:/

Hmm, känner mig lite nere just nu. Kan bero på alla omständigheterna runt om. Vad vet jag.
Känns som om alla är irri på mig just nu, men jag har ingen aning vad jag har gjort någon. Känns bara extremt jobbigt att försöka anstränga sig i skolan när alla runt omkring "fryser" ut en eller vad man ska säga.
Äh vad ska man göra, skit samma....Att inte alltid orka le betyder inte att man inte är stark

Brudar i helgen blir det röj ;) Fan va jag vill ha lördag nu!!! <3
"Vamos a la playa" Helena! :D

Karma

Aa, låååång helg så skönt :) Va inte i skolan i torsdags för jag va på ungdomsmotagningen och dom va jävligt sega så jag höll på att dö. I fredags så va jag hos tandläkarn, åkte från odenplan halv 11, fastna på tåget en timme, fick gå tillbaka på spåret, fick vänta 15 min på tunnelbanan till telefonplan, där fick jag vänta på bussen till älvsjö i 15 min, i älvsjö fick jag stå i lite mer ån en timma och vänta på tåget. Alla va fett sega och kunde inte informera om någonting och alla sa dessutom helt olika saker. :/ Det är karman som slår tillbaka. Ska bli en as bra människa från och med nu. Hatar sl ändå, hann inte till skolan och va hemma runt 2. Men kvällen blev niiice ändå :)

Lördan va det tjejmidda hos Linn, shit brudar tror jag aldrig skrattat så jävla mycket i hela mitt liv. Vi dansa som fan, betedde oss skumt, snacka, drack och skratta lite till. Sen kom Jojje, Martin, Tobbe, Rickie och Olof (Kalle)
Olof och jag flippa totalt, vi dansa hoppa, det hela sluta med att jag fick hjärnskakning för jag hade ramlat in i ett bord, när jag vakna va min arm inte i toppskick. Kom då på att Karl hade hoppat på min arm när jag ramlat (inte med flit då). Juste, när vi va på väg hem jag Olof och Orre, så flippa Olof lite till. Han hoppa i buskar, över buskar, över staket, drog julbelysning, men va tvungen att gå tillbaka för han fick dåligt samvete. :P
En helt vanlig helg alltså ;)
Va skit bakis, men jag och tilda har redan planerat för nästa helg ;) Festen redan kirrad och klar.Bäste vän, jag älskar dig, det vet du! Jag kommer alltid vara glad när du är glad, strunta i vad dina "vänner" säger. Dom är inte riktiga vänner om dom inte kan stötta dig och vara glad när du är lycklig. Darling, you rock my world! <3

Torsdag.

Torsdag idag fick lite sovmorg, gick upp halv 7 :P Men fick ta det lite lungt på morgonen iaf. :)
När jag väl kom till skolan så fick jag veta att jag började 20 i 11 för Barbro var sjuk, :/ Skit kul...
Aja slapp engelskan iaf och det kändes toppen bra ändå. Dom senaste dagarna har jag och madde varit på flumm humör eftersom vi har varit så sjuk övertrötta båda två.
Det roligaste på hela dagen var att cvi hade boxning på gympan vilket var grymt kul men jag ville sparkas lite mer. Madde har uppfunnit ett nytt slagsätt vet inte riktigt vad hon kallar det än men återkommer med namnet senare.

Hmm, tråkig människa jag är, pluggat hela dagen (madde med haha jag är inte ensam om att vara en jävla tönt)
Madde är ful och står och hänger brevid mig, hon garvar som en häxa och har analklåda.
That´s my girl ;) haha..

Jag älskar henne ändå, för nu slipper jag smörja in hennes exem.


Over and out!

Hmm, söndag

Hmm, är på jätte konstigt humör just nu. Har mått fett bra hela dagen sen nu helt plötsligt kom det som en bomb. Vet inte riktigt vad det är men, mycket snurrar i huvet just nu. 
Varför frågar folk konstant om kärlek? Är alla beroende av att veta det senaste, vem som är kär i vem osv? Förstår inte just nu hur folk ens kan tänka på kärlek nu. Jag orkar inte anstränga mig, ödet vettu ska jag ha en kille så får jag väl för fan det en vacket dag. :P Nej men jag tycker kärlek bland alla är fett gulligt men jag vill inte ha det. Tyvärr jag har typ blivit imun mot att bli kär. Jag kan tycka om folk men jag blir inte kär längre. Äh, jag dör ensam av depresition när jag är tretti och är fet som ett hus.

Kvällen har ju varit bra iaf, pulka åkning, snöbollskrig, liten promenad och kortspel med madde :)
Satt och läste massa citat från olika äldre personer. Ja, jag kan vara lite små töntig ibland men det är helt ok för mig asså ;) Det är ju inge kul om man alltid ska spela så vuxen och duktig.
Vissa är ju grymt smarta vissa fattar man inte ett jävla skit av vad dom gaggar. Aja klockan tickar mycket ska upp 8 imorg för att gå ut och promenera med madde :)

Over and out!


"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr."


Kalla mig Batman

Okej har insett att jag inte har skrivit på ett tag.
Nytt år, nya tag. Jag har inte gjort några nyårslöften mer än att jag ska sluta röka innan året är slut, mer kan man inte lova. Jag är ju trots allt bara människa. Man blir ju alltid så besviken på sig själv när man bryter sina löften. Därför gör jag ett löfte som jag att ett år på mig att klara helt utan press. Känns toppen.

Nyår va nice faktiskt spendera den med många jag tycker om. Vissa små saker kan man ju dock räkna bort men sånt händer. Man får skita i det och fortsätta med det man höll på med innan helt enkelt.
Idag hade jag och Sofie girls night in, väldigt mysigt. Vi drack lite vin, lyssna på bra musik, åt chips och kakor, snackade skit och spelade poker. Sen ghick vi ut och åkte pulka, tror jag aldrig garvat så mycket i hela mitt liv asså men nu är man förkyöld för en vecka istället. Såååå värt! :)

Nu ligger jag bara här i sängen och tänker, jag är nämligen fillosof.
Människor med för mycket luft, männikor som hotar med kontakter som dom inte har är anus. Alltså dom flesta i Tumba. Men snart flyttar jag härifrån så bye bye. :)

Nej men klockan börjar ticka mot mycket nu, dags att knoppa.

Over and out!

P.s. Rickie kommer dissa orre för snorre, vänta bara sofie det kommer ;)