Lördag

Lite trött sen igår eftersom jag inte fått så mycket sömn inatt. Jag kan fan inte sova ordentligt borta. Hm, kan väl skylla lite på mig själv också antar jag. Igår gick jag hem till helena i tron på att vi skulle festa (och att jag skulle få ha mina nya skor) och käka lite middag. Mys mys, allt gick ju inte som planerat och det slutade med att jag och hillo satt och drack cola och hade deep talk. Väldigt mysigt, så skönt att kunna tömma hjärnan ibland på tankar och fakta och hillo är den rätt personen ;) Runt 10 tiden började vi göra i ordning oss och drog oss hem till sean. Satt lite folk och drack och sådär, orkar inte gå in på detaljer. Imorse när jag vakna mådde jag inte så jävla bra, trött som ett djur och SÅÅÅÅÅ jävla sugen på en pizza. Till slut lyckades jag tvinga med mig mamma, mackan och patrik att käka på robbans med mig och sen drog dom sig ut mot ön. Så nu sitter jag här, ensam för hela min familj har lämnat mig och dragit till dalarö, jag väntar på att helena ska ringa så att jag kan hoppa in i duschen för att kunna dra mig mot henne sen. Bli en mys middag där i dag igen, massa skitsnack (förmodligen deeptalk också), sen låter jag kvällen få avgöra resten. Jag har dock bestämt att vad jag än gör så ska jag ha på mig mina skor!!! :P

Over and out!

Stackars mig

Jag är sjuk, hela familjen är sjuka. Mamma får gå och ta hand om alla, jag klagar ifs inte (A)
Linn är sjuk, madde är sjuk, johanna har varit sjuk. Det är något som går må jag tro :P Det är så jävla tråkigt att ligga hemma och inte göra ett bajs. :/ Har sett alla filmer, bara skit på tvn, fan blir bitter.
Nej nu ska jag gå och roa mig med något.

Over and out!

En droppe kärlek är mer än en ocean full av orsaker...

.

Jag är så jävla trött på dig och ditt jävla humör. Låt mig bara va!

JARÅÅÅ!!!

I helgen va hela gänget ute på rickies land :) Tänkte bara uppdatera lite snabbt ;)

Fredag: Gormé middag gjord av madde och mig (A) hahha (jag skar potatisen och la den i vatten)
Sen kröka vi, spela twister, intim, poker, ja lite allt möjligt. Alla slappis gick och la sig vid typ 12 tiden men jag och johanna krigade uppe helt lonley och fortsatte till 6 tiden.

Lördag:
Efter tre timmars sömn vakna jag med feber och ingen röst. Efter en ipren och lite tp lir va rösten tillbaka och febern nere. Självklart såg jag det här som perfekta tillfället att börja kröka, vi börja runt 2 tiden medans vi gjorde i ordning oss i vip huset (jag, madde och johanna) Rickie den galningen knäckte en bira så fort han hade rest sig från sängen. Iaf, runt 5 tiden kom några muppar ut och då alla som hade varit där sen dagen innan fulla! :) Rickie och kalle decka runt 8 tiden eller nått sånt, jävla krigare dom där två ;) Kul va det med massa jävla skrik och spel, bus blev det på kvällen när alla låg och sov. Blev besviken att johanna och orre va vakna annars hade dom fått tandkräm i ansiktet ;)

Söndag: Ja, det blev väl tre timmars sömn natten till söndag också. Vaknade pigg (utan röst dock) och började städa ganska fort. Jag och kalle kände för att dricka öl på morgonen och fyfan va gott det va! Sen blev det hemgång med en liten tripp förbi donken, sen va det bara sov, sov och sov.

Riktigt kul hade jag och det har vi planerat att göra om men kanske i sommar i stället. ;)

Över till något annat..
Det är några jätte coola människor som har skrivit en blogg om tullinge gymnasium och om alla som går där. Dom skrivet om vad folk gör på fyllan så som i skolan. Så alla ni som går i tullinge, se upp för vad ni gör, jag vet att jag inte skulle vilja ha mitt namn i den bloggen eller någon annan för den delen.
Men jag och madde är så smarta att vi redan vet vem som skriver den så nu vet man vem man ska hålla sig lugn framför.

Nej nu ska jag försöka få sympati av mamma (skriver lappar :P)
Over and out!

Måndag morgon

Alltid lika kul att gå upp första dagen på veckan. Jag gick dock upp lite sent, kan bero på att jag hade en trevlig dröm och bara stängde av klockan. :P Har tre lektioner idag, italienska, engelska och sen rättskunskap. Den enda lektionen som är rolig är rättskunskap men italienskan fungerar bara för jag vet att jag måste bli grymmare (jag är redan grym dock) eftersom jag åker till italien i april! :D Haha, tjattar om det där varje dag, längtar något mycket. :)
Efter skolan har jag en dejt med Linnsay ska bli trevligt :) Antar att det kommer bli lite abba också ;)
Nu ska jag glida, ska hämta upp linn-pinn i tumba.

Over and out!

