All min kärlek får du bära

Ska strax gå och lägga mig i sängen och sova. Mackan tycker jag ser ut som Cassandra nu när jag har färgat håret och när jag har plattat det :P Skulle tro att jag är rätt lik båda mina systrar nu när jag har mörkare hår ;)



Kan vara en av dom finaste kärlekslåtarna som finns..

Ny klippt och ny färgad, tack Casse för hj...

img_9938 (MMS)

Ny klippt och ny färgad, tack Casse för hjälpen :)


Nu är jag och mamma äntligen hemma igen! E...

img_5654 (MMS)

Nu är jag och mamma äntligen hemma igen! Efter liljeholmen så åkte vi till Tumba för att uträtta dom sista ärendena.. Den här fina bh/toppen fick jag av min söta mamma :)<3


Jag och mamma är i liljeholmen. Nu tog vi ...

img_7390 (MMS)

Jag och mamma är i liljeholmen. Nu tog vi en paus i shoppandet och ska käka lunch på donken


Godmorgon! Verkar vara fint väder idag :) ...

img_8649 (MMS)

Godmorgon! Verkar vara fint väder idag :) ska åka iväg med mamma på alls hennes ärenden och senare ska jag träffa pappa. Grattis Andreas som fyller år idag! :)


ful bil

Va så jävla trött igår efter allt åkande. Va på banken och fick stå i en timme innan det var min tur, sen hämtade vi hyrbilen i kungens kurva. Så jävla ful bil, ni vet en liten internetbil med massa reklam över bilen. Casse ringde mig när hon låg framför mig och skratta tills hon grät..

Åkte hem och lagade mat och sen åkte jag och lämna bilen till pappa. När jag kom hem så var jag helt slut. Klippte mamma och pratade om allt i någon timma. Jag är så duktig på att ge råd med inte att följa mina egna råd.. Efter det deckade jag rätt fort så idag känner jag mig helt utvilad..


Käkade frukost med mamma och casse och nu ska vi titta på Hur många lingon finns det i världen


vi åkte bredvid varandra på motorvägen och foto varandra :P


den här åkte jag..

Bilen är mitt liv

Jag spenderar fan mina dagar i bilen. Imorse körde jag mackan till skolan, åkte hem och käka frukost. Åkte till Maxi och sen kungens kurva med mamma. Tillbaka hem för att byta bil, packa in spegeln, ut till nynäs, lämna spegeln. Hem, hämta nästa bil, lämna den andra. Hemma igen på lunch, snart ska jag ta bilen för att hämta den andra bilen, midsommarkransen, tillbaka hem, ut till nynäs och mer än så vet jag inte..

Fan konstigt att man har ont i magen och känner sig stressad liksom..


Kungens kurva

Nu ska jag och mamma dra iväg till Maxi och handla lite. Efter det bär det av mot Kungens kurva, ska försöka hitta en höst jacka till mackan. Efter ska jag och casse ut till pappa.

Får se om mamma lyckas köra bilen och om hon kommer ut :P










Godmorgon,

på er! Vad gör jag uppe? Jo min kära lillebror är i någon slags tånårstrots period och vägrar gå upp ur sängen på morgonen. Idag sa han att han va trött.. Har fortfarande inte lyckats få upp honom men snart kommer han väl och jag vet att eftersom mamma har ont i ryggen så blir det jag som får sätta mig i bilen och köra honom till skolan..
Snart sliter jag av mig håret för att jag blir så frustrerad, han slåss när man försöker få upp honom och det är ju inte så att man kan slå tillbaka heller! Tackar gudarna att jag inte har egna barn än..


avtal

Va hos magnus ett tag. Hjälpte honom att skriva kontraktförslag och lönespec. Nu har jag precis skrivit klart anställningsavtalen och ska gå och lägga mig framför tvn.. Saknar att hålla på med ekonomi och skriva avtal och så.

Sallad hos Magnus :)

img_9307 (MMS)

Sallad hos Magnus :)


Grillmaster

Natten gick skit bra, han tog inte av sig masken en enda gång. Fick fixa till den lite några gånger för att det va ett glapp mellan nästan och masken men det va allt.
När jag kom hem va jag tvungen att hjälpa handikappade mamma som har ryggskott att bland annat komma upp ur sängen :P Stackarn, kan inte vara lätt.

