Arlanda

Sitter i bilen och ska snart åka mot Arlanda. Pappa och jag var uppe innan 4 och fikade. Det är svin kallt i det här landet så är glad att vi snart sitter på ett plan mot värmen!

Ha det bra här hemma och försök att inte sakna mig för mycket nu ;)


Gambia

Har precis ätit middag. Madde, Magnus, Mange och hans kompis är här. Klockan 5 i natt åker vi mot Arlanda och imorgon eftermiddag är vi framme i Gambia! Skönt med sol och bad i två veckor!


Dagen innan

Sitter och dricker kaffe på soffan. Casse hämtade mig runt 12 så åkte vi och mötte David, till Flempan, bolaget och sen hem.

Ska snart packa klart det sista tänkte jag och sen ska jag försöka fixa naglarna och musik. Känner mig stressad!

Jag är så himla glad, känns så bra!


Mysterie

Tvättstuga, packa, tvättstuga, packa.. Jätte rolig dag känner jag! Madde kommer hit senare och fikar, hon kan ju inte sitta hemma på sin födelsedag heller! Grattis igen frugan <3

Casse lagar mat känner jag, vet inte vad för jag orkar inte gå till köket men det luktar vitlök, massor av vitlök.. Vad kan det vara är den stora frågan, en fråga som jag kanske aldrig får svar på.. Måste utreda saken! To be continued..


Empty room

Har precis kommit hem, helt slut i huvudet nu! Mamma är världens sötaste, hon gav mig 1000 spänn idag som jag fick handla för i skhlm men jag hittade nästan ingenting. Underkläder, pyamasbyxor och en skjorta. Hon är bäst min mamma!

Har varit med pappa fram till nu. Blev lite ledsen när vi skildes åt på motorvägen, han åkte mot nynäs och jag mot tumba. Älskar honom jätte mycket, min pappa är en av mina bästa vänner, han är min hjälte! Det är honom jag kommer sakna mest när jag är i Gambia!

Älskar er mina underbara föräldrar, tack för att ni alltid finns där! <3


Den här är till min pappa!

"bakismat"

Har sovit jätte dåligt inatt, eller rättare sagt mackan har sovit dåligt. Sitter på robbans med mamma och casse, sa till dom att dom får skita i att gå ut och ha sig för jag orkar inte med deras "bakismat" :P

Ska till skhlm och uträtta lite ärenden :)


Lillmorsa

Magnus och Marcus kom vid 5 tiden, vi käkade middag och kollade på film. När mackan hade lagt sig så kände jag mig som en riktigt morsa (iaf lika trött som en) så jag tog mig ett glas rose med casse innan hon drog till stan. Känner mig alltid som en lillmorsa till mina syskon eftersom man måste tjata på dom och mata dom, tur att man inte hat barn själv än då så man har tid att ta hand om dom ;)

Nu ligger jag i sängen och har precis avslutat mitt timmes långa samtal med Sofie, vi kan verkligen prata om allt och ingenting. Ska väl försöka sova, mycket att stå i innan vi åker.

Godnatt!


Söndag

Gud idag är jag trött, kunde inte somna när jag kom hem. Men det är väl bra för då kan jag sova tidigt inatt. Ska snart köra in mamma till stan, hon och Jane ska på konsert och sen ska jag och mackan ha en myskväll bara vi två :)

image description

Världens sötaste bild på mackan :)

Ingen rubrik

Mindre än en timma kvar. Trött, jätte trött. Vill sova nu, men måste ta bilen hem för att få sova. Om en timma. Vill inte sova själv. Röker jätte mycket när jag jobbar. Orkar inte ens skriva ett vettigt inlägg. Har löst nästan alla korsord ur tidningen jag köpte idag. Borring. Ska kolla resor imorgon till 3st som vill med till Gambia men ving funkar ej. Jaja, hoppas ni sover sött ni lyckliga människor som får..


