Vad gör man inte?!

Kom precis hem från vårdcentralen och fick ungefär lika mycket svar som förra gången, men men vad gör man inte. Det positiva är att jag inte behöver äta mina sömntabletter längre men nackdelen är att jag typ inte kan sova utan dom. Får bara hålla tummarna att det går över någon gång så man kan börja leva :P
Igår va jag, tilda, matte, linn och sofie ute på grisjakt, aka vildsvins jakt. Och va tror ni händer?! Vi ligger och kör på typ 2:an för att vi ska hinna se dom, då kollar jag ut bredvid min dörr (jag satt fram) och så står det ett jävla vildsvin där!! Jag skrek som en kärring så tilda stanna bilen och det va fan tur för sen sprang den framför bilen! Trodde vi skulle dö och direkt efter springer ett rådjur framför bilen och då skriker jag ännu mer. Haha shit höll på att få hjärtinfark fyfan. Fan fattar inte att klockan snart är 11 och jag har varit vaken i 2timmar, det är lov och fredag vad är det för fel på mig?!
Har bästa outfiten tills imorg, folk kommer tycka att jag är så snygg så dom kommer flockas runt mig ;)

Nu ska jag plugga lite körkort,
Later!



Är dom söta eller? :O




Torsdag.

Huvudvärken börjar ta över, den börjar bli outhärdlig. Kom hem för ett tag sen, jag och tilda hade turen att vi hamna i köer och det är så jävla roligt!!! Ursh, jag är inte på humör för någonting idag egentligen men snart kommer matte får sse om han kan pigga upp mig lite.
Vet inte ens vad jag ska skriva så det får bli ett kort inlägg idag.. Väntar på att linnsey ska anlända till tumba efter en lång semester i lilleland ;)


Så sitter man här..

Sliten som ett djur efter en mycket lång dag. Allt började igår när jag kom överens med pappa om att jag skulle följa med honom till Karlstad idag, problemet va att vi skulle åka 8 hemifrån. Jag som alltid får för mig saker fick för mig att jag skulle inte sova något innan vi åkte, utan jag skulle sova i bilen. Så jag va ute och snurra lite med tilda tills jag bestämde mig för att åka hem och dricka kaffe, vid halv 8 kom pappa hit och vi satt och drack lite kaffe sen bar det av. Jag decka ganska fort och casse fota mig men känner att den bilden är för het för att lägga upp här ;) Allt jag kan säga utan att bli för långrandig är att det va en jobbig resa och efter ungefär 3 timmars sömn är jag rätt slut nu, ska sätta mig och plugga lite körkort nu sen ska jag sussa.
Imorg bär det av ut till ön igen,



.

Jag är så glad att du fick mig att inse att det inte va värt en andra chans.. Jag vill bara skratta och gråta på samma gång, så länge jag tänkt men nu fattar jag :)

Torsdag..

Just nu sitter jag och kollar när sofie pluggar, ser inte så kul ut så tänker inte plugga själv :P Helgen va skit lyckad, lite besviken över vissas beteende men det är sånt man får ta. Igår va det risk ettan och det va inte så jätte kul, men lite höjdpunkter blev det faktiskt sen tog jag och linn en promenad hem från tumba :)

Idag va det prov och det gick åt helvete, men men får hoppas på det bästa,
hörs


Jag har fått massa paket idag..

Och jag fick en raggningsbok av casse så nu har vi ett vad, jag ska säga 10 olika raggningsrepliker till 10 olika killar idag.. ;) haha, jag är inte den som viker mig liksom. Är med limpan, vi har pluggat matte och snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för kväll. Nu ska jag återgå till mitt,


Grym man är!

Just nu ligger jag i sängen, chillar för jag är så jävla död. Jag och Linn va jätte duktig att vi plugga matte, svenska och sen ekonomi i skolan när vi hade slutat. Tummen upp för oss tycker jag.
Ligger och väntar på att Linn ska ringa och säga att hon vill gå på promenad med mig sen ska jag sova tidigt idag har jag bestämt mig för. Är för jävla trött hela tiden måste ha mitt lov nu och sova!! Imorg blir det utgång och på lördag kommer det folk hem till mig, känns som att det kommer bli en lyckad helg faktiskt :)

Btw, klicka på länken nere i hörnet där det står smslån och gör undersökningen! :)


Here I go again

Nu är det äckliga pyskologi provet avklarat, fatta inte ens vad hon ville att jag skulle svara :S Aja, det får gå som det går helt enkelt. Snart ska jag vandra till ica med linn och sofie och sen ska vi kolla Greys hos mig, mys mys :)

