Kaffe <3

Blev ingen PW, får se om vi hinner det senare. Just nu är vi i Tullinge men vi har massor att göra, vi ska bl.a. Till skhlmen.

Lite gladare och piggare nu är man fått i sig morgon kaffet, alla som känner mig vet att man inte pratar eller stör mig innan mitt morgon kaffe, då blir det krig ;)


Trött

Mamma väckte mig för typ en timma sen. Jag är så trött och jag vill bara sova! Kallt är det också.. Dags för en PW.


Solning

Jag och mamma va och solade och sen tog vi en promenad. Jag är fett rädd är jag solar, får typ panik. Känns som att jag ska bli instängd och inte komma ut och dö av brännskador. Men ändå så tvingar man sig igenom det, men måste få en grund innan Gambia, där är man ju alltid blekast hur mycket man än pressar.

Nu har jag precis duschat och håller på att dö för att jag är så trött!


Vintertid

Fy va trött jag är. Dom kom in med mackan vid 5 och efter det blev det inte mycket sömn, rätt trångt att sova 3st i en liten bäddsoffa. Är snart hemma iaf så ska lägga mig på soffan.

Jag fattar inte, är vintertiden en timma bak? Då är klockan alltså 8 nu?


KS

Nu ligger jag i en bäddsoffa på KS, mackan ligger i rummet mittemot och sover. Mitt och mammas rum är ju inte så långt ifrån sviten på Grand ;) ska försöka sova så jag får några timmars sömn. Godnatt!

(Var tvungen att fixa till bilden på mig själv för jag är så blek. Om ni gillar att fixa bilder så ladda ner be funkey, jätte lätt och det blir bra bilder :))


Glutenfria scones

Natten har gått as bra. Det är roligt när det går bra en hel natt för oftast är det bara bra en stund. Men efter dom nya inställningarna så sover han bättre och det märks på honom också.

Roade mig med att städa (så mycket det gick utan att väcka dom), städade till och med städskåpet. Sen underhöll jag mig med att lösa korsord och bakning. Hittade ett as gott och enkelt recept på glutenfria scones så när mamma vakna hade jag preppat kaffe och så hade dom ny bakad bröd :)

Ikväll är det sömnutredning så vi ska sova på KS.


La rosa

Käkade på La Rosa i Tumba. Alla verkar tycka att det är as bra där men helt ärligt blev ingen av oss imponerade och dessutom blev vi dåliga allihopa efteråt. Kanske bara var våran vanliga tur och faktumet att tre av oss har jobbat/jobbar inom restaurang branschen som gör oss extra kräsna.

Nu ska jag ha fredagsmys med Marcus och Magnus. Kex med oss och vindruvor står på menyn :)


Grattis Magnus!

Har städat idag och sen fastnade jag i korsords tidningen. Snart ska vi åka och äta födelsedags middag och fira Magnus som fyller 40 idag!

Ikväll ska jag jobba natt så förhoppningsvis så hinner jag vila lite efter maten.


Skor!

Köpte en ring i skhlmen och det va fan det enda jag hittade. Gick nog in alla affärer som finns men vi hittade inte det vi letade efter.
Jag och mackan har målat och sen hämtade vi mina skor. Fan va jag älskar skor, blir helt till mig när jag köper nya skor! Nu måste jag bara börja festa eller nått så jag kan använda dom någongång.

Helt slut så blir inte sent i säng ikväll.


Skhlm

Är i skhlm med mamma och Sofie. Nu har jag betalat min resa till Gambia! Den 24-8e dec är jag borta :D


Presentkort på bolaget

Jätte mysig middag med lite vin och plankstek! Anna kom med blommor och ett presentkort på systemet till mig :) tyckte det va en väldigt rolig present men dock vet jag inte om det kommer se ut som att jag är alkis när jag drar fram det på bolaget?

Ska gå och lägga mig nu och i morgon ska jag och mamma (Sofie också om hon pallar upp) till skhlm och kolla lite. Godnatt på er!


