite duktiga va vi.

Nu ska jag strax lägga mig i sängen och försöka bli trött, imorg är det en lång dag.


Gudmor Nicole

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Igår spenderade jag hela dagen på soffan, sov hela tiden och när jag inte gjorde det sprang jag på toa och spydde. Trodde först att det va för jag va bakis men sen började misstankarna komma när jag hela tiden spydde fast magen va tom. Mamma hittade något bra knark i sitt magiska skåp och efter att ha kämpat en timma så fick jag i mig en hel hambugare! haha, helt förstörd va jag men som tur är så mår jag bättre idag. (dåligt att sno från sina vänner)

Idag hade vi visning på huset vilket innebar att vi inte fick stanna hemma. Så jag ringde och väckte casse och åkte dit. Mötte upp tilda och falle för att träffa deras nya bebis, världens sötaste!! Så nu är man gudmor då ;)    Träffa zirre lite fort på en cigg också.
Efter fikan kom mindra och danne hem, gjorde ont i hjärtat när jag och casse skulle åka. Stan fram och tillbaka, sen skärholmen, hitta en t-shirt och en bh (ingen vanlig och jag är kär) och sen körde vi mindra till solna.

Det blev middag på kolgrillen på heron och nu är jag hemma. Ska snart ta en promenad med anna och sen sova i god tid eftersom jag ska upp tidigt imorg.


Lilla Kelzi!


fredagkväll

Idag blev det lite 4-hjuling innan jag åkte hem. Käkade lite mat och nu är jag hos anna och dricker lite :) Det blir en hyfsad lugn kväll idag men imorg är man ju bjuden på en kräftskiva får se om jag går eftersom det typ va släkt :P Men ska iaf träffa min underbara matte!

jalla bye


23:01

Igår kom Magnus med 5kg svenska kräftor, vi spelade spel och hade en mysig familjekväll.

Nu är jag hemma igen efter en lång dag. Gick upp vid 10, madde och casse kom hit och så började vi att storstäda huset. Efter städningen åkte vi till maddes crib i s-tälje och började att måla. Efter andra lagret på målningen betämde vi oss för att vi förtjänade mat och en öl! Pappa och casse kom och käkade på en kina retaurang och då blev jag på flumhumör och tappa glass överallt (det är bara madde som fattar det roliga) och sen började vi rulla hem till pappa.
Dammsög och skura lite fort, gosa lite med Roddy och sen åkte vi hemåt. En polis körde upp bredvid oss, blända mig och gav mig evileye.

Casse till pappa: Dom blända Nicole och gav henne evileye.
Pappa: evileye.. Aha onda ögon okej..
haha tur att engelskan va med där ;)

Imorgon blir det lite möten och sen ska jag sova hos pappa. Vi tänkte testa 4-hjulingarna och ta en riktigt lång och skön promenad.


Nästa vecka skulle den nya valpen ha kommit, tyvärr fick vi dåliga nyheter igår. Han har ett blåshål i hjärtat. Stackars liten, hoppas att han blir friskförklarad och inte får några besvär av det, jag håller tummarna!

Ringde dock till en annan kennel som jag haft kontakt med och det visade sig att dom hade en liten hane på 3veckor som nu är våran :)

Nu kallar duschen!


grym låt

Den här låten är visserligen gammal men killen va 10år när han gjorde den! Jag kan inte låta bli att gråta när Tom Morley sjunger.. Njut!



where´s my fucking bacon?!

Snabb uppdatering av lördag kvällen: Började hos Petra och Antonia. Satt på deras gård, drack och snacka skit. Vid halv 12 drog vi till Humble, skit mysigt ställe I love it! Efter det drog vi oss till Stures, första gången jag va där och det va helt okej. Träffa roligt folk, casse va klemtoman och snodde mina cigg ;)

Vid 4 tiden va det jag och casse kvar, vi bestämde oss för att dra hemåt. Gick in på äckligaste donken och kissa, höll på att börja gråta för jag nudda sitsen. Åkte taxi med världens snällaste taxichaufför, åkte förbi Västberga, slutstation Salem. Väl uppe i lägenheten märker jag att det inte finns någon bacon i min burgare, jag vände och vred på hela skiten men min bacon var no way to be found! Som jag sagt en gång innan (i matsalen i tullinge när jag ville ha bacon i mina potatisbullar) Where´s my fucking bacon?! Bestämde mig för att någon skulle ha skäll för jag åkt hem utan bacon i burgaren så arg som jag va ringde jag upp donken i västberga.

