Nyår

Sitter och dricker årets sista morgonkaffe. Ska snart åka och fika hos farmor och hälsa på lilla biff. Ikväll ska vi käka middag hos Madde och Andreas och sen är planerna lite suddiga, men det blir vad man gör det till :)

Gott nytt år på er!


!


Thanks heaven

Vaknade 9 imorse hur trött som helst, men somna om på soffan rätt fort. Åkte hem och bytte om och skulle ta med kaffe men min mugg är död, den läcker ut :( åkte till stan och hämtade pappa och tacka gudarna för att man kan köpa gott kaffe överallt :)


Love apple

Jag älskar apple och deras påhitt. Har fått tillbaka alla mina bilder, kontakter, anteckningar osv tack vare iCloud, så jävla awsome!

Va med Madde och q, vi drog och hämta bilen, skhlmen och sen inhandlades nyårsmiddagen. Kommer bli grymt jävla gott och trevligt sällskap :) ska snart lägga mig i sängen och försöka sova, imorgon blir det jobb med pappa.. Puss


Gambian wedding

Bröllopet i Gambia var galet! Hur mycket folk som helst överallt, seriekrock, mat, alkohol, det va helt enkelt som inget annat som jag upplevt! Det finns över 1000 bilder från den här dagen så jag lägger upp några stycken :)










Ragga

Farmor och syskonen kom över för lite julfirande. Mysigt som alltid och jag har verkligen saknat farmor massor! Satt och pratade med Ylva lite om att ragga på krogen och sådär, det fick mig att börja tänka på vem är det egentligen som ska ta första steget? Jag menar skulle jag se en snygg kille på krogen så skulle jag aboslut inte gå fram till honom, jag är väl för feg antar jag. Jag förväntar mig alltid att det är killen som ska ta första steget, att det är han som ska komma fram till mig om han nu tycker jag är snygg tex..

Jag träffade E utanför ett ställe och jag tyckte han va snygg men jag hade ju aldrig gått fram och börjat prata med honom utan jag hade stått där som ett fån och sen ångrat det dagen efter. Så det va väl tur att han kom fram till mig då ;) Men finns det något som säger att tjejer inte lika gärna kan gå ut och ragga som killar gör? Jag beundrar de tjejer som ser en kille, vet att målet ikväll är att få hans nr och sedan genomföra det, tänk om jag kunde vara mer så! Handlar det om självförtroende eller måste man bara va kaxig nog (eller full nog)?!

Jag har varit små kär i en kille i typ 2år (kanske va lite överdrift) men jag har aldrig vågat säga något eller ens pikat om att jag är de minsta intresserad.. Istället sitter jag och tänker att om han nu skulle vara intresserad av mig så kan väl han säga något annars är de ju ändå inte värt att jag ska skämma ut mig om jag inte har en chans. Och om han eller någon annan för den delen skulle vara lika nördig som mig och inte våga så skulle jag tycka att han var för feg för mig så då va det väl ändå inget att ha.. Mycket dubbelmoral på mig känner jag, men det är så jag tänker, kanske därför jag är singel? Haha, nej men jag är inte bitter, vafan ska man vara det för?

Hela grejen men raggande, dejtande osv är för komplicerat och för svårt för min del så jag skippar det. När det är menningen att jag ska träffa någon så gör jag det, dvs om jag inte redan gjort det! PUSS!


Alvin och gänget 3

Godmorgon! Sitter och äter frukost med Mackan.. Snart ska vi åka till Heron och gå och titta på Alvin och gänget 3! Senare idag blir det julafton nr 2 men farmor och ungarna :)



Tulpaner och naglar

Tog det lugnt hemma idag, mackan kom hem med tulpaner till mig :) så söt mitt hjärta, vi glodde lite film tillsammans innan maten.

Drog och hämta Mickan och Alicia som höll mig sällskap när jag fixa naglarna. Ska snart sussa för imorgon ska jag och mackan på bio :)

Godnatt!


Mellandagsrea

kom hem för en liten stund sen från mellandagsrean.. Hittade inte så överdrivet mycket som va på rea men det blir att visa en annan dag för nu är jag för trött...

Puss och godnatt

God Jul

Nu är det jul igen, mamma stressar i köket, casse stress städar och gnäller på mig.. Ska åka iväg på några ärenden men ska kriga hem till Kalle..

God jul på er alla och vi ses på tbs ikväll!

Dagen innan..

Mackan var en omöjlig kille igår, han skulle "jobba natt" sa han så vi kom inte i säng förrän sent.. Sen gick han dessutom upp väldigt tidigt så tror han går på överskottsenergi idag. Har betalat räkningar och nu sitter jag och dricker kaffe innan det är dags att dra igång städningen. Idag kommer mamma hem också! Jag tror nu mera på tomten som såg till att mamma fick komma hem till julafton, men det va inte mycket till marginal vi fick..


citat


Julpanik

Körde casse till jobbet imorse och sen när jag kom hem så somna jag och mackan om. Vi vaknade för en halvtimma sen vilken inte va så bra. Bara sätta igång med städningen och hoppas på att man hinner allt idag.. Jag har inte köpt några julklappar heller och all mat är inte inhandlad, är det nu jag ska få panik? Jag vet inte riktigt faktiskt men jag tror nog att jag får det!¨

Tänk va bra om man kunde trolla eller bara trycka på en knapp så var allt fixat så kunde man få bort paniken också, nu kan man ju sitta här och fortsätta drömma eller så kan man ta sitt arsle och gå och fixa till allt.. På återseende.


Cannabis debatt

Jag är trött på att vara tyst och jag skiter i vad folk tycker om min åsikt. Hade en "debatt" på facebook ang. den här videon.. Vad tycker ni? Skulle kunna sitta i timmar och debattera om cannabis och alla fakta osv men nu är klockan snart två så jag skiter i det, godnatt!



Nicole Labidi Timper:
Legalisera skiten så vi slipper onödigt stora satsningar på att försöka stoppa folk från att röka. Lägg hellre pengarna på något vettigare som att hitta ett botemedel mot cancer eller något, folk har mer nytta av om det skulle ske och lets face it, hur många bryr sig egentligen om du röker lite gräs?

Person:
Risken för oss helg alkisar är att vi skapar oss ytligare ett beroende… Så ta det lugnt. Jag håller med om mycket i filmen … men jag tror inte att det är bättre att "puffa" när man är 12-13år än att dricka "bira" Ta reda på fakta från olika instanser! Va Openminded!

Nicole Labidi Timper
Jag tror personligen inte att man kan bli beroende av gräs. Jag har aldrig rökt själv men jag ser inget farligt med att göra det. Tycker dock att alla överdriver när dom kallar det en drog

Person
: Jag har inte rökt själv… så vi kanske inte är så bra på området! HAHA Men visst ska vi ha åsikter! Det är så man lär sig! Jag tror man kan bli beroende!

Nicole Labidi Timper:
Jag tycker ifs inte att. Man varken ska röka eller dricka när man är 12 år och jag säger absolut inte att det är bättre att ungdomar röker. Är bara så jävla trött på alla debatter om cannabis och vilken farlig drog det är. Men om vi vänder på allt så är det väl bl.a. regeringen som borde bli lite mer openminded?

Nicole Labidi Timper:
Jag tycker bara att det är fel att dom kommer med falsk fakta om hur farligt det är, jag menar hur många har dött av en överdos av braj? Hur många har dött av överdos av piller? Hur många har dött av alkohol?

Person: Du har helt rätt!! Det är en galet svår fråga... och jag lovar att regeringen gör det lätt för sig, genom att säga "BUUU" Dom tycker sig inte ha tid med den debatten! Det lär bli en JÄTTE DEBATT om vi ska legalisera! Vi kanske ska avkriminalisera istället?

Nicole Labidi Timper: Tycker dessutom att det är falsk propaganda att braj leder till tyngre droger, snacka om trångsynthet och att dra alla över samma linje. Med tanke på hur farlig alkohol är (vilket är bevisat på så många sätt och så många gånger) så tycker jag att man lika gärna kan införa alkoholförbud I Sverige. Men det skulle bara skada den svenska ekonomin eftersom smugglingen skulle bli större än den är idag.

Person: Sanning igen!

Nicole Labidi Timper: Det kommer det absolut bli men istället för att lägga ner massa tid, pengar och resurser på att stoppa rökat så kan man väl skita i dom som röker. Håller med dig om en avkriminalisering

Person: Vi lär inte lösa problemet här och nu… men jag uppskattar din intelegens och din raka linje om vad du tycker och tänker! Hoppas vi kan diskutera i framtiden! /Kram

Nicole Labidi Timper: Tack desamma, jag menar absolut inte att du har fel utan säger bara min åsikt :)

Person: Jag vet!

..

Innan du dömer mig. Ta på dig mina skor. Gå samma gator som jag gått. Orka med alla känslor och alla händelser som jag erfarit. Snubbla på alla stenar som jag snubblade på. Res dig alltid upp igen och gå precis samma liv som jag gjorde. Efter allt detta, kan du döma mig eller mitt liv. Det finns alltid en baksida av allting kom ihåg det!