Middag med anna

Mamma hämtade mig vid 11 och så åkte vi och handlade mat och sen ner till Tumba. Anna kommer över på middag idag, känns som att vi har lite att ta igen :)

Imorgon händer en rolig sak men jag säger inget än för då händer det väl något skit som vanligt.

Nu ska vi upp och städa. Puss på er!


Tisdag

Hej på er.
Kom hem från gymmet för en halvtimma sen. Skit tråkigt när jag typ inte kan köra några maskiner pga mitt knä. Sofie hjälpte mig att fixa bloggen idag, vi satt i telefon och ändrade tillsammans, ska bara göra en ny header sen är jag klar ;)

Varför jag inte har bloggat idag är för att jag skulle uppdatera min telefon och det tog typ 3timmar, plus att all min musik är borta nu bara för jag koppla in i mammas dator. Men men det va väl lyxproblem ändå!

Ligger och kollar på Tv, är helt slut så kommer väl somna snart. Godnatt på er!


Pajmys med frugan

Ska strax krypa ner i sängen. Va hos frugan i några timmar och snackade om allt och inget. Hon va så söt och bakade en paj till mig eftersom hon va sjuk i helgen då vi egentligen skulle ha firat mig.

Beställde bara två par skor för mamma tyckte dom ena såg h*riga ut och klänningen jag dog för va för slampig :P

Imorgon blir det eftermiddags jobb och kanske en sväng förbi gymmet. Godnatt!


Pappas lilla flicka

Jag försöker hela tiden bevisa att jag inte är pappas bortskämda flickan som bara får allt jag pekar på. Visst har det varit så förut bland annat den gången när jag och pappa åkte runt hela stan och närorterna utanför för att jag skulle ha ett par jävla skor, mitt "kök" som tog upp halva rummet, alla mina barbie dockor jag hade, min flygvärdinne dräkt jag hade när vi åkte till Thailand, att vi flög varannan helg till Gotland när pappa bodde där och sen det värsta beviset av allt att jag fick en häst när jag fyllde 6år. Visst är jag inte så bortskämd längre, jag tjänar faktiskt mina egna pengar, betalar mina egna räkningar osv. Sen att min pappa är snäll och älskar mig och vill sponsra mig är en annan grej. Satt nu och nätshoppade bara för det va rea men jag tänker såhär, jag hade en underbar och stor skosamling för ca 2år sen men sen efter inbrottet blev jag av med allt jag ägde så nu har jag ingenting! Så nu måste jag börja om min skosamling och pappa tycker att jag förtjänar det så det kallar inte jag bortskämd när han vill sponsra mina skor! Så jag är inte så bortskämd som alla tror, jag jobbar varje dag och jag sliter faktiskt mer än ni tror och därför får jag "lön" av pappa.

Måndag

Fick värsta paniken imorse när mammas klocka ringde och mackan skulle gå upp när jag fortfarande låg och tittade på gg. Kom inte i däng förrän halv 9 typ men är otroligt pigg idag ändå.

Fick sminka mig i bilen eftersom det inte fanns någon tid när pappa hämtade mig, prioriterade cigg och kaffe istället.

Idag åker Casse till Amsterdam igen i två veckor, kommer antagligen åka jag med men inget är bestämt än. Tråkigt när hon åker iväg, vem ska nu irritera mig, sno min mobil och vem ska jag köra runt? Ja, kanske konstig att jag ser det som tråkiga saker men det hör ju till min vardag nu. Annars är det ju bra att jag har hennes kläder för mig själv och inte lika många att bråka med om tvn ;)

Nu ska jag snart på möte, pappa ska bara klippa sig fort. (Biffen ville inte vara med på kort idag, bad päls/hair day och det vet vi ju alla hur det känns)


Panik!

Får panik på mig själv, har fastnat framför gossip girl och jag har lovat mig själv att varenda avsnitt är det sista och sen måste jag sova, men nu har jag två avsnitt kvar och inte ett dugg trött. Det här är mitt straff för att jag jobbar natt, sömnlösa nätter. Det är inte en bra kombination med att jobba dag tid också. Panik! Har en viktig dag imorgon också så jag fattar inte hur det här ska gå.

