uttråkad

Jag vet at jag inte har bloggat på jätte länge men jag orkar inte blogga från mobilen för det blir alltid något fel efter att jag suttit i typ en timma och skrivit ett långt och bra inlägg. Dessutom har jag varit sjuk och när jag inte har varit sjuk så har jag varit bakis som ett svin. Som tex i lördags så hade vi en galen efterfest i vårat nya hus vilket sluta med att jag deckade 6 på kvällen (söndag) på soffan.
Gambia börjar uttråka mig nu. Finns inte mycket att göra här så man får försöka göra det bästa av situationen men ibland så är inte heller det så lätt. Imorgon ska jag jobba 1-6 på restaurangen eftersom jag är en snäll vän och egentligen inte har något bättre för mig. Jag saknar Stockholm, jag saknar mina vänner, min familj, mina hundar, min bil.. Jag saknar mamma scans köttbullar med kokt potatis och gräddsås. Det är mycket jag saknar just nu, mycket jag önskar att jag hade haft här. Men den här tiden har verkligen gett mig mycket, mycket nya erfarenheter och det va ju faktiskt det jag kom hit för.
Nu har jag iaf min älskade syster vid min sida så vi kan vara uttråkade tillsammans. Men när hon åker så vet jag inte vad jag ska ta mig till, vem ska jag leka med? Det löser sig väl antar jag. Men jag har bestämt mig att komma hem snart, vet inte när, men snart.
Såhär kul har vi..

Arbetslös

Så va man arbetslös. Ända anledningen till det var att jag inte var redo att skriva ett kontakt på ett år så då kändes det bättre att säga upp sig. Men det är nice att casse kommer nästa vecka och håller mig sällskap. Börjar längta hem nu, vet inte riktigt hur länge jag vill stanna längre. Kommer antagligen hem i sommar och då för gott.
Idag har jag och kimpa åkt runt på äventyr, egentligen gjorde vi inte mycket annat än att hämta mitt körkort från en vän.
Ikväll blir det middag på kora och sen utgång med bästa fanta och kebba!
Ha det bra,

Söndag

Jag har ju verkligen ingen ursäkt längre varför jag suger på att blogga. Men jag har faktiskt varit sjuk och festat för mycket. Imorgon kommer min kära fanta, som jag längtar efter henne! Snart ska jag och min room mate dra till Coco ocean för frukost och sen en efterlängtad massage. Senare blir det jobb och imorgon kan jag äntligen njuta av en ledig dag! Take care!


No name

Ledsen att jag är sämst på att blogga. Har varit för mycket festande veckan som var och jobb varje dag. Igår va äntligen min lediga dag. Käkade middag hos mamma och sen tjejkväll. Såg filmen the women in black och den sög!

Ska rulla till jobbet nu. Puss och hej