jag är bäst

Två inlägg på en dag skulle jag kalla jävligt bra, eller vad säger ni? Grym skulle jag kalla mig själv faktiskt.. Men det brukar ju vara så när jag jobbar, att jag ofta (alltid) inte har något att göra så jag sitter och muppar mig vid datorn. Men det finns inte så mycket annat att göra :(

Imorg ska det fan bli 25-30 grader så då ska jag allt steka ;) Nej men ursch det här va inge kul.. ska pilla mig i rumpan istället tror jag.. Hare bra hej!

Lovade jacob att jag skulle sprida hans låtar så här har ni en :) Grymt bra om jag får säga det själv, det gjorde han bra kisen :)


ojojoj..

..här har det varit en dålig uppdatering ser jag. Men jag har haft andra saker för mig.. Planerat inför midsommar, festat ganska mycket och chillat sådär.. Men vi drar en liten kort uppdatering här för den senaste veckan, eller aa nu kommer jag ju inte ihåg vad jag har gjort så vi kör på midsommar. Det va grymt, vi käkade lunch, körde 4-kamp, grillade och sen kom massa folk. Blev lite fyllefotboll också. Vi hade grymt kul och vid 6 gick jag och låste dörren och gick och la mig.. Vaknade halv 10 och kunde inte somna om :(
Men krigare som man är så började jag städa så gott det gick eftersom jag inte ville väcka alla men det blev ett långt långt samtal med mickan istället :)
Man va ju något seg igår, hade ingen lust att röra mig, men när jag kom hem tvinga mamma i mig en öl och sën tvinga hon med mig till lilla p. Osminkad gick jag upp och började efter ett tag driva med allt och alla.. Sen visade jag ju självklart mina bästa steg på dansgolvet ;)

Haha, vid stängning gick vi hem till oss, inte alls många, rökte vattenpipa och drack. Så i morse när jag vakna så hade en viss person tagit en vinflaska av mamma och pengar ur min plånbok. Det positiva va ju att personen lämna 50 spänn till mig så det är nice :)
Så trött på männsikor, att man aldrig kan lita på någon det är synd..

Nu sitter jag här, seg, pressar spotify och dricker kaffe. Frugan ska komma förbi om ett tag och hålla mig sällskap :) det gillar vi såhär på en söndag (Y) i natt ska jag jobba så hoppas han är snäll mot mig..
Ja det va väl allt för mig så jag signar ut slut!


Kärlekshantagen är på plats och fan va nöjd man är över det..


Grattis mamma! <3

Casse väckte mig kvart över 7. Gick upp och la mig bredvid mamma och myste lite och sen kom mackan och pussa på mig :) Blev en snabb kaffe och sen kom casse och hämta mig.
Vi tog en skogspromenad för att utforska salem!

Vi gick till mölle fram och tillbaka, såg lite djur men det va riktigt mysit att gå i skogen :)
Nu har jag precis tagit ut morotskakan ur ugnen och ska snart åka och överraska mamma med kaka och en pressent! Hon ska få en ansiktsbehandling lyx! Vi är så grymt snälla ibland må jag säga.

Nu tjatar casse på mig, puss


Lägger upp fler bilder sen, måste dra!




Vem har sagt att man inte kan ha kul innan bion?

Pappa och casse kom och hämta mig runt halv 1. Vi åkte till stan och käka på den grymma kinan! Vi beställde typ in 4 olika rätter, så va proppmätt efter. Sen åkte vi för att byta min tröja med det sluta med att jag och casse kom därifrån med varsina skor :D haha.. Sen åkte vi till pappa, städa, käka, lekte lite med roddy och sen åkte vi för att hämta tim.



Mina nya skor..           Casses nya..

Efter det åkte vi till casse och danne för att dom skulle käka och vi bestämde oss för att gå på bio. Vi såg Terror on elm street, den va bra men den va så lik den gamla så man visste va som skulle hända.. Nu ska vi snart sova, för imorg fyller mamma 25år! Ska upp 7 imorg för att gå en promenad med casse och sen baka, sen tänkte vi överraska mamma ute i Blåbärsudden med tårta :)


Min första ridtur :D


Min första flygtur..


Man behöver inte alltid körkort för att köra..


Timpan..


Motorcykel :D


Casse brasse mandel masse..

Just nu sitter jag och tim och pratar om allt från satan till det övernaturliga. Vi är rätt skumma ibland..


High on life

Mamma väckte mig runt halv 2.. Helt slut efter natten, men gick upp, käka, drack kaffe och sen skulle vi dra oss ut till Blåbärsudden. Skit mysigt där ute, helt avskillt och lugnt. Men jag sa efter att ha varit där i 5min att jag trodde det skulle bli regn men optimisten mamma ba nej nej det klarnar upp.. Yes right, det börja regna så vi åkte och tog en fika i Rosenhill.



Sen kom chippen, ante och frugan och hämtade mig och som vanligt hade vi beslutsångest över vad vi skulle hitta på. Så vi åkte till gulan, köpa massa gott och hyrde två filmer. Vi såg The grudge 3, som sög och The collector. Den va bra, rätt sjuk bara, men kan verkligen rekomendera den!

Imorg ska jag upp vid 10 och åka iväg med casse och pappa, får se vilka ävetyr vi blir med om imorg. Så nu blir det nog sängen :) Blir galen bara att min tv inte fungerar, jävla telia :@




I'm a rebel, a writer, a poet and a fighter

Fortsättning..

Medan jag väntade på att barnet skulle vakna så valde jag och mackan att fixa mammas rum (hon har målat om), vi bytte ut lite små saker som ljusstakar och blomkrukor så allt matcha i rummet :) Riktigt fint är det nu (det va inte fult innan, men en förbättring), sen ville mackan självklart fixa sitt rum som verkligen behövdes! Han hade 511 påsar i sitt rum fulla med grejer och inget kan man slänga för det är "mina viktiga saker" som han själv säger :P haha, helt svettig va jag efter, bra träningspass ;)
Sen ringde casse så jag fick köpa lunch på vivo, fick helt enkelt bli en banan och yoggi men det va gott det :) 

Mamma släppte oss i salem och så bar det av till Torekällberget! Vi tittade på djuren och hoppa i hö! Det va kul men lite synd att det va dåligt väder, vi ska åka tillbaka dit någon dag då det är fint så man kan ha piknik där :)

     

Efter åkte jag och mackan hem för att käka middag och sen kom madde över på en fika och chicago :) Madde berätta att chippen hade varit och köpt en ny bil, någon merca typ så när han ringde så bad vi honom köra in eftersom vi är lata/feta så vi inte orkar gå.. Vad tror ni står utanför mitt hus? :O EN MERCA SL55 AMG CAB!!!!!! När jag såg den bilen så ville jag inte ha min bil längre :P hahaha, men vi sket i kaffet och hoppa in i bilen.. Tillslut erkännde han att bilen inte var hans, men vi passade på att glida ändå :P Så vi åkte till antes jobb för att lura honom när han slutade, det va som att se ett barn gå in i en godisbutik ;) Madde och ante var dumma på vägen hem och peka fuck you till mig och chippen hela tiden, fatta inte varför :( (A)

Efter vi hade varit i salem och visat casse bilen så ringde telefonen och det va dags att lämna tillbaka bilen :( Vi tänkte fly landet men va realistiska och insåg att pengarna inte skulle räcka till det.. Så det va bara att åka tillbaka till tumba och lämna den, skit tråkigt att åka bil numera kan jag lova.. Men men nu har jag och chippen planerat nya grejer, vi ska åka och kolla på bilar imorg när alla har slutat och sen ska vi hyra en sportbil för en dag (kostar "bara" 9 995kr/person för en dag) :P

Känns som att det här blev ett onödigt långt inlägg, men jag jobbar så jag försöker dra ut på tiden genom att skriva massa skit här :P Han är inte snäll mot mig idag och eftersom jag vakna tidigt så är jag bajs trött nu.. Känns frestande att bara gå och lägga mig i min säng, den ser så skön ut!