- Är det bacon i Mcfeast carnival?
(liten kines med pipig röst) - Nej?!
- Vafan är det för skillnad då??? (fortfarande upprörd för min bacon är kvar på donken)
- Ja, den är nästan 200gram..
- Jaaaaaahaaaa... Det va därför den va så stor

Kände mig något dum efter men casse lurade mig! :P Söndagen bestod av film och slapp på soffan. Tog mig kraften att laga min grymma potatis och lekte lite med Mindrew..

Idag har jag varit med madde, snackat skit, kollat möbler. Pappa kom förbi och tog en fika, vi åkte till thaien mellan tullinge och tumba och käkade och nu chillar jag i soffan. Imorg ska jag nog träffa pappa och casse.

See ya..


Jag kommer se ut som en fetaost snart

Är hos casse och danne. Ska snart äta för andra gången, fylld fläskfilé, klyftpotatis, bea, tzatsiki, och massa feta till nicole :D Sen blir det att göra i ordning sig för att rulla mot staden,

goodbye!

 


All in

Har precis duschat, hatar att vakna och vara seg. Casse ringde mig imorse och försökte få mig att komma till henne och äta ostbågar och kolla film, försöka går ju ;) Gårdagen var mysig med lite spel, vin och massa skitsnacka :) Jag och sofie utklassa på Pictionary, otroligt att hon såg vad jag rita med tanke på att jag inte ens kan rita ett hjärta :P

Ikväll blir det att åka in till stan, föra hos Snippan och Emma och sen blir det utgång! Me like it, länge sen jag var ute så ikväll kör vi all in :)



ärlighet

Kan inte sova. Kan vara för jag tänker så mycket precis när jag lägger mig i sängen. Just idag tänkte jag på er killar, hur många av er har sårat mig under åren...

Jag lovade mig själv för många år sen att aldrig mer bli sårad, att aldrig låta någon komma så nära att dom hade den chansen, jag har nog hållt mig löfte till mig själv rätt bra. Jag har träffat killar, men jag har alltid hittat "det lilla felet" som har gett mig chansen att skippa, att bara avsluta. Den senaste killen jag träffa vad inte som alla andra. Han var bra, kanske inte på alla sätt men bra för mig. Vi pratade varje dag, började träffas mer och mer, och jag tror att han va en på länge som jag vågade vara mig själv med. Jag mådde faktiskt bra, bättre än vad jag gjort på länge. Men alla sagor har sitt slut.. Jag var ett misstag.

När jag tänker på det blir jag inte ledsen så "sårad" ledsen, utan mer arg och besviken, för jag inte fick någon förklaring. Jag gör som jag alltid har gjort, jag bygger upp min mur och fortsätter med mitt. Det va kanske bättre i fantasin än i det verkliga livet, men det sög att jag inte fick ta reda på det på egen hand. Nu kanske jag är lite för personlig, men jag vill att ni ska se mitt rätta jag. Varför jag är som jag är pga alla dom innan "den sista killen", vart hittar man den normala bland er? Jag letar inte med jag bara undrar om han finns bland er..

Men jag mår bra bland min familj och mina vänner, det är er jag tänker lägga ner mig energi och kärlek på! Jag älskar er och ni är allt för mig, glöm aldrig det..


psykopat

Såg en skit äcklig dokumentär igår, Fånge hos psykopaten. Det handla om en tjej som blev kidnappad och sen hölls som fånge hos en kille och hans fru. Under 7,5år var hon deras slav, hon blev misshandlad, torterad, våldtagen och nerbryten psykiskt. Efter nästan 8år rymde hon från psykot och hon berättar om sin kamp som fånge, killen blev dömd till 103års fängelse..

Idag har jag och casse beställt kläder från Nelly, sofie kom förbi och senare kom chippen och vi tog oss en sväng förbi bolaget. Ikväll ska vi ha spelkväll hos casse, dricka lite vin och snacka bajs är tanken :)

Imorg blir det utgång med blandannt casse, snippan och emma! :D:D


Jag och snippan ställde upp på en tävling..