Va tvungen att smsa pappa men det är iaf tur att vi är lika. Godnatt på er som faktiskt har lyxen att kunna sova.


Under konstruktion

bygger om..

Torsdag

Ojojoj, börjar damma igen här. Jag har varit slut efter Tysklands resan så har inte hänt mycket i mitt liv.

Idag åkte jag till gymmet med Sofie och sen åkte vi och skulle hämta bära slut betyg (sådär ett och ett halv år efter studenten) men hon va ju självklart inte där.

Sen va jag med pappa ett tag och nu tittar jag på fråga Olle dokumentären.
Puss


Födelsedagsmiddag

Har precis ätit en mysig födelsedagsmiddag! Blev två egna gjorda glutenfri pizzor, sushi och sen kyckling och bambuskott!

Nu ska vi snart äta tårta och dricka kaffe. Inatt drar vi till Tyskland, somliga firar 20 med att gå på bolaget, jag och min familj firar att jag får ta in alkohol från Tyskland lagligt ;)



Happy bday to me

Då va man 20år, är det nu alla förväntar sig att man ska bli vuxen? Det sägs ju att man blir klokare med åldern men jag känner mig lika jäkla trög som igår.

Mackan väckte mig och pussa och gratta mig, sen sjöng han happy birthday to you, världens sötaste :)
Mamma bjöd mig på frukost på spaaks och nu är vi i kungens kurva.

Ska åka och hämta Casse och luncha :)


vänskap

Fyfan igår vaknade jag gråtandes av migrän. Spydde och hade feber hela dagen. Jag låg deckad hela dagen och huvudvärken gick inte över, därför va jag inte i form att blogga. Jag mår lite bättre idag, fortfarande huvudvärk men febern har försvunnit iaf.

Förstår inte varför man måste ändra sig som människa bara för att man skaffar förhållande, kan man inte ha vänner bara för att man har en pojkvän/flickvän? Tycker att det är bevis på vilken karaktär man har som människa det är bara tråkigt när sånt händer. Man kan ju alltid hoppas att man dömmer utan rättsliga bevis men tyvärr så vet jag hur det fungerar. Hoppas bara att det inte är försent när du själv inser att man inte ska behöva välja eller isolera sig i sitt förhållande. Jag tänker iaf inte sitta och vänta på bättre tider, trodde bara att våran vänskap vad starkare än så. Men men vad ska man göra?! Du har gjort ditt val och det respekterar jag fullt ut, hoppas verkligen att det funkar för er (jag är fullt ut seriöst för jag vill inget annat än att se dig lycklig) men jag trodde att jag kanske kunde fått se den lyckan hos dig, men inte på läktarn som en främling.

Grattis Mickan!

Har ni sett det fina inlägget Casse gjorde i sin blogg , man blev ju alldeles rörd :)

Jobbade natt igår så imorse väckte jag marcus med frukost på sängen. Vi låg och pratade ett tag innan jag la mig och sov. Vaknade vid 10 i 2, drack lite kaffe och sen hämtade jag honom i skolan. När vi kom hem hade vi picknik i vardagsrummet med pyssel och målarböcker, sen blev det självklart Svampbob som vi alltid kollar på! :)

Ska snart dra mig ner till gymmet, jobbigt bara att mamma har förbjudit mig att använda löpbandet på ett tag, mitt knä mår inte bra nu. Så idag får det bli lindat och så ska jag försöka ta det lite lungt, cykla lite och sen fokusera på mage, ben och rumpa. Det är roligt när man börjar se förändringarna på kroppen, min midja har blivit smalar och snyggare och mina byxor sitter inte alls lika tajt som dom gjorde innan.

Det är grymt att Sofie jobbar på gymmet, hon peppar mig att gå dit och träna plus hålla henne sällskap när hon stänger :) Tredje dagen den här veckan som jag drar till gymmet och det är fan mycket för att vara jag :P Men det gillas och ska inte förändras!

Vad har ni för planer för kvällen?

Grattis till Mickan som fyller 21år idag, ska slå henne en pling sen och kolla om hon är i Stockholm!

sanningen

Tar folk alltid den enklaste genvägen till framgång? Är inte hela grejen men att få något man vill ha, dvs en slags belöning att man fått kämpa och jobba till sig det? Vill man att allt ska flyta med i strömmen, att livet alltid ska vara en dans på rosor?

