LOV!! :D

Lovet är här men jag har egentligen haft lov sen i måndags kväll.
Idag gick jag upp i hopp på att gå till skolan (ja, första gången jag faktiskt ville gå) men nej då har man skit ont i halsen och ögonen är lite små variga. Drog mig mot tullinge för att hämta böcker och prata med lärare, tillbaka till tumba och fixa busskortet, sprang upp till storvreten och satt på vårdcentralen 1 timma innan jag fick hjälp och som tur va så va det ingen fara med mig, jag överlever en dag till. Tillbaka ner till tumba för att köpa shampo och sen hem. Mycket små saker att göra hela dagen med sen blev det film tittande med casse och mickan :)
Nu sitter jag här och kollar på min otroligt söta bror som har satt på sig kläder från mamma, mig och jag tror det är något från casse också, han står iaf och skurar badrumsgolvet och funderar på att låta han fortsätta i mitt rum (A)
Senare ska jag träffa matte, får se vad vi hittar på men han ska väl supa som vanligt och jag kollar på ;)

Nu ska jag kila ut och röka lite. Paycheck idag för fan :D

Over and out!

Hola,

sitter här och funderar på om man skulle ta och köpa sig lite nya kläder. Hmm, garderoben är överfull med kläder men det spelar ingen roll för min soffa fungerar nu som en garderob också, sen behöver man ju uppdatera sig själv ;)
Hemma imorg också tror jag, fredag måste jag kämpa mig till tullinge för att hämta böcker och då kan man fan lika gärna gå. Sen är det ju för fan lov :D
På lördag blir det en liten utflykt till norrköping eftersom lille kusinen fyller 1 :) Tiden går så fort. Söndag jobbar jag. Saknar jobbet lite, saknar det alltid när jag inte är där men sen när jag jobbar en hel helg är jag så slut och trött att jag bara vill ha ledigt en hel månad :P That´s life, får min lön på fredag så då känns det som man kan kriga sig till jobbet ändå ;)

Nej men nu ska jag kolla om casse vill spela spel med mig eftersom jag är så uttråkad (A)

Over and out!

Sick, sick, sick..

Som att inte hosta och förkylning räckte så har jag fått ögoninflamation. Mina ögon är så svullna att jag ser ut som Quasimodo och idag är det ändå lite bättre :P
Igår åkte jag och träffa min far i solna och så åkte vi och käkade. Sen drog vi oss in till stan och lämna tillbaka en jagcka som jag fick och köpte två tröjor istället :) nice nice :) bara det att jag inte fick köpa vilken tröja jag ville för pappa tyckte den såg "tråkig" ut :P så det blev en av dom han hade bestämt sig för och en som tjejen i affären valde, bra skit :)
Snart ska jag gå och glo på Dh sen blir det väl sängen.
Min dag imorg är så himla rolig tänkte att jag skulle gå upp äta något, sova sen kanske äta något igen när jag vaknar och sen ska jag nog sova igen :P så jävla tråkigt att vara sjuk och bara ligga hemma och dega, får panik!
Gaaaah, ska gå och glo tv nu..

Over and out!


Söndag

Söndag och helgen va lyckad.
Fredagen hade vi middag hos mig och förade sen drog vi till rickie. Det enda negativa med kvällen va att jag fick grymt ont i huvet och kunde knappt stå på bena så casse fick komma och hämta mig och köra mig hem.
Igår vaknade man något seg och orkade inte ens tänka på kvällen. Det blev lite ht från bene och sen bar det av till hillo. Rickie hade bestämt sig för att inte ha fest så jag och hillo tänkter att vi kunde börja hos henne medans vi gjorde i ordning oss och sen bar det av till rickie. Det va ganska mycket folk där då, klockan va runt 10 sen droppa det bara in mer och mer folk hela tiden.
Kvällen va rätt nice förutom att en människa gick och drog ner stämningen för hela festen, runt 3 tiden va det dags för statiol. Sen drog jag hem och kunde verkligen inte somna, somnade väl runt 7 tiden. Trots en hård helg så är jag nite så sliten ändå. Nu ska jag gå ut och pinna. 

Over and out!

Det blev inte värre än lite rivsår i ansiktet och på kroppen, man är väl krigare ;)  

2 dagar kvar...

Provet i natur gick rätt så bra med tanke på att jag inte pluggade speciellt mycket.
Fick pengar av mormor och morfar ;) fick lite annat smått och gott också såhär två dagar innan. :)
Nu sitter jag och kollar på världens härligaste män med linn. Hon klarar ju inte av att vara utan mig och man är ju en bra vän och kommer hit ;)
Lilla plutten är sjuk och fick lite dåligt samvete att lämna han :(

Nu ska vi dricka kaffe!

Over and out!


3 dagar kvar...

Nu sitter jag här i en lägenhet på söder. Vi käkade ute för att fira mickan och det va muuum gott. :)
Jag och linn va mest glada för det va all you can eat och SUSHI!!!!!!!!!!! Hahaha, mår rätt dåligt nu bara magen kommer sprängas snart. Jag gamade ju såklart ;)
Efter maten drog dom andra sig hem mot tumba och jag och linn åkte hem till henne, men innan vi gick hem satt vi oss på ett fik nära på gatan där hon bor och tog en latte. mysigt att sitta och prata om allting. :)
Jag har precis duschat och linn står i köket och gör kaffe :)
Naturkunskap imorg, ska sätta mig och läsa igenom, om jag orkar så att säga. ;)

Over and out!

