självkänsla

Känner mig extremt duktig nu, pluggar och gör det jag ska göra hela tiden. Man är ju taggad till max, det är ju trotts allt bara 6veckor tills vi går ut :O mycket ska hinnas bli klart innan dess men jag tror på mig själv, jag känner mig grymt stark! Och för er som känner mig så är inte det här en vanlig känsla för mig, men nu gör jag verkligen det.. Känner mig lycklig, det händer nya saker hela tiden, roliga saker!
Jag älskar helt enkelt livet som det är nu och jag skulle inte vilja ändra på något, jo kanske lite mer pengar på kontot, en grym bil och en het vän ;) haha


Nyår 07/08


vann ett par skor!

Va inne på tradera (som vanligt) och hitta ett par grymt snygga skor som det inte alls va långt tid kvar på. Tittade på dom i lördags när jag va i skärholmen men då fanns dom inte i min storlek så nu är jag över lycklig, och 149kr för ett par skor tycker jag är helt okej när man räknat in frakten ;)




Studentsång..

Idag har varit en seg idag. Hade håltimma från 11.50 till 14.45 :O Det som är mest chockerande va att jag satt kvar hela tiden, gjorde en sammanfattning inför provet imorg och sen satt jag mest i solen med madde och co. Blev klar med företagsanalysen idag tidigare än väntat men det är bara skönt att ha den klar så man slipper stressa med den sen. Och jag som trodde att mitt sista möte skulle vara idag, jag som såg fram emot att det äntligen skulle vara över, men nej självklart va han tvungen att boka om :/
Men men, casse kom och hämta mig från skolan, vi åkte till flempan och sen skulle jag till maxi och lämna in lappen så jag kan få ett ICA kort men då kom vi ju på att vi ville gå in på den där butiken, kommer inte ihåg vad den heter nu men dom har sjukt mycket grejer iaf! Hitta as mycket saker som jag skulle vilja ha :P Men jag köpte små grejer och sen två skit fina ljusstakar!!!

Mötte pappa på maxi och kvart i 6 kommer hjärnan casse på att hon bara har tvättstugan till 6! Hahaha, hon kom hem prick 6 men det va försent för henne att komma in så hon fick stå där och vänta tills någon skulle komma, men då skulle jag och pappa vara snälla och komma förbi med papper och penna (för det hade hon inte heller) så hon kunde skriva en lapp till dom som skulle komma efter så hon skulle kunna hämta tvätten då.. Men halvvägs till casse så ringde hon och då hade dom kommit, haha klumpig hon är ibland! (bilen stod felparkerad dessutom)

Jag som tänkte att skulle tänka på min vikt nu inför studenten eftersom jag gärna vill komma i min klänning blev mindre glad när mamma höll på med sitt storkock. Mat i stora lass, kanelbullar, smörbullar (avis linn? ;)), plättar, chockladpankakor :O Jag kommer ha storlek L snart om det inte blir en förändring..

Nej nu blev det ett lång och jobbigt inlägg, så jag gör oss alla en tjänst och avslutar här!


Snodde bilden från casses blogg men vi köpte likadana :)


Tack bror för kameran.. (Y)

idag är jag lyckligare än på länge

Fick hem min klännig idag :D Den satt bra, men skulle behöva större bröst :P Sen ringde Jonni och berätta glada nyheter, så det är en sååå jävla bra dag idag.. Shit livet är så bra idag :D

Hagens skiva är idag men har beslutsångest om jag ska gå eller inte, mår inte så bra och har en lång och viktig dag imorg så får väl se hur jag gör..
Casse står vid spisen, där hon hör hemma. Valde att äta här idag eftersom hon ska göra egna fiskburgare :D

Imorg är sista mötet och sen är det bara att jobba kvar, skönt att bli av med det.


Jag har gått med i mustage kampen!


Btw, några killar sa att jag va lik en porrstjärna i helgen (andra gången det händer), och jag själv ser INGEN likhet men jag låter er avgöra..




Jätte sorlig låt ju :(


Radhus pappa

Fan va man uppskattar fredagar.. Jag hade håltimma i en 1.40 min, men jag och sofie va fullt sysselsatta med att komma på vad jag gjorde förra valborg :P haha, madde kom iaf på vad vi gjorde efter ett tag..
Sitter med pappa och casse, vi käka robbans för ett tag sen, mums! Visste att det skulle bli robbans när pappa "skulle" laga mat :P

Om ett tag ska vi åka till jessica och fira hennes 18-årsdag som egentligen är imorg :P Sen blir the back to the hoods för att möta upp frugan, hon lämnade ju mig trotts allt i några dagar :( Anna och putte fyller år idag så grattis på er :)

Ska hoppa in i en dusch strax och sen börja göra i ordning mig, kanske blir en lyckad kväll ändå? :) Tim kommer hit sen också, ska bli mysigt att umgås med honom för en gångsskull..