Jag vet iallafall att jag är den jag är idag pga att jag fått kämpa, hårt dessutom! Jag har fått förtjäna alla de belöningar jag fått och helt ärligt så skulle jag inte vilja ha det på något annat sätt.

Blev lite inspererad när jag läste en väns blogg, väldigt poetiskt skrivet men som personen själv skulle kalla det "töntigt". Jag har alltid innan tänkt att jag inte kan skriva vad som helst eller nämna vissa namn etc. Men nu känner jag att jag fan kan visa upp min töntiga och helt skruvade sida som innan fått en mapp på skrivbordet. Det som är grejen, det är att om du inte gillar det jag skriver så behöver du inte läsa min blogg, jag skriver för att jag älskar att skriva och det är min terapi. Visserligen kommer kanske inte allt synas på bloggen, jag tänker inte blotta min själ för den som råkar titta in. Jag är en öppen människa och jag står för allt jag tycker och allt jag gör, men bara för att jag gör det så behöver jag inte skriva exakt allt. Att lämna ute vissa saker är inte samma sak som att dölja sanningen.

Jag vet inte varför jag nu i slutet av all denna text känner mig så oerhört "töntig" och mesig att jag inte ens vet om jag vill publicera det här. Nu säger jag i försig emot mig själv men tanke på att jag precis sa att jag skiter i vad du som läsare tycker om mina texter men skit samma vi lever bara en gång så det här blir publicerat ändå!


Som att jag skulle vara glad att han ville ha mitt nr.. Tyvärr funkar inte dessa sätt på mig, jag vill ha smör och romantik, man måste ju se hur mycket han är villig att kämpa ;)

Torsdag

Står i dörren och ska precis åka och handla. Senare ska vi till Hemtex och sen Ikea :)


Träningspass

Ligger på soffan, helt slut efter ett träningspass.

Idag har jag och mamma möblerat om lite hemma. Jag fixade ballkongen as mysig till henne. Tror jag vill bli inredare det är något jag tycker är as roligt och det blir bra dessutom. Eftersom det inte blev Ikea idag så tar vi det imorgon efter frukost på Hemtex.

Godnatt!


Hej!

Blev inget bloggande igår men hade annat för mig och sen glömde jag bort. Hjälpte mamma i tvättstugan, bakade med mackan, städade förrådet, bar ner dörrar till förrådet och sen gymmet.

Mamma och jag satt och gick igenom pias dagböcker och hon va ju rolig hon. Hon hittade på ett eget språk som hon skrev på, mamma har som tur va hittat vad alla tecken är för bokstäver så jag satt och översatt massa texter igår.

Snart ska vi åka till ikea och börja fixa här hemma, mamma ska äntligen få sin lilla skriv hörna. :)

Hittade lite gamla bilder igår, här va man inte kaxig inte.


Operationen gick bra men han hade rätt ont...

Operationen gick bra men han hade rätt ont efter stackarn. Har varit hos madde och snackat skit och spelat kort. Snart ska jag åka till Arlanda och hämta syster :)


På väg till Danderyd för mackan ska operer...

img_5121 (MMS)

På väg till Danderyd för mackan ska operera sig. Hoppas att det går bra, senare ska jag träffa Madde och Sofie och sen pappa :) Det är jätte kallt ute så nu tror jag vi får räkna med vinter liknande väder.


Söndagsmys

Känner mig lite halv dålig, förkyld och frussen. Har myst med mackan och nu håller han fixat party i sitt rum. 
Kanske åker förbi Madde senaste på en fika, beror på om jag känner mig piggare. 


Äntligen hemma!

Nu har jag nästan precis kommit innanför dörren, så jävla skönt att vara hemma igen! Det har varit en as bra resa, men jävligt intensivt så det har tagit på krafterna. En jävla resa va det till flygplatsen, fick ta ett tåg, hoppa av efter två stationer, ta ett nytt tåg för att komma fram till flygplatsen. Min väska vägde över 20kg och sen hade jag handbagage och en påse på det. Jag höll på att ramla 15ggr men sen kom en jätte söt kille och bar ner min väska för en lång trappa.  Väl på flygplatsen tog vi en fika på starbucks, deras kaffe är fan to die for!  Pappa och tim hämtade oss på Arlanda i en husbil så det serverades vitt i bilen och snacks om man kände för det :) Nu sitter jag med ett glas rött och ska äta lite av ostarna vi köpte med oss!  Ha en trevlig lördag


Spöregn

Nätet låg nere igår pga spöregn. Medan jag och mamma väntade på Casse så gick vi runt på shopping gatan, hittade lite små grejer och mamma hittade rätt mycket.
Efter madam Tussaud så gick vi och käka lunch och följde vi med Casse hem. Tog en fika med dom och packade ihop casses grejer som vi ska ta med oss hem.
Vi tänkte att vi skulle åka hem inom en timma så vi slapp betala igen på spårvagnen. Så när vi gick från Casse regnade det som fan, både jag och mamma hade uggs som kanske inte är drömskorna i regn. Mamma sa hela tiden att vi inte skulle hinna, vår biljett gick faktiskt ut 49 och det va för långt till hållplatsen. Men jag skulle kriga och vara optimistisk. Helt plötsligt ser jag spårvagnen och börjar springa med alla  mina tunga påsar och mamma efter. Vi måste sett as roliga ut när vi sprang runt, men vi hann med en minut till godo på vår biljett.
Väl hem från Centralstationen så regnade det ännu mer och jag klampa i värsta vatten pölen så jag va lagom torr när jag kom upp. Fick en överraskning på rummet när jag märkte att det hade läckt in vatten från fönstret och alla mins väskor var blöta. Mamma satt sig och fönade allt torrt snäll som hon är :)
Nu ska vi göra i ordning oss för att möta Casse och spendera dom sista timmarna innan vi åker hem.


Madame Tussauds

Nu är jag och mamma redo för att gå och strosa på stan, gå till shopping gatan och ta en fika. Om ett tag möter Casse upp oss och då ska vi gå till Madame Tussauds.


No name

Mysig kväll med grym mat på en indonesisk restaurang. Nu ska jag sova och hoppas på att man är lite piggare imorgon.


Primark

Har precis kommit hem igen. Har varit och shoppat på Primark. Hittade två väskor, massa trosor, skor och smycken.

Nu ligger vi och funderar på vad vi ska hitta på, kanske gå på museum eller nått.


Godmorgon

Vi skulle egentligen åka till Casse, gå på marknaden och ha picknick i parken men nu spöregnar det ute så vi får skita i det. Istället ska vi nog åka till Primark och shoppa loss :)

Ska äta frukost nu!


Korsord

Ligger i sängen. Jag och mamma var och åt middag på en pub och sen började vi gå hem.

Vi lyckades hitta "bargatan" men kände inte för att vara ute idag. Vi är så trötta efter idag så det bli att lösa lite korsord och sen sova.

Imorgon är Casse ledig så vi får äntligen en hel dag tillsammans.


Normal behavior

Hej!
Nu är jag helt slut, vi lämnade hotellet kvart över 10 imorse och sen dess har i bara gått. Vi har nog sett hela Amsterdam nu som vi gick. Vi va riktiga turister med en karta i ena handen och en kamera runt halsen.

Mötte upp Casse och tog en fika med dom! Våran turist bok vi har är full med roliga kommentarer.

Såhär stod det på delen som handlar om Red light district:

Normal behavior; to much alcohol often causes irresponsible and childish behavior like undressing in public, jumping down the canals and so on. Please don't make a fool of yourself. People who live here do not appreciate it. So have fun but show some respect.

Bra att veta! Ska vila ett tag och sen ut och äta.


Lokalsinne

Har precis käkat frukost, nu ska vi göra i ordning oss för att gå ut och vandra.

Igår när vi va med Casse så förväntade vi oss att hon skulle vara våran guide, att hon skulle hitta överallt och veta va allt var :P men när vi väl hade skilts åt och vi skulle gå hem så blev mamma lite imponerad över mitt grymma lokalsinne. Hittar redan till det mesta här, fast så är jag ifs alltid.

