Familjedag

Har varit en lång dag. Åkte med casse till Ikea, hittade lite små saker bland annat en tvättkorg. Åkte till jysk och hitta en skohylla. Vidare till maxi för att sen fortsätta till tumba och hämtade pappas tårta och mackans glasögon och sen åkte vi och hämta mamma. Efter det hämtade vi mackan i skolan för han och mamma skulle på habiliteringsmöte. Efter det åkte vi tillbaka till tumba för att hämta diman och sen rullade vi ut till pappa.

Han blev väldigt chockad när vi stod där utanför dörren ;) Men glad blev han för alla paket och tårtan speciellt :P Jag fick något ryck att jag skulle möblera om överallt så imorg ska vi köra dom grejerna vi inte ska ha till jonni. Så nu blir det nog lite ordning när jag kommer ut och bestämmer lite ;) Flyttar redan imorgon, ska jobba natt men mackan ska sova hos oss istället :)

Så har hela natten på mig imorgon att göra i ordning som jag vill ha det. Och på tordag åker jag och pappa till Göteborg för att hämta valpen :D

Nu ska jag strax lägga mig och sova i mitt tomma rum, känns lite sorligt att flytta härifrån efter 14år :(


Vi fick lite ryck i bilen på väg till dalarö..


Pimpnageln


Köpte en gris till min lilla gris :)


Grattis P&P

Idag fyller Pappa och Petra år!!!! Grattis grattis :D Ska snart till Ikea och handla till pappa, sen hämta tårtan och mackans glasögon, hämta mamma och mackan, åka till habiliteringen och sen ut till pappa :) Han har ingen aning om att vi kommer så ska bli kul och se hans min ;)


Plastic is fantastic

Kollar på fettsugning på tv :O fyfan va vidrig känner för att spy snart! Jag ska fan börja träna, aldrig att jag ska göra något sådär hemskt mot min kropp :O noooo waay!!!

Vilken onödig risk man tar genom en operation, ursch tänk på att det faktiskt finns en risk att något händer, kanske inte under men efter operationen. Kolla de människor som blir beroende och hittar fel på sig själva och gör hur många operationer som helst. Tycker synd om de människorna, jag är inte perfekt men jag skulle nog inte vilja ändra på mig som det är nu.



Före/efter, vilket är bäst?








Kaffe utan mjölk

Tårtan hos Petra va grym, en med vit chocklad och typ hallon i! Efter vi hade varit där skulle jag som sagt vara barnvakt. Jag har alltid sagt att jag inte vill köra bil i stan för att folk gör lite som dom vill och cyklisterna ska vi inte ens börja snacka om. En jävla idiot körde rätt in i mig och casse, och han försökte dessutom skylla allt på casse. 4 dagar efter mamma hade hämtat bilen på verkstaden så krockar vi, bra bil. Tror hennes bil har en förbannelse över sig, det är alltid nått med den bilen.
Kom till Rönninge runt 6- halv 7 tiden och casse stannade en liten stund. Vi käkade och sen tittade jag och barnen på Hitta Nemo. Kände mig riktigt omtyckt när dom bråka om vem som skulle sitta bredvid mig, sluta med att jag hade en på varje sida och en i knät :) Jag och flisan lekte lite och sen va det dags för dom att sova. Dom va så duktiga hela kvällen, inge gnäll utan lyssnade direkt och la sig i sängen. Deras föräldrar trodde inte på mig när jag sa hur bra det hade gått ;) haha..

Runt halv 1 kom dom hem från konserten och casse kom och hämtade mig. Vi åkte till Tuna pizzan och hämta upp lilli, sen blev det en snabbis förbi statiol och sen hemåt. Jag tror jag somnade nästan på en gång, jag va helt slut. Jag har typ varit tröttare den här helgen när jag inte gjort något än dom helgerna då jag festat fredag-lördag..
 
Igår åkte jag och casse till Skhlm eftersom många butiker hade 20% men som vanligt hittade jag inte så mycket. Två tröjor och påslackansett va allt jag hittade. Vi köpte lite pressenter till pappa också som fyller år imorg :) Ante kom hit efter jobbet så tog vi alla mina grejer i hans och mammas bil och körde till stälje. Så nu ligger alla nästan allt jag äger i ante och maddes förråd :P packade också ner nästan alla kläder i svarta soppåsar som pappa fick ta med sig hem. Så nu är det nästan tomt i mitt rum, ska köra dom stora grejerna den här veckan för på torsdag flyttar jag ut till dalarö.

