Kaos

Onsdag idag, imorg blir det skön dag. Börjar 20 i 1 i storvretsbadet. Det tar mig max 10 min att gå dit så det är sent upp imorg :) Sen slutar jag typ kvart i 1 kanske :P haha..

Idag har det varit kaos. Shit, det börja med att jag och Lopez spelade kort (vilket jag ägde på eftersom jag vann hela tiden) iaf sen så åkte jag, mamma och Marcus till Hallunda för att fika med morfar som äntligen är i Sveriige :) Jag fick pengar av honom för mina grymma betyg jag fick när jag gick ut 9:an ;)

När vi väl skulle åka hem rymde min lillebror och jag och mamma fick panik och letade i ca en timme sen ringde vi polisen. Jag började böla och trodde att det hade hänt något riktigt illa. Efter ungefär 20 min till hitta jag honom där han satt i en hiss och åkte upp och ner. Skitunge han är, då kom en polisbil med blåljusen på och vi förklarade att vi hittat dom. Då fick vi veta att ett antal polisbilar var på väg för att börja leta efter honom. Så kan det gå, nu har jag ont i huvet och är helt slut. Tror faktiskt jag inte har varit såhär rädd på väldigt länge. Inte ens när man trodde det fanns monster under sängen. Skönt att han är här nu iaf, nu ska jag gå och krama sönder honom och pussa extra mycket på honom.

Over and out!

Lördag & 5 kg tjockare

Idag är det lördag ochjust nu sitterjag hos madde och väntar på att hon ska bli klar men hon är ju slappare än slappast. Det är ett mirakel att klockan är halv 8 och jag är färdig sminkad och har valt kläder :P

Hm, antar att jag ska vara rolig och berätta om gårdagen. Vi va hos Rickie (jag, madde, anna, linn, q, matilda, hillo, rickie, jojje, martin, dala, stu och lumpan.) och lyssna på gamla godingar så som Spice girls, Abba, Five m.m. Vi hade svin kul, Jag, madde, stu, dala och lumpan bastade och skulle köra gruppdusch, men det blev inte av så vi ska ta det idag istället ;) Roligt va det iaf :)

Runt 3 tiden så åkte jag, madde, max och jerry ut till pappa på dalarö där vi festade vidare. Jag drack några antal shotar och drack väldigt mycket baileys (eller hur det stavas) Drack lite vin också :) runt 4 började vi rulla tillbaka till tumba men stannade i västberga för cigg och donken :) Mumsigt va det men har lagt på mig typ 5 kg nu. Jag har också bitmärken från en viss person tyckte det va roligt att bitas :P hemma runt 5 ungefär.
Om en liten stund, det vill säga så fort madde är klar ska vi till Rickie och leta upp något roligt :P




Jag älskar dig, jag vill inte att du ska hata mig för en sån andledning som egentiligen inte är väsentlig. Jag vill inte bråka med dig, jag har inte gjort något. Om du bara kan prata med mig så kanske du inser det också. En sak som det här kan inte förstöra för oss. Jag älskar dig! <3

Sympati?!

Inte skrivit på ett tag, vart ska jag börja? :P
Lyckad helg va det :) Mådde väl smått dåligt i lördags men :P

Människor har imponerat på mig och vissa inte. Vissa har visat sina dåligt sidor.
Sympati för människor som inte behöver det, är som att baka bullar utan mjöl för mig. Inget jag orkar med eller vill. Man vill ju ha goda bullar ;)
Nej, sympati. Jag har sympati för dom som behöver det men vissa överdriver som få och vill verkligen ha uppmärksamhet för allt. Det är väl det att dom vill stå i centrum och alltid synas vad vet jag?
Strunt samma, behöver ni sympati är jag där ;) Om inte, pilla er i röven.

Idag är det onsdag och jag måste säga att veckan ändå har gått fort. Jag, Linn och Philip hade as kul idag på musiken, kanske för jag och Philip är så grymma på piano och Linn paja allt? :P
Hahha..

Linn min älskling fyller 16 år idag, ska hem till henne senare och äta tårta och kolla matchen :D
GRATTIS DARLING!!!! <3<3<3

Hmm, något mer? Jo jag saknar mina syskon ganska mycket. Känns väldigt tråkigt att jag inte va med och grattade Liam, har dåligt samvete för det :( Jag antar att jag inte alltid varit den bästa syrran nu på senaste tiden men jag lovar att gotgöra det.


Nej, nu kommer nog Marcus hem snart. Måste börja med maten :)

Over and out!

Utmaningen antagen

Okej, jag har äntligen fattat modet att anta utmaningen. 7 sanningar om mig själv, det kommer inte bli vackert men jag ska vara helt ärlig.

1. Jag är dålig förlorare, det värsta som finns är att förlora på spel.

2. Jag är nyfiken som få, vill veta allt om allt och alla :P

3. Jag tycker fortfarande kiss och bajs är jätte kul (något jag och Madde har gemensamt) :P

4. Jag blir jätte lätt sur, och ja, jag skyller ofta på att jag har pms även fast mensen precis slutat. ;)

5. Jag ska alltid få min vilja igenom, något jag vill ha, vill göra, något jag tycker det ska vara på mitt sätt och ingen annans :P

6. Jag har varit väldigt elak mot vissa människor, hmm, jag har väl bråkat med en och en annan över egentligen ingen andledning.

