Kort uppdatering

Nu är dagen slut snart, idag blev det en god frukost med mamma och casse och sen pluggade jag lite psykologi. Efter det kom sofie så spelade vi lite chicago, sen kom zirath så käka vi middag sen spela vi lite ABBA singstar. Hahaha, fyfan va vi garva så nu har vi kommit fram till att vi ska ha singstarkväll på torsdag, kommer bli nice :D Får se om jag kommer ha kraft att gå till jobbet imorg, tror jag har fått någon influensa :/






"Frisk"

Nu har jag ätit en god frukost med mamma och cassandra :) Va meningen att jag skulle jobba hemma för jag inte känner mig riktigt frisk men nu är det något fel så kommer inte in på hemsidan :( Ska nog sätta mig och plugga lite psykologi så man slipper stressa över det sen.
Dricker första kaffet på typ en vecka, och fyfan va gott!! Ska ta mig en cigg och sen sätta igång med pluggandet.


Btw, såg Paranormal Activity ocg va fett taggad på att den skulle vara läskig, men DEN SÖG!!!!!! fyfan vilken rutten film, fattar inte hur någon kan bli rädd för den? :S Hoppa till en gång och då va det 2min kvar på filmen, mindre lyckat. Man kunde ju lista ut hela filmen också, men den får 0 av 5 toast.

Over and out


Sjuk..

Nu ligger jag i casses säng och pillar lite på datorn. Har varit sjuk sen i onsdags så har inte mycket krafter i kroppen. Igår blev det film kväll men massa godis och gott :) Det va jätte gott men fan va ont i magen jag fick. Imorse gick jag upp tidigt och sen gick jag och casse ner till ica och köpte lite bröd, skinka och O´boy så käka vi en super god frulle :) Det va så värt det men fan kunde knappt andas när jag gick upp för backen :P
Ikväll blir det förhoppningsvis bio, får se om vi orkar ta oss ur sängen men det skulle vara skönt att slippa sitta hemma.


Roadtrip till Dalarö 4:00




Första arbetsdagen

Nu va första dagen avklarad, hade inte så mycket att göra så jag slutade vid halv 3. Sen blev det att rulla hem och på vägen såg jag att abc-huset stod i lågor :S Det va inte små lågor och svart rök överallt. Sen blev det god middag, va inte lika gott när mamma avslöja att det va haj :O haha.. Nu ska jag ringa mad och kolla vad hon har för sig.

Shuu,


Studiedag

Idag vakna jag tidigt eftersom takgubbarna vägra hålla käften. Vid halv 12 tiden kom linn och sofie här och linn fick sina presenter fort, väldigt bra må jag säga ;) Sen åkte vi och plocka upp ylva för att åka till söder och se New Moon. Den va fan grym!! Resten av kvällen har jag bara suttit hemma och tagit det lungt, följde med pappa och handla och sen tog vi en promenad med roddy. Väldigt mysigt med lite quality time med papi. Sen åkte jag hem och glodde film med danne och casse. Får se om jag orkar en till annars känns sängen som en jävligt lockande idé.



Roddy, en liten gris..


Fan va jag har skrattat idag

Efter nationella tog jag mig en promenad ner till tullinge och runt halv 2 åkte jag och casse till årsta och lämna in min mobil. Jag klagade typ på allt så jag tyckte lite synd om killen som jobbade där :P Sen gick vi och kolla på tv till pappa eftersom han ska ha tv i varje rum, sen bar det av till västberga för att möta pappa. Jag jaga hans bil haha casse du fattar ;)

"Det var en älg på tomten, en älgkalv, fast den va stor. Det va någon blandning"
Servitören kommer ut med maten:
-Entrecot?
-Om jag är kåt?

Hahaha, pappa är skit rolig ibland, som dom säger på Mc Donalds "Livet har sina goda stunder"
Nej nu är jag jätte övertrött med tanke på att jag fick upp bilder på casse i huvudet när hon stod och sjöng i bakgrunden, haha.. Jag tror nog ingen fattar vad jag snackar om :P

På lördag blir det utgång för Linn, a.ka. Dubble D fyller 18år! :D Nu ska jag ut och möta zirath.


Ångest över provet imorg..

Tell me how come att cassandra luktar bajs?

Igår blev det chillkrök hos mig och sen drog vi vidare till rickie. Jag, anna och franco drog igång bastun och helt plötsligt skulle dom flesta också basta. Runt 4 tiden rullade jag och anna hemåt och när jag kom hem körde jag fyllekäk med lilli medans casse försökte berätta något som jag inte uppfatta, kunde inte ta henne på allvar när hon hade satt i sin näspiercing..
"imorse" blev det bene med casse, lilli, sebbe, samu, robban och sofie och nu sitter vi och väntar på att sebbe ska hämta en skräckis av sin granne och rulla hit med den :)


Uppdatering..

Igår blev den en kort dag, sen blev det fika och pluggande med zirath och linn :) Sen kom danne över med mindra så då lekte jag satan med henne, jag blev till och med förste blöjbytare, den ni ;)
Sen blev det en hemma kväll med mamma och hennes kompis, sluta med att vi satt och grogga lite. Zirath va så rädd efter att ha sett Paranormal Activity så jag va snäll och lät han sova här.. Så det blev fredagsmys på högsta nivå och imorse vakna jag tidigare än tuppen men lyckades somna om när han hade åkt till sin match :)

Nu har jag och casse precis lagat mat, blev fisk, potatismos och egna vitlöksbröd, Mums :) Blev mätt på engång men gott va det. Danne gjorde sin egna mat för han är så töntig när det gäller mat men det blev en liten mysig "familjemiddag". Just nu väntar jag på att anna ska vakna till liv så ska vi bestämma vad vi ska hitta på ikväll :)


shoes are my passion...

Ge mig mycket pengar så jag kan köpa mig fina skor, hitta så jävla många fina och några va fett coola som antagligen bara skulle stå i garderoben men skulle köpa dom ändå! :P

   

Hitta massa fler men min dator har problem så den vill inte ladda upp dom..


Imorg är det fredag (Y)

Självklart försov jag min i morse, vakna 20 min innan jag skulle gå, linn och gulsah hade också försovit sig så det va inte bara jag ;)

Skönt att det är fredag imorg, är så sönder stressad efter den här veckan. Har pluggat varje dag och måste plugga hela helg och samma sak nästa vecka. Blä ska bli skönt att gå ut på apu snart, slippa med stresset för en gångsskull.. Idag satt jag kvar i skolan från 12 till 14.20 för jag skulle göra en kompliteringsgrej med kerran så va något uttråkad. Efter skolan åkte jag till danne för jag tänkte leka med mindra men självklart hade hon somnat precis när jag kom :P Så då fick jag pannkisar MUMS :D

Casse va snäll som hämtade mig vid bussen så jag slapp gå hela den där vägen hem till danne :P
Nu ska man väl ta tag i pluggandet innan klockan blir för mycket som vanligt..


Show me that you want it..

Happy day bre..

Imorse kunde man ju klivit upp lite tidigare, fick springa till bussjävleln för att hinna.. Sen när jag kom till skolan efter att ha krigat fick jag reda på att vi inte hade någon psykologi så jag hjälpte linn med hennes tal och sen åkte jag och mamma till södertälje.. Sen åkte jag tillbaka till skolan och hade mitt nationella och det gick fan bättre än jag hade trott. Jag är ändå glad över hur det blev idag för jag kunde direkt säga vad det va som va fel och jag förstod honom helt och hållet. Det är bara att ta nya tag, ramlar man av hästen ska man bara upp igen!

Just nu tycker jag synd om mig själv för jag har ont i magen och klockan är jätte "mycket" :( Imorg ska jag träffa sötnosen mindra och ska försöka tvinga casse att hämta mig efter skolan (A)
Nej ska väl försöka sova, det känns väl bäst liksom, eller?



The one that wins will be the one that hits the hardest


Godnatt

Nu har jag äntligen gjort klart min svenska, har nationella muntligt imorg. Hoppas det går bra.. Jag ska prata om ensamhet så jag hoppas på att mitt budskap når fram. Jobbintervjun idag gick väl bra, han va fett skön men vi får väl se vad som händer, lite skumma frågor hade han att fråga mig och casse men men svara iaf ärligt på allt (Y)
Vet inte vad jag ska göra eller vad jag ska säga. Alla gammla känslor kommer tillbaka och vad fan ska man ta vägen när man är förvirrad? Är det jag som gör fel varje gång? Kan inte bara någon säga åt mig vad jag ska göra så jag slipper fatta fel beslut och sedan ångra mig? Snälla?! Hur vet man vad som är äkta och vad som egentligen bara är ett spel, vem som är ärlig och vem som ljuger? Jag blir så trött på att behöva tänka på det här, det snurrar i huvudet och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Förhoppningsvis så löser det sig med tiden och förhoppningsvis ganska snart, vill inte vänta på det omöjliga..


Måndag

Så sitter man ju självklart här igen, tittar hur klockan tickar iväg och sitter och tänker hur några timmar man får sova.. Men nu är jag bara vaken för jag väntar på att papi ska ringa, nu ringer han :) Vi har hittat en bil som jag vill ha, det va hans förslag må jag säga ;) Riktigt snygg, imorg blir det plugga som fan och sen köra med mamma, sen in till stan på jobbintervju :)

Sen ska vi åka och kolla bilen och får hoppas att pappa blir nöjd så jag får den, han är för snäll min söta papi :D
Nu ska jag försöka sova,


Söndagsångest..

