bodaborg

Igår blev det roadtrip till Bodaborg, vi körde lite bil lekar på vägen ner, en va att man skulle säga ledtrådar till något man såg och dom andra skulle gissa vad jag syfta på..

Nicole: -Vad är runt?
Cassandra: -Mitt huvud?
Nicole: -Nej, vad är runt och ihåligt?
Cassandra:-Ziraths huvud?

Hahaha, vi va taggade allihopa, danne va nog den som var mest taggad han visste bara inte hur han skulle hantera alla känslor han kände ;P Vi var framme runt halv 11 tiden och då va det bara att bestämma lagen fort som fan och sen in och kriga. Det va jag, casse, tim mot danne, zirre och niclas.

Zirre innan: Ni kommer torska så jävla hårt! ... Jag vill inte vara med Nicole för då kommer jag inte vinna...
Vilka vann?! Självklart, synd bara att zirre fick käka upp sina ord direkt ;) Haha, det kanske bara var jag som trodde att "åka på rotorsk" var att förlora men zirre kanske menade något annat? :P

Nej men kul som fan va det, öm i kroppen idag dock och fyll med blåmärken men det va lätt värt det, skulle åka tillbaka igen om jag fick chansen :D Man blev ju som 5år igen så fort man kom in..

Efter Bodaborg blev det hem till putte, vi satt och snacka skit, drack öl och spelade poker, väldigt mysigt med trevligt sällskap :)
Snart ska vi åka till Nacka forum i hopp om att hitta något fint att ha på sig på nyår, vem är taggad? Inte jag.. skit tråkigt, kanske blir när man korkar upp? Ikväll blir det nog bara lungt med en bra film och lite godis kanske. Fast nu har jag hittat en kläning som jag vill komma i till sommarn så det blir slut på småätandet hela jävla tiden. Fast nu när casse flyttar(:() så lär det ju inte bli lika mycket med tanke på att vi mest äter tillsammans? :P Kanske blir fett smal av att hon drar, vem vet liksom?! ;)

Nu har mamma spolat upp ett bubbelbad till mig så ska lägga mig och njuta :) Hon är bara för jävla bra den där mamman ;)



Juste fick en försenad julklapp idag av papi, skitglad! :D tack världens bästa pappa!

Dom jag önskade mig i pressent :)


No stress...

Det har varit dåligt med bloggandet på senaste tiden, men jag har helt enkelt haft fullt upp innan jul och då har jag inte orkat blogga. Mycket har hänt, mycket roligt och lite tråkiga saker också..

Julafton firades med vänner och lite familj, sen blev det ner till tb´s. Jag hade as kul, dansade mycket, shota mycket.. Dagen efter kom ungarna och vi firade jul, igår firade vi jul igen med farmor :P Så nu är jag rätt trött på julmat, haha! Igår satt vi hos madde och drack bira, snacka skit och hade allmänt trevligt :)

Sen kom adde, matte, tilda och falle och hämta mig, så blev det mer öl och mycket skratt! Haha, tilda va lite på lyset och det va för jävla roligt att skratta lite åt henne :P
Nu väntar jag på att vi ska åka till thaien och käka sen kanske förbi danne, vi får väl se :)

     
Lite bilder från julafton och juldagen :)


Bilder från pulkaåkningen

Kom på att istället för att jag ska lägga upp bilder från igår så har casse gjort det så nu sponsrar jag hennes blogg med nya läsare (dom 2 jag har), snäll syster!

http://cassandralt.blogg.se

loooooov

Har varit dålig på att uppdatera märker jag, men jag har haft "bättre" saker för mig. Ifredags va vi ute massa människor från skolan, det va kanonkul, liten insitent som inte va lika kul men vafan gör man inte?! Lördagen spenderade jag tillsammans med casse,danne och zirre, vi åkte till kista. Jag hjälpte danne med julklapp till cassse och zirre hjälpte casse, grym julklapp casse kommer få! Sen åkte vi hem jag och zirre bestämde oss för att dricka upp hans 18 öl (decka efter 3 framför ice age) och vi va hur flummiga som helst pga brist på sömn. Vi hittade på våran egna raplåt och kollade resor med ingen framgång.
Isöndags åkte jag, casse och danne tillbaka till kista för att danne skulle köpa lite julklappar för han hade ju pengar ;) haha.. Sen blev det Nachos och Tillbaka till eden, jag kriga och kollade klart på hela, den är över 3 timmar men den är grymt bra!

Igår hämta vi mackan från fritis  runt 2 tiden, sen plocka vi upp ylva och begav oss till pulka backen. Senare kom Lias och johanna och vi hade riktigt kul och mys med mackor och varm chocklad :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa madde? I don´t know, vi får väl se.

 


Favoriten vi lyssna på om och om igen i lördags! Haha..


Utgång

Idag vakna jag och hade jätte ont i magen så det blev att ligga hemma och vila för min del. Ikväll ska massa folk från skolan/klassen ut så det blir väl kul skulle jag tro :) Har dock kläd/skor problem så jag hoppas på att madde kommer hit och hjälper mig :P Igår blev det en rolig kväll med tilda, sebbe och falle, haha fyfan va jag garva ihjäl mig. Kom hem runt halv 2 för då börja magen säga ifrån så blev det direkt i säng..
Nu är det äntligen jullov :D:D

Ska spela lite chicago med mamma nu och sen ta en dusch!




Tack för du är en grym vän! Det betyder så mycket att vi kan ta oss igenom en grej som det här..


Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Fyfan va det snöar! Höll på att inte komma ut ur dörren nyss, skulle ut och röka. Sen ringde casse så va tvungen att kriga mig ut till parkeringen för att skotta så hon skulle komma in i garaget. Shit snön är upp till mina knän :O Sjukt kul att leka i all denna snö men inte när man har tunna byxor och man bara vill in..

Nu ska jag lägga mig under täcket och försöka tina upp.


Nitol, 2,5år

Koncerten var grym! Jag var tårögd redan när Grega sjöng men sen när Lars a.k.a Lasse sjöng om du lämnar mig nu då rann tårarna :P haha nej vet inte hur jag ska förklara eller beskriva, han höll på i 2 och en halv timma och det va grymt från börjar till slut!

Igår mötte jag pappa och casse på söder efter skolan, vi åkte till adidaslagret, köpte en grej till tim, en till casse (som hon sedan var tvungen att slå in och lägga under granen) och sen en grej till papi :) Sen åkte vi till heron och pappa köpte God damn ugly gummistövlar.

- Pappa, du ser ut som att du är med i bonde söker fru... Och du är FRUN!!!! Haha, lite rolig är man ;)

Sen åkte vi hem, käka fläsk med löksås, mumsigt :) Sen blev det ut och åka pulka!! :D haha, jag blev som ett litet barn igen, det var as kul! Lite jobbigt att det snö hela tiden men det va nice :) Efter det blev det ut och sladda lite, haha Zirres sjabbel var det roligaste på länge!

Nu har jag precis mejlat träningsplaneringen så nu ska jag bara göra klart praktikredovisningen sen är det praktiskt taget lov :)

  
Riktigt sexiga bilder från igår ;)


Winnerbäck ikväll :D

Snart ska jag ta och rulla in till Hovet med brudarna, det kommer bli grymt och det förvånar mig inte om jag och linn står och as bölar i slutet ;) Shit, äntligen asså, väntat så länge :)

Om du lämnar mig nu
jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad 
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad 
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny 
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu 

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha 
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu 

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans 
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams 
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten 
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten 
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

Time to change

Idag har det inte hänt någonting, höll på att somna på jobbet, stod och snacka skit med killarna på lagret, ja det vanliga. Det var i försig ett luciatåg som kom imorse så blev det lite fika innan det va dags att sätta igång. När jag kom hem la jag mig på soffan så kom mackan, skit söt och la sig bredvid mig så det sluta med att vi båda somna :P Imorg är sista dagen på jobbet, ska bli skönt att gå tillbaka till skolan. Fick ett jobberbjudande av dom så det är väl antagligen inte sista gången jag är där :)

Imorg får vi se vad man hittar på, kanske idolfinalen med sofie eller ut med the gang? Det är ett svårt beslut. Kanske åka hem till pappa och mysa med ungarna? Hm nu fick jag nått att tänka på.


