Nu Rhodos Reunion och sen stan :)

img_8953 (MMS)

Nu Rhodos Reunion och sen stan :)


Rhodos Reunion Party

Känner mig handikappad utan min telefon, den har varit urladdad sen igår så nu börjar det klia fingrarna..

Igår kväll va jag bara hos pappa, tog det lugnt och umgicks med syskonen.
Ikväll blir det Rhodos Reunion Party och sen får vi se om det blir utgång efter.

Igår kväll hade jag, Casse och Ylva en fot...

img_4383 (MMS)

Igår kväll hade jag, Casse och Ylva en fotokväll. Åkte ut och amatörplåta lite på bland annat kyrkogårdar vilket va bajs äckligt. Är hos pappa och har varit här hela dagen, ikväll blir det nog lugnt, men man vet ju aldrig?


Har städat hela dagen, fattar inte att det...

img_8890 (MMS)

Har städat hela dagen, fattar inte att det kan ta flera timmar att städa en lägenhet?! Men nu är det fan kliniskt rent.. På väg att möta pappa, pusd


Hos Magnus. Hämtade honom idag på Arlanda ...

img_7344 (MMS)

Hos Magnus. Hämtade honom idag på Arlanda och så har vi käkat gott och glott tv. Nu är jag bajs trött så ska väl hemåt snart


Godmorgon! Försov mig och vaknade 8. Har t...

img_2031 (MMS)

Godmorgon! Försov mig och vaknade 8. Har tvättstugan till 10 så jag hinner ändå. Nu ska jag ner igen och sen ska jag och roddy gå en promenad. Fint väder idag, hoppas det håller sig :)


Håller på att dö av värme. Spillde på min ...

img_4494 (MMS)

Håller på att dö av värme. Spillde på min tröja och så hade jag inget linne under så nu får jag gå runt med leggins, bh och skinnjacka, fyfan rädda mig någon!


Är med pappa, ska köra lite grejer och sen...

img_9323 (MMS)

Är med pappa, ska köra lite grejer och sen blir det möte. Jag brände mig på strykgärnet imorse och fan va ont det gjorde..


Det är Inge kul att laga mat till sig själ...

img_9603 (MMS)

Det är Inge kul att laga mat till sig själv men jag har inte så mycket val eftersom Casse övergav mig och for till norrland... Ska kolla GG och äta nu, lax, potatismos och egen vitlökssås :)


Första dagen del 1

känner att jag inte har något alls intressant att dela med mig av idag..
Det jag kan dela med mig av är lite bilder så enjoy..
Första dagen del 1 (dom flippade bilderna från kvällarna får ni när jag fått dom av Micke)















våra år

Jag tänker aldrig på dig längre.. Det va 1år sen sist, eller ja snarare 2. Det är svårt att hålla koll när det alltid är så mycket annat omkring mig. Just idag tänkte jag på dig.. Jag vet inte varför men du bara dök upp i mina tankar.
Jag kan inte förstå varför du lämnade mig.. Du flyttade inte, du dog inte, du bara valde att lämna mitt liv.. Jag klandrar dig inte, absolut inte, men jag tycker att jag förtjänar en bättre förklaring än "jag kan inte"..

Under många år så var du mitt liv, min klippa i stormen och mitt paraply i regnet. Din vänskap betydde allt för mig och jag vet att jag inte hade klarat mig igenom många stunder om du inte hade stått bredvid och hållt min hand. Det sjukaste av allt var att alla trodde att vi en dag skulle bli ett par, för vi var som gjorda för varandra men jag ville aldrig förstöra våran vänskap, den var för värdefull. För värdefull för att slänga bort eller riskera.

Jag vet att andledningen till att vi idag inte säger ett ord till varandra är bådas fel, lika mycket mitt som ditt. Men, kunde vi inte gjort det på något annat sätt? Jag är så lycklig för din skull, för allt du har i livet men ibland bara önskar jag att jag kunde ha en liten plats i ditt liv. Bara det att jag inte längre kan ringa dig för att dela goda nyheter eller för att få gråta mot din axel..

Livet har sin gång och vi fick våra år tillsammans. Men är det menningen att jag bara ska nöja mig med det, minnen? Jag vet inte ens om jag kommer visa det här för någon eller om jag ens sparar det, men på något sätt känns det som att jag skriver till dig och det är skönt att få ur sig vissa tankar ibland.

Det vi hade var inte kärlek på ett pojk/flickväns vis, det var riktigt vänskap och kärlek till varandra som visade oss många gånger att vi kunde ta oss igenom allt så länge vi gjorde det tillsammans..

Jag saknar dig, inte dig som den du är nu, utan dig som du var under våra år..

Har inte gjort det bajs idag, bara varit h...

img_9783 (MMS)

Har inte gjort det bajs idag, bara varit hemma och kollat GG. Hämtade nyss pappa och fille och nu drar vi in mot staden. När jag kommer hem ska jag fortsätta med GG, det har blivit min nya drog!


hemma

Nu är jag hemma igen efter en kväll i vårsta. Träffa folk jag inte sett på länge, men bäst av allt så träffa jag min underbara vän Rickie! Ska "fyllekäka" (trotts att jag inte är full) och sen sussa.

Godnatt världen

väldigt gammal bild


Tack för att det börja regna precis när ja...

img_2359 (MMS)

Tack för att det börja regna precis när jag kom ut, hade verkligen krigat med sminkningen idag också.. Jag och anna sitter och dricker lite och snart bär det av till en hemmafest i närheten. Känner mig nästan som när jag va 15 igen, ända skillnaden är att det inte är en fjortisfest och jag ska jobba imorgon. Men som jag brukar säga, det är morgondagens problem. Over and out


Rädlsa

Hur ska man hjälpa någon som inte vill ta emot din hjälp? Även om du själv har varit i samma sits en gång, så kan du aldrig förstå hur just denna person tar det. Det är hemskt det som händer, det som är hemskast av allt är att personen är helt ensam. Det finns så många som finns här, men personen ser det inte...
Hur säger man till någon vad personen ska göra? Hur säger man vad som är rätt och fel? Hur vet man ens själv vad som är rätt och vad som är fel?

Rädsla gör olika saker med olika människor. Vissa agerar ut sin rädsla för att inte visa sig svag, andra stänger in sig helt och hållet. Vi kan sitta och säga nu och säga vad vi skulle göra och hur vi skulle agera i en situation men det sjuka är att vi aldrig, aldrig kan förbereda oss för i stundens hetta, precis när allt händer så är vi så oförberedda. Vi är så oförberedda hur vi reagerar, hur vi hanterar en situation..

Jag känner mig hjälplös som verkligen sträcker ut min hand till någon som är en främling för mig, men jag vet att även om jag inte kan hjälpa helt och hållet så kanske jag kan göra något. Jag försöker verkligen och jag kommer försöka tills jag lyckas för jag vet hur det känns att vara ensam och jag vet att det inte är en känsla någon vill uppleva. Jag vet också att det inte hjälper att stänga in sig, att isolera sig från omvärlden, för någon gång måste man öppna upp sig själv och prata. Man kan inte bära runt på allt själv, det är bevisat och jag vet hur mycket man lider inombords. Faller du så får du ett sår, men med lite plåster och tid så läker du. Tar du inte hand om dig själv så kommer du till slut gå sönder, du är inte gjord av sten..

Vi är trotts allt människor, inte robotar eller superhjältar..


Sitter hos anna och snackar skit. Vi käkad...

img_3246 (MMS)

Sitter hos anna och snackar skit. Vi käkade pizza till middag och sen får vi se vad som händer, nyktert för min del för imorgon blir det jobb..


Fika med pappa på söder, snart klara för d...

img_8018 (MMS)

Fika med pappa på söder, snart klara för dagen och sen blir det middag med anna!


Have 2 Have

Har ni sett att Have 2 Have har en stor lagerrensning? Funderar på att köpa lite skor, lite surt att mina jag köpte för en vecka sen nu är på rea :P
Har suttit hemma och fixar idag, papi är här och nu har casse gjort lunch. Vi hörs senare!
Roddy samma dag vi hämtade plutten, tänk att han redan är 3år min lilla gris

Nu drar jag och brudarna in till Martin Sh...

img_8967 (MMS)

Nu drar jag och brudarna in till Martin Shop, får se vad vi hittar för roligt!


Gårdagen var väldigt lyckad, en mysig tjej...

img_7245 (MMS)

Gårdagen var väldigt lyckad, en mysig tjejmiddag med spel, vin och massa tjejsnack. Runt 11 tiden bestämde vi oss för att åka till söder och möta upp några vänner. Trevlig kväll som slutade med att jag åkte i ett skåp hem :P somnade kanske halv 8 imorse så lider av sömnbrist idag.


Vi brudar drog in till söder, mötte några ...

img_9153 (MMS)

Vi brudar drog in till söder, mötte några vänner och nu är vi på ojojoj och sen får vi se vart kvällen tar oss! Peace out


Har varit en händelserik dag idag, har åkt...

img_6139 (MMS)

Har varit en händelserik dag idag, har åkt runt halva stan med casse och två vänner. Nu sitter och avnjuter ett glas vin med trevligt sällskap, Madde får stå för matlagningen nu för jag har ingen ork.. Får se om det blir söder ikväll eller ej.


Nu åker jag och Casse in till stan och möt...

img_3976 (MMS)

Nu åker jag och Casse in till stan och mötet en vän :) ikväll blir det tjejmiddag med dom bästa. underbar dag <3


Kolla nyss på filmen the losers (ni får en...

img_0750 (MMS)

Kolla nyss på filmen the losers (ni får en recension när jag sitter vid datorn). Vet inte om man ska se en till eller inte, känner mig trött men inte sådär sova trött om ni fattar vad jag menar. Nu känner jag att intressemättaren är på max så jag checkar ut, slut..


Har precis ätit lunch på rökeriet i nynäs,...

img_0402 (MMS)

Har precis ätit lunch på rökeriet i nynäs, grym mat har dom!


Har varit iväg imorse på ett möte, har rin...

img_2046 (MMS)

Har varit iväg imorse på ett möte, har ringt lite samtal hemma och snart ska jag åka igen. Fint väder idag, hoppas det håller i sig så man får lite sommarkänsla för en gångsskull i detta trista land


Precis hemma igen. Ställde bilen hos Magnu...

img_6909 (MMS)

Precis hemma igen. Ställde bilen hos Magnus och tog en promenad hem med roddy. Imorgon blir det en tidig dag och förhoppningsvis inte så lång heller. Godnatt


Va nyss hos Soffe, kollade lägenheten och ...

img_9240 (MMS)

Va nyss hos Soffe, kollade lägenheten och snacka massa skit. Casse, jag, Cämi och Soffe satt som 4 höns i hönsgården och prata om allt från mens, string till sex. Trevligt med lite tjejsnack


Blev en storfrukost idag, konstigt för mig...

img_0767 (MMS)

Blev en storfrukost idag, konstigt för mig eftersom kaffe brukar vara min frukost


Gick inge bra för oss med fisket, vi gav u...

img_3138 (MMS)

Gick inge bra för oss med fisket, vi gav upp rätt snabbt. Sen middag idag, räkor i olja, vitlök och chili! Sen blir det film mys, perfekt avslutning på den här mysiga söndagen.


Nu är vi i uttran och fiskar, eller ja Sam...

img_8358 (MMS)

Nu är vi i uttran och fiskar, eller ja Samu fiskar och vi andra tittar på. Vi satsar på att få middag, lycka till till oss!


Lunch på robbans med Casse sen ska vi till...

img_8803 (MMS)

Lunch på robbans med Casse sen ska vi till Cämi och äta tårta :) grattis till dig hjärtat!


Var hos Pato ett tag sen drog vi in och mö...

img_7291 (MMS)

Var hos Pato ett tag sen drog vi in och mötte några vänner på Josefinas! Efter träffade vi några killkompisar på Söder och nu är jag och syster på väg hem :) (redan hemma) Godnatt! (kopiera allt från Casse)


Nu drar vi på fest i Tullinge. Har mina 14...

img_8389 (MMS)

Nu drar vi på fest i Tullinge. Har mina 14,5cm klackar på mig så får se hur länge jag orkar gå i dom ;)


Beslutsångest för vad man ska hitta på ikv...

img_2883 (MMS)

Beslutsångest för vad man ska hitta på ikväll, men det löser väl sig. Inte sugen på att dricka så tar nog bilen om jag ska någonstans. Har börjat flagna så jag peela hela kroppen igår och nu ser jag ut såhär, snyggt att att vara helt fläckig :/


Ensam hemma.. Orkade inte åka på race elle...

img_5452 (MMS)

Ensam hemma.. Orkade inte åka på race eller festa, känns skönt ändå. Det ger mig tid att tänka på massa saker, hur jag bara kan känna mig så jävla lurad av folk ibland.  Jag tror alltid det bästa om folk, jag säger alltid att dom får bevisa motsatsen, men ibland gör dom inte det.. Jag blir så trött på mig själv och att jag alltid ska överanalysera allting hela jävla tiden. Varför kan jag inte bara ta allt som det kommer? Varför kan jag inte för en gångsskull bara slappna av? Gud jag blir verkligen galen på tankar! Nu tänker jag ta en långpromenad med roddy, pumpa musik ur mitt headset och försöka att inte tänka allt för mycket. Puss på er och hoppas ni har en bra fredag


cesewnötter är min drog. Sitter och kollar...

img_3893 (MMS)

cesewnötter är min drog. Sitter och kollar på halv 8 hos mig, ska nog bara ha en chillkväll idag


Piknick med mickan och kamphundarna, stew ...

img_3891 (MMS)

Piknick med mickan och kamphundarna, stew hittade en pinne som passa hans storlek


Piknick med mickan och kamphundarna, stew ...

img_3891 (MMS)

Piknick med mickan och kamphundarna, stew hittade en pinne som passa hans storlek


Godmorgon, eller ja för ett tag sen. Vakna...

img_7736 (MMS)

Godmorgon, eller ja för ett tag sen. Vakna att dom här två galningarna låg och sov bredvid mig men sen börja dom leka så då va det bara att vakna :P jag vill gå till en park eller nått men det verkar ju inte vara fint väder :(


Hos mickan, lagar mat och myser med stewie :)

img_0109 (MMS)

Hos mickan, lagar mat och myser med stewie :)


Varför går det inte att mobilblogga? Har f...

Varför går det inte att mobilblogga? Har försökt hela dagen


Min hosta dödar mig. Vaknade 8 imorse av a...

img_3003 (MMS)

Min hosta dödar mig. Vaknade 8 imorse av att roddan hade spytt och sen kunde jag inte somna om tack vare hostan, blir galen vill bara bli friskt! Täpt i näsan är jag också, så är det dåligt väder (känner för att klaga lite idag) men men hur mår ni idag?


Dags att lämna grabbarna på heron, lite av...

img_0256 (MMS)

Dags att lämna grabbarna på heron, lite avis att dom ska på Harry P premiären!


