Har hört att jag är dålig på uppdatering?

Jag vet att jag är lite dålig på att skriva om mitt väldigt intressanta liv som jag lever. Problemet är ju just det, ibland finns det inte ett skit att skriva om, jag skulle kunna skriva 5 inlägg och dagen som då skulle innehålla vad jag har på mig idag, vad jag åt till frukost, lunch, mellanmål och middag. Skulle också kunna skriva varje gång jag gick på toa, men let´s face it hur kul skulle det vara på en skala från 1-10? Jag skulle chansa på -20 på rolighetsskalan. Så nu har jag tänkt ut det här att jag ska skriva när det faktiskt hänt något kul, när jag får flummiga tankar för mig själv mitt i natten eller bara inte har något annat för mig. Deal eller vad?!

Igår jobbade jag natt och grodan drog av sig masken rätt många gånger men sen gick jag och la mig bredvid honom så då gick det bra. Sitter och väntar på pappa för vi ska åka och hämta en husbil, sen hem och sova.

Ska rulla så se efter roliga uppdateringar här på fin fina bloggen :)


Cassandra är ganska ful och hon saknar takt och ton.. Den va ny

Kom hem för ett tag sen.. Har käkar scones och snackat skit med chippen och casse. Kvällen betod av chillkrök hos anna..

Jag och madde va och simma idag, det va en nära döden upplevelse.. :P Sen hade jag och mackan lite fredagsmys :D men jag decka dock ;)





Ska sova godnatt!


Fullt schema

Nu är jag helt slut i huvudet, har haft fullt upp hela dagen. Vaknade runt 9 imorse så åkte jag och mamma till skärholmen, köpte skor och lite annat smått och gott :) Sen käkade vi buffé på Pizzahut och vidare till Ikea. Vi va grymt effektiva och va åkte mot tumba runt 12.


Vår full proppade kundvagn :P

Gick in på EG´S fort för att kolla om dom hade mina ljusstakar kvar (eftersom en viss liten liam och en liten rasmus paja min ena :P), hämta casse och sen åkte jag hem.
Tilda, falle och lilla wille över :) Senare kom madde och joel och sen mindra och danne :) Blev mycket lek och mys. Sen åkte jag och casse till Direkt Möbler och hon hitta sin soffa :) Vidare ut till pappa och sen mötte jag madde snabbt.


Ser ut som mindra kastar en boll på wille.


Så trött på folk som bara lovar och lovar hela tiden..


Lida

Vaknade 7 imorse vilket inte va så kul när jag började halv 10.. Hade en halvtimmas lektion och sen åkte jag och Linn till lida för att passa Maja och Honey medan soffe va hos läkarn.
Sen kom soffe med fika och då gick vi till hundbadet så dom kunde få springa av sig och leka :) Dom simmade ut mot ankor och starta fight haha fett kul va det! :P

efter lida träffa jag M och snackade massa skit, åkte hem och blev chockad när pappa stod i Tumba med en ny leksak ;) trodde inte det va han först men jag klagar ju inte direkt ;)

åkte hem käka, lekte lite med mindra och mackan och nu har jag precis kommit hem från en spökrunda med Madde och chippen.
Ska knoppa imorg är schemat fullspeckat men som tur är så är det ingen skola :)


Dom läskiga fåglarna som tänkte kalla på sin fågelarmé


Hundarna filosoferar..


Honey :)


Maja och Honey :)




Och så sötnosarna, jag frågade "är ni söta?" Marcus: "aa vi är söta!"


Helgen i korthet

I fredags satt vi några stycken hos mig och bara chilla och snacka skit. Lördagen bestod av en bakisdag, madde kom med den smarta idé att åka ut till en strand eftersom vi ville bada, grejen va bara att varken ante eller madde hittade så blev en lång skogspromenad innan vi kom fram till stranden :P Men ett första dopp i år i havet blev det iaf och på kvällen skulle vi tälta. Efter mycket om och men så bestämde vi oss för att tälta i chippens vardagsrum :P haha kul hade vi iaf!

Igår åkte vi och skulle kolla på filles dansuppvisning, vi krigade för att komma fram i tid. Vi hittade inte bajshuset så vi parkerade en bit ifrån så ringer hon och säger att det typ är en låt kvar innan det är hennes tur... Vi kutade i regnet och jag trodde att jag skulle dö :P haha till slut kom vi fram men det fanns inga biljetter men vi kom in ändå :P och duktig va hon!! :D

Sen blev det mat och sen körde vi hem pappa. Åkte hem och glodde film..
Imorse försökte jag göra eget kaffe men det gick inge vidare så köpte färdigt kaffe som man häller i vatten i istället, haha :P

Nej ska försöka sova strax, har nationella i matte c imorg så bäst att hjärnan är utvilad. Godnatt puss och kram

Jag vill vara din verklighet


Nu är den här!

Ska strax åka ut till Sissi och dom på middag i Valletuna sen får vi se vad som händer..

Men här är min och maddes grymma reklamfilm, njut!


älskar att sommaren är här

Igår blev det tb´s igen den här gången med madde, mickan, oskar, chippen, tvärn och zirre. Jag, mickan, madde och oskar började föra hos mig och drog oss ner för att möta dom andra. Det blev för mycket öl och shots så när dom stängde så skulle vi självklart efterfesta. Det blev till tidiga morgonen, sista gången jag kollade på klockan så va den 6.. Madde gjorde sjabbel fyllekäk som smaka bajs :P Idag drog vi oss ändå till skolan, jävligt starkt måste jag säga, blev donken två gånger och sen robbans, för mig blev det dock en sallad som va grym!

Efter skolan skulle jag, mickan, madde och chippen åka hem till mig, typ bajsa, duscha och sen lägga oss på baksidan, det va bara ett problem, Jag hade inga nycklar!! Mamma va i stan och casse sov.. Så vi va smarta och tänkte att vi kunde klättra upp på mitt tak och gå igenom fönstret men problemet va att vi inte fick upp fönstret, såg ut som att chippen va en inbrottstjuv :P haha... Det roligaste av allt va när madde kommer springandes på parkeringen (vi åker i bilen) och skriker: Chippen, stanna!!!! haha det visade sig att hon också va utelåst :P

Tilda, falle, lilla söta wille, casse, lilli och marre kom över när vi väl hade fått nycklarna, spelade kubb och planera våran resa till Liseberg :P

Nu har jag precis kommit hem, vi grilla hos samu och sebbe, skit mysigt och grymt god mat. Jag och sebbe gjorde grymma grillspett :P Spelade lite spel och snacka skit, dom drack men jag avstod faktiskt idag :P Mysigt värre, tackar alla som va med, det gillades starkt! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och kände att det började bli för långt inlägg här :P
Btw, fick ett jätte fint pärlhalsband av mamma idag, hon är så söt! Ska ha det på studenten tänkte jag :)

So will you ever love me again, only time will tell
I'm in a hurry, cause they're waiting down in hell
And no matter what I say say or do
The road lead back to you…



hemma igen

nu är jag precis hemma efter en helkväll på tb´s med madde och mickan. Det skulle bli en öl i solen men det blev 6 timmar av skit snack och mycket skratt! Chippen och tvärn kom förbi och det va trevligt trevligt :) Helgen bestod av race och grillning, kubb och supning hos pato, skit mysigt och det va hur nice som helst, vilken sommarkänsla! I lördags blev det dock en chillkväll för mig och anna, med mycket skit snack och bara allmänt cp skada!

Madde sitter och smaskar i mitt öra, mickan skrattar som en häxa, dom är fan sjuka i huvudet, vilka är det man lever med? HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Maddes gos och jag :)



Ta åt dig

Så trött på människor som sviker, så trött på så kallad vänner som går bakom ryggen. Så trött på att behöva känna mig onsynlig för dom som ska bry sig, för dom som säger att dom alltid finns där. Säg inte att du förstår mig när du inte gör det. Säg inte att du fattar när du gör samma sak. Säg inte att du är min vän när det uppenbarligen är så lätt för dig att totalt skit i mig. Jag är så ledsen, arg, frustrerad, men mest så jävla sviken och sårad. Jag trodde inte jag skulle behöva känna såhär, vad har jag gjort för att förtjäna det? Har jag gjort dig illa? Jag mår illa av tanken.. Jag känner mig maktlös när jag sitter här och vet vad som händer.. Jag är så trött på att gråta pga av en kille, den killen. Kan det inte räcka nu? Har jag inte fått gå igenom tillräckligt mycket som det är?

Jag trodde du aldrig skulle lämna mig sida, jag trodde aldrig att du skulle såra mig som du gjort, eller aa gör.. Fan jag trodde så mycket bättre om dig, jag önskade att det inte va sant.. Men nått är det ju, frågan är om någon kommer våga konfrontera mig med sanningen?!

Jag väntar..

Hallå

Igår va ingen bra dag, hade kramper i magen, ont i huvudet och mådde illa hela dagen så det blev att ligga på soffan för mig.. Kul!
Idag mår jag mycket bättre och ska snart glida in till stan och möta pappa, ska käka en god thailunch tänkte vi :) Sen får vi se vad som händer ikväll pratas om race så det låter rätt lockande.. Annars blir det kanske tb´s med anna panna.

Ska hoppa in i duschen nu, skriver kanske mer sen om jag inte har för mycket att göra, har ju faktiskt ett liv.. Eller vem försöker jag lura? :P



Långledigt

Hade mitt sista möte idag. Skönt att det är över men nu ska jag ju jobba också. Det är ifs inte så många timmar men känns mennigslöst att göra det när jag vet att jag inte förtjänar det... Men om det är nått jag lärt mig under den här tiden så är det att jag skiter i den lilla människan som fått mig att sitta här, jag orkar inte bry mig och gör det bara för att få det överstökat. Det som suger är att jag kommer ha det här i många år, när jag är 28 så är jag helt prickfri. Suger ju rätt hårt men vad ska jag göra? Det går inte att förändra något nu tacka och ta emot typ?! En sak är ju säker, och det är att jag aldrig kommer göra samma misstag igen, det tjänar man inget på även om det ibland är lockande..

Jag tänker leva mitt liv som jag vill och skita i alla som inte gillar läget. I do it my way helt enkelt..
Over and out!


When I think of you I don´t know what to do..

tisdagsmys

Jag tror ingen har fattat hur skadad min familj är?! Vi skulle ju som sagt åka och hämta casse och danne från Arlanda idag. Vi blev stoppade på E4an och det första pappa säger är:
Faan, nu ryker lappen!
Vi fattade inte ens att han körde för fort för vi sa och snackade.. Snuten kommer fram och säger:
Köp dig en trisslott idag, två kilometer ifrån att bli av med körkortet.
Efter det va det ju bara att tacka och ta emot en bot på 3200kr. Så frågar pappa mackan vad han tycker om polisen och sötnosen börjar sjunga Det finns en grupp i vårt land som kan skjuta eller slå dig min vän... Hahaha så jävla klockren ;) När casse och danne väl satt i bilen omringade av tuggumin, så åkte vi förbi pappas kompis fort och när vi väl ska åka hemåt så åker pappa emot ganska många lastbilar och vägarbetare.. Dom börjar skrika och gapa åt pappa och pappa va nära på att kliva ur bilen, det vi insåg senare va att han åkte på nyasfalterad väg och vi såg hans däckspår när vi åkte därifrån :P

Tror inte det va så mycket mer som va så kul att jag måste dela med mig av. Men nuär jag hemma iaf och eftersom mackan är ledig imorg så hade vi lite tisdagsmys idag. Ostbricka, morötter och dipp och lite annat gott, jag har haft mitt egna matlagningspogram där jag idag har betygsatt ostar. 5 hamburgare va möjligt att få men två ostar va så grymma att dom fick en 10 ;)
Vi har haft lite allsång så nu är man slut i skallen och jag ska gå och lägga mig nu. Imorg är det trotts allt en ny dag :)


En hel dag med frugan

Ja, efter mycket hejande på gympan så begav jag och maddes oss hem till mig. Vi gjorde klart religionen och sen började vi vårat kort maraton och för en liten stund sen gick hon.. Vi har inte gjort mycket annat, kollade på våran reklam film några gånger och garva ihjäl oss, mobba mamma lite, spela kort, spela kort, spela kort... haha no lifer jag vet och jag ber om ursäkt!

Imorg är jag ledig så det blir att sova länge :) Sen på kvällen ska jag hämta casse och danne på arlanda eftersom dom äntligen kommer hem från Egypten :) Hoppas jag får många fina pressenter för det tycker jag att jag förtjänar ;) Nej ska gå och lägga mig i sängen och glo en film..




söndagsmys på hög nivå

Har pluggat hela dagen men än är man inte klar. Tog en paus från pluggandet och började gå igenom alla mina grejer i förrådet och började packa allt som ska med till nya stället. Mycket skit man har samlat på sig under åren märker jag..
Nu har vi haft lite söndagsmys med glas och lite smått och gott :) Ska ta mig en liten till paus och kolla hockeyn..


Mums...


Jag tog självklart en med allt på ;)


tRÖTT SOm ett djur

Ja, duktig jag är. Försov mig även fast jag skulle åka bil till skolan så jag tog en hemma dag istället. Hade en jätte konstig dröm om en person inatt, det som va mest konstigt va att den kändes så verklig att jag trodde att det va på riktigt när jag vaknade..
Ska träffa zirre snart, vi sa att vi skulle till gymmet men får se om vi åker till skärholmen istället :P Känner mig inte så pepp på att gymma :P Vet inte vad man ska hitt på ikväll, det återstår att se..


Jag och frugan typ 05 eller 06..


Har inte mycket att göra nu..

Slutar om 3timmar och 30min typ :P haha, eftersom jag inte har något att göra så sitter jag och läser massa bloggar, men tröttnar rätt fort. Så nu tänkte jag att jag skulle lägga upp en liten lista här enbart i brist på annat.

Vad du föredrar(motsatta könet)
Läppar eller ögon:
Ögon
Kramar eller kyssar: kyssar
Kortare eller längre: LÄNGRE
Snygg mage eller snygga armar: armar
Busig eller lydig: haha, äh, ja.. busig?

