Hat..


Hur ska man alltid orka vara stark? Jag vill vara så stark att jag bara kan kolla bort och ignorera, tyvärr är jag inte en sånn människa. Jag kan visa mig stark men då lovar jag att jag kommer gråta sönder mig själv så fort ingen ser. Hat, ordet låter så groft. Det andvänds ofta helt fel och inte så många tänker på menningen i orden när man säger det. Hat är motsattsen till kärlek, men likgiltighet är också en motsats till kärlek. Skillnaden mellan hat och likgiltighet är nog att när man hatar någon så bryr man sig fortfarande väldigt mycket om den andre men så är inte likgiltighet. "Hat, en passion, vars grund är en olustkänsla vid föreställningen om hatets föremål och som yttrar sig i ett permanent begär att skada detta". Om allt det där nu stämmer när man andvänder ordet hat så betyder det någonting. Jag kan erkänna att jag har andvänt ordet hat fel i många lägen, när jag är väldigt arg och bara inte tycker om en människa speciellt mycket. Men det betyder ju inte att jag verkligen menar det. Om någon säger att man hatar en annan människa så ska man ta det med en nypa salt. Inte många upplever känslan att verkligen hata någon. Jag hatar en person i hela världen. Jag har mina andledningar och jag har nog aldrig kännt såhär förrut. Hat är inte bra för en människa för om man hatar för mycket så kan det leda till att man stötter bort andra och då blir man ensam och tom. Jag vill heldre älska än att hata, men jag hatar det jag en gång älskat.
Det är sjuk egentligen hur hat skapas så fort och så lätt. Det kan förstöra väldigt mycket och kan även leda till att människor gör saker som dom en dag ångrar.
image5

Fredag

Hmm, sitter här vid datan, IGEN! Så trött på mitt verkligen intressant liv så man nästan dör av intressekick. Ja vad ska man hitta på då? Tvn är inte längre min vän, sterion är tråkig så tar min riktiga kompis, datan. Det suger också för det finns absolut ingenting att göra på datan. Det är väl därför jag sitter här och bloggar lite och lyssnar på depressed music och känner mig något mobbad. Ska i försig snart glida till badrummet, sminka mig lite och tro att jag faktiskt har någonting att göra ikväll. Suger lite sådär.
"Livet är hårt sa bonden, grymt sa grisen"
Okej, torr jag är. Blir trött på mig själv :P Hmm... jadu, man kan ju sitta här och låsas som man har ett liv eller så kan jag bara inse faktum, JAG HAR INGET LIV! Jag skulle ju kunna dra några torra skämt bara för det ska se ut som jag har något att skriva men skulle vilja att ni va vakna till slutet.
Torr igen, jaja bäst jag flyger in i badrummet på min ernhörning. Den är rosa! :)


Bajs, Bajs

Vad kan man säga utan en suck?


Min helg va rätt okej faktiskt :) Ifredags så tränade jag sen åkte jag till pappa för jag trodde att jag skulle få sova men då satt Erik, Torsten Flink och Billy hos oss så då kunde man inte gå och lägga sig :P Iaf, på lördan så åkte jag, Felicia och pappa och flikade på något snobb café i stan. Alla kolla på mig när jag kom in i mjukisbyxor och en stor tröja. Haha, va lite roligt faktiskt. Sen åkte jag och Madde och festade :) Det som inte va lika kul va väl att jag kom hem halv 7 :P

Shit happens, men varför? Det hände väl lite saker som jag inte riktigt förstår mig på. Jag är verkligen jätte trött på vissa saker och även vissa folk. Vissa har nog verkligen en skruv lös, jag förstår bara inte problemet med att tänka på annat än sig själva och tänka på vissa konsikvenser saker kan ge. Är inte världens bästa på det själv men jag vet när jag gjort fel och jag står för det jag gör. Nu kommer man få aggresiva komentarer som:
Handlar det om mig? Varför säger du så där? Varför gör du så? Eller något liknande.
Varför ens andas och bry sig om vad folk tycker?
Pratade med min underbara syster Cassandra om det som händer runt omkring mig. Ibland är hon verkligen bäst och kan verkligen komma med lösningar på saker. Hon är väl lite smart om man tänker efter?! Aa, shit happens som sagt, vad ska man göra. Det finns ju alltid upp och ner gångar kan inte alltid vara på topp.
Är riktigt besviken och ledssen på en viss person just nu. Vet inte ens om det är värt att nämna. Tror jag skiter i det, personen i fråga har jag pratat med och han/hon vet vad jag tycker och tänker om saken. Vi lämnar det där för stunden.