Enda felet på bilen va ju "lilla" motorn ;)


Copycat

Har kommit på ett lättare och smartare sätt att blogga när jag har varit med casse.. Jag kopierar bara vad hon skrivit och ändrar lite ord, såhär är min stulna historia om igår :P

Nu är jag hemma igen hos danne och casse. Var förbi Dannes föräldrar en sväng och sen hämtade mamma, Magnus och Marcus upp mig. Åkte till Ängen och lekte lite i lekparken. Sen träffade jag casse Samu och så hämtade vi dom upp Nicole mig.
Åkte till Robban och sen när det hade börjat regna bestämde vi oss för att grilla ;P
Handlade på maxi och sen åkte vi hem till Oskar och Annika. De va ju skönt att det klarnade upp :P
Nu är jag skitmätt och ska snart kolla film med Danne och Nicole casse!

Nu orginal från mig:

Vaknade halv 9 imorse av att Mindra stod och titta på mig och skrek titta! haha för jävla söt den där ungen :) Åkte till tandläkaren och nu sitter jag hemma med mackan. Väntar på att Mindra ska vakna så ska vi nog åka till Torekällberget och titta på djuren eller nått :) Och inatt blir det att jobba igen.

Idag fyller min fula och smått efterblivna bror Tim 16 år! Grattis bror!!


Tim, Mackan, Jag, Casse och Magnus :)



Såhär in på timman..

Det går bra än så länge. Han har bara tagit av masken en gång så håller tummarna på att natten blir lugn. Han sa till mig innan att han skulle vara jätte duktig och ha masken hela natten, så söt min plutt :)

Just nu sitter jag med en ansiktsmask på, kollade igenom alla paket jag fick på studenten så hittade jag två stycken jag hade fått av mickan och chippen i en "korg" med massa saker. Så jag välde en som va choklad, så nu stinker jag choklad :P Får se om jag får ett bra resultat ;)




Såhär snygg är jag just nu och varför jag ser så arg ut är pga att masken har stelnat :P

Insåg nyss att jag saknar min vän så jävla mycket. Surt som fan att vara ifrån henne, skulle varit hur mysigt som helst om hon satt här bredvid mig just nu.. Jag kan säga vad som helst till henne och hon kommer med en lösning och sen lägger vi det bakom oss. Du är för jävla bra M <3

Nej, nu blir det en kopp te och körkortsboken :) Later!


Det går bra nu, kompis det går bra nu

Igår firade vi Philip och Melissa som tog studenten! Grattis till er :) Åkte till tumba och mötte upp anna, madde, ante och chippen och vidare till tb´s. Helt okej men inte så där jätte mycket folk men efterfesten va kul! Vi tvinga chippen att ha efterfest när han skulle åka 5 imorse för att jobba, så ja, vi slängde ut alla vid halv 5 :P haha.. Imorse vakna jag öm i hela kroppen, äcklig som sören kände jag mig.. Men vi va hurtiga, jag, madde, ante och andreas tog en promenad från segersjö till ante för att hämta bilen. Sen blev det ju självklart en tripp förbi bene och sen hem och sova igen.