Har du någonsin
Kysst en främling:
Kan ju ha hänt..
Druckit bubblor: Yes
Brutit ett ben: Nej men fått ett extra...
Rymt hemifrån: yes
Röntgats: några gånger
Krossat någons hjärta: tyvärr...
Nobbat någon (som haft känslor för dig): aa
Gråtit när någon dött: Ja, har inte alla det?

Har du ljugit för att få någon i säng? Hahahaha, nej
Har du strippat för någon? Ja
Har du stoppat upp behån nångång? När jag va typ 6år och satt på mig mammas bh
Har du snattat? Ja.
Har du moonat? Jadå :)

Vem är ditt snyggaste hångel? Äh, har jag kysst någon som är snygg? hahaha :P
Yngsta respektiva äldsta hångel? Yngsta var ett år yngre än mig (peddo) äldsta typ 6år äldre
Har du hånglat med fler personer under en 24-timmarsperiod? Ja, man har ju spelat sanning och konka

super speed sleep 2000

Ja, vår reklamfilm är nu klar! Grym är den, jag lägger upp den här efter redovisningen, vill ju inte att någon i klassen ska se den i förväg ;) haha imorg är det en ledig dag så jag bestämde mig för att ta mitt första nattpass idag. Än så länge går det bra, kaffet är i högsta hugg, en kanna till på g snart. Ska kolla på filmen igen, den är så rolig att jag kommer kissa på mig snart :P haha



Even if I tried... could you be less than an addiction?

Like the way I do

Fick VG på mitt jävla svenska prov och VG på mitt tal :D grym man är ;) Fick också hem mina skor, grymt snygga ;)
Nu ska jag sätta mig och plugga internationell ekonomi tänkte jag. Måste uppehålla hjärnan lite, får för mycket tankar annars om allt och inget och det finns det ingen tid för....




Baby tell me does she love you like the way I love you?
Does she stimulate you, attract and captivate you?
Tell me does she miss you, existing just to kiss you, like the way I do?
Tell me does she want you, infatuate and haunt you?
Does she know just how to shock you, electrify and rock you?
Does she inject you, seduce you and affect you like the way I do?


Just nu...

.. sitter jag och Madde och gör en fördjupning på Buddhismen. Har egentligen inte ett skit att skriva förutom att min syster, danne, linn, hillo, soffe, thomas och gunilla nu sitter på ett plan på väg till Egypten men jag är inte alls avis, jag är hellre här i det "varma" vädret och pluggar..

Lyssnar på den här låten just nu:



Byebye!


SP07a

Kom hem för en liten stund sen, tog mig ett härligt träningspass med mamma och casse efter skolan. Och eftersom jag hade gympa precis innan så va jag lagom uppvärmd :)
Sitter här och väntar på att frugan ska komma och ta en fika med mig, ska väl snacka allmänt skit som vanligt men den är fin :)

Middag hos casse senare eftersom hon åker imorg (och för hon skulle göra godare mat än mamma) :P Sen blir lite plugg inför provet imorg.. Inget att skriva så vi hörs,


Vi kom, vi såg, vi segra...


Bakis x 1000

Jag älskar att jag varit bakis i tre dagar men mitt sätt att lösa det på har varit att supa mer.. I torsdags hade NV skiva, dvs Talas klass. Helt okej ställe, bra med folk men va inte taggad någonstans. I fredgas va det mösspåtagning så vi drog oss in till stan efter för några bira. Resten av kvällen blev det chilldricka hos mig men kvällen blev avslutat rätt tidigt.
Igår va jag mer bakis än någonsin, jag trodde jag skulle dö. Då säger mamma att hon och patrik ska ha grillfest :O så det va ju bara sätta sig och börja dricka en öl :P haha, det blev nog lite för mycket för alla skulle jag tro, idag när jag städa (vilket va det värsta jag gjort) såg jag att vi hade druckigt 3 och en halv platta öl, 3flaskor vin, en whiskey flaska och runt en 70tis vodka.. haha, kanske därför mitt huvud väger 20kg idag (A)

Idag åkte jag och mamma till magnus, han hade gjort egen pizza så vi bestämde oss för att kolla matchen där.. Självklart blev det vinst till vårt lag, djurgården!
Casse kom förbi så bestämde sig jag, magnus, mackan och casse för att gå ut i solen och spela lite bandy :) Vi gick sen till lekparken och jag tror nästan att jag och casse lekte mer än mackan ;) haha..

Tänkte bjuda på lite bilder från idag så, enjoy! :)


Magnus gungar..

Söta bror :)

Söta dom är ibland :)

Så jävla porrig ;)

Nej men vi är inte mobbade..

Sist men inte minst, geeken, a.k.a Cassandra

Nej nu ska jag ta en dusch och försöka bli en människa igen :P