Nu ska jag ringa några samtal och sen ska jag och casse till Ikea för att köpa det sista till pappas present :) 

 


Brunch och tårta

Igår blev det en hemmakväll för mig. Va helt slut av någon anledning så jag och mamma kollade på Solsidan, beställde hem mat och låg och chilla hela kvällen. Mötte chippen runt 12, åkte till statiol och sen upp till Magnus på en cigg.

Nu har jag precis kommit hem, käkade brunch hos Magnus, super gott! Snart ska vi också åka till Petra och äta tårta och sen ska jag vara barnvakt i Rönninge. En vit helg för mig och vet ni hur glada jag är för det? ;)





jag vet..

..att jag inte skrivit på några dagar men jag har en jätte bra anledning, jag lovar. I måndags så åkte jag hem till madde och ante efter min körning. Vi drog oss sen hem till casse för att käkam iddag, hon gjorde en grymt god lax som va to die fore! Efter några timmars tjat av alkisen madde så bestämde vi oss för att åka tillbaka till dom för att dricka lite öl, självklart tvinga vi med oss chippen.. Va en trevlig kväll, vann 500 på blackjack..

Vaknade 7 på tisdagen av att ante står och tittar på oss och frågar varför det är så mycket vatten på golvet.. Jag vänder mig om och kollar och det visar sig att det typ är översvämning i hela lägenheten.. Punghuvet ante vägra ju lyssna på mig när jag sa att han skulle ringa till Akelius och gick och la sig istället. Vi vaknade igen runt 1 tiden och dom drog i väg och käka medan jag glodde tv..

När dom va tillbaka bestämde vi oss för att rulla hemåt, trött, hungrig och lite smått grinig va jag så chippen hade inget val. När jag sen går ur lägenheten insåg jag att mina skor va rätt blöta, men som tur va mest på undersidan och vad tror ni händer?! Jo, det va nämligen väldigt blött i trappan också så jag ramla ner för typ 5 trappsteg (som dessutom var i sten), och jävlar va ont det gjorde.. Så det här är varför jag inte har bloggat, för jag har legat på soffan och haft ont i ryggen och hela kroppen. Nu har till och med smärtan rört sig mot armen, så jag är lite smått handikappad just nu :P

Idag har jag iaf varit iväg med casse och mamma. Vi skulle egentligen åka till Saltsjöbaden men vi va lite wild and cracy och sket i det ;) Istället åkte vi till huddinge och kolla en grej och sen till tumba för att beställa en tårta till pappa som fyller år nästa vecka. Blev lite små grejer från In&Finn och Hemtex, lunch på bene och sen hem.

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå, casse kommer om ett tag och ska käka middag här och det är nog det mest spännande som händer idag. Eller nej, ska flytta husbilen men mer än så blir det nog inte :P




jag får rysningar av SD

Valet är över.. Det som chockar mig och stora delar av den svenska befolkningen är att SD kom in. Har människor inte lärt sig något av tex Förintelsen, måste det finnas hat? De ni kallar invandrare, kallar jag svensk. Det är invandrarna som har byggt upp vårat land, vart tror ni vi hade varit idag utan dom? Hur tror ni sverige hade sett ut? Jag hittade det här på facebook, och jag tycker att alla ni som röstade på SD ska tänka efter;

Dina siffror är arabiska.
Dina bokstäver kommer från latin.
Din demokrati är grekisk.
Din matta är persisk.
Din kebab är turkisk.
Din pizza och pasta kommer från Italien.
Ditt kaffe är från sydamerika.
Dina tekniska prylar är från Asien.
Du tillbringar din semester i Thailand. ...
Kungen härstammar från Frankrike ...och...

drottningen är halv tysk
OCH ÄNDÅ KLANDRAR DU DIN GRANNE FÖR ATT VARA UTLÄNDSKA

Jag tror att ni lever i en bubbla, en fantasi värld. Jag bara hoppas att ingen kommer sammarbeta med er, för tillsammans kan vi bekämpa rasismen!




valdag

Igår kom det folk hit som sagt för att käka mammas grymma smörgåstårta! Runt halv 10 åkte vi hem till Petra för att göra oss klara och föra lite. När vi kände oss redo, eller iaf halvt så drog vi oss till Moda, det är typ ett förkrök ställe och det va helt okej. Hörde folk snacka politik på ballkongen vilket va lite roligt..

