Faith

Sitter här och funderar på hur jag ska göra om min header :P
Ska snart gå  ut med biffen.Skriver sen!

Gästblogg!

Nicole ville att jag skulle lägga in en gästblogg, så tänkte bjuda på några bilder på mig och kära syster (eftersom att hon är dålig på de där med bilder ;P).

Förra veckan var vi på Felicias studentmottagning. Det är min gudmors dotter, alltså en barndomsvän. Har inte träffat henne på hur länge som helst. Tror både jag och Nicole blev lite chockade när vi fick veta att hon skulle ta studenten. Tiden går så sjukt fort! Men det var jättekul att träffa henne och gudmor.

På väg till Felicias studentmottagning


Vackra Nicole


Fina Felicia


Idag har vi varit i Östhammar och tittat på Liams teateruppvisning. Dom var jätteduktiga! Nu är vi hemma (hos pappa). Ska fortsätta med skitsnacket innan vi hoppar i säng. Imorgon ska jag ringa lite, men sen lämnar jag över till Nicole och umgås med Ylva.

Och sist, en bild från idag

/Cassandra

Baksmällan part 2

Japp då va den här helgen avklarad. Gårdagen var riktigt rolig, va dock inte så taggad i början av kvällen. Började i folkets och firade Hampus och Gunnar, det va skit mycket folk och alla verkade ha trevligt. Vid 12 åkte jag och anna in till stan och mötte upp max och hans vänner. Hade väldigt roligt och runt 2 tiden drog vi oss till donken och sen hemåt.

Besteg lite berg, gick ut med biff och sen decka jag på soffan.
Nu har jag precis kommit in från en långpromenad med biffen och ska väl lägga mig snart.

Jag, chippen och hagen drog på bio och såg Baksmällan part 2. Haha, sjuk film men så jävla rolig. Men självklart var den inte lika bra som ettan, den är uppbyggd på samma sätt och därför blir man inte lika chockad över allt sjukt som händer men helt klart sevärd! Jag fattar inte vad det är för fel på dom som gjort filmen med tanke på allt som händer både i ettan och tvåan :P





21.00-08.00

Slutar jobba om 40min. Ska åka förbi Ica och köpa färskt bröd och lite smått och gott så ska jag ta mig en fika med mamma innan jag går och sover. Börjar känna mig lagom trött nu, biffen gör mig inte alls avis som ligger och sover (hade jag haft min Iphone så hade ni fått en vacker bild).

Imorgon/idag blir det födelsedagsfirande för Hampus och hans pappa, kommer garanterat bli sjukt kul! Hörs när jag vaknar, Puss

I bilen på väg till Kista




Studentfirande

Sitter hos mamma och fikar. Ska snart åka till stan och möta upp casse och sen ska vi till Vallentuna och fira felicias student!

Såg 3 cyklande poliser idag, körde lite för fort men vad ska dom göra liksom? Cykla ikapp mig?


Titta hur ljust mitt hår har blivit efter Gambia (från mammas webcam)

Tattoo

Nu har jag precis kommit till mamma. Har suttit i Solna hos matte och varit moralisktstöd till madde. När mamma är klar så blir det tillbaka till Solna för att hämta upp dom.

Talk to you later!


Måndag

Har inte gjort ett skit idag, bara tagit det lugnt. Mackan är sjuk så har tagit hand om honom och legat och myst med honom på soffan. Senare ikväll ska jag hem till pappa och sova där.

Nu ska jag gå till ballkongen och ta en kaffe och cig.. Puss


Söndag i Nynäs

Nu har jag precis kommit hem från Nynäs. Jag och mackan hade inget att göra så vi åkte till pappa och käkade middag med syskonen (fille saknades dock).

När jag kom körandes och nästan va vid huset ser jag en söt och lite vilsen pojke vid vägkanten, tyckte att hans ansikte såg bekant ut och så insåg jag att det va min lillebror :P En slapp och skön söndag har det varit och nu ska jag nog bara lägga mig på soffan och chilla degen.




En bild säger mer än tusen ord..


Time of my life

Jag ber om ursäkt för bloggtorkan här. Men dom här få dagarna när jag har varit hemma så har jag bara umgåtts med familjen och vännerna och jag kände att det va lite viktigare än att blogga.
Just nu sitter jag hos mamma och jobbar, ni vet ju hur jag blir när jag jobbar, det blir för mycket tankar.

Jag pratade med världens bästa Tony på facebook och insåg att jag redan saknar honom skit mycket! Men snart kommer han till stockholm och då ska vi göra stan osäker ;) Det första alla frågar är hur det känns att vara hemma och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte riktigt. Tror inte jag har ställt om mig helt än, men det är skönt att vara hemma, det är det verkligen.

Gambia resan var nog den bästa hittills. Vi gjorde mycket saker, träffa mycket folk och hade verkligen det bra. Visst va väl inte alla dagar en dans på rosor men jag antar att drama är något man aldrig kommer ifrån. Det enda som var jobbigt men att åka var att lämna alla som betyder nått, men det ger mig bara större andledning till att åka tillbaka.


18e maj ...

Den 18e Maj klockan 14.40 ar jag tillbaka pa svensk mark. Blandande kanslor, kanns skit bra att komma hem till alla igen men samtidigt kanns de for javligt att lamna alla har! Jag har verkligen haft det grymt, har varit med om saker och traffat manga manniskor. Vissa av dom vet jag att jag kommer vara valdigt bra van med nar jag kommer hem och vissa vet jag att jag inte ska slosa tid pa.
Ikvall har vi spelat Buzz, singstar och snart ska vi ut. Gts here we come, ni forstar nu nar det inte ar seson har sa far man bli glad for dom dagarna man kan ga ut :P