22:23

Nu ska jag försöka igen, förra inlägget gick bort för jag råkade komma åt en knapp på datan.
Jag har precis varit nere och gymmat med tim i en timma och nu är ju slut. Men fan va skönt det var man känner sig så duktig efter att ha gymmat :) Imorg ska jag och felicia gå upp runt 10 tiden och gå ner och gymma lite. sen kanske det blir några längder i poolen det vet man ju aldrig. Tim är en tönt som bara vill spela wow hela tiden och jag blir så himla trött på hans jävla gråtande hela tiden. Liam tror dock inte att tjejer kan bajsa eller att vuxna kan gråta, han är lite konstig den där ungen.

Nu har jag bestämt att felicia ska följa med mig ner och röka fast hon vet inte om det själv (nu vet hon eftersom hon står bakom mig och läser vad jag skriver)

Over and out!

IMORG SMÄLLER DET!! (jag har köpt raketer)

Morgon...

Nu sitter jag här och smuttar på mitt kaffe och försöker få tiden att gå.
Jag är riktigt trött idag och ändå så måste man ta sig till jobbet. Blä, det är kallt och tidigt, jag vill bara ligga under mitt täcke och stanna där hela dagen. Men nej nej, jag ska jobba och slita sen ska jag in till stan. Känner för att träna lite idag faktiskt så ska tvinga felicia att träna med mig. Idag ska jag bjuda sofie på glass om hon kommer ihåg mig och om jag först och främst får jobba i glassen. På fredag bär det av till åre, jag på skidor kommer bli en rolig syn måste jag säga. Just nu känner jag inte för att åka till åre när det är fett kallt här, det kommer vara ännu kallare där :/ Ångest!

Imorg är det nyårsafton vilket kommer bli skoj hoppas jag iaf :) Får väl se vad som händer under kvällen och fram mot natten. Det finns ju alltid en plan B, man måste ju alltid ha en plan B. Nu ska jag rulla till jobbet.

Over and out!

Två dagar

kvar till nyår. Hela det här året har gått skit fort. I lördags bjöd mickan mig på hemmalagad middag, blev en tre rätters och vin :) Sen drog vi oss till götgatan och satt oss på en liten pub och drack drinkar, väldigt mysigt och det roligaste var att mickan faktiskt ramla på väg hem. Det var en mysig kväll med mycket skit snack och lite för många drinkar.
Idag efter jobbet mötte jag upp linn i tumba och vi båda hittade våra nyårsklänningar :) Sen mötte vi sofie och Q, vi dansa dansmatta (vilket jag ägde på ;)) sen gick vi hem till mig och sjöng abba singstar och sen lite disney. Mysig kväll :)
Nu måste jag tyvärr gå och sussa för jag ska upp och jobba imorg, tjäna lite pengar och göra lite nytta. Sen blir det in till stan och gå och handla med felicia. Pappa och ungarna bor på hotell i några dagar så jag ska sova med dom, roomservie 24/7 ;)

Over and out!

And I can chat with you baby
Flirt a little maybe
Does your mother know that you're out?

GOD JUL!

Nu är det jul igen, har inte haft någon julkänsla för femöre men när det kom lite snö blev det bättre :) Har fått några paket redan. Igår fick jag playstation3, spel och en film av pappa och imorse fick jag ett halsband av patrik och lådor till mitt rum av casse :) Ca 40 min kvar till Kalle!!! :D:D Det är typ bara jag och mackan som kollar ändå, och tycker att det är lika bra som alltid. Nej men nu ska jag gå och hjälpa mamma lite, har gjort en snygg bordsdukning tillochmed :)

Over and out!


Saknar dig...


Shu..

Har pluggat som ett svin, 3 datorskrivna sidor blev det allt som allt. På onsdag gäller det, sista provet för terminen. Härligt! Loooooooov på fredag och det behövs, men jag ska ifs jobba rätt mycket men det är skönt att slippa plugga iaf. Helgen blev rätt lyckad, förutom migränanfall på lördagen. :/
Nu ska jag kila till quacki och mysa lite :)

Over and out!

Myspys

med mickan igår, kolla film. A love song for Bobby Long. Det va inte så jätte bra, lite för mycket drama för min smak. Skulle inte rekomendera den till någon direkt.
Nu sitter jag här och möglar som vanligt, väntar på mat, magen skriker... Ikväll ska jag ta och hitta på något med anna, har inte riktigt kommit på vad bara men det löser sig fram mot kvällen.

Ska pinna, kanske uppdaterar sen..
Over and out!

