Fredags lycka

Nu är det fredag, jag är fortfarande risig. :/
Idag ska jag och Linnsen till min far, hon sitter här framför mig och ser  otroligt töntig ut. Hon sitter där med mobilen i handen och smuttar på sitt kaffe. (Gud vilken poet jag är)  Men jag älskar henne ändå (A) 

Q sitter vid den andra datan och jag vet faktiskt inte vad hon gör,


Nu ska jag ut och röka och har inte så mycket att skiva säg, så ha det bra, puss hej.


image6

Rocky :)
Idag har jag och Linn varit gifta i 2 år! Jag har aldrig varit lyckligare :D

Älskar dig hunny, <3

Vi för två år sen :)<3                                                                           Och 2 år senare, lika lyckliga  :)<3
image7             image10

Livet är en överaskning

Livet är fullt av överaskningar och vissa människor slutar aldrig överaska mig.

Du vet vad du gjort men du verkar inte bry dig särskilt mycket, som om alla år vi var vänner inte betyder någonting?! Vad vet jag, du pratar ju inte med mig, även fast jag inte gjort något fel.
Vill du inte ha mig som vän, synd för dig, jag kommer över det.
Fan Linn, jag älskar dig så mycket baby. Du betyder verkligen allt för mig! Du rockar min värld! <3

Nya tider :)

Idag är det lördag, kanske blir party :)


Jag har fått en kusin idag, kl:13.23
Så himla glad! Så gulligt med en ny liten bebis i familjen.
Det blev en pojke, han väger 2950 g och 48 cm lång :)
Hälsan är på topp och han har nu två underbara föräldrar,


Välkommen till världen kusin vitamin! <3<3

Oskar Timper

Kärlek?!

Kärlek, man vill ha den fast ändå inte. Det finns tre killar jag känner någonting för, grejen är bara den att jag kan inte välja. Om jag väljer den ena och det känns fel så har jag sumpat chansen med dom andra två. Den ena av dom vet jag inte om han vill ha mig eller inte, vet ingenting. Vet inte ens om han vet. Jag blir så trött, man vill ju inte välja, men man måste ju :( Linn och jag satt och pratade väldigt länge om allt som ens har någonting med kärlek att göra, båda vi har lika svårt för att välja. :P Jag tror jag vet vem jag vill ha men är självklart inte helt säker men det skulle vara skönare om man fick en bekreftelse av någon av dom. Killar är så tröga så dom förstår ju inte saker och ting (A)


Nej egentligen, vad ska man ha killar till? Dom flesta är ju ändå idioter och kan inte avstå från andra tjejer etc etc.
Finns det killar som faktiskt är bra? Som behandlar en tjej rätt?
If it is, let me know!

"Killar är som toaletter, antingen upptagna eller fulla med skit"! :P


Aja, antar att jag bara får se vad som händer med tiden och hoppas att jag kan välja, och isf att det är rätt val!

My preciuses :)

Tredje gången gillt, det har gått bort två gången så nu försöker jag väl igen då :P
Jaha, helgen va riktigt lyckad om jag får säga det själv. Rickie hade fest i fredas och det blev as mycket röj. Folk slog varandra utan någon andledning, inte ens dom själva, vissa deka, och jag tror nog att jag pratar för alla när jag säger att man var väldigt rund om fötterna. :) I lördas så skulle bara jag, Linn, Anna, Madde, Max, Jimmy och Rickie va hos han eftersom han inte ville ha röj men i slutändan så var det mer folk än på fredan eftersom Rickie inte ville neka någon. Det va kul ända, folk hade kul, dansa, sjöng, drack, deka och gjorde bort sig en anning. :P
"Så kan det gå när trosorna inte är på" som Nooshy skulle sagt. 

Idag slutade jag halv 1 eftersom min matte lärare var sjuk, men jag hade ont i huvet så jag gick inte på min sista lektion (A) Men jag har faktiskt pluggat lite grann så jag har vart lite duktig :P
Nu sitter jag och lyssnar på gamla låtar, just nu håller låten på att ta slut men det är Nofx- Hotel California 02, gamla minnen kommer upp i huvet vissa man vill bevara i all evighet och vissa man bara vill radera. Man lär sig av sina misstag, iaf jag :)
Jag sitter också och väntar på min otroligt sega far, just nu är han "bara" en halvtimme försenad :P Vi ska åka och äta lite sen ska vi köpa jeans, om jag hittar några. Jag har hittat ett par jätte fina skor på Din sko som jag ska försöka smöra till mig. (A) Mamma klaga senast idag på att vårat förråd ser ut som en jävla skoaffär och hallen ska vi inte snacka om, ändå så klagar alltid jag och Casse på att vi aldrig har några skor att ha på oss.
Man kan ju inte bara ha gamalt utan måste förnyas och utvecklas som person genom klädsstilen (det argumentet gick mamma inte på).

Jag är inte sådär jätte mode intresserad, asså visst är det kul att shoppa och man vill bara ha allt snyggt i affären men det är ju inte direkt som man inte kan sätta på sig något som är från förra året utan att undra om folk bryr sig.
"Så 06 liksom"
Väskor och skor är mina stora intressen det kan man aldrig få nog av, men säg någon tjej som kan det :D

Jusst nu är det faktiskt Papa Roach- Forever :)image6

Några av älsklingarna :)

Inga klagomål tack!

Alla tjatar på mig att jag aldrig skriver i min blogg så det va väl dags nu,

Livet rullar på, så trött på skolan, hatar verkligen alla prov som är varje vecka. Men sånna smällar man får ta antar jag om man vill bli någonting här i livet.

Jag rotfyllde min tand idag, det kändes ingenting men det kan ju ha berott på att jag hade fått lugnande och massor av bedövning. Har inte så mycket mer att informera er gott folk om egentligen, (som vanligt) men nu har jag iaf skrivit någonting :)

Fyller år om 8 dagar :D


Godnatt!


Torsdag

Att konfrontera en människa är nog det svåraste, för även fast vi konfonterar någon pga att vi vill veta vissa saker, så vill vi ända på något sätt dölja sanningen.  allafall jag, jag vill veta men ändå inte. På något sätt känns det bättre att bara tro en sak utan att ha fakta som påpekar att det verkligen är sant. Men, det är ju problemet, jag kan inte det, jag måste veta. Men sen när jag vet ångrar jag att jag frågat. Så varför frågar jag alltid?
Man blir alltid besviken av sanningen men ibland behöver man höra den för att inse.


Haaaaaat........... *suck*


Att ibland stanna upp ett tag, kan vara enda möjligheter att orka gå vidare