Idag ska jag nog bara chilla hemma, hinna klippa mamma (om hon nu kan sitta dvs) och kanske klippa mackan också, så spännande är min dag!

Grillmaster B igår..

Fett trött tjej.. Är redan så jävla trött ...

img_3353 (MMS)

Fett trött tjej.. Är redan så jävla trött och det är 4,5 timmar kvar till jag får åka hem och lägga mig! Guud jag vet inte hur jag ska orka. Kan inte någon komma och hålla mig sällskap när jag jobbar så kanske tiden går lite fortare?


Uppvisning

img_6506 (MMS)

Mackan har uppvisning för mig och Magnus :P vi pimpa min mobil också, kan ta en bild sen :) nu ska vi kolla på "bio" och idag visas prinsessan och grodan..


Mätt och belåten! Om ett tag ska jag till ...

img_3499 (MMS)

Mätt och belåten! Om ett tag ska jag till Magnus och jobba :)


Mamma kallade mig överambitiös när jag dek...

img_9085 (MMS)

Mamma kallade mig överambitiös när jag dekorera talrikarna, Casse sa att jag hade damp. Jag va uttråkad och eftersom jag redan har tömt kylen på allt som går att göra något ätbart på så fanns det inte så mycket annat att göra :P


Sitter på ballkongen men mamma. Har varit ...

img_4292 (MMS)

Sitter på ballkongen men mamma. Har varit och handlat. Har gjort egen marinad som köttet ligger i, ikväll blir det grillning! :)


race

Kom hem för en liten stund sen. Va i Haninge en snabbis och självklart så va det race idag.. Fasta i en spärr när jag skulle hem och eftersom jag idag inte var där för att se på så va det bara sjukt irriterande när man bara vill hem..

Ska lägga mig på soffan och mysa med mamma. Imorgon blir det nattjobb..
Puss

Middagen blev uppskjuten tills nästa vecka...

img_5922 (MMS)

Middagen blev uppskjuten tills nästa vecka eftersom både jag och Mickan är helt slut! Istället blir det hemmakväll med mamma framför en film med godis och läsk :)


Käkade på Burger King, eller big Burger so...

img_1427 (MMS)

Käkade på Burger King, eller big Burger som pappa säger :P tror det va första gången jag åt där, men någon gång måste ju vara en första gång :)


Paradiso


Hårnoja

Fan får panik på mitt hår!! Jag måste verkligen göra något med det och det är snart. Vet dock inte om jag vill ha mörk eller ljust, kort eller långt.. Blir tokig!
Lite ljusare


Mellan


Eller såhär mörkt

Hjälp mig någon!!

Matchdag!

img_2597 (MMS)

Matchen va riktigt dålig igår! Jag och Casse förstod igår varför folk går ut och slåss efter matcherna, man blir ju lack för mindre. På väg hem så bröt jag nog mot alla trafikregler som finns eftersom jag hade 4st som satt och skrek om hur jag skulle köra. Sen fick vi ta värsta omvägen väl framme i Stockholm bara för att vi skulle släppa en vän i Haninge och tunnlarna var avstängda, men fram kom vi tillslut.. Gick upp vid 7 och körde mackan till skolan och nu sitter jag och dricker kaffe. Om ett tag ska jag iväg med pappa och ikväll ska jag och Mickan käka middag på thaibåten, imorgon flyttar hon och lämnar mig kvar här själv :(


Nyss käkat klart, proppmätt men fan va got...

img_6745 (MMS)

Nyss käkat klart, proppmätt men fan va gott det va!


På väg mot Norrköping, känner att levern s...

img_3389 (MMS)

På väg mot Norrköping, känner att levern skriker efter öl. Frågan är vem som kör hem?


Jätte mysig dag igår. Vänner och familj oc...

img_6933 (MMS)

Jätte mysig dag igår. Vänner och familj och god mat. Mamma blev glatt överraskad att vi hade fixat till dom :) vaknade 7 imorse men gick och la mig igen. Casse och Ylva tvingar med mig till Norrköping idag. Ska träffa släkten, äta hemmagjord thaimat och sen få på matchen! :)


Maaat!

img_4093 (MMS)

Maaat!