Matkoma och kung fu panda 2

Pappa kom till tumbs och så käkade vi på thaien. Sen åkte jag till hit och käkade lite mer :P casse kom förbi efter jobbet och stannade ett tag. När jag och mackan skulle köra hem casse mötte vi en brandbil och en ambulans och när vi kom utanför porten stod det en brandbil vid porten bredvid. Undrar vad som hänt..

Ligger just nu på soffan i matkoma och tittat på kung fu panda 2. Om 5 dagar åker vi till Gambia, jag längtar som fan! Kommer bara bli tråkigt att vara ifrån vissa i två veckor.

Ska återgå till filmen och mitt korsord. Puss!

Ligger på soffan och sjunger kung fu fighting när mackan kollar på mig och säger "wow, vacker sång du har Nicole".


Sorry bro, jag bloggar inatt

Natten gick bra, han tog av sig masken kanske 3gånger. När jag gick och la mig så gick casse upp, konstigt det där när hon börjar på morgonen.

Ska duscha och ta tåget in till stan och möta pappa. Har gjort en matlåda till honom och så ska han bjuda mig på mat, han är snäll den där fadern :)


Mat

Jag och sofie åkte och hälsa på maddmutt. Körde hem johanna, sofie, till hallunda, hem, börja med mat Tänkte bara ta mackor först men eftersom casse jobbar imorgon också så gjorde jag matlåda till henne. Blev egen potatisgratäng, lövbiff och vitlökssås.

Om ett tag ska jag åka och mysa med min underbara lillebror! Puss


Fredag

Jätte trött är jag. Ska köra casse till jobbet nu sen hem och sova igen. Sk jobba med mackan hela helgen så måste försöka sova länge så jag orkar vara uppe hela natten.


Dagen

Anki kom hit med söta Felicia! Gud vilken underbar unge hon är. Det är nästan så man vill ha en egen när man ser alla söta små knoddar överallt men jag väntar nog ett tag till.

Eftersom resorna till Gambia är as billiga nu (drygt eftersom vi betala 5000 per person för några veckor sen) så bokade Magnus en biljett och sen bestämde vi oss för att ta med Liam också! Han kommer nog trivas as bra där och nu längtar jag verkligen!

Ner till gymmet senare och kolla när dom gjort om och träna lite. Puss


Akuten

Vaknade halv 8 och sen har jag spenderat dagen på akuten med madde kul hade vi genom att mobba folk och snacka affärsideer. Hon blev inlagd stackarn så imorgon ska jag åka och hälsa på henne. Nu ska jag och mamma till stan och sen måste jag fan hem och vila innan jag ska träffa pappa och jobba.


Ett jävla skämt!

Fick en jävla p bot utanför Madde! Fanns inte ens en jävla skylt, ska ringa och skrika på dom imorgon!

Sofie kom hit och käkade middag och den gjorde jag en kladdkaka som vi åkte och lämna till sjuka Madde. Nu är jag hemma och ska snart köra in brudarna till stan och sen dessutom hämta dom i natt.

Köpte armband till mig och Sofie eftersom hon älskar peace så va jag tvungen :)


Går inte att logga in på apen. Trygg hansa...

img_5993 (MMS)

Går inte att logga in på apen. Trygg hansa va hos oss imorse så det va bara att gå upp tidigt eftersom hon kom klockan 8. Fick ställa mig och skrapa rutorna imorse vilket betyder att det börjar bli vinter :( Nu är vi iaf på väg och ska hämta casse i Solna och sen ska vi in till stan. Klockan 2 har vi möte och efter det blir det hemåt. Är jätte orolig för dig min vän, hoppas att allt går bra! <3


Lussebulle

Har precis duschat, ska snart åka iväg och tvätta bilen och sen träffa pappa. Känns som att jag aldrig hinner göra något, dagarna går för fort för jag får alltid tänka om jag hinner så ska jag.. Äh man ska inte klaga, gillar när det är tempo och mycket att göra.

Åt min första lussebulle för året, as gott va det :)


10dagar kvar

Jag är fan sämst! Först somnade jag på soffan och så väckte mamma mig vid 9 för jag tänkte att jag skulle upp och städa då, men så skulle jag bara dra mig i 5min och vaknade istället vid 12 när pappa ringde mig.

Skaa sätta igång med städningen snart, skulle behöva gå över till grannen och fixa till några naglar som ramlat men det får vänta tills jag har tid. Börjar känna mig sjukt stressad för vi åker nästa vecka, känns som att det är miljoner saker att fixa innan. Sen när vi väl kommer ner så får man ju inte chilla och ta det lugnt heller för då är det massor som ska fixas där också. Men det ska bli sjukt kul att träffa alla igen har faktiskt saknat dom flesta.

Nej nu känner jag att jag försöker dra ut på bloggandet så länge som möjligt så jag slipper städa, känns så jävla tråkigt! Dags att börja så att jag kan bli klar och åka och fika med frugan och sen får vi se om jag hinner träffa E idag eller imorgon :)


Thaimat

Mamma, jag och casse åkte till skhlm och köpte resväska och hämta casses lur. Casse bjöd på thaimat så nu är jag proppmätt.


Grattis älskade pappa på farsdag.

Du är bäst och jag älskar dig massor <3


40årsfest

Är och hämtar pappa. Gårdagen va riktigt lyckad men mycket skratt och dans. Magnus fick en 4,5L absolut av oss Så tror han blev riktigt nöjd ;) Mackan och jag kom hem halv 5 efter att ha varit taxi till alla men han va jätte duktig och höll mig sällskap.

Idag så sitter jag utan röst så jag har pratförbud från pappa. Vill ni mig nått så får ni helt enkelt smsa :P


Lördag

Har varit hos grannen hela dagen och fixat naglarna.

Ska snart iväg på 40 års skiva, jag och Tim kör nyktert ikväll men det ska bli kul :)


Rickie

Sitter och dricker med mina vänner, väldigt trevlig kväll må jag säga. Rickie sitter och pruttar så att luften blir förorenad.

Ha en bra kväll, puss!


Boyce Avenue

Sitter som fastklistrad framför datorn och lyssnar på alla covers den här killen har gjort! Fyfan va duktig han är. Jag är nog lite kär i honom tror jag, men det blir jag ju ifs i alla som kan sjunga :P



Torsdag

Har bara varit hemma idag, vaknade av att grannen pumpa rock på full volym. Lämnade nyss Casse hos Cämi och sen ska jag vänta på att hon ringer när hon vill hem.

Fick en jätte fin ring av mamma idag, den är från style by Tyra och jag älskar den :D


1årdag

Varför jag va så nervös igår va för att jag va på dejt, men det gick bra så känner mig lite nördig nu efter :P

Mamma, jag och Casse åkte till stan idag och letade klänningar och jag och Casse fick oss en varsin.

Släppte av dom hemma, hämtade madde från jobbet och så åkte vi till henne. Vid 4 åkte vi till antes pappas jobb och bytte däck på bilen, skönt att man bara behövde vara moraliskt stöd på sidan ;) så nu har jag typ precis kommit hem och lagat mat. Ikväll blir det till gymmet. Puss

Idag har btw haft körkort i ett år, grym man är!


Vilken morgon

Fyfan vilken dag! Jag sov hos en kompis i Solna så jag skulle slippa köerna på morgonen. När jag vakna i morse så ringde mamma för att mackan hade försovit sig så det va bara att klä på dig och rulla mot Tumba. Hamna i köer och hämtade upp mackan. När vi väl kom till Tullinge så blev vi inte insläppta i skolan förrän 20 min senare.

Hamna i köer på väg till Arlanda så va en timma sen. Nu är jag med pappa och jobbar, ska försöka bli klara tidigt så jag hinner vila en stund.


Nervositet

Har sprungit runt halv dagen men ont i magen av nervositet. Va tvungen att åka till Madde för att hon skulle lugna mig och sen till Sofie på gymmet. Ni får veta sen varför för nu är jag nästan för nervös för att ens skriva det.