Jag va något för full, när dom som alltid är fullast kommer fram till en och skrattar åt dig för du är så full är det fan illa :P Men det va en trevlig middag hos Ersse med dans till bland annat Abba, favorit :) Sen drog jag, anna och madde till tbs när vi mötte upp massa folk och kvällen sluta med att jag klunka vatten framför casse för hon tyckte att jag va för dyng. Idag mådde man som man förtjäna och jag skämde ut mig något igår och det va ju inte riktigt helt okej, jag fick priset fullast på stan men det tar jag emot med ära, har ett litet tal förberett men ska inte plåga er med det.

Så idag åkte jag, linn och sofie för att se Lars Winnerbäck! :D Det lilla problemet va ju att det va inställt så bara för att våran resa inte skulle vara helt i onödan så åkte vi in till söder och tog oss en fika på ett jätte mysigt café :) Nu ska jag kolla slutet av 8mile med casse och danne..

Du kan göra mamma stolt någon annan dag..


Jag fantiserar om att trycka upp något i Dannes näsborre när han sover..

Har precis kommit hem, jag och casse ville hitta på något så vi åkte till Danne och lekte lite med Mindra. Jag skrämde ungen ifs lite men det va en dålig "robot" hon kan fan inte ens gå.. Sen åkte vi och hämta Ylva från jobbet och vänta på Lilli. Efter det gled vi till donken för jag och tjockisen Ylva va hungriga på fett.. Till slut satt jag, Casse och Ylva på en parkering i Tullinge och undrade vafan vi skulle göra.. Vips från ingenstans hände något magiskt, telefonen ringde och det va Håkansson, vi hade äntligen hittat oss en vän. Efter vårat möte med Håkan lämnade Ylva oss.. Till slut hamna vi hos Soffe och spela buzz sen va kvällen slut..
Mötte ifs upp pappa på Statiol och provkörde Casses nya kärra men det är en annan historia som jag bjuder på en annan dag gott folk.

Tänkte dock dela med mig av lite fina bilder så ni kan sitta och fantisera om hur det skulle vara att vara min vän,
So long!

   

Ett gott skratt..

Den här sidan är för alla er som har tråkigt och undrar vad ni ska göra, har ni min humor så tycker ni garanterat att det här är skit kul!

http://www.skrattportalen.se/index.php?page=jokes&page_key=100&viewPage=1

Cassandra är ganska ful och nicole är jävligt vacker!

Vaknade imorse med värsta magvärken, så bestämde mig för att vara hemma. Jag och mamma åkte till ica och hämta ut mitt nya kort och sen åkte vi och handla lite inför helgen :) På lördag blir det kalas hos Ersse a.k.a katten med snygga hatten.

Igår åkte jag, danne och casse till Upplandsväsby och hämta pappas kompis, sen vidare till solna och till sist västberga. Jag och casse skulle vara smidiga att sitta två fram eftersom dom va tre i baksätet men det kunde gått smidigare. Sen åkte vi till studion där pappa och dom skulle spela så det va trevligt.. Tänkte bidra med lite fina bilder för er att se på, snäll man är :)

     

 

Nu ska jag gå och göra lite nytta :)


En seg dag

Dagen har gått så långsamt idag för BM va ju självklart sjuk. Men jag och Linn satt och plugga och jag måste säga att vi är väldigt duktiga :) Snart ska jag och casse hämta hennes nya bil, fast i den här familjen har man inte "sin bil" utan "våran bilar" :P Sen blir det Dh mys med linn och casse, får se om danne ska vara med också :)

Imorg är det fika prov, jag har inte pluggat så mycket men det ska nog gå bra. Och fick tillbaka mitt redovisning och beskattningsprov och jag blev chockad, jag fick fan vg det trodde jag inte med jag gnäller inte ;)




       

Hitta lite bilder från min födelsedag :)


Jag må säga att media verkligen överdriver det man säger..

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6056197.ab

Sömnlös natt...

Kom hem för en liten stund sen, jag och casse körde hem liam till Östhammar sen stanna vi på middag och lite kaffe :) Dom bor ju mitt ute i ingenstans så när vi va på väg ut på den lilla grusvägen vad tror ni jag ser?! TVÅ JÄVLA VILDSVIN!!! Igen, haha.. Dom börjar förfölja mig tror jag :O
Just nu väntar jag på att casse ska va klar i duschen så jag kan smörja in mig, danne sitter som en tönt med sitt korsord, men han är väl alltid lika töntig vad han än gör?!

Helgen va rätt skoj om man bortser från vissas beteende, fattar inte hur någon kan vara så hjärndöd att man kommer typ ett år efter och förväntar sig glada miner?! Jag säger bara pass på dig, du hade din chans och jag tänker absolut inte anpassa mig efter dina behov. Så jag kan vara din kompis inget mer, har insett att du inte rätt person för något annat.


Hampus

Nu sitter jag i soffan med hampus, alex och matte. En rolig och hård kväll, skönt dock att bara vara hemma.
Nu ska jag sova tror jag, matte har lovat frukost på sängen imorg (A)