Över till något helt annat,
Veckan har varit lugn hittills bara det att jag mår dåligt för jag inte har tränat sen i fredags så idag MÅSTE jag träna, ska bli väldigt skönt :D

Nu vet jag inte om jag vågar klippa mig, har lite beslutsångest. Det är ju mitt hår vi pratar om :P Får se vad det blir ska till Jennifer i helgen tror jag.
Myspys med Anna blir det också :)

Nu ska jag äta lite mat sig, sen ska jag åka :)

Puss och kram 
                           312289-3

                                                                   Rom 06, Underbara tider :)

Onsdag

Min helg va rätt okej faktiskt :) Ifredags så tränade jag sen åkte jag till pappa för jag trodde att jag skulle få sova men då satt Erik, Torsten Flink och Billy hos oss så då kunde man inte gå och lägga sig :P Iaf, på lördan så åkte jag, Felicia och pappa och flikade på något snobb café i stan. Alla kolla på mig när jag kom in i mjukisbyxor och en stor tröja. Haha, va lite roligt faktiskt. Sen åkte jag och Madde och festade :)

Veckan har varit lugn hittills bara det att jag mår dåligt för jag inte har tränat sen i fredags så idag MÅSTE jag träna, ska bli väldigt skönt :D

Nu vet jag inte om jag vågar klippa mig, har lite beslutsångest. Det är ju mitt hår vi pratar om :P Får se vad det blir ska till Jennifer i helgen tror jag.
Myspys med Anna blir det också :)

Nu ska jag äta lite mat sig, sen ska jag åka :)

Puss och kram

Fredag

Shoho, :)
Idag har varit en bra dag. Jag gick upp halv 7 för att plugga när jag egentligen började klockan 10, sen när jag kommer till skolan får jag veta att jag inte hade något prov så det va ju skit kul. Om vi bortser från det så har det varit en bra dag. Det gick bra på mattetestet och jag tränade. :) Jag mår så bra efter träningen man känner verkligen inget hat mot någon. As skönt :)
Folk underskattar mig har jag märkt, visst kan jag lägga lite tröga och små korkade komentarer ibland men det behöver ju faktiskt inte göra mig dum? Fick höra från en tjej iklassen idag att hon inte trodde att jag va så smart. Börjar undra hur dum folk ser mig egentligen. Jag är ju inte Einstein direkt men jag är ju inte dum heller. Aja skit samma smällar man får ta :P

Nu ska jag glida till pappa och inviga det nya huset :) Snart ska det fixas i ordning och det kommer bli så fint. Måste träffa ungarna vi har inte setts på ett tag och även fast dom är moster ibland så saknar jag dom riktigt mycket.
Har inte så mycket att skriva idag heller faktiskt :P Jag är inte en intressant människa har jag märkt.

Bye the way, kan man ha en sötare lillebror än jag? :P Marcus är så söt. Han satt och sjöng till Martin Stenmark idag och sen när jag bytte (eftersom jag inte tycker om han) så blev han skit förbanad på mig och började nästan böla. Då va man ju bara tvungen att byta tillbaka och så blev han glad som en solstråle och sjöng med. :)


Nicole: Tilda jag vill träna idag. :)
Tilda: Du är en galen kvinna
Nicole: I´m born to be wild baby ;)

Haha, ja, jag och Tilda tyckte det va kul iaf :P

Nu kom montrena.

Bye

Torsdag

Gud va jag är trött nu, jag hade kickboxning idag. Fett kul :D Fast nu är jag död haha. Jag har ont i min handled, blöder på vänster hand, stukat finger och andra handen skakar för den är så jävla överansträngd. Haha, på söndag blir det nytt pass :D

Geografi prov imorg, miljoner sidor och jag kan inte alls mycket. Det kommer ju verkligen gå bra för mig ;)


Har egentligen inte så mycket att skriva så jag ska nog gå och sussa nu för jag är trött as hell.


Godnatt :)

Nya tag :)

Ja, vad ska man skriva då?
Min fot börjar bli ganska bra, men det är fortfarande något ben som inte ska synas så mycket som det gör på min fot :P sånna smällar man får ta när man är klantig som jag. För er som inte vet så va jag lite smart och utmanade ödet genom att jula (vilket jag absolut inte kan) det slutade på akuten :P haha, men nu står jag fötterna har gjort i en vecka typ men det gör ju fortfarande lite ont :P
Ett tips är att man ska inte jula 100 ggr om man ramlat 99 ggr och inte kan. Då ska man fatta efter typ 3 ggr att det inte är något jag ska göra. Lyssna alltid på magkänslan, jag ignorera den när jag sa till Linn att jag skulle göra illa mig om jag skulle fortsätta. :/ inte smart direkt. haha..

Skolan är i full fart, jag mår bra peppad till mitt "nya" liv som ska börja. Vilket innebär att jag ska:
Sluta röka
Börja äta någorlunda nyttigt (kan ju inte bara äta grönt, lite fett måste man unna sig själv (A))
Börja träna, har faktiskt första kickboxnings lektionen på söndag :) Ser fram emot det väldigt mycket :)
Ja det va väl allt eller a ska sköta skolan men det gör jag ju redan bara för jag är så grym :)

Ser fram emot vissa saker mer än andra tex så ska jag klippa mig nästa vecka väldigt kort och det ska bli spännande att se resultatet :) Tror jag bestämt mig är inte 110 % men 99 :) Sen ska jag få designa pappas sommarstuga eller vad man kallar det :P ska bli väldigt roligt faktiskt :)


Klockan börjar ticka mot sent ska sussa nu,
Godnatt :)


                                   312289-3

Inget jätte fan av henne men jag gillar hennes frisyr så något sånt blir det :)