Ny frisserad

Va hos frissan 11 imorse, satt mig direkt i stolen och börja planera färg. Var inte klar förän halv 3 :O Jag slinga två olika färger (en ljus och en mörkare) och casse färgade sitt hår jätte mörkt. Sen klippte jag bara upp det lite :) Fint fint blev det och jag är jätte nöjd!

Pappa hämtade oss så drog vi till Soft för att käka deras grymma Entrecôte! Åkte ut till pappa fort och sen åkte vi hemåt. Pappa slänger ur sig i bilen att han ska köpa ny telefon, och han påstår då att han skulle klara av en Iphone. Jag slängde fram min telefon för att han skulle få testa på att skriva ett sms, jag och casse skratta tills vi grät! Haha, han insåg nog att det inte var något för honom ;)

Casse och pappa stannade på en fika innan dom åkte. Mackan sover, får hoppas att han är så här lugn hela natten.

Min mamma är för bra hon, hon har lagat en Tortilla till mig :D hon är så söt ibland ;) Nej nu ska jag äta lite även fast jag är proppmätt :P

 


Ser ju ut som ett hej kom och hjälp mig i ansiktet men ni ska titta på håret ;)

You're a good soldier
Choosing your battles
Pick yourself up
And dust yourself off
And back in the saddle


En borttappad hund

Diman var och handla och kom hem med en liten hund. Det visa sig att den här hunden (om det nu är samma) har varit bortsprungen i flera dagar :( stackars liten, han är jätte rädd men sitter i mitt knä och gosar. Han och mackan har blivit bästisar också.
Sofie kommer hit strax och då ska vi leta rätt på hans hem, fatta va rädd den lilla måste vara :(




sommarlåt


Mamma såg en utomjording

Igår var det en skit stor spindel i köket. Mamma smyger fram med en burk för att lägga över spindeln..

Mamma: Det här är ingen vanlig spindel, den lyssnar säkert på vad vi säger och översätter i huvudet. Det är en utomjording..

5 min senare, 2 steg närmare..

Men nicole ser du inte hur stilla den är, den har ju en plan.. Det kommer börja springa nu. Då skriker jag, men du får inte skrika för då väcker du marcus..

Jag: Men mamma lägg över den nu, sätt dig på bordet och luta dig ner.

Hahha, tillslut fick hon burken över och där låg spindeln tills idag när någon vågade ta ut den :P jag lovar att det här va mycket roligare om man va med, med tanke på att jag och mamma satt och skratta och grät av panik på samma gång.

en händelserik natt

Det blev en händelserik natt på Annas land. Andreas höll på att dö, vi åkte vilse mitt ute på havet, gick på grund x antal gånger, tobbe gjorde farväl videos till sina nära och kära, drack och hade ledsna fyllesamtal.. Med andra ord en lyckad kväll ;)

Igår va en seg dag, somna typ vid 9 på soffan :P Idag har jag inte gjort ett skit, bara varit hemma och chillat degen.
Pratade med tim i telefon, dom ska tydligen ta bort flaket från studenten för det är en trafikfara, det är ju för fan det som är det roligaste med studenten :O






Landet

Ikväll åker jag, madde, ante och anna ut till Annas land för att dricka, bada bastu, åka båt och bada! Mysigt att komma iväg lite. Hörs imorg!




Människor slutar aldrig förvåna mig, undra vem det va som va svinet, du eller jag?!

Ante låter som en tjej

Sitter och dricker kaffe och väntar på ante och madde. Har varit vaken i några timmar nu, har städat lite och haft en telefonfika med linn i en timma :) Mamma är och hämtar casse så snart slipper jag sitta här i min ensamhet. Sen får vi se vad dagen har och bjuda på.


Slappsöndag

Idag har jag bara varit hemma och chillat. Madde och ante kom förbi på en kaffe vid 8 tiden och senare kom även chippen. Vi spelade kort till typ 12(?) och sen drog dom små töntarna hem eftersom sängen ropade deras namn.
Ska snart gå upp och lägga mig, är inte trött överhuvudtaget men har ingen lust att vara vaken längre.

Bye!