På fredag blir det utgång, vet inte vart vi ska gå min syster vägrar avslöja det för mig så får hoppas på det bästa liksom :P tror det blir jag, casse, lilli, ylva, jonni och jimmy roliga ligan liksom (Y) Och lilli sa till mig igår att vi skulle exprimentera med shotar i helgen för jag har kommit fram till att jag inte ska dricka tequila, blir lite konstig i huvudet av kan man säga. Så om jag blir full som en kastrull så är det än en gång lillis fel ;) Haha, ja nu hade jag inte så mycket mer att skriva, hmm, kommer vara fullt hus här på lördag hur ska jag stå ut? :O;)



Självkär ;)


Snodde en lista av Mickis (allt för att slippa plugga)

Nämn något som gjorde dig glad idag: Kontakt med en person :)
Vad gjorde du kl 08 imorse: Anlände till skolan, a.ka. hell
Vad gjorde du för 15 min sedan: Tog en cigg till kaffet
Det sista du sa högt: Pappa du är så jävla rolig, fan va jag skrattar.. (ironi på hög nivå)
Det senaste någon sa till dig: Är det där din pluggning inför provet imorg? (kolla bara med en konstig blick)
Vad har du druckit idag: Kaffe, juice, äppeldricka, vatten
Vad var det senaste du åt: Potatismos och falukorv
Vad var det senaste du köpte: Cigg
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: Mörka moln
Godaste glassmaken: Sandwitch
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja why not?
Sover du tungt: När jag väl somnar..
Drömmer du mardrömmar: Någongång ibland händer det väl
Trivs du med ditt jobb: Jag sa upp mig..
Favoritklädsel: Jeans, linne och en tjocktröja
Vad gör dig glad just nu: Kaffe
Vad ska du göra härnäst: Pluggar
Höger eller vänsterhänt: Vänster
Humör just nu: Trött
Favoritgodis: Chocklad!!
Kläder just nu: Jeans, svart boxar-linne och en munkjacka
Hur många kuddar sover du med: 6
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska utan tvekan
Vad är viktigast för dig: Familjen, mina vänner och just nu skolan också
Är du kittlig: Försök röra mina fötter utan att få en spark ;)
Snarkar du: Ja i lördags enligt matte
Stjärntecken: Våg
Äckligaste insekten: Alla! Men spindlar gråter jag om jag ser
Stökigt eller välstädat: Välstädat, får panik när det är för stökigt
Längtar du mest efter just nu: Fredag!!!



Fint fint, jag gör typ allt för att inte plugga, jag orkar inte med bajs psykologi. Nyss fick jag ett litet utbrott för jag hatar Cops så jävla mycket, ursh mår illa av skiten. Snutar som tror dom är grymma som typ bara griper fyllon, knarkare osv.. Gör något bra program för i helvete!!!

Nej ska väl återgå till mitt :/


Hade tråkigt..

Så ville visa min syster att jag älskar henne (och brist på annat)


Svar på komentar..

Att jag har mig själv att skylla vet jag inte om jag skulle kunna hålla med om, vem ska man egentligen lita på då? Om din bästa kompis säger en sak som hon/han sagt, ska du inte  tro på henne/honom då? Jag bryr mig faktiskt, jag har försökt att få det att inte vara såhär men kan inte undgå att bry mig ändå. Hur vet man vad som är rätt/fel, vem som ljuger eller talar sanning?
Att jag utnyttjar dom som bryr sig förstår jag inte riktigt vad du menar, kan tänka vad det kan innebära men det är inget jag skriver här.

Det finns alltid två sidor av en historia, ena säger en sak andra säger en annan. Det är för att man upplever saker olika, för vi är olika som personer och vi fungerar inte på samma sätt. Det är ett faktum, jag förväntar mig inte att alla ska förstå mig, vill bara att folk ska tänka efter för sig själva innan man dömmer. Att sitta och slösa energi på folk som inte ens frågat om min sida av allt orkar jag inte. Känner att det är ingenting jag har intresse av helt enkelt, alla får tycka vad dom vill, alla har rätt till sin egna åsikt.
Jag tänker inte sitta och få folk att vara på "min sida", gör vad ni vill, tyck vad ni vill. Jag skulle bara att någon skulle förstå mig innan man dömmer.
Och alla som klagar på mig för jag inte vill samma saker som en annan person kan bara lägga ner, ni vet inte vad som ligger bakom, ni vet inte allt som hänt. Ni ser det yttre, ingen annat. Att vara med en person som man inte älskar för att han/hon älskar dig är väl att utnyttja den som bryr sig? Det är inte riktigt min grej och jag tänker inte göra det heller, men jag säger det en sista gång och jag verkligen ber alla att sluta anklaga mig när jag säger vad jag tycker och känner.



Hade halkbana idag vilket va grymt kul!! På fredag smäller det syster ;)

...