Nu sitter jag här, 10timmar kvar, kaffet finns, körkortsboken finns, datorn finns, och nu tänkte jag bara ta det lungt och vara med mig själv, är det väldigt gay? haha.. Nej men vi kan ju ändå tacka gudarna för att jag jobbar idag så man inte får för sig att man ska supa idag igen :P

Jag måste bara säga det att jag trivs så bra med mig själv just nu. Jag älskar mitt liv som det är, jag älskar att jag har hur mycket saker som helst inplanerat, jag älskar att jag har två jobb som håller mig sysselsatt och jag älskar alla runt omkring mig. Jag älskar att vara singel, jag kan göra exakt vad jag vill, när jag vill, med vem jag vill. Vem skulle tacka nej till det? Inte jag iaf!
Jag älskar helt enkelt livet för det är så grymt bra just nu :)


efter att ha tittat igenom mina bilder så kan jag säga att jag va inte den enda som va full ;)


fy fan va jag är bra!!!

Studenten va den roligaste dagen i mitt liv! Grymt kul med både flak och allt annat. Lite smått blåslagen efter flaket men det är sånt man får ta :P Blev fullare än vad jag någonsin varit men tack till alla er som gjorde min dag så jävla bra! <3 Fick världens bästa present av pappa, jag och casse ska åka en helg till Paris, allt betalt!! Älskar mig pappa!!! två dagar efter att vi kommer hem ska jag, casse och tim tågluffa i ca en månaf och i höst blir det Thailand :) Det kommer bli ett grymt år :)










Igår blev det bowling med madde, andreas och chippen, jag blev chockad över hur "grym" jag va. Fick liksom en strike! :O haha efter det blev det vin och Ombytta roller, vilket gick ut på att vi skulle svara på killfrågor och dom på tjejfrågor och vilka vann?? Vi utklassa dom stenhårt, men vi är ju trots allt lite bättre ;)

Ska snart åka sitter och jobbar lite :)


Tomorrow is the D day

Igår satt jag barnvakt till två tvillingar :) Skit söta det enda problemet var ju att båda blev hysteriska när dom skulle sova och ville till mamma, tänk två ungar på 5år som står och gråter och håller på att somna ståendes, men dom hetsar varandra så igen slutar :P haha, till slut somna dom och då blev det lugn och ro för mig :) Satt och läste körkortsboken och kollade på en film. Casse var snäll nog och hämtade mig när dom kom hem.

Idag är det fullt schema, ska snart till skärholmen och handla pressent till min mentor, sen fixa flaket och sen naglarna.. Men men vad gör man inte för att få en fin och minnesvärd student?

Måste kila, puss hej




Förstår inte varför du vill göra mig så illa..

Studentmottagningar

Har sovit jätte dåligt inatt, vet inte varför men har vaknat hela tiden.. Mamma kom upp vid 10 och sa att hon va tvungen att åka till akuten men mackan.. Stackars min älskling, han har spytt hela natten, febrig och ont i magen. Just nu är han på väg till Astrid Lindgrens för att träffa en läkare där, dom blev lite orliga när crp låg på 58 (den får inte vara högre än 10) men hoppas att han snart får komma hem!

Åkte till casse och käkade frukost, sen decka vi båda framför tvn :P Mamma hämta mig så körde vi torktumlarn och annat skit till skyttbrink, vi bevisade idag att vi inte behöver några karlar vi klarar oss utmärkt ;)

Ska snart göra i ordning mig för att sen åka upp till Hagen som idag tog studenten, grattis grattis!! :D

Grymt irriterad att min mobil inte fungerar, har nu bara min iphone att nås på..


Jag och min älskade helena <3


Så här fin blev jag efter en simtur i poolen..


För helena har tagit studenten!

Ja, vad har hänt?! Körde en roadtrip till Värmland med pappa och casse fram och tillbaka, haft klassens dag hos anders (min mentor), adam blev galen och börja strippa och anders parta loss, fixat dekorationen till flaket mm..

Idag är det helenas dag, hon tar studenten!! Imorg tar johanna, fredag hagen, måndag tar äntligen vi! :D Mycket firanden nu men det är niiice

Ska göra mig i ordning nu för att sen rulla till hillo, bilderna kommer ju självklart upp sen ;)