7. Sist men inte minst, jag är väldigt skadeglad. Det bästa som finns är folk som ramlar av stolen eller i en trappa (inte om det är riktigt illa utan bara om det är ett litet skrubbsår)

Så hemsk är jag. Jag vet att det finns fler där ute som mig, så det är bara att kliva fram och erskänna vilka ni är. ;)

Onsdag,

Idag är det onsdag och dagen har gått väldigt fort.
Har varit på skit konstigt humör idag, :P

Det började lite smått på samhällen när Linn va trög och prata på som fan sen kom hon inte ens ihåg vad vi pratade om :P På musiken så hittade jag och Linn på en egen låt, en hit om jag får säga det själv, hahha 38 sekunder ;) Vi flumma som fan :)

Sen åkte vi hem och skulle plugga men jag laga mat istället. Kändes rätt ensamt vid matbordet eftersom Linn och Casse vägra äta förns One Tree Hill hade slutat så det blev bara jag och Mackan. Sen efter maten spela vi lite Yatzy och jag förlorade :( Men vad är det dom säger, otur i spel tur i kärlek. Som om det någonsin visats på något sätt :P Jag bakade en kladdkaka, eller som man säger där jag kommer ifrån, kladder kladdish. :D Problemet va att jag hade LITE för mycket smör i och det smakade verkligen inte gott (A)

Sen började vi spela TP kring 7 tiden, Linn gav upp vid 8 och jag och Casse gav upp halv 11 när ingen fortfarande hade vunnit :P Ja, jag står för det är inte speciellt allmänbildad. Jag vet det jag behöver veta och det räcker för mig ;)

Ja, finns inte så mycket att berätta om jag ska vara helt ärlig, ska träna imorg med Linn sen ska vi faktiskt plugga efter, haha :D

Ingen pulka idag heller, väldigt besviken :(
Och jag är kär ;)



Over and out, godnatt!

Fredag.

Fredag idag, skönt som fan. :)
Ja dagen började inte bra, när jag vakna så märkte jag att vattnet i hela området var avstängt. :/ Jag blev skit arg och gick runt till varenda kran och försökte få igång vattnet. Jag gick upp för att se om duschen funkade men nej. När jag kom hem hörde jag hur det rann vatten och sprang upp, det va en bastu och väldigt blött. Jag hade alltså inte stängt av varm vattnet i duschen och den hade stått på hela dagen :P Hjärnan liksom! (Y)
Hade 2 lektioner vilket var väldigt skönt :D

Just nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll men det är lika svårt som vanligt. Ingen hjälper mig heller.
Nej, ska röra mig in till badrummet och sminka mig, sen ska jag ut med Linn, Madde, Rickie och Kalle vet ej om Q och Anna ska med, det märker vi. :)

Puss Hej


Btw, Rickie är den riktiga hjärnan ;)



Uppdaterning:

Jag tror faktiskt inte jag någonsin blivit dissad så hårt förut? :P Blir väldigt chockad, haha sånt är livet!

Men Madde jag är rädd ;)

Söndag

Idag är det inte lika kul :P Jag mår helt enkelt inte bra.
Men det va skoj igår, vi dansa, sjöng, spela twister (vilket jag är mästare på tills Stoffe va med) Vi hade helt enkelt fett kul :D Fan nytt rekord vi vi åkte 8 st i en liten moppebil vilket inte var skönt när vi åkte från travbanan till bremora.
Baklukan gick dock inte att stänga och Rickie hängde utanför bilen med halva kroppen. Jag låg i Niklas knä och det gick knappt att styra, Q satt i mitt knä och jag satt i Mikans (samtidigt som jag låg i hans knä) Kalle och Stoffe satt i baklukan, Linn i deras knä och sen Rickie förstås :P

När vi kom fram röjde vi och hade fett kul :)
Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv, knarkar ipren och dricker kaffe. Ett tips att veta att en värktablett är bra så lyssna på sången, är det en bra sång så är det en bra värktablett.

Jag är ipren - den intelligenta värktabletten
mot värk och feber är jag en effektiv en
smärtstillande, febernedsättande jag ipren, de' e' helt enkelt intelligent
Jag har anti-inflammatoriska egenskaper
bra mot muskelvärk, ryggvärk och ledvärk
En ipren 400 mg hjälper oftast bättre
än 2 receptfria tabletter med paracetamol
tillexempel alvedon vid huvudvärk mensvärk o tandvärk
jag är ipren
den intelligenta värktabletten!

Se en bra låt, en bra värktablett.


Nej nu ska jag tvinga hit Mikan eftersom jag har tråkigt och hon är lika bakis så då kan jag dela min smärta med :P Ja, jag vet jag vill ha sympati (A)


Det va så värt det ;)


Puss Hej


Lördag

Igår kom det snö :D Det va inte lika kul när man va full, kall, trött och hade höga skor och gå i. :P
Jag och anna sprang utan skor i snöstormen för att hinna med en buss som vi ändå missade :/

Nu sitter jag och väntar på att min madre ska komma med cigaretter till mig, sen ska vi festa tror jag nog. :)
Jag och Mickan skulle fika idag sen insåg vi att det va röd dag så det va inte så mycket öppet så vi tog donken vilket var perfa eftersom jag har varit skit bakis hela dagen.
Grejen va ju den att jag inte ens drack mycket igår, jag blev inte ens påverkad, det är problemet med mig att jag alltid blir bakis när jag inte druckigt mycket. :/ Jag vet jag är en udda människa.

Jag är inte speciellt intressant idag igen :P Men det kanske inte var något nytt