Hemma igen och fyllde på kaffe och hämta T...

img_9638 (MMS)

Hemma igen och fyllde på kaffe och hämta Tim, nu till Västberga för att möta pappa. Detta kommer bli en lång dag


Låg kvar i sängen jävligt länge idag, skön...

img_6928 (MMS)

Låg kvar i sängen jävligt länge idag, skönt som va det. Om en timma åker vi och hämtar bästa Fanta och sen bär det ut till nynäs (idag igen) puss hej


tack polisen. Blev stoppad av samma snut i...

img_6586 (MMS)

tack polisen. Blev stoppad av samma snut idag igen och hon gav mig en present.. precis kommit hem från att ha varit "fyllechaffis". nu ska jag sussa puss puss


Stockholm är vackert även i dåliga väder

img_7306 (MMS)

Stockholm är vackert även i dåliga väder


Tycker jag ser lite smart ut i pappas bril...

img_5484 (MMS)

Tycker jag ser lite smart ut i pappas brillor ;) som ni kanske märker så är jag väldigt uttråkad..


Chris Medina

Kom nyss ut till pappa. Körde in casse och dom till djurgården och snart ska jag iväg och jobba.
Satt och lyssna på musik för någon dag sen och hörde en jätte fin låt, jag började till och med gråta. För er som känner mig vet ni att jag har en jävligt blödig sida och jag älskar balader, lugna favoriter brukar svämma ur högtalarna när jag sitter själv i bilen.

Den här låten blir ännu bättre eftersom den verkligen har en mening. Den här killen Chris Medina, har varit tillsammans med sin tjej i 8 år och förlovad i 2. Två månader innan bröllopet var hon med om en olycka och sitter nu i rullstol. Han var med i idol och skrev sen en låt till henne. Den är hur vacker som helst och för er som inte blir berörda av texten är känslokalla! :P


Vakna vid 6 eftersom jag hade tvättstugan ...

img_0484 (MMS)

Vakna vid 6 eftersom jag hade tvättstugan vid 7. Men trött som jag va somna jag om och vakna för en halvtimma sen, så jävla sämst! Sitter på ballkongen med mitt kaffe och ska snart röra mig ut till nynäs.


Limitless

Seg kväll, har bara tagit det lugnt och kollat film. Vi såg limitless, grymt bra film måste jag säga. Det handlar om en författare i N.Y som har gått in i en depression. En dag träffar han en gammal bekant som ger honom en tablett som snart kommer förändra hans liv. Tänk dig att du kan plocka fram alla minnen, allt du någonsin läst eller sett, allt! Och sen plocka fram det när som helst. En snabb väg till framgång som inte bara är en dans på rosor.
En helt klart sevärd film!


Nu kallar sängen, puss och godnatt

Nu är man mät och belåten, en film kväll m...

img_2733 (MMS)

Nu är man mät och belåten, en film kväll med majskrokar känns helt rätt!


Blev nyss stoppad, att dom inte har något ...

img_4463 (MMS)

Blev nyss stoppad, att dom inte har något bättre för sig? Nu ska jag iaf åka hem och laga mat. Puss


Körde Anna till färjan till utö, sen till ...

img_2975 (MMS)

Körde Anna till färjan till utö, sen till söder och lämna en vän och nu till nynäs


Körde Anna till färjan till utö, sen till ...

img_2975 (MMS)

Körde Anna till färjan till utö, sen till söder och lämna en vän och nu till nynäs


Man blir aldrig för gammal för barnfilmer,...

img_2765 (MMS)

Man blir aldrig för gammal för barnfilmer, nu kollar vi toy story 3


Nu blir det film och börjar vi rehab efter...

img_6294 (MMS)

Nu blir det film och börjar vi rehab efter Rhodos


Sitter och väntar på pappa, hemma igen på ...

img_9882 (MMS)

Sitter och väntar på pappa, hemma igen på svensk mark. Sliten efter en veckas party på Rhodos och ikväll kör vi utgång på hemmaplan!


På väg till Skavsta, Fille har världens re...

img_4054 (MMS)

På väg till Skavsta, Fille har världens resfeber! Grabbarna möter vi där, nu kör vi stenhårt i en vecka!


Hämtade anna och zirre från lida. Nu sänge...

img_6525 (MMS)

Hämtade anna och zirre från lida. Nu sängen, 4 ringer klockan :/


Lite dimma i nynäs..

img_8880 (MMS)

Lite dimma i nynäs..