Blää..

Yo.. Idag är det tisdag, är sjuk men jag är så cool att jag går till skolan ändå ;)
Sitter och pluggar just nu, kristdemokraterna, WOHO!!!! Så jävla nice ^^ Fan va jag hatar politik asså, det dödar mina hjärnceller och det uppstår massa jävla schabbel krig för att människor inte tycker likadant och blabla. Jag ska faktiskt för en gångs skull låsas som att jag bryr mig.
Nej men det där lämnar jag över till alla andra.

Har varit på sjuk humör dom senaste dagarna, har suttit och flummat som fan vet inte riktigt om det beror på det här vädret eller att jag är sjukt skoltrött och jag vet att det snart är lov? Träffade iaf glatt folk i lördags det va riktigt roligt, Max fyllde 20 och det grymt mycket folk och skoj va det. Själv så gick jag runt med gamla kompisar från handbollen och några tjejer från min skola. När jag kom hem va klockan typ 5 och självklart så väckte jag mickan för jag behövde ju faktiskt berätta allt skoj som hände. Det tråkiga va att hon inte lyssna på mig eftersom hon sov så jag låg mest och berätta mig kväll för mig själv. Men det är ju nice det med ^^
Jag är kär i en barbara som vi gav Rickie i fördelsedags pressent. Det är ett får och om du sätter på den så säger den bäää.. :) Rutan är min tjej ;)

Nej ska återgå till mitt pluggande måste plugga matte eftersom jag har ett sånt där roligt prov imorg :P

Over and out!

Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback