Lov, lov och lov

Fy fan va skönt nu är det lov! Va i alvsjö på uf mässan och det va väl trevligt. Dagen blev ännu trevligare när jag satt på tåget på väg och jag fick ett sms "Du har vunnit! Kom och hämta ditt fina pris i..." Fan va nice, svara på 4 frågor och vann! Det händer verkligen aldrig mig, jag vinner aldrig någonting. Så så fort casse kom hem ringde vi lite samtal, apollo blandannat, hon boka resa och jag är grymt avis. Sen stressa vi ner till ok, pumpa däcken, stressa till alvsjö och jag fick mitt pris! :D det va dock inte värsta priset, ett usb minne och lite annat smått och gott. Men det va ändå kul att vinna :) Sen åkte vi till mammas jobb och hälsa på, Mona rocks, älskar henne hon är stört skön! :D (boende på mammas jobb) Vi skulle egentligen träna kickboxning idag men vi märkte att vi inte skulle hinna, tajt tidsplan som måste följas förstås. Så vi åkte förbi Ohm food och käka, åkte hem, satt på oss träningskläder, åkte till willys och sen till salem för att träna. Har stressat satan hela dagen och är rätt trött nu efter en lång dag och en timma på gymmet.

Nu sitter jag och väntar på att casse ska bli klar i duschen eftersom vi måste åka till skärholmen och möta pappas kompis och sen blir det ut till ön. Jag och casse ska nog ta en kvällspromis på ön och ska försöka få med mig roddy (världens lataste hund). Nu ska jag packa i ordning :)

Over and out!

För er som inte visste...

Vad heter du? Nicole Caroline Labidi Timper
När är du född? 17 oktober, 1991
Hur lång är du ? ca 169

Vad vill du bli när du bli stor? Ekonom för tillfället

Vad pluggar du ? Ekonomi

Har du långt hår ? Ja

Vilken hårfärg har du ? Brunt

Sminkar du dig ? Aa nästan varje dag

Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Svarta

Har du husdjur? Ja, världens bästa hund
Sista alkoholdrycken: Cider

Sista filmen du såg: Seven pounds

Sista person som ringde dig: Madde

Sista måltiden: Kyckling

Blivit arresterad? Nej

Blivit kär vid första ögonkastet? Nja..

Fått ditt hjärta krossat? Ja

Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej

Busringt till nån? Självklart :)

En sak du ångrar? Att inte tänka innan jag gör

Vem saknar du: Pappa

Har du gjort bort dig rejält: Haha, jaaarå

Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Vet inte..

Vet den om det: Vet inte

Gillar någon annan dig just nu: You tell me

Har du varit riktigt kär: Ja, tyvärr

Ditt längsta förhållande varade: 10 mån

Har någon varit otrogen mot dig? Ja!
Har du någonsin varit kär i en nära vän? Jo
Har du velat ha någon som du inte kan få? För många gånger...
Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek? Ja

Vilken färg är det på din tandborste ? Röd och vit

Är ditt hår tråkigt ? Ja

Vem såg dig naken senast ? A...

Kladdkaka eller Muffins? Den kladdiga kladdkakan i linns sällskap :)

Lösgodis eller Chips? Chips

Röker du? Ja

Snusar du? För tillfället ja

Svika eller bli sviken? Bli sviken..

Vilket stjärntecken är du? Våg

Flyttat antal gånger? Yes, mest med pappa

Har du några piercingar/tatueringar? Pirercing i naveln, tatuering

Hur många syskon har du? 5

Vilket land kommer du i från? Halv svenska, kvarts finsk, kvarts alger

Har du tvångstankar? Haha aa, allt måste vara jämt

Hur raggar du? Jag vet inte om jag kan? :P
Din första utlandsresa? Till morfar i Lanzarote
Har du lätt att lita på folk? Nej, men har mina speciella
Hatar du någon? Ja av rätt anledningar
Har du många vänner? Ja
När grät du sist? Hm, några dagar sen tror jag
Vad är det mest romantiska du vet? Hm, blommor, tända ljus, typ
Vem öppna du upp dig för sist? Linn tror jag