Skulle hämtat Casse nu vid 11 på Arlanda men det blev något strul med planet så hon är inte hemma förrän imorgon på morgonen. Nu ska jag fortsätta min panik kväll och hoppas att jag kan sova. Puss


Måndag

Är iväg med mamma. Just nu är vi i hallunda och jag köpte ett fint armband, dessutom gick 10kr till bröstcancer fonden så det var en god gärning också :)


Vilken jävla kväll!

Riktigt kul igår! Alla blev lagom på lyset redan hos mig och åkte vi till gamla stan och något ställe, minns inte vad det hette. As roligt hade vi! Jag va dum nog och tog på mig mina nya skor som jag inte hade gått in så hade jävligt ont i fötterna. Vi 3 tiden drog jag och Mickan till Patricia och vid stängning stod vi utanför. Först skulle vi ta in på Hilton av någon anledning men det slutade istället med efterfest i Solna någonstans.

Efter ca en timmas sömn ringde jag mamma och hon kom och räddade mig och Mickan. Skorna fick jag knappt på mig för jag hade fått blåsor så tillslut knata jag runt utan skor någonstans i Solna.

Har legat på soffan hela dagen och bara tagit det lugnt, blir fan några vita helger framöver tror jag.


Bajs

På väg till stan! Älskar mins vänner som gjorde min dag! Vi ska till gamla stan och sen vidare.

Jag trivs verkligen nu! ;)


Lördag

Håller på att städa, snart klar med alla rum. Mamma garva åt mig för jag går runt och städar i linne, hotpants och flipflop :P

Känner mig stressad, har bara typ 3 timmar kvar tills folket kommer och jag har ingen aninig om vad jag ska ha på mig! Tufft liv..


Tråk Nicole

Sitter och njuter av kaffe. Ska åka till Magnus om ett tag och jobba. Sofie kallade mig för tråk Nicole eftersom hon ville mysa med mig. Det är as tråkigt att jobba typ varje helg men det lönar sig när lönen kommer in på kontot.

Mamma tvinga ner mig till bolaget eftersom jag va så smart och kom på att de är stängt imorgon. Träffade Sandra och pratade lite fort innan jag skyndade mig till kassan, man kan ju säga så mycket som att folk laddar upp inför helgen.


syster <3

Pratade med casse för ett tag sen. Hon är knäpp den är ungen, jag känner henne och både jag och mamma är säkra på att hon kommer flytta utomlands :P Kolla bara nu, hon åker och jobbar till som tätt till Amsterdam och hon har alltid pratat om att flytta utomlands och jobba. Tråkigt för mig som kommer bli av med min syster :( Klarar knappt av att vara i från henne när hon är två veckor i amsterdam. Jag är blödig jag, jag saknar ju henne hela tiden, hon är min bästa vän så det är väl inte så konstigt?

image description

Har hjälpt mamma med sin Iphone så nu ska hon börja använda den :P Och vad är grejen med att mina blogginlägg hamnar på face? Har tagit bort bloggen från bloglovin men ändå kommer mina inlägg upp på facebook. Skumt det där.

"hoppas jag får kåt"

Ställde mig på vågen och insåg att jag hade tappat 3kg vilket är as bra eftersom jag inte har varit på gymmet på en vecka. Sen försvann min lycka lika fort när Magnus kom med massa mat.

Nu sitter vi och spelar yatzy och jag unnande mig ett glas vitt :) mackan säger fett roliga kommentarer hela tiden, har skrivit upp dom på mobilen :P men nu sa han "aa hoppas jag får kåt" haha blir inte alltid helt rätt.


Nätdejta

Åh vilken bajs tråkig dag. Har bara varit hemma och inte gjort ett skit. Skulle egentligen ha åkt förbi M men han va så trött så får se om jag hinner det imorgon. Sånna är dagar ska man ha en pojkvän och mysa med hela dagen, får kanske börja nät dejta eftersom jag aldrig är ute och dom få gångerna jag är det lyckas jag ju ändå bara träffa idioter. Jaja man ska inte vara bitter, jag har ett grymt liv och jag saknar ingenting (förutom några miljoner).