Låten talar för sig själv..

ooooh
You make them wild now
You make them lost now
You're in the zone
ooooh
You make them want you
Oh, how I want you, not to go

But everything comes falling down,
A sillhouette, a smile or frown
And anytime,
All we do is wrong

And I need you, But then what?
And I leave you, But then what?
Once again I stay here corrected
Thinking it's too soon, To have it all
Hard enough to know, What I really want
I start changing with everything around me
I brush it off.

ooooh
I'm walking wires
Over a train crash
I'm holding on
And you, you make me useless
You left me senseless
You lead me on

But please go on, it feels so good
I need this pain, it's understood
That everytime,
All we do is wrong

And I need you, Then what?
And I leave you, Then what?
Everytime I stand here corrected
Thinking it's too soon, To have it all
Hard enough to know, What I really want
I start changing with everything around me

I was here,
Still more than once
It's carved into my mind
I was here,
You were out of reach
Still, somehow scars my memory
Though I'm still here
Though I'm always behind I need to know
Will I do right this time?
Not anyone, seeks a lie.

I brush it of, but then what?
Everytime I stand here corrected
Hope it hits you hard, if it hits at all
So you finally know, what you really want
Maybe then, I'll be gone forever

Film race

Ska snart gå till sofie och ha spelkväll :) Natten gick bra, såg 4 filmer för att underhålla mig själv. Såg Den mänskilga tusenfotingen, The hooligans 2, Marley and me och Crank high voltage :) Grät som en gris till Marley and me men jag är ju rätt känslig när det gäller filmer :P Vaknade i morse av att Mindra stod bredvid mig och skrek och höll på med mina telefoner :P Sen åkte vi till pappa och städa och så åkte vi förbi Robbans för middag. Gjorde min egna med scampi, vitlök, färska tomater, fetaost och ruccola, grym va den!!!

Nej ska väl göra i ordning mig och sen gå :) Imorg kommer Mickan och ska vara med mig hela kvällen och ända fram till dagen efter :D Me like!




Innan tänkte vi att det kanske inte var så farligt med snaps..


Vi hade fel :P





mitt jobb ger mig för mycket tid till att tänka..

Jag sitter och läser Mia Törnbloms självbiografi. Jag blir chockad över hur öppen och ärlig hon är i sin bok om sitt förra liv, om vad hon har gjort för att få tag i droger, hur många hon har svikit. Men jag blir inspirerad av hennes ord. Jag vill glad på ett konstigt sätt när jag läser om hennes kamp att bli drogfri. Det får mig att börja tänka på allt i mitt liv. Alla människor som jag mött, alla som betytt något, alla som fortfarande betyder något. Jag tänker på saker jag ångrar, saker jag minns med glädje, med sorg, ja, jag tänker helt enkelt på allt som varit. Jag satt och skrev ner massa saker som har varit positiva och negativa, om alla olika människor som har spelat en stor roll till den jag är idag. Men det är inget jag tänker sitta och skriva här, men det är skönt att få ur sig det ialla fall.

Jag har kommit fram till att jag får för mycket tid över till att tänka när jag jobbar, det kanske är bra att man får tänka igenom saker och ting men ibland så orkar jag faktiskt inte. Jag kan börja tänka på saker från ingenstans. Satt och letade efter fina och meningsfulla citat och ordspråk som jag vill skriva på väggen i sovrummet, inte här men när jag flyttar. Det kanske var det som fick igång mina tankar?!

Börjar känna mig lite bättre, men jag håller tummarna på att jag inte vaknar sjuk sen. Sjukt vad dom sista timmarna har gått fort, jag har varit så inne på att läsa och skriva så har inte ens hunnit tänka på att tiden går. Skönt ändå, snart så får jag gå och sova.

Ska återgå till min braiga bok, den är dock slut snart så då vet jag inte vad jag ska läsa :(


Tycker så synd om honom som måste sova med den :(


Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt


Plan three



Så härlig låt!

Biffen jr.

Pratade med frugan ett bra tag, dom har kollat lägenhet, jag har kollat lägenhet. Sjukt, vi börjar bli vuxna :S Vet inte om jag vill, massa ansvar och skit :P haha.. Men det är skönt ändå, hoppas att allt går som det ska med lägenheter, jag ropar inte hej förän det är helt klart. Men det skulle vara jävligt skönt och bra, eftersom mamma ska sälja nu så behöver jag en lägenhet så fort som möjligt.