Utanför blev det drama, som vanligt, men efter att ha pratat med vakter och vissa poliser så drog vi oss till White room. Va kanske där för tidigt men det va kul ändå. Vi satt ute nästan hela kvällen, men det tyckte jag va skönast. Inte så hög musik så man kunde snacka och ta en cigg när man vill så jag diggar helt klart att sitta ute! Man måste ju passa på nu innan vitern kommer.
Runt halv 5 ringde vi "våran" taxi chaufför och självklart blev det förbeställning på donken ;) Vidare snack om politik, blev lite trött på det eftersom det skulle snackas hela kvällen.

Vaknade 8 imorse, skit förbannad på mig själv, men lyckades faktiskt somna om.. Blev smörgåstårta till frukost, lite idol och sen drog vi och rösta. Körde casse till salem, handla lite fort, hämta mackan och sen hem.

Sofie kom över och snacka lite skit. Senare kom madde och ante (tror dom bara kom för smörgåstårtorna). Fille kom och ska stanna över natten..
Har hunnit städa köket åtminstånde, tvättar för fullt. Så jävla tråkigt, men eftersom min pappa som snart är 52år inte kan tvätta själv så får man ju ställa upp.

Just nu lägger Fille mackan och jag ska väl göra lite dipp och käka majskrokar och kolla lite tv. Imorg blir det körning i södertälje och sen hem till madde på en fika..

Nej ska väl göra mig redo för tv tittande, skulle egentligen sitta uppe och kolla valvakan men måste nog få lite sömn inför imorg. Men imorg så vet vi, vilka ska styra sverige i 4år?! Vilka som än vinner så kommer vi aldrig bli nöjda ändå, men nu har jag iaf röstat och gjort det jag kunnat så nu kan jag bara hålla tummarna..

Peace out!


Läs hela på: http://blogg.aftonbladet.se/janhelin/2010/09/darfor-gillar-vi-olika


Hejhoppgummisnopp

Hoppas ni fattade ironin i det förra inlägget..

Igår drog jag och casse som sagt ner till tb´s och träffade massa folk. Kul att träffa folk man inte sett på ett tag och kvällen var lyckad med lagom mycket alkohol. Casse fick för sig för att vi skulle på efterfest och snäll som man är så ställer man ju upp för laget. Haha, gick och fråga alla om dom hade snott casses lur men sen kommer puckot på att hon hade den i jackfickan, 5poäng till casse för smartast på festen.

Kul va det, men runt halv 5 tiden blev det statiol och sen hemåt, snälla Maximillian körde hem oss :) Idag har mamma gjort två gigantiska smörgåstårtor, vet inte riktigt vilka som kommer hit men typ casse, petra, jonni, viktor, chippen(?) för jag hade ju tydligen inte sagt något till fyllot (det va iaf vad han sa till mamma imorse).

Sen blir det in till stan och röja. Kul att min gamla bror orkar två dagar för en gångsskull, en hel helg med casse är inte illa ;)

Ska lägga mig på soffan ett tag innan alla kommer för sen måste man ju vara på topp ;)


Man borde kanske bli modell ;)


Snart får Roddy en lillebror :D


Hej bloggen!

Sitter och smuttar på ett glas vitt, det är så retro! Jag och syster ska nog dra ner till Tb´s för man kan ju inte sitta hemma på en fredag. Man måste ju visa upp sig som storbloggarn man är. Ja, imorgon blir det utgång på stan, Östermalm tror jag nog det får bli, man kan ju inte gå ut på söder liksom, snacka pinsamt att bli påkommen att hänga där. Nej tack säger jag.

Ska ta min Gucci väska och gå ut och dansa.

PussPuss mina söta små bloggläsare :)


solsidan och ostbricka

Nu ska jag och mamma snart sätta oss i soffan och mysa. Vi ska käka ostbricka och kolla på solsidan med lite tända ljus :) Myspys!