Pappa, a.k.a Fat Tony..


jag och pappa byggde våran egna bil, all utrustning och hela köret ;)

..


hahaha har lite tråkigt :P



Hitta ett roligt pogram på datorn :P

Tipp topp

Har suttit och klippt ihop intervjun från igår, skit kass :P haha man ser verkligen att vi stoppat mellan klippen, men jag orkar inte bry mig :P

Pappa kommer hit imorg, mamma och han ska byta hus under helgen :P Mysigt men lite kvallitets tid med papi papi :) På lördag ska jag laga min (mattes) goda kyckling som jag har lovat honom i hundra år..
Imorg ska jag fira jessica, sen fira anna och på lördag har mindra kalas, tänk att hon redan fyller ett år :O helt sjukt hur tiden går fort, sen ska vi nog fira putte :)

Nice helg med mycket planer! Sitter och kollar på matchen nu, vi kommer vinna ska ni se ;) Blir lite smått sur att dom inte kunde hålla pucken dom sista 7sek så dom kunde vunnit skiten, men dom vill bara ge oss en mer underhållande match helt enkelt. Allt är redan planerat så guldet blir vårat :D


Stand by me..


Ett gott skratt förlänger livet

Gick upp lite för tidigt idag så nu sitter jag här och smuttar på mitt kaffe.. Igår åkte jag upp till Casse och Ylva efter skolan, käka lax, klyftpotatis och vitlökssås, mums.. Blev dock ingen dricka eftersom det va någon läcka i Tumba :S Sen skulle vi filma intervjun till mitt projektarbete, haha många skratt blev det och jag hade "bara" 180 filmer på kameran :P snart ska jag till skolan och fixa inför redovisningen av projektet, igår lämnade vi in det och det kändes grymt skönt! Nej ska göra och göra i ordning mig nu :)

Studentklänningen!!!

Jag fick klänningen!!! :D:D:D


tisdag

Nu är den jobbigaste dagen på veckan slut :) Gjorde missen att somna efter maten, inte bra men va för trött att hålla ögonen öppna. Pappa kom över på en fika, länge sen jag träffa honom känns det som :/
Talet idag gick bra, va ju inte fullt så seriös direkt men skönt att det är över nu :) Imorg blir det äntligen inlämning av projektarbetet, skönt att slippa det..

Fick hem mitt linne jag vann på tradera idag :D och om 2timmar är auktionen på min klänning klar, jag SKA vinna den! :P


Vad det värt 60 kr? :P


ja eller nej?!

Jag och madde satt och chilla i några timmar på baksidan, underbart! :) Har gjort klart mitt tal och vi gjorde klart religionen också, duktiga tycker jag.. (Y)

Sitter och pratar med mickan i telefon, vi har alltid jätte mycket att prata om hela tiden, konstigt tycker jag :P Ska snart lägga mig i en nybäddad säng och sova eftersom det är en lång dag imorg..

See ya, don´t wanna be ya..


with arms wide open

Dags för en uppdatering efter helgens galenskaper.. Fredagen började med en middag hos linn och hillo, självklart började vi brudar flippa men kul va det!:D Vidare till salem för mer ståhej, det blev en sjuk kväll med mycket känslor i luften. Igår börja vi smått hos zirre och drog oss sen ner till matte för att parta ännu mer.. Dock blev jag lite för full, det blev för mycket av det goda och jag hade mina anledningar till att inte stanna kvar längre..

Jag älskar mina vänner och min familj, jag är så glad att jag har er. Jag kanske inte är världens bästa på att visa känslor, men när jag är dum mot er så är det ju bara av kärlek :) Jag uppskattar allt ni gjort för mig, alla gånger ni pratat med mig eller bara visat att ni finns! Nu känner jag mig gay och kärleksfull och det är ju inte riktigt min grej, men jag har, speciellt efter den här helgen, förstått hur mycket jag behöver er i mitt liv för det är ni som får mig att orka stå på benen och orka ta tag i grejer hela tiden. Så tack mina kära, jag lovar att jag alltid finns där för er, jag kommer göra allt för er för jag vet att det är exakt vad ni gör för mig :) Nu får det va slut på dom här bögfasonerna ;)