Ska gå förbi Anne franks hus och sen får vi se vad vi tar efter det :)


Slut

Har varit en skit mysig dag med mamma och Casse. Vi har varit runt överallt och sen va vi på tortyr museet, sjuk vad människor gjort genom tiden för att skada en annan människa.

Nu ligger jag i sängen för både jag och mamma är helt slut efter idag. Tänkte att jag skulle lägga in bilder men Casse är för seg på att skicka.

Godnatt på er!


Arlanda

Sitter och äter lunch. Om en timma går planet och resan tar två timmar. Casse kommer och möter oss på Centralstationen och sen får vi se vad vi hittar på!

Bloggar ikväll igen från hotellet! :)


Amsterdam

Godmorgon, ligger fortfarande kvar och drar mig. Är så jävla trött idag men det är smällar man får ta ibland.

Vi åker härifrån runt kvart över 10, det vill säga om pappa är här då :P


Idag

Har precis ätit mat. Jag och mackan gjorde en kokbok med både bilder och text.

Har fortfarande inte börjat packa men det känns så jobbigt att gå ner i källarn och hämta resväskor.


Stress

Precis klar i skhlmen, köpte en hatt och en sjal till mackan. Nu till maxi, sen Magnus och sen hem och börja packa :)

Det ser ut som att regnet är snö, vill inte ha vinter redan :O


Grattis Quackie!

Godmorgon på er! Ska snart lämna Quackie i skolan och sen ska jag börja packa.

Tänk att mackan fyller 12år idag, helt galet! Han har blivit så stor och nu är det inte många år kvar till 18 :O nej vad ska jag ta mig till nu när alla mina syskon blir så stora, man känner sig ju ännu äldre helt plötsligt.

Ikväll kommer pappa Magnus på middag och får se om pappa Tony också hinner förbi.


don't make promises that you can't keep

Kollar film med mamma, kommer väl somna när som helst om jag känner mig själv rätt.

Imorgon är det fullt upp, ska hinna med massa saker, tvätta, möte, växla pengar och sen fira mackan. På tisdag drar vi så allt måste bli klart imorgon :)

Puss och godnatt!


Nyduschad

Har precis duschat. Duschade biffen innan för han va så jävla smutsig. Jag fick sitta med honom i badet medan mamma stod med duschen, förstår inte varför han är så rädd för lite vatten. Både han roddy är skit rädda för att duscha och dom går inte heller ut om det regnar ute.

Nu är han iaf ren och fin, ska käka och sen gå ut med biff.


Tröttmössa

Fy vad jag är trött nu. Igår sov jag bara 4 timmar och så har jag varit igång hela dagen. Försökte vila när mormor och morfar hade gått men det gick inte.

Hoppas på att få sova längre imorgon, får gå och lägga mig om 3 timmar, inget på tv, ingen vaken, jag får panik!


Frisören Nicole

Idag har jag lärt mig att knyta en slips, tog mig hjälp av en bild som jag googla fram. Men det va ju as svårt, fattar inte alla killar som kan göra det med tanke på att dom är sämre än oss tjejer.

Åkte och handla mat och när jag kom hem så fick jag uppdraget att hitta mormor och morfar som var vilse någonstans i Tumba. Hittade deras bil men dom var spårlöst försvunna. Tillslut hittade jag dom vid hålvägen och då hade dom gått helt åt fel håll..

Nu sitter jag i soffan och kollar på Marcus nya film och tänkte väl försöka vila innan arbetspasset drar igång.

Fick agera frisör eftersom mackan vägrar att klippa sig. Det va ett år sen han klippte sig men plötsligt händer det! 1 decimeter fick jag klippa av och nu är han så himla snygg :)


Tårta

Snart kommer mormor och morfar och mackans farmor och gammelfarmor. Vi ska fira mackan och mamma har gjort en gluten tårta för första gången, hoppas den är god! :)

Mackan och jag va och handla bullar och kakor så nu ska vi fetta oss lite.