Godmorgon

Sitter och väntar på casse med frukost, jätte roligt att prata med henne när hon försöker hitta hem. Haha, men det är inte hennes fel utan för att dom bygger om överallt :P Jag fråga "vart är du", casse: "jag vet vart jag är men.. nej jag vet inte :P" haha!

Ska hämta mackan från skolan senare eftersom han har julavslutning och sen ska vi åka och träffa pappa. Sen vet jag inte vad vi ska göra, det återstår att se.. Ha en bra dag!



Godnatt


Brand new hate

Jag vet att du vet att jag vet.. Ändå så gör du inget åt saken, det säger ju allt..

Är hemma med pappa, ska köra honom senare och sen ska jag lägga mig på soffan. Skönt att vara helt ensam hemma idag, skönt att få koppla av lite..

Kände att låten passa in på dagens humör..


I don't need your fake assed friendship

fuck you

Jag känner mig så sviken, som att du högg mig i ryggen.. Jag hatar att jag faktiskt har trott på dig när du har sagt dina falska lögner och låsas som att inget har hänt.. Att du kan sitta med ditt jävla moral snack när jag gjorde ett misstag, att du fick mig att känna mig usel för mitt misstag och sen kan du inte ens man up och stå för det du gjort? Du är nog den falskaste vännen jag haft, att jag inte ens kunde lite på dig.. Jag har vetat, någonstans i bakhuvudet har jag vetat men att jag inte fick veta det av dig tog fan priset!

Ärligheten i våran vänskap var tydligen bara åt ett håll, jag stör mig bara på att det va DU! Efter alla samtal vi har haft om det här, alla gånger du sagt "vi är bara vänner", asså dra åt helvete på riktigt! Verkligen, jag vet att du aldrig någonsin kommer erkänna för mig men nu vet jag iaf vilka som är mina vänner och inte!



..

Jag känner mig som en bitter tvåbarnsmamma. Idag gav jag Roddy tvförbud för han var elak mot biffen, börjar det gå för lång? Man måste vara stenhård! Ska åka och hämta pappa om ett tag och köra hem honom..

Jag ser fram emot allt som ska hända, jag orkar egentligen inte vänta tills det ska hända utan vill bara att allt ska falla på plats nu.. Men jag antar att det är rätt bra att jag har lite tid på mig för det är saker som ska fixas. Det kommer dock vara jobbigt att lämna mina vänner och min familj men jag måste göra det för att inte ångra något.. Det jobbigaste kommer vara att inte prata med sofie varje dag.. Jag känner att jag inte kommer någon vart med det eviga kampen tänk om..




Från kvällen vi firade mig..


sjuk

Lördagen var lyckad med mycket skratt och för mycket alkohol. Brukar ju bli så nu för tiden eftersom jag aldrig dricker men det va kul! Igår mådde jag fan värre än jag förtjänade och låg på soffan i komaläge hela dagen.

Ska snart hämta mackan från skolan och åka till läkaren med honom och sen köra honom till kortis. Sjuk är man också så allt är jätte jobbigt idag!!

Jag har aldrig

Sitter och spelar "jag har aldrig" med Johanna och Madde. Ska snart röra oss mot Kalle!


Julgran

Har precis pyntat granen och när magnus kommer hem ska vi baka pepparkakor. Carolas julskiva är ett måste när granen ska pyntas och det är nu dags för julstäd. Nu när det snöar så får man ju nästan lite julkänsla också!

Har jobbat hela den här veckan och inatt tog jag ett pass så är rätt slut som människa nu. Men ikväll ska vi fira kalle så det är bara att tagga till!



Fight for u

Jag, casse och magnus åkte och julhandla mat idag. Sen åkte och klippte mig och sen åkte jag och sofie till nacka forum. Nu har jag precis ätit palt och sofie en pizza, fattar inte hur man inte kan älska palt! Ska köra pappa till studion och sen ska vi åka och våldgästa madde (även om hon inte vill)..



:D<3


Julkänsla

Va med pappa ett tag idag. När jag kom hem började jag och casse julpynta, granen är också uppe men den ska pyntas när mackan kommer hem :) Nu börjar jag få lite julkänsla, jag brukar alltid vara uppe i varv innan jul men nu känner jag ingenting :/ Kan vara för att min stressade mor inte är här, man brukar typ vara rädd för att prata med henne såhär en vecka innan :P Men nu när hon är borta så måste vi hålla ställningarna och fyfan jag fattar inte hur hon gör det?! Det är som att driva ett mindre företag med allt som ska göras-- Tycker att hon får ta och komma hem nu så det blir ordning och reda. 