På lördag ska det bjudas på smörgåstårta och självfallet alkohol hos oss för att äntligen fira min 20års dag, bättre sent än aldrig visst? Det blir dom närmaste och familj så efter får vi se vad vi hittar på :)


Tack för fyra timmarssömn

Fy va trött jag är, har bara sovit 4timmar. Ska försöka somna om när mamma kommer hem för jag kan inte hålla mina ögon öppna.

Drömde dock att den här snyggingen låg bredvid mig!


04:52

Klockan är snart 5. Åt nyss ett äpple för jag skulle få ångest och känna mig tjock om jag åt en macka. Logga in på facebook men det va inte en enda rolig liten själ där. Antar att folk sover eftersom det är onsdag. Roligare att jobba helger då finns det iaf en chans att man får ett samtal eller två. Känner mig virrig och konstig just nu, vet inte hur jag ska förklara det riktigt.

I brist på annat så sminkade jag mig i typ en halvtimma sen tvätta jag bort det efter 5min, kändes nödvändigt.. Jag har verkligen ingenting att göra, tror jag har läst varenda blogg som finns nu. Men let´s face it, jag tycker egentligen inte det är så kul att läsa vad andra gör kollar mest på bilderna. Ska kanske fortsätta min läsning om Hitler, ungefär 900 sidor kvar, tror ni jag klarar hela innan jag slutar? Det kan bli tufft men jag ska fan försöka!


nobody is perfect but makeup makes you prettier

Systemet

Jag och Sofie va så uttråkade att vi åkte ner till Tumba. Tog min systemet oskuld för att ladda upp inför lördag. Sen tog vi en spontan tripp till salem och fikade och spela kort med Ante och Madde.

Nu är jag hemma igen och väntar på min far, idag är det faktiskt inte hans fel att han är seg. Ska nog jobba inatt så mamma kan få sova lite för en gångsskull, jag måste vara världens sötaste dotter.

Puss på er


2 november

Herregud, jag vaknade vid halv 10 och skulle bara sträcka på mig lite innan jag gick upp och så vaknade jag för en kvart sen. Brukar inte sova såhär länge så nu känns det som att jag har sovit bort hela dagen.

Ska träffa pappa om ett tag så det är väl dags att göra i ordning sig snart, men först kaffe och cigg :)


"nudister"

Har precis ätit fruktsallad, älskar jul apelsinerna :) ska åka in till stan och leka med Mickan och sen träffa pappa.

Haha jag älskar iPhone, ibland blir det inte som man tänkt sig ;)


I love my life

Jag älskar mitt liv! Har varit ett grymt år än så länge. Har rest mycket och gjort mycket spontana saker. 
Jag har många fina minnen från 2011. 

Först åkte vi till Gambia i februari och stannade i två veckor.






Sen åkte jag och casse tillbaka i April och stannade i en och en halv månad.






I juli åkte vi till Rhodos och the Beach Party i en vecka. Träffade sjuk sköna människor och hade en grymt rolig resa! Fille tycker att vi ska åka tillbaka nästa år igen men jag vet inte riktigt vart jag står på den punkten, vi får helt enkelt vänta och se.




I oktober åkte jag och mamma  till Amsterdam och hälsa på Casse.







Och på min 20års dag körde vi en Tysklands sväng, men kan nog inte riktigt kalla det en utlandsresa. Den 24 november åker vi till Gambia igen och stannar två veckor. Efter det så får vi helt enkelt se om man hinner med några fler resor det här året.


Städa

Försökte få mackan i säng till halv 12, men eftersom han är "vuxen" så skulle han aldrig sova. Efter det deckade jag.

Va hos Madde på kvällen och drack kaffe och åt nybakade bullar. När jag kom hem kom pappa och biffen förbi på mat och kaffe.

Ska börja städa och fixa här hemma, verkar inte spela någon roll hur mycket man städar för det blir lika smutsigt på en gång :/