Jag älskar dig mamma! <3


nu jag ska gitta och leta fitta.
bögen kalle suger bara balle.
nu jag ska röka, ååh linn hon möka



4 dagar kvar...

Idag var det engelska prov och det gick väl bra. På onsdag är det naturprov och sen kommer mormor och morfar hit och käkar. Jag älskar min mormor och morfar men dom är ju lite udda så att säga, mormor pratar jätte mycket med sin finland-svenska och morfar pratar finska med mig för han har typ ännu inte fattat att  jag inte förstår. :P Nej men det ska bli trevligt och man får ju paket också ;) Fyller faktiskt år på fredag. Imorg ska vi in till stan och käka middag för mickan fyller 18 så vi ska ta och fira det :)
På fredag blir det att fira mig, eller åtminstånde dricka lite alkohol eftersom jag är ledig hela helgen :) Mmm, skönt!


Jag förstår inte varför du skadar dig själv och mig på det här sättet? Vad är det som är så svårt med att låta bli?
Jag kan klara mig utan, många kan men inte du. Jag har så mycket hat riktat mot dig när du gör som du gör. Jag hatar dig dom stunderna! Jag vill inte att det ska vara såhär, du dödar mig sakta inombords. All jävla rädsla, oro och sorg jag känner varje gång tynger ner mig och snart orkar jag inte med det längre. Jag har burit på det i flera år nu. Jag vill inte behöva tänka på det, eller känna av det. Men jag gör ju i försig likadant som dig ibland, men skillnaden mellan dig och mig är att jag vet när jag ska sluta och jag kan tacka nej.
Kan du inte bara vara normal, vara som alla andra och inte ha några problem?
Varför går det inte? Varför kan jag inte få som jag vill en enda gång? Ååh, jag blir så frustrerad för jag kan inte göra någonting åt saken heller. Jag ska gå och gräva mig ett hål någonstans och ligga där tills alla problem är lösta.


I hate that sadness in your eyes

Back to reality

Måndag idag, skit kul som valigt.
Fredagen bestod av fika med Linn sen bara chill resten av kvällen. Jag, mackan och liam somnade på soffan och det finns kort men jag skonar er och låter dom vara kvar i min privata samling. Somna väl runt 11 i hopp på att sova ut lördagen för en gångsskull. Men nej nej, klart man vaknar halv 9 skit pigg. Alltid lika kul när det händer (max 2 ggr/år)
Mackan hade iaf kalas på lekslottet i lördags, skit kul att springa i trånga gångar, upp för trappor, jaga massa ungar plus att det är 1 miljard ungar som skriker som ett gäng apor.
Sen bor det av ut till dalarö, allmänt mys. Jag, matte en låda vin (6 flaskor), cigg och massa skitsnack. Kan det bli bättre? Lite på lyset va man väl. "Matte, man kan aldrig få i sig för mycket, bara för lite" haha. Jadu, när man sitter och slår sig själv på knät med ett basballträ och tycker det är skit kul så kanske man ska tänka tanken på att sluta?
Ont gör det iaf :P Söndag: Panpizza till frukost, Robbans till middag :D
Ska jobba i helgen men det ska fan bli skönt för en gångsskull. :) Btw, fyller år om en vecka :)
Raderade massa nr från telefonen också, sånna man inte vill eller ens orkar ha kvar. Mådde bra efter :)

På onsdag ska vi ha temadag i skolan och årets tema är Kärlek. Tycker kärlek är överskattat skit som man lika väl kan klara sig utan. Det börjar med en flört, går vidare till en dejt, sen bli det pojkvän/flickvän stadiet, sen glömmer man p-pillret och så skaffar man barn sen gifter man sig sen va det slut på det roliga. Förstår inte grejen med det hela, Bråk och tjaffs hela tiden, svartsjuka och allt sånt tjaffs är väl inget man vill leva med i resten av sitt liv? Börjar med skilsmässa, sen vårdnadstvist och hela fadderullan, känns som ett väldigt onödigt tidsfördriv. Väl för fan bättre att leva livet och gifta sig vid pensionen, då är det ändå inte långt kvar så varför inte pina sig igenom ett äktenskap dom sista 10 åren? Nu låter jag jätte negativ, men jag klarar mig iaf utan någon kille, jag vill inte ha någon att kalla "min", skiter väl jag i. Men blir man kär så blir man väl antar jag, det är väl bra om det är ömsosidgt också i försig annars kan det ju suga lite. Kanske bara har dåliga erfarenheter vad vet jag, men det jag vet är att många människor är lyckligare utan allt trubbel runt förhållande och kärlek.
Men nu ska jag sluta fördriva min tid med att sitta och skriva negativa saker, sängen väntar. Fyfan va skönt och ha en hel säng för sig själv :D

Over and out!