Söndag

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå, ska snart åka till jobbet.
I fredags va vi hos sean och drack och spela spel. Sen drog jag och anna till jojje där det va ganska många jag intr hade någon aning om vilka dom va. Men max va där och det skit kul att träffa honom igen :) Sen börja folk spåra ur och jag kände bara att jag ville hem. Runt 5 körde jojje hem mig snäll som han är :)
På lördagen vaknade jag så jävla bakis som jag aldrig varit förrut och jag trodde att jag skulle jobba. Tydligen så hade dom ändrat shemat utan att säga någonting till mig så det va bara att lägga sig igen. Hela dagen spenderade jag på soffan och bara ville dö. Runt 9 la jag mig i sängen och kolla film med mig själv (något mobbad) men hela natten har jag vaknat ac att folk har ringt för dom trodde att jag va ute och festade. Men nu sitter man här, ganska pigg med kaffe i handen och bara väntar på att jag ska åka. Pappa ska hämta mig i think så ska försöka tvinga honom att äta något gott med mig. :) Måste kila,

Over and out!

Sug

Säg inte att du försökt, du kunde ha sagt det

Nicole + säng = sant

Jag är så jävla trött. I kroppen, i huvet, jag behöver bara en hel helgs sömn utan stress eller tjat. Min rygg är helt paj, jag har muskelknutar längst hela ryggraden och upp till axlarna och det känns inte så jävla nice. Hade boxning idag på gympan och det va skit kul. Adam försökte dock slå av mina armar och philip såg galen ut, blev lite rädd när jag såg hans ansiktsuttryck :P Haha, det va skoj det :)
Men nu känner jag att jag måste sova, mycket! I april drar jag till italien :D:D Längtar redan, ska bli så jävla nice.

Nu tror jag att cassandra vill ha datan så ska nog va lite snäll för en gångsskull :)
Natti natti,

Over and out!

Flö fla flö, flaflala flö


The list (snodd från madde)

1. När gick du upp idag? 15.30
2. Diamanter eller pärlor? diamanter
3. Senaste filmen du såg: Harry Potter med mackan 
4. Favorit-TV- program? Scrubs
5. Vad åt du till frukost? Inget
6. Vad är ditt andranamn? Caroline
7. Din favoritmat? Tortilla
8. Vilken mat gillar du inte? ärtsoppa
9. Favoritchips? Lättsaltade
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Aerosmith greatest hits
11. Vilken bil kör du? Ferrari
12 Favoritmacka? Skagenröra på rostat, MUMS!
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag står du inte ut med? Säger som madde, falska
14. Vilka är dina favoritkläder? Jeans eller tajts
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Jamaica
16 Favoritklädmärke? H&M och Gina
17. Var vill du dra dig tillbaka? På en öde ö
18. Favorittid på dagen? Efter middagen
19. Var är du född? Södertälje sjukhus
20. Vilken är din favoritsport att se på? Ultimate fighting
21. Coca Cola eller Pepsi? Coca cola
22. Fotboll eller ishockey? Fotboll om jag måste välja
23. Pedikyr eller manikyr? Manikyr
24. Vad ville du bli när du var liten? Vetrinär
25. Bästa barndomsminnet? Äh, hm, jag vet inte...
26. Varit i Afrika? Nej men skulle inte banga
27. Nånsin rullat in någon i toapapper? Aa, gjorde en brudklänning på anna :)
28. Varit med om en bilolycka? För många...
29. Favoritdag i veckan? Lördag
30.Favorit-snabbmatsrestaurang? Bene
31. Äger du en cykel? Har inte sett den på några år, tror mamma slängde den.
32. Senaste personen du delade en middag med? Mamma, marcus, patrik
33. Vad lyssnar du till just nu? Reklam på radion
34. Hur många tatueringar har du? 1

Lördagsmys

Gårdagen var lyckat, vi började hos niklas och hade riktigt kul :) Runt 1 drog jag och linn oss mot tumba med våra nya finska vänner :P haha riktigt kul. Sen drog vi till löjdan där det va massa folk och runt 4 tiden åkte vi hemåt.
Idag är jag helt slut så jag och linn har haft myskväll med kortspel och lite abba såklart ;) Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och glo en film och bara somna!

Over and out!


Am I a fool to think that there´s a little hope?
What are the rules, the reasons and the does 'n' don´ts?

Happy new year

Dags att uppdatera lite kanske, skolan har börjat och nu är det helg igen :)
Nyår va lyckat, det blev förkrök hos madde med massa folk och sen vidare till nina där det va ännu mer folk. Riktigt kul att träffa folk man umgicks med förut, blandat va det och kvällen va lyckad bortsett från lite sjabbel dock. Men allt kan ju lösas som tur är och nu rullar livet framåt. Resan till åre va riktigt rolig, kändes dock som  om jag fick 13 barn som man va tvungen att skrika på dag in och dag ut. Men roliga ungar va det, viket roligt gäng vi va! :)
Fick min skid debut, och det gick fan bra för att vara första gången, andra dagen badade vi på inomhusbad, tredje dagen åkte vi hundsläde och sen blev det 1 km promenad inne i skogen för att få se sveriges största vattenfall.
Myspys varje kväll med barnen och jag saknar dom faktiskt lite nu :P

Idag började jag 10 och slutade 11 så det va nice :) Sen åkte jag och linn till mig, tog en fika och sen blev det abba singstar. Sen kom helena och sofie så fikade vi lite mer :) Sofie och linn åkte till tumba sen för att gå på systemet med rickieboy och jag och hillo fick en trevlig pratstund om himmel och hav. Kvällen börjar närma sig och jag vet inte riktigt vad som händer men jag hoppas på lite party eller liknande.
Nu ska jag frossa lite mat,

Over and out!

If you're all alone
When the pretty birds have flown
Honey, I'm still free
Take a chance on me
Gonna do my very best
And it ain't no lie
If you put me to the test
If you let me try