Nu har jag hämtat mina älsklingar! Nu hem ...

img_9779 (MMS)

Nu har jag hämtat mina älsklingar! Nu hem och jag och Casse har fixat överaskningsfest för dom :)


Stress stress och stress!  Ska strax till ...

img_7394 (MMS)

Stress stress och stress!  Ska strax till nynäs innan Arlanda! Hinner knappt andas för jag stressar så mycket.. Bilen är ett bevis på att jag inte ska dricka alkohol


Det va för mörkt vid spåret så jag och Cas...

Det va för mörkt vid spåret så jag och Casse tog en timmas promenad runt i Tumba. Räkna ut att våran Powerwalk va på ca 6km vilket jag tycker va väldigt duktigt! Ska ta en dusch och sen sängen. Ska försöka hinna med en promenad innan Arlanda imorgon


Sitter och pratar med Sofie, hon dissar pr...

img_4844 (MMS)

Sitter och pratar med Sofie, hon dissar promenad med mig :( ska snart åka och gå rundan idag igen, kanske två rundar idag?


På väg till bilen. Ska lämna grejer hos Ma...

img_2627 (MMS)

På väg till bilen. Ska lämna grejer hos Magnus sen hem och storstäda så det är fint imorgon när mamma kommer hem :) kan ni fatta att dom har varit borta i 3månader?! Det är sjukt lång tid..


Ut och bränna fett! Har blivit för mycket ...

img_4680 (MMS)

Ut och bränna fett! Har blivit för mycket alkohol och annat skit så nu är det fan dags att komma igång. Ska ta en promenad på 2,5km nu!


Godmorgon! Pappa hämtar mig strax, ska åka...

img_3779 (MMS)

Godmorgon! Pappa hämtar mig strax, ska åka och fixa lite grejer och sen måste jag förbi Huddinge och kolla om min jacka är där..


Trevlig kväll med alla vännerna. Länge sen...

img_0392 (MMS)

Trevlig kväll med alla vännerna. Länge sen vi va allihopa tillsammans. Nu hem och sova i en vecka!!


En vanlig fredag!

Har legat på soffan hela dagen och försökte glömma gårdagen! Jag har kommit på nu att istället för att dölja allt som hände så ska jag förklara allt.
Det började med att jag och hillo käka middag hos mig. Sen åkte vi till huddinge och förade, redan där blev man kalasfull och sen drog vi oss till Olearys i Huddinge. Skit kul med mycket skratt! Sen kom mickan och hennes två kompisar och joina oss.

Jag raggade på inte en utan FEM 40+are för att typ få en grogg eller nått (vet inte varför). Tog av mig mina strumpbyxor av någon anledning och fortsatte att röja. Tror jag ragga på dörrvakten också? Efter för mycket alkohol (jag drack tydligen skit mycket) så ville jag till stan. Alla andra skulle tillbaka dit vi va innan men jag skulle fane mig in till stan. Jag ramlade tydligen i en vattenpöl, i en rulltrappa och sen när jag klev ur taxin.

Tydligen åkte vi först till Ojojoj och jag satt och skämde ut mig framför Ali. Ett mirakel är att vi ens kom in eftersom både jag och Mickan va kalasfulla och kunde inte stå på benen (vilket jag bevisade 3gånger på mindre än en timma). Det roliga va att efter varje gång jag ramla så låg jag kvar på marken och asgarva åt mig själv :P

Jag kommer inte ihåg hur jag kom till söder och jag kommer inte heller ihåg att jag gick in på ojojoj, utan har bara en bild hur jag sitter och pratar med Ali.

Efter en halvtimma på söder fick jag för mig att åka till Lobby. Det lät as smart tyckte jag och eftersom en killkompis jobbar där så fixade han in oss gratis. Men tröga jag väljer att gå och betala mitt jävla inträde ändå!

Vid halv 5 satte vi oss i en taxi, hämtade en kompis på White och åkte mot mickan. Jag skällde tydligen ut taxichaffören för att jag inte fick röka i hans bil (jag fick göra det i svarttaxin vi tog innan). När vi väl kom hem till Mickan så började vi shotta absint med hennes lillesyster.

Kvällen va väl lyckad men vafan man skulle åkt hem vid 12. Jag vaknade imorse utan jacka, utan pengar och utan örhängen! Har också sparat ett nummer Värlfens Nädya, vems det är har jag ingen anning om!
Ett av alla mina blåmärken..

Ikväll ska jag och min underbart vackra vä...

img_7994 (MMS)

Ikväll ska jag och min underbart vackra vän Helena ut och göra stan <3


Water Park


Åt världens bästa Skagen till frukost. Nu ...

img_5338 (MMS)

Åt världens bästa Skagen till frukost. Nu kollar jag tv med Casse och ikväll blir det utgång!


Helena

Har suttit och pratat med Hillo en bra stund om morgondagen. Eftersom hon nu äntligen har kommit tillbaka som min singelvän (inget illa menat till hennes ex) så ska vi se till att det blir bästa dagen ever! Varje gång jag och Hillo har haft våra fucka ur kvällar så har det varit bland dom bästa och roligaste kvällarna. Och eftersom vi båda är 1000% överens om att imorgon ska bli värre än alla andra kvällar så är jag sjukt taggad redan nu!!

Hillo is back och det betyder att vi ska göra stan osäkrare än någonsin ;)

Helena och jag nyår 07-08

Har legat på soffan hela dagen. Får panik ...

img_7599 (MMS)

Har legat på soffan hela dagen. Får panik av att vara hemma hela dagarna!


Blev inte sådär jätte fina bullar men tyck...

img_5040 (MMS)

Blev inte sådär jätte fina bullar men tycker det va godkänt för att vara första gången jag gjort det själv! Nu ska jag vila, är bajstrött efter städ, tvätt och bullbak


Andra dagen del 2


bulldeg

Snart klar i tvättstugan, bulldegen håller på att gäser och snart drar jag igång med städningen. Mycket man hinner med när man är uppe tidigt!

godnatt

Fika hos Jessica i Östhammar ett bra tag innan vi åkte hemåt. Har kollar film med casse och tim och nu ska jag sussa. Tvättstugan 10 imorgon och sen storstädning och förhoppningsvis så kan jag få bort allt hår från min söta lilla hund..


Andra dagen del 1


Godmorgon! Sitter på ballkongen och tar de...

img_7949 (MMS)

Godmorgon! Sitter på ballkongen och tar det lugnt. Idag ska jag lämna grisen i Östhammar, skönt att vara hundfri ett tag men ändå tråkigt att lämna honom.. Får ha lilla biff när jag blir ensam


Kategori?

Sitter hemma och har ont i magen. Asså sådär riktigt ont ni vet, kramp fast inte kramp, mätt fast inte sådär skit mätt. Fan det är jobbigt det här.
Försöker komma på något jag kan göra i bloggen, ni vet en kategori som jag kan fylla på när jag inte har något annat att skriva om.. Kan ni inte komma med förslag?

Planerar poolfest på hotellet..

Första dagen del 2

Jag vet att jag är as seg på att lägga upp bilder, men här kommer fler bilder från första dagen..




Lunch med syster <3

img_4032 (MMS)

Lunch med syster <3


Hej på er

Sitter och dricker kaffe, jag och casse ska snart ta en promenad ner till tumba. Ska käka lunch, handla och hämta ut ett paket! Äntligen är min väska här :D
Ska nog träffa pappa sen och jobba lite :)

Är det bara jag som undrar vart fan sommaren tog vägen det här året? Det är ju typ höst nu :(

Minnen


tankar

Det roliga med mig är att jag är så duktig på att ge andra råd. Men jag lyckas aldrig följa mina egna råd utan gör exakt tvärtom. Det som är konstigt är att jag aldrig verkar lära mig, jag kanske är för blåögd.. Jag tror att det ska bli annorlunda eller bättre varje gång men det visar sig bara sluta på exakt samma sätt.

Är det inte ironiskt ändå? Att man går emot det man så starkt påpekar för alla andra. och för vad? Kärlek? Jag vet faktiskt inte, hade jag vetat hade jag inte suttit här och funderat. Det finns saker man gör i livet som ändrar den man är, men vad händer när man uppreppar samma "misstag", man fastar på något sätt och då är det svårt att ta sig framåt.

Jag försöker varje dag att lära mig av det jag gör, jag försöker att tänka en extra gång. Men jag är bara människa, jag har rätt till att göra fel och sen sitta dagen efter och undra vafan det va bra för. Jag klandrar inte mig själv och jag klandrar inte heller någon annan. Det är bara så livet är ibland, man fattar beslut utan att blinka och det går inte alltid som man har tänkt sig, men vad spelar det för roll?!

Livet handlar inte om att alltid göra rätt och fel, det handlar om att växa som människa och lära sig att veta skillnaden mellan rätt och fel. Det tar tid, men efter ett tag kommer vi veta exakt vad vi ska göra.


Söndag

Igår hade jag en mysig hemmakväll med mig själv. Va så jävla trött så jag orkade inte gå ut. Idag har jag inte gjort någonting, bara varit hemma.
Kenneln som jag köpte biffen av har en blogg som jag följer, jag insåg nu när jag va inne att biffen är skit lik sin mamma. Här kan ni gå in och kolla, ballstaff.blogg.se

Biffens mamma Alva



Biffen

Middagsdax

img_2550 (MMS)

Middagsdax


Tbs!

img_4229 (MMS)

Tbs!


På g på chillkrök, men samtidigt vet man a...

img_3816 (MMS)

På g på chillkrök, men samtidigt vet man aldrig hur det kan sluta när man festar i tumba


Jag har tänkt på det här med höga byxor, e...

img_7336 (MMS)

Jag har tänkt på det här med höga byxor, eller höga shorts. Är det bara jag som tycker det är fult? Jag vet att det är mode och allt men vill man verkligen att röven ska se ut att vara en meter lång? Och framifrån är det inte heller snyggt, fattar verkligen inte grejen. Kanske bara är jag som är efterbliven men jag har hellre lågt än högt så det så.


Åt lunch i lilljoholmen, gick in på hm lit...

img_1625 (MMS)

Åt lunch i lilljoholmen, gick in på hm lite fort men fick panik att jag inte är rik :( vill ha min väska nu också, livet är hårt för tillfället..


Godmorgon! Vad gör jag uppe? Jo jag sitter...

img_8038 (MMS)

Godmorgon! Vad gör jag uppe? Jo jag sitter redan i bilen och laddar för en fullspeckad dag.


Hatar att jag älskar att shoppa

Har bara varit hemma idag, därför jag inte känt så starkt behov av att blogga. Hatar mig själv, sitter och kolla på alla möjliga sidor och vill beställa hem allt som finns!
Slutade med att jag beställde hem en väska från Friis och Company! Tänker nu i efterhand att det kanske var lite dyrt för en väska men jag är fan värd en ny väska och vem fan bryr sig ;)
Klockan ringer kvart över 7 imorgon så ska försöka nanna kudden snart. Godnatt allesammans!

Den verkliga historien

Fyfan säger jag bara, nu är jag arg! Så arg att jag kommer länka det här inlägget på facebook så alla kan se hur arg jag är!


Pratade med L som kom hem från Gambia igår. Det snackas tydligen en jävla massa om oss där borta. Alla vet allt om oss och mamma och folk tolkar allt på sitt egna lilla sätt.

Det här är deras historia: Cassandra har en pojkvän som brukade köra oss till poolen.
Den verkliga historien: Vi träffade honom en gång när vi var med L och vi har ingen aning om vem han är.

Deras historia: Cassandra är super kär i en mytoman
Den verkliga historien: Han är mytoman, I rest my case!

Deras: Jag är tydligen någon jävla stalker som ringer en kille där nere hela tiden för jag är så kär i honom.
Den verkliga: Jag har inte pratat med killen en enda gång, jag har inte ens han nr.

Så ni ser, uppenbarligen är folk som ledsna efter vi drog att dom känner att dom måste prata om oss HELA tiden. Människor köp er en tv, följ en serie, köp en bok eller ja, skaffa er ett liv.

Jag håller inte med casse när hon säger att det nästan snackas mer i Gambia än i Tumba, det är ju bevisat att det faktiskt snackas mer där!


Precis ätit en god middag. Har varit iväg ...

img_8232 (MMS)

Precis ätit en god middag. Har varit iväg hela dagen, allt som skulle göras tog dubbelt så lång tid pga regnet. Ska chilla och smälta maten sen ska det handlas.


Har precis kommit hem, lämna Casse och någ...

img_4020 (MMS)

Har precis kommit hem, lämna Casse och några på lekslottet. Fyfan vilket jävla väder det har varit! Tror ni inte jag höll på att börja gråta när jag hittade det här vykortet vid brevinkastet, min lillebror är så söt! Nu saknar jag honom och mamma obeskrivligt mycket men nu är det bara två veckor kvar tills jag får krama och pussa på dom


Tvätta, ringa samtal, tvätta, städa, gå ut...

img_3593 (MMS)

Tvätta, ringa samtal, tvätta, städa, gå ut med hunden, tvätta, tvätta.. Så ser min dag ut, roligt värre!


Va precis ute med roddy, skönt att gå på k...

img_7984 (MMS)

Va precis ute med roddy, skönt att gå på kvällen. Idag när Casse va ute med honom så fick jag gå ut och möts henne. Han är inne i någon jävla 3års kris/ jag har kommit på att jag är en stor hund kris. Skulle behöva en "dog whisperer" som kan bota honom, någon som är grym på hundar kanske?


Precis varit på ett roligt möte i stan :) ...

img_6391 (MMS)

Precis varit på ett roligt möte i stan :) nu sitter vi på söder och jag äter en sen frukost. Igår låg jag döende, kan inte dricka vin längre för jag blir så jävla bakis :P


Mot en vän för kräftskiva och senare får v...

img_6540 (MMS)

Mot en vän för kräftskiva och senare får vi se vart alkoholen tar oss :)


Det va grymt gott med pankisar! Efter åkte...

img_9021 (MMS)

Det va grymt gott med pankisar! Efter åkte jag förbi hos zirre och tog en cigg med ett gäng trötta grabbar. Hämtade Liam i nynäs och körde honom in till stan för ikväll ska han lana. Hämtat honom igen runt 4 så det blir en lång natt


Casse gör pannkakstårta till middag!

img_3977 (MMS)

Casse gör pannkakstårta till middag!


En latte på söder med far och Casse. Iblan...

img_1502 (MMS)

En latte på söder med far och Casse. Ibland är fan kaffe riktigt jävla underbart!


Ny gayvän sökes.

Jag älskar Pride! Jag och mickan har gått alla år och är typ mer exalterade över tåget än alla andra.. Vi har alltid haft en andledning till att gå eftersom vi stöttar våran lesbiska vän.
MEN, det här året så ska hon inte gå tåget och då undrar jag hur fan jag ska kunna gå? Jag kan ju inte stötta min frånvarande vän?

Så nu söker jag en ny gayvän som vill gå tåget med mig och mickan. Det spelar ingen roll vad du gillar, så länge du vill gå tåget (du kan även låsas vara gay för att du älskar paraden)..

Hör av dig om du känner dig manad för uppdraget!



Förra året gick vi med Bernhard och hans pojkvän

Sitter på ballkongen och väntar på pappa. ...

img_7717 (MMS)

Sitter på ballkongen och väntar på pappa. Har ringt lite samtal åt mamma och nu är jag uttråkad.. Intresseklubben lär bli jävligt överbelastad av mina blogginlägg..


Popcorn och himym med Casse :)

img_6798 (MMS)

Popcorn och himym med Casse :)


Åkte lite porsche nyss, inte riktigt helt ...

img_9322 (MMS)

Åkte lite porsche nyss, inte riktigt helt fel.. Va inte lika kul att sätta sig i mammas bil efter dock


hatar iphone

Från och med nu så HATAR jag Iphone! När jag hade kopplat in mobilen så kom det upp att jag var tvungen att återställa telefonen för att den skulle fungera. Så gjorde jag det och så dog min dator, vilket innebar att återställningen av min telefon avbröts. Så när jag koppla in den igen så försvann allt (utom mina kontakter) men allt annat är borta! Alla bilder, rubbet... Så jävla irriterande!!

3 födelsedagar

17år


18år


19år

Osminkad och trött.. Ska klippa biffs klor...

img_7212 (MMS)

Osminkad och trött.. Ska klippa biffs klor och sen äta. Idag är en riktigt bra dag!


Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit as br...

img_2423 (MMS)

Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit as bra dom få timmarna jag fick ( hade svårt att somna igår), men men nu väntar roddy på att jag ska gå upp så det är väl bara att kriga..


Måndag

img_8270 (MMS)

Så va det måndag igen, ny vecka med nya möjligheter. Lördagen var skit rolig, kul att träffa nästan alla igen. Efter Skogås drog vi till Josefinas och efter det collage. Hämnade i slagsta och va med om äventyr :P Igår va jag bara hemma, va helt död! På kvällen grillade vi och sen bestämde vi oss för stan. Jag, Casse och Sebbe va dom ända som krigade oss ut men vi mötte upp några andra väl inne. Vi drog till snaps för en öl och sen vidare till soap. Vi 2 tiden kom världens bästa Chippen och hämtade oss!  Ska träffa far om ett tag och sen får vi se vad man hittar på :)