Kärlek

Började tänka väldigt mycket på det här med kärlek efter att jag läste cassandras blogginlägg.. Det va för det första väldigt chockerande att läsa hur hon är glad över att hon hitta kärleken eftersom det alltid har varit hon som avstått från förhållande. Men jag är glad för hennes skull (även om hon och danne är som ett gift gamalt par och det kan vara jobbigt att vara med dom ibland) :P

Jag har insett att jag inte är en förhållande människa, inte nu åtminstånde. Jag trivs bra med att vara singel, inget tjaffs, ingen annan att tänka på, bara göra det jag vill. Kärleken förstör ju så mycket. Man är lycklig fram till den dagen när allt tar slut, då känns det som att hela ens värld rasar samman, man mår bara skit och oftast kommer kommentaren "jag ska aldrig mer bli kär".. Men vafan sen när man hittar en ny så sitter man ju fast på kroken som en mask igen, men man tänker ju alltid "den här gången blir det bättre", "han är inte som den andra" osv.. Men let´s face it, alla killar i min ålder är likadana! Men självklart ska jag inte sitta här och bara skylla på er killar, absolut inte, vi tjejer kan vara rätt fucked up ibland vi med. Jag vet att jag kanske inte är världens ängel när det kommer till förhållande men det har ju mycket med vad som har hänt mig tidigare när det kommer till grabbfronten.

Det kanske är därför jag trivs med att vara singel? Jag kan ju inte bli sårad om jag inte är kär i en kille.. Fast ifs så blir jag aldrig kär, får känslor visst, men kär, nej. Det är få gången jag känt den där fjärilar i magen känslan även om jag har dejtat killar. Men allt det kanske ändras den dagen den rätte kommer in i bilden, ska man tro på att det finns en för alla? Jag tror att om det är så, så har jag redan träffat honom, men vi fungerar inte tillsammans, är det logist?

Alla har ju erfarenhet på ett eller annat sätt av att bli sårad, få sitt hjärta krossat. Varför söker man då så desperat efter en ny kärlek? Vill man uppleva den smärtan igen? Visserligen kan man inte styra sina känslor men det finns ju dom människorna där ute som letar för att dom vill vara kära, men är det för att ersätta den förra, är det ett sätt att gå vidare?

Jag vet faktiskt inte vad det är med oss, jakten efter lyckan, kommer man verkligen hitta true love en dag eller lever vi i en fantasi värld fylld med hopp? Om någon vet, så vasegod, ge mig svaret för jag vill veta..


tal

Sitter i bibblan för jag har ju håltimma som är så jävla kul.. Försöker skriva mitt tal som jag ska hålla på tisdag, men jag har suttit och försökt skriva i typ en kvart nu och jag har inte kommit längre än rubriken.. Så man kan ju inte direkt säga att det går bra :P Någon jävla bitch försöker buda över mig på min klänning men det kan hon ju bara fet glömma, jag SKA ha den :P Punkt slut..

Igår blev det 3,5or i "solen" (som försvann när jag kom typ) med anna och madde, mysigt mysigt :) Och ikväll blir det tjejmiddag hos linn och hillo, får se vad man hittar på sen senare på dygnet..

Hade inte mycket på hjärtat jag så, ja, hej..


tradera is the shit..

Fick min studentmössa igår och ett Vg på aktiekunskapsprovet, grym dag igår. Danne kom hit med söta Mindra, Johan kom förbi och bytte däck på mammas bil, sen blev det DH med casse.. DESSUTOM, hitta jag en klänning, den ska jag bara ha till studenten, hitta den på Tradera.. :D Vann ett linne igår därifrån för 10kr så nu är det min nya hobby (och jag som mobba casse, sorry), hitta as mycket grejer som jag vill köpa :P haha..

Nu sitter jag med mamma på baksidan och bara njuter av solen och värmen! Det är fan inte långt kvar tills vi tar studenten, mycket stress nu innan bara..

Nej kanske skriver sen,
Ciao


Det va inte igår..


Härligt väder!

Blev en vit helg för mig för en gångsskull. Kände mig jätte konstig igår i hela kroppen, hade huvudvärk, mådde illa och va jätte yr :S
Mamma kom och väckte mig runt halv 11 men låg kvar till 11 och snooza :) Hade världens äckligaste dröm inatt :O guuud, fick lite panik!!
Efter frukosten tog jag och mamma oss en tur till nynäshamn, jag va en grym rally förare ;) Mamma trodde bara vi skulle dö en gång eftersom jag "råka" komma för fort i en kurva :P Annars gick det ju faktiskt grymt bra, blev själv lite förvånad eftersom det va skit länge sen jag körde sist. Får hoppas att jag klarar uppkörningen den här gången så man kan ta den där jävla lappen någongång, men datumet förbir hemligt (förutom typ alla i min klass som redan vet) :P Efter körningen så började jag och mamma fixa baksidan, planterade blommor, ställde upp bordet och så, så nu madde kan vi ta våran efterlängtade fika på min baksida :) Sen blev det en promenad med casse och mamma, hämta mackan och körde hem casse..