Torsdag

Mötet idag blev flyttat så idag blir det att jobba hemifrån. Skönt att få sova ut faktiskt, har sovit så dåligt dom senaste dagarna. Har egentligen inte så mycket att skriva känner jag så jag bjuder på en bra låt!




Korta inlägg..

.. blir det när jag jobbar hela veckor. Men nu är jag äntligen hemma. Vi hade möte imorse och sen bestämde pappa att jag och casse skulle sova efter :P Blev mest att ta det lugnt idag, kollade på film, och valdebatt tills pappa kom hem. Körde honom till stan och sen hemåt. Ska lägga mig i sängen och kolla Ghost Whisperer tills jag blir trött nog för att sova. Imorg blir det lite sovmorgon innan första mötet, skönt!


Dag 2

Nu är vi snart framme och redo för dag 2. Får hoppas att det går bra idag med. Bye

Igång..

Lunch paus i en timma, blir lunch och lite små ärenden. Sen är det tillbaka och fortsätta hoppas på det bästa. Hörs sen

Party party

Kvällen började på grönan med Hoffmaestro! Ni som missade det, ni MISSADE verkligen det! Så jävla grymma, bästa på länge..
Efter grönan drog vi till Langolo och efter en club sandwich, några groggar och en shot drog vi till Pure. Aldrig varit där innan men det va ett riktigt bra ställe med bra musik, både nytt och gammalt. Träffade på några kompisar som man inte sett på länge.
Vi två tiden bestämde vi oss för att dra till White room, aldrig varit där heller :P Men det va kul, dom vi va med bestälde in champange och efter några groggar och så valde jag och casse för att rulla hemåt, klockan kan ha varit runt 4. Åkte med bästa taxi chauffören som till och med gav mig sitt nr så jag skulle kunna ringa så fort jag behövde en bil :)
Ringde till Västberga donken och förbeställde mat, skit smidigt va klart när vi kom, as bra!

Vaknade imorse av att Mindra satt på mig, pratade med Danne i sömnen och fick bollar i huvudet :P Dålig sömn blev det och snart ska jag rulla till Madde och Ante. Blir middag där innan alla kommer! :)

       


Nicole tipsar

Jag va på The phonehouse för någon dag sen och skulle köpa en ny telefon. Men det är ju så svårt nu för tiden att veta vilken man ska ha. Sony Ericsson brukar ju inte vara så bra nu för tiden eftersom dom mest har koncentrerat sig på att trycka in så mycket funktioner som möjlig och inte brytt sig lika mycke om att telefonen faktiskt ska fungera. Och jag tycker det är konstigt att det ska vara så svårt för att bestämma sig för en telefon, det är ju inte direkt ett livsavgörande beslut. Sen tänkte jag på Iphone, men då måste man ju ha Iphone 4 eftersom det känns helt menningslöst att gå och köpa tex Iphone 3Gs. Problemet med den va ju att väntetiden var mellan 1-4veckor. Så jag tänkte att jag skulle ge er lite tips för varför ni inte ska köpa Iphone.

- alla har den
- svin dyr
- lång vätetid på att få den eftersom man måste ha iphone 4 nu (annars är man så 2009)
- toutchen kan paja
- du kan bara byta skalet på baksidan
- tappar du den kan den lätt gå sönder



Ja och så tänkte jag såhär, vilken telefon kan vara så bra att jag inte behöver oroa mig för något av det här? Hmm, det är väl svårt. Jag menar dom flesta telefonerna går ju tex sönder om du tappar dom för många gånger. Så kom jag på det! Nokia 3310


- går inte sönder om du tappar den (du kan slänga den i marken och ingenting händer)
- ingen touchts att oroa sig för
- man kan byta skal (både fram och baksida)
- skit billig
- behöver inte slösa massa pengar på aps
- den är inte lika stor som en Iphone



Så varför lägga ner flera tusen på en Iphone när du kan köpa en 3310 för några hundra? Det är ju hur bra som helst, hoppas att jag har hjälpt er lite på traven med erat mobil letande. Och jag hoppas ni blir nöjda med era 3310:or för jag vet att jag kommer bli super nöjd när min Iphone 4 kommer :)



