uttråkad

Jag vet at jag inte har bloggat på jätte länge men jag orkar inte blogga från mobilen för det blir alltid något fel efter att jag suttit i typ en timma och skrivit ett långt och bra inlägg. Dessutom har jag varit sjuk och när jag inte har varit sjuk så har jag varit bakis som ett svin. Som tex i lördags så hade vi en galen efterfest i vårat nya hus vilket sluta med att jag deckade 6 på kvällen (söndag) på soffan.
Gambia börjar uttråka mig nu. Finns inte mycket att göra här så man får försöka göra det bästa av situationen men ibland så är inte heller det så lätt. Imorgon ska jag jobba 1-6 på restaurangen eftersom jag är en snäll vän och egentligen inte har något bättre för mig. Jag saknar Stockholm, jag saknar mina vänner, min familj, mina hundar, min bil.. Jag saknar mamma scans köttbullar med kokt potatis och gräddsås. Det är mycket jag saknar just nu, mycket jag önskar att jag hade haft här. Men den här tiden har verkligen gett mig mycket, mycket nya erfarenheter och det va ju faktiskt det jag kom hit för.
Nu har jag iaf min älskade syster vid min sida så vi kan vara uttråkade tillsammans. Men när hon åker så vet jag inte vad jag ska ta mig till, vem ska jag leka med? Det löser sig väl antar jag. Men jag har bestämt mig att komma hem snart, vet inte när, men snart.
Såhär kul har vi..

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback