Blää..

Yo.. Idag är det tisdag, är sjuk men jag är så cool att jag går till skolan ändå ;)
Sitter och pluggar just nu, kristdemokraterna, WOHO!!!! Så jävla nice ^^ Fan va jag hatar politik asså, det dödar mina hjärnceller och det uppstår massa jävla schabbel krig för att människor inte tycker likadant och blabla. Jag ska faktiskt för en gångs skull låsas som att jag bryr mig.
Nej men det där lämnar jag över till alla andra.

Har varit på sjuk humör dom senaste dagarna, har suttit och flummat som fan vet inte riktigt om det beror på det här vädret eller att jag är sjukt skoltrött och jag vet att det snart är lov? Träffade iaf glatt folk i lördags det va riktigt roligt, Max fyllde 20 och det grymt mycket folk och skoj va det. Själv så gick jag runt med gamla kompisar från handbollen och några tjejer från min skola. När jag kom hem va klockan typ 5 och självklart så väckte jag mickan för jag behövde ju faktiskt berätta allt skoj som hände. Det tråkiga va att hon inte lyssna på mig eftersom hon sov så jag låg mest och berätta mig kväll för mig själv. Men det är ju nice det med ^^
Jag är kär i en barbara som vi gav Rickie i fördelsedags pressent. Det är ett får och om du sätter på den så säger den bäää.. :) Rutan är min tjej ;)

Nej ska återgå till mitt pluggande måste plugga matte eftersom jag har ett sånt där roligt prov imorg :P

Over and out!

Posetivt/Negativt

Okej, då va det dags igen!
Hmm, Mikan har flyttat hem till mig,
Posetivt:
- Är aldrig ensam
- Kan spela YATZY hur mycket jag vill och när jag vill
- Har någon att prata med
- Hon röker som en skorsten så jag är aldrig röksugen


Negativt:
- Hon går mig på nerverna ibland
- Hon väcker inte mig på morgonen eftersom hon ligger kvar :(
- Hon bestämmer saker som vi ska göra utan att fråga mig
- Hon äter upp min mat
- Hon är besatt av Hallunda (förstår inte vad det hade med saken att göra)
- Mitt beroende blir dock lite större och jobbigare tack vare att hon röker hela tiden
- Vi äter för mycket godis
- Min mamma börjar tycka om Mikan mer än mig och snart kommer hon börja ställa krav på  mig :P

Det va nog allt, eller aa det värsta iaf ;)
Jag "älskar" henne ändå

Skolan går toooooppen (Y) (NOOOOOOOOOOT)

Finns inte mycket att säga hade prov idag gick inge bra men ändå. Uppspelning på piano, gick bra.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Palla inte kunna stå för någonting man tycker och tänker. Vänskap som varat så länge borde innebära att man ska kunna prata om allting om det är någonting, tydligen inte. Blir så jävla trött på grupptrycks grejen som pågår och det är så jävla konstigt. Man ska kunna lita på varandra, visst jag kanske gjort saker som har fått dig att börja tänka på det men att snacka skit bakom ryggen är väl inte så najs. Jag har sagt saker om dig, fine men jag har ju kunnat stå för det. Det kanske inte är samma sak, börja tänk på dina handlingar. Nu är det såhär att jag skiter i vad som händer just nu, orkar inte ens lägga ner tid på det. Min hjärna orkar inte med det, ingen gör det. Kanske om 10 år.


"Älska de du kan. 
Rör vid de du kan nå ut till.
Låt de andra gå
"