Fredag...

Idag är det fredag, klockan är 11 och jag ska snart gå och sova :P Ska upp och jobba imorg, inge vidare roligt att gå upp tidigt på en lördag men vad gör man inte för pengarna. ;)
När jag och madde satt ute och rökte hos mig hörde vi ett plan som lät skit skumt men vi såg inget så vi stälde oss på bänken och då såg vi hur det åkte grymt fort rakt ner, undrar om det var en flygkrasch :P märks väl imorg om det står något i aftonbladet eller nått.
Idag va vi i storvretsbadet och skulle träna livräddning, jag, linn, johanna, madde och sofie hade alla mens så vi kunde inte vara med (A) Men jag, madde, emma, sandra och johanna spela basket istället, va inte så där jätte grym men jag kom upp i 20 tills jag gav upp. Emmas bebis sparka mig på handen :) Hon är tjock, haha.
Nej men nu är klockan "mycket", jag är svin trött, sov faktiskt bara 3 timmar i natt så det kan vara därför.

R.I.P Ove  Linqvist

Over and out!

Oh madäläine, why are you so seg? (8)


night,

Så sitter man här igen, klockan börjar ticka sent och jag vet att jag egentligen borde gå och lägga mig men jag är inte ett dugg trött. Skolan börjar om två dagar och det känns inte så jävla nice, jag vet att jag kommer få så jävla mycket att göra. Och nu har man ju ett jobb och sköta dessutom. Får härda ut och tänka på dom posetiva sakerna, pengarna :P
Imorg ska jag på kaffekurs :P haha, ska lära mig göra massa kaffe osv.
Nej men nu funderar jag på att röra mig till sängen och iaf försöka sova. Det är ju faktiskt en dag imorg också som man ska orka med. Btw, så blev jag väldigt överaskad när jag fick ett sms igår, men det va ju kul det med, på ett sätt. Jag har träningsvärk efter afrodansen igår :P men det är fan värt det för det va riktigt jävla kul :D Ska börja med kickboxning nu igen, känner mig så värdelös när jag inte tränar.
Men men, nu ska jag ta steget, jag ska sova. Tror jag.

Over and out!

Jag är nöjd, jag är stolt, för jag tänker inte på dig längre.

Jippi :D

Jag fick jobbet och nu är jag glad :D
Imorg rullar jag till dalarö pch patajar med pappa och alla andra dalaröbor. Ska bli kul faktiskt :D

Har telefon sex med sofie just nu, jävligt trevligt om jag får säga det själv. ;)
Blev ett kort inlägg men men,

Over and out!I've taken my beating
I've shared what i made
I'm strong on the surface
Not all the way through
I've never been perfect
But neither have you

Snart börjar helvetet igen..

På torsdag börjar skolan igen, jag vill verkligen inte. Mitt sommarlov har varit för kort och jag vet att det kommer bli ett helvete. :(
Igår åkte hela familjen till vallentuna och hälsa på casses gudmor och hennes familj. Väldigt trevligt, vi käka gott, prata, spela buzz och hade kul :) Idag gick vi till min moster, gammelmormor och sissis systers gravar. Det va inte lika kul och jag hade riktigt ont i magen. Det va rätt jobbigt att vara där men det kändes ändå bra att vi åkte dit. :)

Idag har jag en date med Sofie och vi ska ut och glida med stil ;)
Har inte mycket mer att skriva, maybe later.

Over and out!
Btw, har jobbintervju imorg, är ganska nervös.


Grisen har blivit stor :(

Folk...

Igår fick jag ett oväntat samtal när jag va på fest i bremora. Det va tilda som ringde och sa att min syster hade fått stryk. Jag sprang ner till bussen i vårsta, gick av i kassmyra och sprang till folkets. Nästan ingen va kvar och det va bara massa snutar överallt. Min syrra och hennes kompis hade blivit på hoppad av massa folk. 3 killar och 2 tjejer sparka henne i huvet medans hon låg ner. Ingen gjorde någonting utan alla tittade bara på. Hur fan kan man vara så jävla hjärndöd att man sparkar någon i huvet, kille som tjej. Vilken kille är så "cool" att han hoppar på en tjej? Har man inget samvete i kroppen över huvudtaget? Idioter finns, överallt men en fel spark hade gjort att hon inte längre fanns. Det va ren jävla tur och änglavakt som gjorde att hon inte dog igår. Jag tror inte någon egentligen fattar hur fort det kan gå, har ingen lärt sig någonting efter vad som hände Riccardo? Ryktet har spridit sig snabbt och till alla. Jävligt mycket lögner om vad som egentligen hände har också kommit ut, men nu va det så att det va min syster och hennes kompis mot 20 pers. Hur fan kan man hoppa på någon flera stycken, speciellt när personen ligger på marken och inte ens kan slå sig fri? Är det ballt att skryta om att man slagit på en tjej med hjälp av 4 andra? Eller att man sparka henne i huvet, drog henne på assfalten ryckte av stora tussar av hennes hår osv? När jag tänker på hur fega dom här personerna är, hur jävla små dom är blir jag bara riktigt förbannad. Jag hoppas att alla ni som ens petade på henne har dåligt samvete och mår riktigt dåligt över era handlingar igår kväll, ni har sjunkigt så jävla lågt.

Skepp o hoj

I lördags va jag på pride. Jag stöttade Q som är världens bästa flata. :)
Jag, Q och mickan gick tåget, och vi gick hela! Tror nästan jag aldrig har varit med om något roligare. As kul va det, sen så fick jag ju också träffa Qs bög kompis och jag blev kär i honom :D
Hahahaha, finns egentligen inte så mycket att skriva förutom att det verkligen va värt det! Hade något ont i fötterna efter men det är smällar man får ta ;) Nästa år gåller det igen!! ;)

Over and out!