Tips till mig själv: Kör inte bil med en varm kaffe i ena handen och mobilen i andra, det kommer gå åt helvete!


Duktig tjej

Känner att jag har varit jätte duktig idag! Tvättade från 10-14 men tiden räckte inte till så fick hänga upp allt hemma. Packat mackans väska inför kortis imorgon, vikt in all tvätt och sen kom pappa hit. Vi tog med oss mackan så att casse och magnus kunde få tycka synd om sig själva i ensamhet medan vi åkte ut på ärenden. Blev en snabb middag på donken och sen till studion! Mackan satte sig och spela trummor, han va faktiskt jätte duktig.

Vi lämnade pappa där och åkte och handla till sjuklingarna och jag ställde mig utanför porten med bilen så att jag kunde bära upp allt. Jag hade min väska, matpåse, roddy och mackan höll i biff. Men sen fick marcus för sig att han inte ville hålla i biffen så han släppte honom! Han började leka med roddy och jag såg säkert jätte rolig ut när jag försökte få tag i honom samtidigt som mina händer var fulla (mackan stod och grät om att han hade ont i magen). Men min räddning var grannen som fick hjälpa mig till hissen med allt :P

Fy, jobbigt va det! Nu har jag hängt den sista tvätten och om ett tag ska hag åka och hämta pappa igen. Hundarna ligger vid mina fötter och sover, nu saknar jag verkligen att bo med dom båda när dom är såhär söta!


Magsjuka

Trött idag.. Har tvättstugan och ska städa men först ut med hunden.. Casse och Magnus är sjuka, typ magsjuka så jag är livrädd att vara här, men jag kan inte fly heller för tänk om jag redan är smittad. Ursch, jag vill inte spy och grejer, det är så jävla vidrigt! Peppar peppar ta i trä, jag kommer klara mig..

Ska ringa massa nödvändiga samtal och försöka få allt fixat. Hade en as konstig dröm fattar inte riktigt vad den ska betyda? Får allt ta och läsa i mammas drömbok :P

nätshopping

Blev inget julpynt idag, men det blev en mysig lunch med casse, mackan, samu och sebbe. Sen åkte jag och syster och handla och mötte upp mackan och magnus på heron. Planen var att gå på bio men det slutade med att vi köpte 3 filmer och åkte hem och kollade bio.

Nu har jag suttit i typ 3 timmar och nätshoppat. Hatar nelly och hm och alla andra bajs sidor! Men samtidigt så kollade jag nästan bara på rean och jag köpte grejer som jag kommer behöva snart så har inte så mycket ångest, bara lite. Ska gå ut med roddy och sen lägga mig på soffan och försöka somna, kanske inte vart så smart att dricka kaffe halv 12 på kvällen ändå?!


julpynt

Fick inte vara hemma igår för casse för då va man ju tydligen tråkig.. Tog bilen till ball breaker och mötte upp samu och sebbe. Efter det åkte vi och hämtade E och åkte till tbs. Tog en sväng förbi donken, åkte tillbaka och klagade på avslagen cola, halva pommes och för kall glass, körde hem alla.. Kunde inte parkera (fickparkering är inte min grej) så E fick sköta det.

Hemma nu, ska snart åka till stallet och käka lunch, sen julpynta och jag vill baka men då va man ju tydligen gay? Fattar inte varför alla ska vara elaka mot mig hela tiden :(

På återseende

Lördag

Gud vad kallt det är i det här landet. Kom hem igår morse. Mamma var tvungen att stanna kvar för att hon var sjuk och inte fick flyga så förhoppningsvis så kommer hon hem på torsdag.

Resan var grym, lite för mycket festande kanske. Men det va kul att träffa alla nya och gamla vänner igen.. Nu har jag en plan, jag vet till 100% att jag vill men jag vet inte när det sker. Förhoppningsvis snart, väldigt snart, men det återstår att se..

Ska hem till Ylva snart och äta smörgåstårta och fira hennes födelsedag. Ikväll blir det en lugn myskväll med E, jag måste vila upp mig efter Gambia på alkoholfronten känner jag.

Alcoholics

Okej. Vad ska man säga om den här veckan? Det har inte varit så mycket sol och bad eftersom det är as tråkigt att ligga i en solstol, fast det är ifs bättre än att jobba i kalla Sverige. Det har blivit alldeles för mycket alkohol dom senaste dagarna men det har varit värt det eftersom vi har haft grymt kul!

Just nu ligger jag i solen och försöka ut något roligt att göra, ganska tom på idéer dock.