Hur gammal är den äldsta person du kysst? 20 +
Är du hetro? Japp


Plankstek, vitlöksbröd och cider = guld

Sitter och pluggar inför mitt hemprov, det ska vara inlämnat imorg och jag hoppas att jag inte somnar innan jag är klar. Idag va det skridskorsåkning med klassen, måste säga att jag blir grymmare och grymmare för varje år. Linn ska ha ett stort plus för hon orkade åka runt och försöka lugna ner mig, men jag gjorde inte så mycket annat än att skrika så fort jag hamna i obalans. Johanna försökte också, hon putta mig på ryggen och då höll jag på att börja gråta för jag blev så rädd :P haha, nej men jag vet att jag kommer bli proffs en dag, det är bara en tidsfråga nu. Idag har det varit myspys, cassandra fyller 20 idag så jag tvinga henne att åka till systemet och köpa cider. Det blev plankstek, vitlöksbröd och cider till middag vilket var underbart! Sen kom pappa förbi, käka, tog en kaffe och sen drog vi ut och körde en sväng. Pappa blev dock lite irriterad på mig när jag satt och snacka i telefon medans jag körde men han ska inte snacka han gör ju inget annat än att prata i telefon. Imorg drar han till turkiet vilket är lite tråkigt för jag kommer sakna honom, men roddy kommer och då får han ge mig kärlek. Tror han har växt ifrån hela ligga i sängen och mysa grejen, han fyller faktiskt 1 på torsdag så då blir det kalas :) Nu tänkte jag rulla upp och lägga mig i sängen i hopp om att kunna kanske hinna bli klar innan 12 vilket jag dock tvivlar på. Men men, här får man inget gjort.

Over and out!Om du väntar tills du är säker på att det är rätt, kommer du förmodligen inte göra mycket av något.

övertrött

Nu är måndagen slut och efter en "hård" dag i skolan så blev det kortspel med sofie och linn, mysmys :) Sofie fick agera
dr phil och nu hoppas vi bara på det bästa :)
Nu är jag jätte övertrött och sitter och flummar med madde på msn :P haha jag tycker jag är jätte rolig men det tyckte inte sofie och linn (fattar inte deras humor ibland) Såhär kul kan man ha:


Nicole säger:
what´s up?

mad. säger:

naazzin chillar galet

sj då?

Nicole säger:
sitter och funderar över viktiga punkter

mad. säger:

så som?

Nicole säger:
om jag ska ta en snys eller inte

om jag ska sova på höger eller vänster sida

sådär som alla tänker 22.31 på en måndag

sorry 22.32

Jag tyckte det va jätte kul, kanske är lite uttråkad men men smällar man får ta ;) Imorg ska jag åka med tom för första gången och får väl se hur det går ;) haha, är lite osäker när jag åker med någon som inte haft körkort så länge men han är nog jätte duktig, annars hade han nog inte fått körtkort? Smart nicole, smart!


Jag förstår inte varför du inte bara kan ge mig ett ärligt svar rakt ut? Varför måste allt krånglas till hela tiden? Kan man inte bara ta dagen som den kommer men ändå bara va säkra eller iaf ha en aning om vart det leder. Jag blir frustrerad för jag inte vet vad jag ska tro, vad jag ska säga, vad jag ska göra osv.. Jag vill bara pausa tiden lite, andas och tänka ut nästa steg. Jag börjar faktiskt tro på att ingen kille är olik den andra, det kan ju inte bara vara jag som hela tiden väljer fel? Eller? Jag börjar fan undra och snart orkar jag inte lägga ner mer energi på det här. Ge mig ett svar så jag vet, jag tror att jag vet men jag vill ha det svart på vitt, Tack!Men ensam är inte alltid starkast...

Bedtime

Nu är äntligen måndagen över och det känns som att den här dagen har varit hur lång som helst. Idag åkte jag, sofie, linn och sandra hem till mig efter skolan, körde lite abba och spela lite kort. :) Sen drog jag och tilda oss in till stan för att gå på träningen. Nu är jag slut som ett jävla djur och vill bara lägga mig i sängen och sova lite. Imorg blir det no school for me, har utbildning i södertälje hela dagen så det ska bli skönt :) På torsdag ska jag och tilda försöka tvinga med oss micke och johan till träningen eftersom micke inte tycker det kan vara såå jobbigt.. Vi ska köra skiten ur dom ;) haha.. Johan påpekade att han trodde på att det va jobbigt så ska väl "försöka" va lite snäll mot han...
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen tänkte jag :)

Over  and out!Ensam är stark...

Vad håller jag på med?

Vad är rätt och vad är fel?