Torsdags lycka

Herregud, det är redan fredag imorg! Fyfan va skönt
Imorg har jag luciatåg vid 10 och sen svenska vid 12. En lektion som bara kommer bestå av redovisningar så det känns som en jätte nödvändig dag om jag ska vara riktigt ärlig. Men johanna tjatar ju så jävligt, så nu har vi bestämt oss för att gå och sitta och mobba alla som är med. Vi ska peka och skratta om någon sjunger falskt, härligt!
Imorg blir det nog lite party med anna panna men får väl se vad som händer :) På lördag har jag lovat max att festa med honom eftersom han åker på måndag och är borta en månad, inte nice någonstans :(
Söndag blir det jobba, känns redan nu att det kommer bli tufft med tanke på att jag ska fest på lördag och jag vet hur det blir när jag festar med mäx, aldrig kommer man hem förre 3 ifs inte så ofta jag gör det annars men ändå :P Får ta huvudvärken dagen efter, det är lungt! Man är ju krigare ;)

Känner att jag inte har så mycket intressant att prata om men sitter och väntar på min date som just nu står i duschen, ska mötas halv vid tunneln. Tiden går sakta, jag är så jävla rastlös :P Nej ska gå och dricka kaffe eller nått sålänge :P

Over and out!

Njaaa

Hola,

Nu är det söndag igen och jag kom hem från jobbet för ett tag sen. Har haft riktigt kul idag. Idag snodde vi drixen och köpte hamburgare på donken för vi tyckte att vi förtjäna det. ;) Sen gömde Ahtur, Gabbis mobil och hon flippa, hon sprang runt halva stället och letade efter den, hon muddra mig framför kunderna som såg rätt chockade ut. Emma svek oss dock och gav tillbaka mobilen. Kanske ska ta en snabb om helgen.

Fredag: Matte prov 8.10. Klockan ´10 kom mamma och hämta mig och madde så åkte vi till verkstan för att kolla om dom kunde laga mammas bil, vilket dom kunde, Hallelulija. Sen åkte vi till mig, fika och fixa naglarna. Madde drog sig hem vid halv 2 och då bestämde jag mig för en tupplur. När hon kom tillbaka va klockan typ 4 och då va det bara att börja dricka. Efter maten drog vi oss till kalle och vid 9 tiden åkte vi mot stan. Madde och jag lovade oss själva att bara dricka några groggar var, men hela flaskan tog dock slut innan vi ens va inne. Det blev riddarkällarn efter mycket sjabbel på vägen. Hade skit kul faktiskt :) Runt 3 va jag hemma och låg och glodde film med mig själv sen blev det mys... :)

Lördag: Vaknade riktigt bakis, och ville bara hoppa från en bro. Gick och la mig igen runt 1 tiden och vakna halv 5. Tog mig en dusch och gick för att möta mickan. På väg hem mötte jag max och jerry som inte hade mycket för sig så jag beslöt mig för att vara med dom. Vi åkte runt halv världen kändes det som och drack lite bira. Sen åkte vi och hämta upp Jimmy och där satt vi, 4 st, rätt mobbade människor i max bil och drack pils. Runt 10 tiden fick dom allt släppa mig hemma och det blev lite tv titt sen slockna jag. :)

Det va väl det, tänkte lägga upp en fin liten bild som jag hittade på en hemsida från riddarkällarn. :) (fulla människor fastnar alltid på bild ;))
Over and out!


Hola

Idag har det varit en skön dag, bara en valigt lektion sen gick jag hem :)
Igår satt jag, madde, sofie och tilda hos mig och fika, spela kort och snacka skit. Sofie och mamma satt och mobbade mig vilket inte va lika kul, men det tyckte tydligen dom. Myspys va det iaf :) OCH VEM VANN??? VARJE GÅNG :D
Idag blir det bara chillpill, ska snart rulla till utbildningen, vill inte, men måste. Snart är det över och det är jag jävligt glad över. Orkar inte, men snart bär det av till åre och får väl se hur det går för mig som aldrig har åkt skidor :P

På fredag blir det förkrök hos kalle sen stan, kalle fyller 18 :D Ska bli niiiice ;)
Nej måste rulla till bussen nu.

Over and out!


Do you wanna die? Do you wanna take youre own life?
Suecide, is the only way, is the only way, is the only way!!!!


Text och musik: Mad & Mik, A.K.A Slipkorn


<3

17 år sen idag, tiden går fort...
Jag är inte så ledsen som jag brukar vara men det är klart att det känns.
Saknar dig varje dag, varje minut. Det enda som finns att säga är att jag älskar dig <3


15:10

Nu sitter jag och madde i bibblan och funderar på om det finns något att plugga. Båda proven gick ovanligt bra, blev riktigt chockad när jag kunde det mesta. Kanske bara trodde att det gick bra :P
Om ca 2 timmar får vi käka och sen ska vi stå och snacka om vårat program i skolan, det är öppet hus och jag och madde älskar våran skola så mycket att vi tänkte dela med oss till andra. Men mest för att det va free-food och två biobiljetter :P

I lördags satt jag, sofie, mickan och linn hos mig och drack och spela spel. Sen kom kalle, martin och orre och vi började rulla mot rickie. Klockan va typ 2 och det kändes som det va bäst att röra sig hemåt eftersom det va work dagen efter. Kunde dock inte somna utan låg bara och vände och vred mig.
Nu ska jag plugga lite svenska så,

Over and out!