I´m a punani dreamer..

Nu är det gjort, gruppen, the one and only finns nu på ansiktsboken. Den växer för varje sekund, den är den bästaste utav dom bästa! För alla er som trånat och längtad så är det med glädje jag meddelar att teamet för alla oss punani lovers äntligen är här!

Historian drar sig tillbaka långt i tiden, det va för 3 dagar sen allt började!
Jag vaknade upp ur min koma och va smått förvirrad, jag visste inte vart jag skulle ta vägen och det va i detta ögonblick jag fick en uppenbarelse. Mickan a.k.a punani dreamer #2 kunde hjälpa mig i den gråa och mörka perioden jag nu gick igenom. Jag kunde inte se saningen i vitögat själv, jag var tvungen att ha min kompanjon bredvid mig.. Hon blev, som jag blivit 10min innan, lika chockad över att en grupp för punani lovers inte existerade! Det blev en total tystand i ca 2 dagar innan hon utbrast något väldigt (om du frågar mig) smart som:
Nicole, om det inte finns en grupp för punani lovers, varför gör inte vi en?
Det var som att historian upprepade sig. Gud hade uppenbarat sig för henne som han en gång för länge sen gjorde med Muhammed på berget Hira!

Mänskligehet kunde än räddas och vi tackar Mikaela, a.k.a punani dreamer #2 för hennes starka insats! We love you och du kommer alltid ha den där speciellt platsen i vårat hjärta.


Kommentarer
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback