Skoj, skoj

Idag va det prov och det gick skit bra, fram till sista frågan :P Då stod det helt still, haha..
Äh, jag gjorde mitt bästa och det är huvudsaken.
Utbildningen började idag och nu är det dags att söka pengar, planera boende, lägga upp en budget osv, osv.
Ska bli skoj när det väl blir av. :)

Nu ska det bli ändringar, stora som små. Har fått ryck igen men vi får väl se hur väl det går den här gången. Vore faktiskt väldigt skönt om det fungerade som jag vill :) Vi får väl se hur det slutar.
Nu ska jag gå tillbaka till tven, kommar på efterlyst och det är om Anders Eklund, sjuk jävel han är. Vissa människor borde faktiskt kastreras!

Over and out!

The choice I made keeps playing in my head...

Klarar mig utan dig och ditt konstanta sjabbel!

Tisadag

Nu sitter jag och väntar på casse för vi ska glida ut till pappa och kolla film. Hon skulle typ vara borta i 10 min och det har gått mer än en timma nu. Snabbast i stan?
I helgen va ju som sagt mina första lediga och det va nice :)
I fredags var jag hos matte och föra, spela gth aerosmith och snacka allmänt mycket skit. Sen drog vi hem till Mäxis, mötte lizz i tumba, tillbaka till max, till jojje och sen hem. På lördagen va jag hos mammas jobbarkompis Ulrika och grillade lamm. Väldigt trevligt faktiskt :) Sen drog jag hem, gjorde i ordningen mig och sen drog jag till hydet. (18-års fest för mogge och ante) Jag hade skit kul, lite tråkigt bara att det inte va så mycket "nytt" folk utan bara dom man alltid är med. Inget fel på det, menar inget illa, men det hade varit kul med lite omväxling.
Södagen bestod av tv tittande och pizza :D

På fredag ska jag och mamma på konsert i Globen, vi ska se Stevie Wonder ska bli lite kul faktiskt. Länge sen jag gjorde något med bara mamma. Sen ska jag väl jobba också, men det är inget jag egentligen vill prata högt om ;)
Nu är det tydligen  jag som har missuppfattat enligt cassandra men jag tror hon ljuger (jag vet att jag har fel) :P
Ska göra mig redo för att åka nu.

Over and out!

Ta det enkla lösningen ur problem, hoppa från en bro ;)

Fredag...

Ska jobba hela helgen igen. Men nästa helg då jävlar ska jag va ledig och få sova lite för en gångs skull. Jag och Linn ska festa med några gamla vänner ;) Ska bli trevligt, kan man inte spola fram tiden en vecka? (A)
Veckan har gått fort även fast jag vart sjuk. Men men skönt ändå att det är fredag så man slipper gå till skolan. Det är roligare på jobbet men det är jobbigt att gå upp tidigt :P Blir aldrig nöjd. 
Just nu sitter jag och mackan packan och kollar på bilar. Diggar filmen har typ sett den 20 ggr och den är lika bra varje gång :D Nu har jag inte så mycket att skriva om, så jag får väl återkomma när jag kommit på något att skriva om. :P   
 
Over and out, så länge.

Life is a highway
I wanna ride it all night long
If you're going my way
I wanna drive it all night long

22:38

Det är inte så illa att det är pedovarning ;)
Men jag vet ändå inte, alla säger att åldern inte spelar någon roll, men varför backar jag då varje gång jag får reda på åldern? Får panik på mig själv, en gång har jag struntat i åldern men då bajsa det ju sig ändå. Jag kanske helt enkelt är för feg? Jag orkar inte tänka på allt egentligen, varför kan jag inte bara lärar känna människan och sen se vart det leder därifrån? Men du har fått mig att titta åt ditt håll. (A)

 
Kollade bilar nyss, hittade många fina :) Men fastnade ändå för en Corvette C6 convertible -07
Riktigt nice va den, eller nossig som Linn skulle sagt ;)
Idag va jag med pappa och casse, vi åkte till farmor hälsa på hundarna och sen åkte vi runt i solna och kollade vart pappa växte upp osv. Sen drog vi till stuvsta och där kollade vi på vårat gammla hus, sen lämnade vi pappa och drog hemåt. Roddy bara växer och växer, nu är han stor och börjar bli rätt biffig krigarn ;)
Ska gå och nanna kudden nu,

Over and out!

Shululu..

Nu har man varit sjuk i typ en vecka och legat hemma sen igår. Jag börjar bli frisk nu så det blir skolan imorg. Blev mer sjuk för att jag sket i att ligga hemma och vila upp mig och gick till jobbet istället. Får skylla mig själv lite, men men..
Träffade två väldigt snälla killar i lördags och jag skulle ju tydligen gifta mig med dom båda ;)
Är fortfarande helt slut efter förra veckan men nu har jag vilat upp mig och imorg är det onsdag så då är det bara några dagars slit kvar innan helgen. Ska jobba hela den här helegn också, skärholmen har ju typ invigning eller nått sånt. Men det är skoj och jag trivs med dom jag jobbar med så det fungerar :)
Ska gå och göra mig redo för kvällen ska ju upp imorg också :)

Over and  out!

Nitlotten va till någon som förtjäna det ;)

23:02
Har åldern egentligen någon betydelse?
Spelar åldersskillnaden så stor roll egentligen? Ska man backa eller ska man försöka?
Hm, livet är ett mysterium ibland.