Bara för dig bror

Vaknade 7 imorse skit pigg.. La mig i sängen och försökte somna om men vid 10 gav jag upp och tog mig en promenad med mickan för att köpa cigg. Har diskat hela dagen och om ett tag ska vi åka och handla lite kläder om man hittar nått :P Mickan är ju tät nu så hon måste få göra det ;)

Känner att jag inte alls har något roligt att skriva, blir nog utgång ikväll så vi hörs..


har aldrig varit piggare..

Kom hem 3 i natt, jobbade med casse och pappa.. Imorse va det något svårt att komma upp halv 7, hade ekonomi prov och det är garanterat IG eftersom jag sudda ut mina svart typ 100ggr.. Jag kunde inte riktigt tänka (100spänn på att casse tänker: Kan du nånsin det).. Sen åkte vi till UF-mässan och hälsa på våra kompisar, såg dock världens roligaste kis på tåget som såg ut som dom små trollen med grönt hår.. hahaha, skratta så jag grät för madde kom med sjuka komentarer hela tiden..

har försökt plugga men har mest suttit och garvat åt mig själv, men linn va duktig hon och plugga :)


Typ såhär såg hans hår ut.. Hahaha...


Mama haven´t you heard, we sold out all over the world..


Sverige-Finland

Sitter och glor matchen, första period är precis klart. 1-0 till Sverige än så länge, men allt kan hända! Blir att stanna hemma idag eftersom bussarna beräknas vara en halvtimma försenade och pendeltågen bara går med halvtimmas mellanrum. Dessutom är det -25 ute vilket är helt sjukt!! Jag går inte ut idag känner jag, ska lägga mig i sängen efter matchen..




skönaste idag..

Kom hem för ett tag sen, åkte ut till pappa med casse. Lekte lite med grisen och spela lite Wii... Fan Roddy har blivit jätte stor, känns som det va år sen jag träffa han sist :O
Väntar bara på bättre väder så man kan börja träna han i grustag så han biffar på sig reällt ;)

Jag, pappa och casse satt och snacka om betalningsanmärkningar och vad som kan hända om man inte betalar av dom. Då säger pappa helt plötsligt:
Ja, det enda som kan hända om jag har en betalningsanmärkning är att om jag blir gravid så får jag inte föda..

hahahaha, jag och casse dog av garv!!! Han är fan rolig ibland han! :P

Nej nu ska jag sova lite för klockan 6 blire hockey! Vet dock inte vem man hejar på :P Får se om man ens kommer till skolan eftersom SL råder alla att stanna hemma, NÄR SKA DOM LÄRA SIG??

 


Lite biffig är han redan min lilla bebis ;)


Lördag lördag lördag

Igår blev det en mysig middag hemma med linn :) mamma hade gjort en grym plankstek! Efter maten plocka casse och soffe upp oss och vi drog oss till spaak.. Mycket skratt och lite för mycket av det goda, putte gjorde mördar groggar till mig, förvånad att man stod upp efter dom. Sen åkte vi runt lite till ställen i tumba, as nice med en egen chaufför soffe ;) haha...

Nu sitter jag hos danne och lyssnar på musik, ska väl slå på en film snart sen blir det hem och träffa linnsay :)(Y)





ny rakad..

Ja, va ju faktiskt tvungen att raka nacken, så nu kommer den vara lika hårig som maddes.. FAN!! nej men skit nöjd med gadden, matte va grym och ska tvinga han att göra fler på mig ;) sen blev det en fika med Tilda som hade bakad kärleksmums, så underbart!!

  
En rädd madde... ajajaj...              and done!

  
En lugn Nicole..   In progress...     Och äntligen klar...

Ska försöka sova nu, så man är pigg imorg. Första mötet imorg så hoppas att det går bra..


I miss you..


Om du lämnar mig nu

Provet idag gick fan chockerande bra, med tanke på att jag inte hade pluggat något så tycker jag själv att jag va grym ;) Haha.. Efter skolan kom frugan över och tog en fika sen drog vi oss till zirre för middag+ movietime awsome! Nu ska jag snart gå och sova och drömma något riktigt bra.. :)

Imorg är det en lektion och sen in till stan, önska mig lycka till.


Så himla fin låt, jag grät en skvätt när den kom live på hans konsert..


Uppe med tuppen

Så va det en starten på en ny vecka, trött som aldrig förr har något problem med att sova.. :/ En kort dag imorg så man orkar nog med hoppas jag. Efter skolan ska jag plugga lite filosofi med LinnPinn :)

Nej nu är det dags att göra i ordning sig,

What's mine is yours to leave or take.


Söndasångest

Det har varit lite för hårt dom här dagarna så nu får man fan se till att ta det lite lugnare. Men det har varit en rolig helg med mycket skratt och ingen sömn!
Igår gjorde jag en grym middag till Chippen och Zirre, sen kom Hillo och Madde så började vi dricka. Hillo va övertaggad och jag tror jag aldrig skrattat så mycket åt henne som när hon helt plötsligt börja leka dansstop med sig själv! haha, men det va bra att någon av oss var på topp

Idag har jag haft en romantisk middag med mamma på Max :P Sen åkte vi upp till sötnos och kolla på när dom höll på att lägga golv. Jag och mamma snodde trasiga kakelbitar och gjorde magneter av, väldigt kreativa om jag får säga det själv. (Y) Nu ska jag sätta mig och göra min läxa, börja läsa filosofin och sen sova!