Jag fattar inte vad jag gör för fel, jag förstår inte varför jag förtjänar det här?! Mår så jävla dåligt och känner mig så jävla ensam just nu. Fyller år om en vecka och är inte ens säker att någon kommer komma ihåg det, visst några finns det men förut va det fler. Det är ett faktum som jag blir påmind om varje dag, men vad ska jag göra? Det är inte direkt som att jag valt det här, ska jag sluta vara ärlig och säga vad jag tycker? Är det bättre om jag låsas som ingenting och går och döljer allt? Ursh, jag brukar inte erkänna när jag mår dåligt och jag brukar inte gråta framför folk men jag mår dåligt och idag grät jag inte i min ensamhet.

Ja, det kanske är töntigt att skriva i sin blogg hur dåligt man mår men på något sätt får jag ur mig saker när jag skriver. Det är inte lika jobbigt som att prata med folk. Vill bara från tumba nu, orkar inte mer helt ärligt...


H&M 349:-



Jag fyller år snart, köp dom till mig ;)


What to do?

Igår blev det fredagsmys med marcus och mamma. Marcus somna vid 8 tiden och mamma svek mig vid 9, så satt i min ensamhet men vid 12 tiden bestämde jag mig för att go to the bed.
Jag och Linn satt och smsa och ringde varandra under idol för vi va så nervösa för vem som skulle åka ut, synd att Karolina fick åka hade hellre sett camilla packa sina väskor och dragit.

Men men, vaknade tidigt imorse och har umgåts med mamma och mackan, just nu ligger jag på mitt köksbord(vet inte varför, men skönt är det) och funderar på när jag ska duscha. Ikväll blir det att titta på fotbollen kanske hos linn får se?! Nu ska jag pinna,


I got a felling...

Nu är det äntligen lugn och ro, sova hur mycket jag vill i två dar ;) Imorg ska jag kanske till Norrtälje och träffa mammas kompis och hennes familj, ska bli mysigt eftersom det va länge sen vi sågs.

Ikväll blir det chillpill i think, orkar inte gå ut eller göra något, inte idag. Men man vet aldrig vad som händer så det återstår att se. Nu ska jag glo lite tv och käka nötter, mmm..


Nedräkningen har börjat

Nu är klockan alldeles för mycket för att ens tänka tänken på att göra ett blogginlägg, men trotsbarn som man är så sitter jag här, igen.
Idag har jag ägnat mitt liv åt att fixa casses blogg, hon som tycker det är så töntigt med bloggar skaffa sig en själv, ha! Bara jag som ser ironin i det hela? Nej nu ska jag fortsätta exprimentera och sen till slut sussa!

Godnatt gott folk, nu checkar jag ut


Lördags"mys"

Igår blev det först fredagsmys/tjejmys hos Mickis i hennes lilla söta stuga i tullinge. Vi spelade med andra ord och drack vin, det va väldigt underligt att jag och lilli alltid förlorade, kan va för alla snodde från oss. Sen bestämde vi oss för att dra oss mot tumba så efter att ha stått ute i 45 min och väntat på taxifittan så kom vi till tumba och hamnade på tbs. Det kunde varit roligare men va fan det kunde ju lika gärna varit tråkigare. Ser positivt på saker nu för tiden, men jag skyller på lilli för att jag blev så full som jag blev med tanke på att det va hos som tjatade på att vi skulle shota. Inte vidare smart sådär i eftertanke, men men vafan ska man göra. Kvällens höjdpunkt va fan när chippen ringde mig, haha kan liksom inte återberätta för det är ju typ bara jag som tyckte det va roligt :P (skrattade mest för att han va så jävla full). När tbs stängde hamna jag i en taxi hemåt, blev sur på casse för hon betala och jag kallar mig själv normal?! Decka som en mätt tiger som varit på jakt hela dagen, synd för casse att jag låste när hon inte hade nycklar ;) Hade 10 missade samtal från henne i morse så hade hon tydligen kastat sten och grejer på mitt fönster, rörde inte en fena, haha!

Idag fyller grodan 10 år, fatta va stor min lilla bebis har blivit! :( Kalaset va roligt förutom att jag tydligen va lekledare enligt alla och ungarna hoppade på mig och försökte döda mig, men efter 2 timmar fick jag komma därifrån, skadad men jag överlever.

Jaja, nu bara uttråkar jag alla med min oerhört intressanta information, det där men intressekicken gör comeback. Nej men nu är jag faktiskt duktigt så jag pluggar affärsjuridik har gjort det halva dagen och tänkte fortsätta faktiskt, no plans to stop liksom. BLÄ!!! Rolig lördag jag har framför mig, chippen kalla mig tråkig :( Ska göra lite varm chocklad till mig själv tänkte jag (nörd jag vet) sen är det bara att sätta sig vid datorn igen och fortsätta skriviriet.

Over and out!

Världens sötaste bild!