Sholahopsansa

Jag mår bra, det är riktigt skönt.
Jag och Tilda har haft flumm humörs dag vi garva typ åt allt och ingenting.
Hahahaha,
-Stå still!
Fy fan, ibland har man riktigt kul asså. Imorg är det nationella och sen en lektion sen har jag mini lov :D Det är fett nice, valborg och hela köret. :D
Nej men nu ska jag gå och sussa, klockan tickar sent.

Over and out!

Kim är prostutierad och han gillar det

Stress moment

Jävligt irriterad, trött, jamen allt på samma gång.
Påfrestande människor, irriterande lärare, tjattiga föräldrar.
Shit jag börjar bli bitter tror jag.
Inte bra det här.
Blir så irriterad på såna dryga fittor det finns. Det är lungt så länge det gäller dig/er, när jag vill något då går det inte. Nej men vem kunde inte ha anat att det skulle bli såhär? Jomen jusste, inte jag. Jag är så trög ibland. Det är väl iaf bra att jag kan erkänna det själv. Jag fattar inte egentligen vad som händer, shit allt är upp och ner. Herregudarnas hur ska nu detta gå? Det undrar jag. Nu vet jag knappt själv vad jag pratar om :/ hmm, nice kanske.

Glad att min solstråle finns och lyser upp mina dagar :) Alla andra kan pilla röv. (kanske inte alla men nästan alla)
Haha, jag har faktiskt några kompisar :P  Jag lovar ;)
Nu mår jag illa av mig själv så nu ska jag gå och sussa.

Over and out!


21 april

Otroligt skönt med vår väder :D
Helgen va rätt lyckad, fredagen spenderade jag och anna hos kossis, drack bira, vin, spela kaka-mjau. Jag det vanliga. Hahaha, fan va jag hade skoj. Speciellt åt david den nörden som aldrig fick till det riktigt ;) Kvidivit. haha.
Lördagen blev det ut till Dalarö och slappa med anna. Vi käka otroligt mycket godis har nog gått upp 10 kg, vi kolla massa film och va helt enkelt mobbade. Huset höll på att brinna upp men det kirra vi, vi borde kanske sattsa på att bli brandmän?
Ja, nu sitter jag här hemma helt mobbad, gick hem eftersom jag inte palla trycket. Jag stödjer alla sjuksyrror som strejkar (A) Det kunde ju ha funkat som en ursäkt eller nått.

Så overhört trött på att det alltid ska bli fel. Jag har gjort fel, släpp det.
När du säger det man inte vet lider man inte, betyder det att du vet men du inte vill erkänna att du vet för du vill att jag ska erkänna så du slipper erkänna att du vet? Eller vet du men du inte vill veta så du låsas som du inte vet? Eller vet du inte? Det är knas det här. Det är lika bra att du inte vet, för om du skulle veta så skulle det bara bli jobbigt och komplicerat. Eller?
Min hjärna är överhettad.

Btw, ska hämta voven på fredag :) Saknar bebisen :)
Over and out!

image14

Date

Yo,
Det är fredag, härligt härligt :)
Just nu sitter jag och väntar på att ungnen ska bli varm så jag kan laga mat. Jag och Anna ska ha romantisk date eftersom ingen annan vill äta med mig :) Tända ljus och hamburger ;)
Ikväll blir det party verkar det som, får väl se vad som händer när kvällen glider mot sent.
Jag är grym på att tvätta bil, hjälpte johan och tvätta vofflan men den hade ju aldrig blivit så ren och fin om inte jag hade vart med ;) Har egentligen inte så mycket att berätta faktiskt, hmm, som vanligt. Det är alltid samma visa.
Mikaela har körtelfeber :O bara så ni vet, stay away...

Scabbel, scabbel. Nej men nu ska jag kika ut och kolla om jag ser grisen komma någon gång.

Over and out!