Väldigt fina :P


Jag vet.. Vi drar till borlänge

Reseplanering fanns inte. Vi bestämde oss i torsdags natt på fyllan att vi skulle dra till Borlänge.. Helvetes resa upp, det va för mycket stopp, "jag är kissnödig och har njurproblem", "mickan är kissnödig och har njurproblem", väl uppe var en person som fick fnatt, hon var våt i sin punani! Kvällen började hos grabbarna och vidare till innestället, the place to be, Flamingo! Cimon från paradise va ju trots allt där, OMG!! haha fyfan vilken lirare, brudarna va som galna.

Jag har nu bestämt mig för att inskaffa en stripstång! Flamingo har en bra grej, stripstången, that´s it!
Imorse hade fittnyllet Zirath gjort så biljäveln ladda ur! Nycklarna satt i bilen hela natten, den gick inte att låsa och bakluckan gick inte att öppna, ingen hade startkablar osv osv... Tillslut fick vi igång skiten och börja rulla sakta men säkert till gettot..
Nu sitter vi här, 5 idioter, 4 som är skit slitna och en som är skit taggad! Jag har ett svullet öga tack vare zirath, är inne på 38e sömnlösa timman, men nu kör vi igen!!!

Kommer inte må bra efter dom här dagarna det är en sak som är säker..


roadtrip

Igår blev det vinmys med madde, zirre, chippen och tvärn. Tror jag aldrig har skrattat så mycket som jag gjorde igår, hahaha vi är så sjuka! Sen spåra vi ur och imorse låg jag i fosterställning, va hungrig, mätt och illamående på samma gång, försökte kväva mig själv med kudden men misslyckades :P haha, mådde riktigt dåligt men nu är man på benen igen och ikväll blir det roadtrip till grabbarna, kul kul :)

Grattis till min sötnos Tilda :)




vad fan hände?

Alla mina bilder är borta från bloggen! vafan hände? :O

madshit is my slave

Skoldagen bestod av en timma sen va det bara att åka hem och plugga projekt. Tycker lite synd om madde, johanna och gulsah som alla fått vara mina slavar nu när jag går på kryckor. Madde har dock fått bära den värsta bördan, stackarn men får gottgöra henne på något sätt :) Om två veckor åker vi och idag ska Mickan boka en biljett så hon kan följa med oss!

Igår fyllde massa folk år, Casse 21, Rickie 22, Kristian 22 grattis till alla :) Jag blev faktiskt den första som gratta casse, ställde klockan på 12

Nicole: Casse, har någon sagt det?
Casse: Nej
Nicole: Då blev jag först!
Casse: Du har ju inte sagt det
Nicole: Äh, jusste, grattis! :P

Min lilla prins kom hem igår och va jätte söt, han la sig bredvid mig i soffan och va jätte gosig. Inte ofta han är det nu för tiden eftersom man ska vara så himla stor och inte visa sin storesyster kärlek :P Känner att jag inte har så mycket intressant att skriva så bäst att sluta nu när ribban är som högst (elläh?) Imorg fyller Tilda 19 och lilla grisen blir 2 :O sjukt hur fort tiden går, känns som att det va igår han låg i mitt knä i bilen på väg hem.

 





I had a chance to stop the fight, but I looked away
And to the side, I never thought I'd say It'll be alright

 


Mitt nya liv börjar nu

Nu är jag helt slut efter den här dagen. Att hoppa runt på kryckor tar på krafterna, men som tur va så hade jag mina små slavar som hjälpte mig hela dagen :) Efter skolan blev det en efterlängtad fika med Linnsay, min fru, och sen när hon hade gått hem börja jag städa och fixa till massa grejer som legat och väntat alldeles för länge. Jag har faktiskt tränat lite, så mycket som foten tillätt så att säga, men skönt va det :) Och imorg börjar starten på mitt nya liv, känner att jag sagt så många gånger men nu är jag faktiskt peppad till max!

Imorg är det temadag i skolan vilken innebär att jag skiter i det, men ska faktiskt upp till läkarn och kolla upp min fot (några år senare) men men bättre sent än aldrig eller hur?! ;) Sen ska jag träffa pappa och ungarna.

Casse ska jobba natt imorg också så ska kanske hålla mig uppe ett tag med henne, va rätt länge sen det bara va hon och jag, och sen blir jag den första som grattar henne efter 12 ;)


Tre av mina syskon när dom va pluttar :)


Fredag

Begravningen va jätte fin. En musikers begravning är något utöver det vanliga. "Han sålde ut kyrka på sin begravning", det var fullt med folk. Tyvärr lämna Olle oss för tidigt!

 

 




R.I.P Olle

Saknar Casse och Ylva, fan länge sen man va uppe hos dom :( Men åker upp på lördag iaf och firar casse :)
Nu har mamma varit så söt att hon har gjort kladdkaka till mig så tänkte fetta på mig lite :D

Imorg blir det begravning.. Inte kul någonstans, jag klarar inte av sånt. Men man får väl bita ihop.
Och måste ju säga grattis till pappa! Grymt, känns som att svenska rättssystemet inte alltid suger ;)


Känner ingenting för dig längre, och det känns så jävla skönt..


Godmorgon

Nu ska jag snart åka till skolan, Gunilla är hjälten idag och kör oss med tänke på att ALLA mina bussar är inställda. Gud vad man bara älskar SL eller hur?! Hoppas på att dagen blir bättre än vad morgonen har varit!





Gadd på g..

Så va ännu en dag över, tog en fika med madde, anna och johanna efter skolan, mysigt med lite girltalk :) Sen färga vi maddes hår som efter såg lila och rött ut men det blev nog brunt när det va torrt :)
Förhoppningsvis så har matte en ledig tid nästa vecka så jag och madde kan gadda oss, så jävla sugen på flera men ska nog köra en i nacken som jag haft i tanke länge nu, kommer bli awsome!

Imorg ska jag följa med plutten och ta en spruta, stackaren han tycker det gör så ont :( Nej nu ska jag gå och lägga mig i ett varmt bad och sen gå och mysa i min säng, synd att man inte hade någon att mysa med ;)




I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
When every moment spent with you is a moment I treasure



ibland är hon för jävla trög ;)

Nicole säger:
hahaha jag gick med i roligaste teamet
felicialabidi' säger:
haha vilkeet?
Nicole säger:
Nejmen SL, snöar det? I ÅR IGEN?!hahaah
felicialabidi' säger:
hahha, fatta inte
Nicole säger:
men sl är cp i huvet och bussarna ställs ju alltid in och är försenade på vintern det är ironi sånt du inte förstår dig på
felicialabidi' säger:
jaha men ja fattar typ nu , I ÅR IGEN asså de e ju 2010 nu eller e ja ute o cyklar haha?
Nicole säger:
haha ja men asså att det gör det varje år men dom verkar aldrig förstå att man ska göra något åt saken felicialabidi' säger:
göra vadå åt saken? asså att sluta ställa in bussar eller att de ska sluta snöa?
Nicole säger:
STÄLLA IN BUSSAR, SÄTTA PÅ VITERDÄCK VAFAN SOM HELST FAAAN VA DU ÄR TRÖG
felicialabidi' säger:
hahah jaha!
Nicole säger:
Hjärnan!
felicialabidi' säger:
är på semester för tillfället!


jag har hittat min man

Nu har jag hittat honom, "the one". Han är så underbar, vet inte hur jag skulle kunna leva utan honom, förstår inte att jag en gång har kunnat göra det. Vi har det verkligen underbart tillsammans. Vi planerar för framtiden och jag tror nog att han kan vara den som jag faktiskt kommer leva med livet ut! Det är helt sjukt, det har gott fort. Men han har träffat pappa och dom har samma intressen och gillar varanda som fan.

Åååh vad jag älskar honom <3


Lite dålig bild men han gillar inte att vara med på bilder.

Styrbjörn <3


beslutsångest

Gick hem efter ekonomin, mådde piss.. Börjar bli sjuk och det är fan inte läge för det nu, jag behöver vara frisk om jag ska klara av allt som står på listan.
Idag blir det att vara hemma och bara ta det lungt och vila, ska hjälpa mamma och måla och kanske städa lite? Skulle behöva städa mitt rum.


Har beslutsångest! Vet inte om jag ska tacka ja och inte kunna åka med madde eller om jag ska skita i den?! Pappa får hjälpa mig att avgöra, åååååh!!! Så jävla typiskt.

 


Såhär söt är jag när jag är sjuk :P


The book of love

Helgen blev lyckad, madde spydde och decka 10 i fredags, bra kämpat! (Y) Lördag blev det utgång.. Jag och madde va så snälla så vi handla frukost (kallt som fan ute, höll på att dö), städade och laga mat (jag stod och drack vin brevid madde). Grym helg må jag säga, får se när man pallar åka nästa gång men tanke på hur hemsk hemvägen va. Först stod vi på perrongen i 20min för det va fel på tåget, sen fick vi stanna på vägen för tåget framför bestämde sig för att köra på en självmordsbenägen älg och sen en gång till för tåget framför hade något till problem. Kom till stockholm 7 och som tur va så va sebbe och johan "så" snälla och hämtade oss men blev ledsen för dom mobba mig hela tiden :( Åkte förbi och kolla dannes lägenhet fort.

Jag och madde sitter och pressar chicago, lyssnar på enbart lugna låtar och är allmänt äckliga. Haha, vi fick ju aldrig vårat cphumör (övertrött och äcklig) i helgen så måste passa på nu :P


I love it when you read to me
And you
You can read me anything
The book of love has music in it
In fact that's where music comes from
Some of it is just transcendental
Some of it is just really dumb