Corona kväll

Kom hem för en liten stund sen. Mötet idag gick bra, vi har grymt flyt! Sen drog jag och casse till stan för att möta upp petra och emma och sen drog vi till Langolo (tror jag att det heter :P) Casse och Petra jobba på deras Corona kväll medan jag och Emma satt och drack öl.
Och imorg blir det äntligen grönan och Hoffmaestro! :D

Hatar kedjesms men fick ett jätte gulligt när jag satt i bilen:

Kära Gud, tjejen som läser det här smset är vacker, fräsig och stark. Jag tycker om henne. Hjälp henne att leva sitt liv till fullo, stöd henne när hon behöver Dig som mest. Låt henne veta att när hon vandrar med Dig kommer hon alltid att vara säker. JAG TYCKER OM DIG!

Även om hela Gud grejen inte är min grej så va det ett väldigt gulligt sms :) Nu ska jag försöka sova i det här tomma huset, kommer säkert drömma mardrömmar :(;)




Kaffe!

Körningen gick bra. Älskar mig lärare, hur skön som helst! Masserade mamma för hon va skit spänd, jag va rädd, alltså på riktigt rädd..

Mamma: aj,aj,aj, AJ NICOLE!
Jag slutade massera och kollade på henne med uppspärrade ögon, livrädd.. Då säger hon:
-Vafan slutar du för?
-Ja, för du skriker?!
-Ja det gör ju ont!!
haha, va roligare om man va här :P

Ska åka till pappa snart, kolla film och åka på möte imorg. Ska återgå till mitt intressanta liv nu ;)


Jag älskar dig!


Bumbibjörnarna

Ska snart ställa mig och göra kladdkaka. Jag och chippen skulle åka och köpa en mobil till mig men den är slut överallt, får gå imorg till the phonehouse och kolla om dom har den.

Jag och chippen åkte och överraska madde idag, käka lite och åkte hem lagom till idol.. Käkade majskrokar och glodde film och det blev en rolig bliresa hem, haha..

Imorg bär det av till södertälje för att köra och sen ut till pappa och sova där :)


Bumbibjörnarna


Vill inte bry mig

Men jag gör det för nu fick jag det bekräftat, en gång för alla. har ont i magen, fan vet inte varför jag bryr mig egentligen?! Fanfanfan...

Just the way you are

Såhär ska exakt alla killar tycka om deras flickvänner! :)


Premiär för höstkläder

Kom hem för en liten stund sen. Åkte till casse och danne i brist på annat. Har ätit pizza och kollat film (danne och casse sov dock). Såg Salt skit bra film men det stör mig att den slutar så att det kan komma en tvåa.. Kan dom aldrig nöja sig med en film? nej då måste man göra en till bara för den första va sånn hitt..

Jaja, imorg blir det att ställa klockan så man inte försover sig. Har möte imorg och sen får vi se vad som hitts på :)


Det enda bra med hösten är att man kan ha så mysiga kläder..



nattpass

Igår blev det lite chillkrök hos matte. Väldigt trevligt men blev en tidig hemgång för mig och anna eftersom vi inte mådde bra någon av oss.

Börjar få tillbaka min jävla förkylning, skönt att jag jobbar idag så man kan vila upp sig lite. Ante och Madde va här på en cigg innan dom skulle tillbaka till Södertälje.


hemligt uppdrag

har ätit frukost och nu dricker jag kaffe. Har skrivit av vägbeskrivningen så vi vet vart vi ska åka :P
För nu drar jag och casse på Hemligt uppdrag i Gävle! Vad det kan vara kanske ni får veta sen ;)

Later!




Bagaren Nicole

Hann inte skriva igår. Gick hem till ante och madde och fikade efter jag hade kört, sen kom mamma och hämta mig och  vi åkte på massa ärenden. Åkte hem och vilade ett tag och sen bakade jag hallongrottor mums! Zirre kom förbi med sin håriga bringa och så satt jag igång och vaxa honom.

Åkte till magnus för att jobba och natten gick ju sådär.. Nu har jag en kaka i ugnen, vi ska ha en himla mysig middag och då tänkte jag bidra med efterrätten som dessutom är glutenfri :) 

Just nu sittter jag, mackan och magnus och spelar Jeopardy haha mackan plingar hela tiden bara för det är kul :P