Flum Flum

Hellu,
Idag har jag varit på flum humör men det är nice.
Började 9.25 och sluta 16.25 inte lika nice.
Men dagen gick fort och nu sitter jag här och väntar på Mikaela men hon är ju seg.
Idag blir det chill pill. Imorg är det fredag :D

Nej jag känner verkligen att jag inte har någonting att skriva så nu slutar jag. :P

Over and out!


Maybe so ;)

Jag tänker hoppa

Hola,
Jag är trött som horan och vill bara gå och lägga mig i min underbart sköna och obäddade säng :P
Har tänkt att jag kanske ska gå och sussa snart börjar bli lite hängig i ögonen.
Slutar faktiskt halv 5 imorg :O Jag kommer ju hoppa från kanten.
Nej men det är skönt att det är torsdag imorg, det betyder ju att det snart är fredag. Nice.
Det blir lungt på fredag för på lördag ska jag upp 8 och kolla när Tarzan tävlar folkrace :D

Nej men nu ska jag gå och hoppa helt enkelt. :P

Over and out!

Godmorg,

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Blev klar aldeles för tidigt och jag funderar på vad man ska göra. Nu är det bara 25 min kvar tills jag ska gå, så då tänkte jag varför inte uppdatera blogg lite.
Smart.
Fredag- Jag och tilda skulle ta det lungt men sen åkte vi till Cissi och spelade öl spel, sjöng kareoke och skrattade. :P Det blev genast mycket roligare när Tarzan kom in vinglandes och börja dansa till Lena Ph. haha :D
Lördag- Natalie fyllde 20 och vi partade, problemet va bara att alla var fulla vid 9 :P Det kom folk som inte skulle vara där och det blev bråk som det alltid blir så ingen va väl chockad över det. Mer chockade för det inte blev det tidigare. Jag och anna dansa gärnet och hade satans kul. Sen va vi lite lata och ringde efter sunke för vi orkade inte gå från lokalen (det tar 2 min hem) skönt va det sen somna jag med en bulle i handen :P
Söndag- Tyckte synd om mig själv. Märkte att jag typ aa hade brutit tån. :P Hahahaha.. Jag och Mickan luffade ner till tumba sen hem till henne och kolla film sen hem till mig och sen gick hon hem :P

Rolig och intressant helg måste jag få säga. Ja nu är det bara 20 min kvar kanske ska gå och klä på mig så man har det gjort. Idag ska jag vara barnvakt åt min kära bror och plugga ska jag också göra. Mickan ska hjälpa mig har jag bestämt.

Over and out!

Moster <3

Jag saknar dig så mycket. Jag har tänkt på dig dom senaste dagarna och bara undrat om du ser mig. Iaf någon gång. Du förstår inte hur overhört ont det gör att veta att du försvann. Jag saknar dig varje dag. Jag tänker på dig hela tiden. Du lever i mina drömmar. Ett videoband med en inspelning på några minuter är allt jag har kvar. Det känns så overhört overkligt, fortfarnade nu, efter så många år.
En dag kanske jag kan förstå varför, jag kanske kan acceptera. 
Jag ler när jag tänker på dig, även om det gör ont. Det jag har hört får mig bara att le. :)
Jag älskar dig så overhört mycket, det vet du.
Du kommer alltid att finnas i mina tankar.


image14

Godmorg,

Idag är det tisdag, trött som vanligt.
Fick ryck efter jag käkat frukost och börja städa hela nedervåningen. :P Fint blev det iaf men nu blev jag faktiskt lite trött. Nu sitter jag här och dricker mitt kaffe och bara tar det lungt. Ska snart dra igång och plugga ska bara samla kraft. Jag och mickan ska åka och hälsa på våran gamla skola idag :P Om man pallar så att säga.

Igår va jag och mickan lodisar och gjorde nästan ingenting. Vi gick till donken och skulle ta en cola och glass, Jonas stod i kassan och självklart behövde man ju inte betala ;)
Sen var vi bara allmänt mobbade och inte hade något liv. Jag har fortfarande dåligt samvete för att jag va elak mot Anna igår. :(

Nej nu ska jag återgå till mitt.

Over and out!