Är vi lika? ;)


Sen uppdatering

Helgen bjöd på många skratt och många drinkar! På fredagen var vi först hos Hagen och firade honom nu när han skulle ta sitt stora kliv in i vuxenlivet. Sen drog vi oss till till stan för att även fira bruur (kali), efter mycket sjabbel stod jag, anna, hagen, zirre och gp utanför en krog och undrade vafan vi skulle ta vägen så vi drog oss i kragen och gick till Harry B. Där mötte vi upp ecka och tala och det blev mycket dans för mig och anna (lite flörtande med en vakt där inne också, men det är en annan historia;))

Vid 3 kände jag och anna att det va dags att dra sig hemåt så vi sprang till nattbussen och där slutade det med bråk med äckliga killar...
Lördagen vakna man efter några få timmars sömn, mackan väckte mig genom att slå på saker och spela gitarr, JÄTTE kul va det.. :/ Sen blev det julpyssel för fulla muggar (mackan gick efter 5 så jag, casse och fille satt kvar helt själva) fina saker blev det må jag säga, speciellt min smala tomte som fick en säng och en hund ;) haha.. Sen drog vi oss hem till My som fyllde 20 (grattis grattis), där blev det heta diskussioner om sex, sex och sen lite sex.

Vi drog oss in till stan, meningen var att vi skulle till Collage, men det va så lång kö att ingen orka vänta. Tråkigt nog så splittrades vi alla och jag, elin, casse, ylva, lilli och ronny hamna på Kägelbanan, sjukt säger jag bara! Dom hade en live show och jag säger bara den innehöll en dvärg som strippa, en kvinna som var i 8-månaden strippa, en fet tjej utklädd till tomtemor strippa, farfar i latexkläning med en dildo i handen som han börja smeka sig med.. Asså jag har aldrig varit så chockad i hela mitt liv :O

Efter showen gick vi upp till Södra teatern där det fanns en grym terras med utsikt över hela stockholm (eller iaf stan ;)), väldigt mysigt :) Sen blev det en snabbtripp till donken och sen vidare hem till rickieboy. Jag, madde, rickie och zirre bestämde oss för att basta när folket hade dragit, problemet var att alla var så dyng att ingen fick igång den, men det märkte vi när vi hade suttit i typ 2 timmar och väntat :P Det blev i säng sent och upp tidigt för att dra till benne!! GULD!

Allt som allt så var den en lyckad helg, lite för mycket av det goda men vafan gör man inte när polarna fyller år?! På lördag blir det att fira ylva, ser mest framemot smörgåstårtan ;)

Idag hämta casse mig från jobbet vid 12 så åkte vi till hanninge och sen hem. Jag städa hennes bil invändigt, snäll man är må jag säga. Nu har vi klätt julgranen, haft diskussioner om normala penislängden, normalt fittdjup och lite till. Vi är faktiskt en normal familj ;)

Haha ursh va långt inlägg jag skrev, brukar ju klaga på dom som skriver så mycket :O Men fan got to do what yo got to do liksom, har man mycket att berätta så har man. Nu ska jag ta mig ett varmt bad och be mamma om massage (A)

Bjuder på lite fina bilder, la nyss märkte till att jag och elin gör typ samma pose, och vafan gör vi är frågan? :P

 

        






Skönaste, till alla team-Jacob


Jag undrar om du...

Efter jobbet kom Zirre och hämta mig så gled vi hem till mig och drack kaffe. Han skulle ge mig och madde "råpisk" som han själv kalla det i chicago, vem vann alla gånger? och vem kom sist? Jag vann och zirre torska, STORT! Mohaha.. Till maten blev det planka, fick fan matorgasm, såååå jävla underbart. Sen gled vi hem till zirre, fick sitta och vänta typ en timma på att han skulle vara klar med att dra el och skit så jag och madde hitta sätt att roa oss på:

  • Madde gick på min rygg
  • Jag fick massage
  • Madde försökte dra av mina armar
  • "cykla" med bena
  • Hitta på sexställningar osv...

När han va klar kom sofie och sen blev det singstar :) jag och madde torska dock alla gånger utom sista, då det blev lika. Men vad säger dom inte tur i spel otur i kärlek? Kanske va positivt, vem vet? Sen blev det en snabb cig med linn som kommit hem :) Nu ska jag försöka bli trött som vanligt, ska på grötfrukost på mackans skola vid 8, sen dirr till jobbet, lunch med zirre, träffa madde efter jobbet och sen hem till Hagen som fyller 18 och sen utgång. Det blir nog en lyckad kväll :)

     

Tänkte bjuda på lite fina bilder såhär på torsdagskvällen..


Flummmmmmmm

Idag gick jag till jobbet, grattis nicole. Jobbade 9-11 sen fick jag två timmars lunch och när jag kom tillbaka satt jag och rulla tummarna i en timma för dom hade snott mitt rum sen fick jag gå hem, soft?! Jag mötte sofie i skolan för jag lovade henne att åka hem med henne vid 4 så satt mig och plugga lite psykologi medans hon plugga (jag satt inne på msn, prata med madde och skrev om hennes svar med egna ord) jag är grym ;) Sen kom zirre/tönten/grino/sego och hämta oss sen plocka vi upp madde vid vägkanten när hon hade slutat och vi drog oss sen till skäris. Det va rea på bianco :O sjukt mycket fina skor, men jag va duktig och sa nej, gick därifrån (helt själv, ingen släpa eller bar ut mig). Madde fick ryck för hon inte hitta sin tröja som hon är besatt av så vi åkte till farsta. Tror ni tröjan fanns där? Äh... NEJ!! Men jag hitta min BH som jag har letat efter i 100år, man kan ju inte ha trosorna och strumphållarna och inte ha BHn liksom, går jag icke. Det är min "få till det" bh enligt madde för det va ju lite svårt att andas när tuttarna va så högt upptryckta :P haha... (det där va faktiskt roligare om man va med). Nej nu ligger jag deprimerad i sängen för jag har ont i magen, hugger till lite då och då och min tv är svart, går inte att titta på några kanaler och jag är kissnödig :( FAAAAAAAAAAAAN!!!!! mitt liv är fett tufft just nu, vet inte hur jag ska palla :( Nu är jag röksugen också, snart hoppar jag, fast känns jobbigt att ställa sig upp.. Hmm, livet är fan hårt.
Kim har skaffat sig långt hår så han ska köpa sig en pilbåge och ut i skolan och leka legolas. Vi har kommit överens om att jag ska vara gollum :D YEEES!! :D


18år sen idag, tiden går så fort... R.I.P <3

5 av 5 toasts

Idag har jag spenderat hela dagen framför Förintelsen, sjukt bra film! Den är 7,5 timmar lång så mina ögon kändes lite fyrkantiga efteråt :P Men kan verkligen rekomendera filmen, handlar om tiden då Hitler styrde och ställde, den får 5 av 5 toasts (Y) Efter filmen mötte jag upp Sofie så tog vi oss en promenad ner till ica för att inhandla cigaretter och sen kom geekos madde och zirre så gled vi till mig och glodde DH med casse och danne :) Nu har tjockisarna gått och jag ligger i sängen och halvglor på Brothers and Sisters. Imorg ska jag kriga mig till jobbet, spyr av att vara hemma så blir det mys lunch med sofie så det kan ju inte bli annat än en bra dag :)



Så vidrigt att veta att allt faktiskt har hänt. Att människor kan vara så jävla känslokalla för man har en viss syn på raser. Alla är väl människor? Men judar, handikappade och de som inte "duger" gasar man ihjäl, bra politik. Ursh, jag blir så arg!