Den här Stickan drog mamma ur mickes tumme :O

img_1241 (MMS)

Den här Stickan drog mamma ur mickes tumme :O


Biffen filosoferar

img_3058 (MMS)

Biffen filosoferar


Galna hundar

Jag har mått riktigt dåligt dom senaste dagarna. Igår låg jag med migrän hela dagen och hostade nästan upp lungorna. Mår lite bättre idag men fortfarande sjuk. Det enda jag vill göra är att sova, men det går inte det heller. I morse vakna jag av att biffen bet mig och roddy låg bredvid. Galna hundar man har men man kan ju inte rå för att älska dom ;) Nu sitter jag i bilen, ska åka och äta, skönt att komma ut ändå. Ha det bra puss hej

Det går inte fort fram när man stannar öve...

img_6026 (MMS)

Det går inte fort fram när man stannar överallt


Softa rååå!

img_8981 (MMS)

Softa rååå!


Pappas gadd :)

img_0666 (MMS)

Pappas gadd :)


"jag rullar"

Mamma kom hem till mig runt halv 10 tiden. Blev en snabb kaffe eftersom Casse somna om ;) vi drog till Ikea och shoppa galet, nu är allt köpt till mammas vardagsrum och det kommer bli grymt! Det va dock ett jävla träningspass att få allt från hyllorna till vagnarna. Mamma köpte lite småsaker till mig och nu har jag köpt en fin ram så ska jag göra en sak i :) käkade på bilia, fett trög brud som jobbade där, blev grymt irriterad.. Efter kom en tjej och sa "är ni mätta nu?" mamma pustades för hon va så mätt. Tjejen garva lite och sa " ja, man går in och rullar ut" då kom dagens roligaste kommentar (av mig såklart) " ja vi är ju trotts allt på Volvo" Hahaha! Jag är så rolig :P sho

The card

Kom typ nyss hem till mamma. Mötte upp henne och mackan på huddinge eftersom mackan är sjuk och mamma hade läkartid. Mackan har en infektion i kroppen men förhoppningsvis så går det över snart. Ska ställa mig och göra en liten sen lunch till mig och tim.

Hämtade ut mitt körkort idag, fyfan att man aldrig blir bra på en bild, suck..
Såhär söt är biffen när han sover, annars ...

img_4427 (MMS)

Såhär söt är biffen när han sover, annars är han en galning


Noodle house

Klar för dagen, sitter med pappa på Noodle house och ska käka. Sen ska vi åka och kolla bilar. Hörs!

Saknar

Förlåt för den usla uppdateringen! Jag skäms lite, men det är så när man har annat för sig hela dagarna. Sen jag tog körkort så har det varit Taxi Nicole. Jag klagar inte men ändå ;)

Har inte gjort så mycket mer än att ha varit hemma, jobbat och det vanliga. Inatt sov jag och timpa hos casse och jonni eftersom bajsrensarna skulle komma och tömma deras "toalett" och dom sa att dom skulle komma mellan 6-15. Bra tidsuppfattning man fick då. Gick upp runt 12, pratade med linn i en och en halvtimma, länge sen sist. Vi kom fram till att vi inte har träffat varandra sen studenten så det är fane mig dags.. bajsrensarna kom aldrig och det sa dom vid 4 när casse ringde :S Har iaf tvättat idag, nu är det bara 2 maskiner kvar, freedom!


Jag påbörjade det här inlägget för flera timmar sen men har inte kommit längre. Gulsah ringde mig, vi har inte heller träffats eller pratat sen studenten. Vi pratade i telefon i flera timmar vilket va så jävla skönt! Saknar verkligen min slampa sååå mycket och jag ska försöka att åka till henne så snart jag bara kan.. Så många man tappat kontakten med sen studenten. Tråkigt som fan, eller sorligt kanske är dom rätta orden. Jag saknar Sp07a och alla galningar som den klassen innehöll ;)

Nu ska jag kolla på tv och chilla degen. Puss hej


Jag och Gulsah på våran skiva <3

 


Lillebror

Mådde skit igår, en evig huvudvärk, illamående och kände mig bara allmänt svag. Idag va det bättre, huvudet väger fortfarande något ton. Köade för att komma in på Buttricks idag och slängde ihop en dräkt på 5min. De fanns inte så mycket att välja på eftersom jag inte vill vara något sexigt. Hjälpte mamma och flytta så snart är nr80 tomt, lite tråkigt faktiskt.. Men vi käkade en pizza och gjorde i ordning mackans rum innan jag gick. Sitter hos Magnus och jobbar, mackan och jag har lekt doktor, tandläkare och Marcus födde sin son Thomas. Mycket skratt har det blivit ikväll och det behövde jag. Han är bäst lillebror <3

känslor

Det har varit mycket känslor dom senaste dagarna. Är fortfarande chockad över hur fel man kan ha om en människa. Jag brukar säga att man alltid ska ge en människa en chans tills dom bevisar motsattsen. Hade velat veta tidigare, hade det gjort någon skillnad? Jag orkar inte tänka, orkar inte skriva.

Ska återgå till min bok nu, på återseende.


ta mitt skimmer för jag brinner

Sitter hos casse, tvättar och skickar iväg lite mail. Ska snart göra lite mat till mig och fille.
Blir en lugn kväll för min del.

I lördags var vi på maskerad i en studentkorridor, men vi gav det inte en chans och drog nästan på en gång. Åkte till Hallunda för Juggefesten, grymt kul hade jag. Vi hoppade in i en ring och dansa någon juggedans (grymma va vi ;)) Efter mycket om och men drog vi hem till mamma. När jag kom hem igen så hade Michel städat hela huset, grymt skönt! Han är så snäll han :)

Nej nu ska jag fortsätta med mailandet.