Och om två veckor blir valpen 8veckor så snart får vi hämta den lilla sötnosen :) Jag längtar så mycket! Roddy får ju inte bo hos mig eftersom pappa skulle sakna honom för mycket så den nya valpen får bo med mig eftersom jag inte vill bo helt själv :P

Just nu jobbar jag, vet inte hur jag ska orka mig igenom hela natten med tanke på att jag fortfarande mår dåligt. Får hoppas på det bästa. Imorg ska jag jobba hos casse, tänkte vara snälla mot dom och vara barnvakt åt mindra så dom kan gå på bio tillsammans..

Nu ska jag gå ner och dricka te, det är bra mot förkylning har jag hört ;) shuu..


Här är den lilla grisen :)


Sjukling

Det är så kul att vara sjuk. Igår kände jag mig helt döende, hade ingen kraft i kroppen. Idag är det lite bättre men mår fortfarande inte bra. Får hoppas att det går över snart så man kan få krafterna tillbaka.
Sitter och väntar på att casse ska ringa mig, skulle egentligen åkt med dom till skhlmen men måste passa mackan ett tag..

Ska lägga mig på soffan igen och typ dö eller nått.


Jag och världens bästa pappa <3



Uttråkad

Skrev nyss ett inlägg från mobilen men det försvann :S

Vaknade för en timma sen, helt slut i kroppen, känns som att jag börjar bli sjuk. Igår va jag på bio med hagen, chippen, tala, kalle och sofie. Vi såg Inception, den va lång men den va riktigt bra.
Ska strax gå ut, ska rulla til Ikea, Skhlmen och Media med casse och danne, får se om man hittar något :)

Hörs sen, bye!


Familjekryssninig

Sitter och dricker lite kaffe. Ska ta en dusch snart och börja packa ihop grejerna för att åka till båten. Ska bli jätte mysigt att åka iväg med hela familjen, vi ska käka smörgåsbord, liam och mackan ska sjunga kareoke :)
Vi hörs imorg så ha en trevligt dag! :)



Det första vi gjorde när vi kom till Rhodos


Love the way you lie

Sitter och väntar på att pappa ska komma så vi kan åka och käka. Fille, Tim och Liam är här (irriterande men säg inget till dom) guuuud vad jag bara älskar att ha mina syskon här (NOT)..

Idag fick jag ett lite konstigt erbjudande när jag va i alby, vet inte om man ska tacka ja eller inte.. hm..
Sissi och familjen kom förbi på en fika och gav mig en sen studentpressent, skit fina örhängen :) Danne och casse kom ju självklart när dom hörde att det blev fika (fetton)

Imorg blir det kryssning :)



En vanlig tisdag

Tjo. Sitter här, dricker lite med mina bästa bästa :) chill kväll överlag och imorg blir det fin besök från Vallentuna :) gillar allt just nu, det känns bra. En speciell kärlekshälsning till min söta vän Sofie, i love you!

man är inte äldre än vad man känner sig.. vi är nära döden

Nicole säger:
jag börjar bli gammal jag med, permobilen är på laddning så vi får väl se om man åker ut en sväng när batteriet är fullt
sofie säger:
skönt att du fått din på laddning. min knasar, laddaren vill inte fungera..
Nicole säger:
fan va segt så du kan inte glida ut idag?
kan du inte försöka gå med rullatorn idag då?
sofie säger:
joo
alltså, jag ska försöka leta upp den faktiskt
Nicole säger:
annars kan du få låna min, den står ändå bara och samlar damm.. jag menar nu när vikten gått upp över 100 pannor så blir det svår med rullatorn. man är ju inte ungdom längre, lederna börjar säga ifrån det är ett hårt liv vi levet
lever*
sofie säger:
hahaha
du är så fin min vän.du förstår migtack för erbjudandet


Blåbärsshots

Nu har sofie, kalle och zirre precis gått. Vi spela kort och fille gjorde en god kladdkaka :) Åkte förbi Ikea en sväng idag, hittade en vas med två "blommor" som jag ville ha men orkade inte stå i kön som va så sket i dom.

På torsdag åker jag på kryssning med hela familjen (och danne), på fredag ska vi fira johanna och orre och jobb på lördag. Mitt liv är inte roligare än såhär så see ya!


Blåbärsshotsen som inte gick att motstå ;)



Se hur jag gör bort mig på Rhodos: http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2081845/svenskarna-festar-loss-pa-rhodos