Nu har jag ätit och duschat och snart ska jag väl upp till casse för att hålla henne sällskap :P Madde och ante kommer nog förbi, vi ska föra innan vi drar oss in till stan för sofies skiva :)


Bjuder på den här söta bilden på mig och syrran :)


en lugn fredag

Spenderade kvällen hos magnus, hade fredagsmys med mackan och casse och kollade på Alvin och gänget. Fett rolig film :) när mackan hade lagt sig så kollade jag och magnus (casse satt vid datorn) på Sweeney Todd, rätt bra, hängde inte med så mycket för jag va så jävla trött och vi kollade inte riktigt från början. Ska väl försöka sova snart, ska köra med mamma imorg, får väl se hur det går ;) sen får vi se vad som händer :)
Btw, skulle beställa min studentklänning idag, DEN VA SLUT! Jävla h**skit fan, aja bara hitta en ny då, för det är så jävla lätt.. :(


Haha på väg hemåt från min, mickan och casses utekväll, slängde oss in i en killes taxi och börja posa med hans hatt ;)


Snart drar jag :)

studentklänning

Jag tror jag äntligen har hittat min studentklänning! :D wiiie, får se om jag beställer den eller inte :D:D:D

Tog en mysig promenad med hillo tidigare idag och nu ska jag gå och möta sofie :) Sen blir det en film att somna till, myspys :)



våren är här

Sitter och jobbar.. Har varit igång ett par timmar nu men humöret är på topp eftersom det har kommit goda nyheter idag och detta gillas starkt :)(Y) Om ett tag kommer mackan hem så ska jag se till att umgås med honom lite, kanske kolla på en film eller nått :)

Nu ska jag fortsätta med mina sysslor :P


Utanför lekslottet :)


Läskigt att min dröm kändes så jävla verklig..

I´m awesome

Idag har jag inte gjort mycket alls, åkte till pappa runt 5-6 tiden och sen bara varit där. Lagat mat, tyckte att min pasta blev grymt god om jag får säga det själv (A) Kom hem för ett tag sen och funderar på att lägga mig rätt snart eftersom jag ska upp tidigt imorg och ringa massor..

Nej inte mycket att dela med mig av idag men om man inte bloggar så får man ju en utskällning av en viss person (you know).. haha ;)
Delar dock med mig av en skön låt som dom har skrivit om mig ;) enjoy!




på benen igen

Skivan va grym tills jag fick adsma anfall och inte kunde andas, men det va kul med allt nytt och gammalt folk :) Fredagen bestod av kryssning, kvällen va seg det va något fel på alla verkade det som.. Men dagen efter va det riktigt röj på deck så jävla kul!!! Lördagen blev det en  till början seg utgång för mig och mickan men det slutade på härliga 54 :) Det är typ mitt nya favorit ställe :P Träffa lite folk man inte sett på länge och det blev en lyckad kväll :)

Har legat helt död i flera dagar, har mått skit. Har legat i sängen och idag fick jag äntligen komma ut lite. Casse hämta mig så åkte jag, hon och nora upp till henne och käka lax, potatis och sallad, skit gott va det :) Sen blev det hem till mig för att kolla DH, tönten danne kom ju självklart ;)

Ska hem till pappa och städa imorg, sen ska jag nog ta en promis med roddy om jag har någon kraft i kroppen..


Snälla nicole som matar mindra med grädde :P


Jag har kommit över dig och allt som har med dig att göra..


Mattesnillet Nicole

Mår riktigt ruttet, kommer hosta upp min lungor snart. Ska åka hem till pappa snart, sen ikväll blir det skiva och imorg kryssning :D nice som fan, valde rätt helg att bli sjuk ;)
Fick VG på matte provet, så nu är jag nästan säkrad ett VG i slutbetyg, ska bara få bra på nationella :D YEAH! Linn klara provet också, vilket inte förvåna mig när hon har en sånn grym lärare som mig ;) Nej men jag är jätte stolt över dig hjärtat! <3
Någon som lurat någon? Pappa försökte lura mig men det gick jag inte på.. Jag försökte lura Gulsah men hon trodde ju inte på mig när jag väl tala saning :P haha, ska sätta dit någon vänta ni bara ;)

Nu ska jag rulla, ha det bra gott folk!


Jag och Ylva :)