Allsång till gubben i lådan på väg från kr...

img_3781 (MMS)

Allsång till gubben i lådan på väg från kryssningen, grymt!


Julafton, juldagen

Julafton spenderade vi hos mamma. Det va jag, mamma, casse, mange, gabbe, mackan och magnus. Pappa kom över lite snabbt på en fika och lite mat innan han åkte och hämtade ungarna. Senare på kvällen kom även moda och vi gjorde oss klara för tb´s. Grymt kul, mycket skratt och lite tjaffs (som vanligt) men en riktigt lyckad kväll var det. Vi kom hem till mamma runt 5-6 tiden och då satt jag, vuk, gabbe och mamma uppe och snacka skit, dom drack och jag drack juice. Gick och la mig runt 9 tiden och mådde som man förtjäna dagen efter och va seg som fan.

På juldagen kom farmor, pappa, ungarna, magnus och mackan och några av mammas vänner över och det blev ännu mer firande. Casse tvinga med mig till tb´s men ingen av oss va speciellt taggade, tog ett tag för oss för att dricka en drink men det ändrades runt 2 tiden. Då va vi på värsta party humöret och det slutade med efterfest hos en vän till casse. Ännu mer alkohol blev det och gjorde min egna gorgg (massa vodka och en cube), full som en kastrull så drog jag vidare på nästa efterfest. Mycket skratt blev det, hade magknipp, vi va 5 idioter som satt och bara va allmänt dumma i huvudet!

Runt halv 12 på söndagen så ringde casse mig, jag festade fortfarande och hon skulle hem. Satt mig i taxin och fick ett samtal att vi skulle till Solvalla så jag tänkte Why not? Det gjorde inte casse, så jag åkte hem med henne. Decka direkt när jag la mig på soffan och vaknade runt 5. Jag rörde mig inte från soffan mer än 3 gånger på söndagen, så bra mådde jag :P

Idag ska vi på kryssning, inte jätte taggad (än) eftersom jag jobbade natt igår. Men det ska nog lösa sig.. Nej nu är det dags att spackla på sig lite och sen dra.

So long,



Fick den här tavlan av mamma, det står "at...

img_0374 (MMS)

Fick den här tavlan av mamma, det står "att fela är mänsklig att förlåta är gudomligt" god jul


Krokodiler är coola djur

img_2999 (MMS)

Krokodiler är coola djur


Roddy står och njuter av utsikten och biff...

img_0522 (MMS)

Roddy står och njuter av utsikten och biffen käkar clementin. Jag ska strax gå och göra i ordning mig för 60års festen ikväll. Efter det blir det ut på stan med bland annat Casse och pappa, den ni ;)


Försök att få två hundar att sitta still n...

img_0123 (MMS)

Försök att få två hundar att sitta still när man doppar deras tassar i fingerfärg och sen ska man få avtrycket på papper. Det här va det bästa jag fick, men man ska vara glad för det lilla man får :)


julångest..

Tänkte att man skulle få sova lite idag men eftersom mackan va bråkig imorse så va det bara att gå upp vid halv 7. Kom nyss hem till mamma igen, vi körde mackan till skolan och sen åkte vi och handlade. Nu ska vi ta en fika och sen åka ner till tumba för att försöka hitta några julklappar. Har inte haft tid att vara ute och julhandla, har lite ångest för jag är så sent ute men jag hinner!

Ikväll blir det bara lugnt hemma för imorgon ska vi på 60års fest och efter det blir det nog utgång. Vi får se hur det blir helt enkelt.. 

Vill också passa på att gratta snyggingen Gulsah som fått körkort, grymt jobbat! :)

Later!


Det gör ondare än vad det ser ut att göra

img_2345 (MMS)

Det gör ondare än vad det ser ut att göra


Lite kvällstugg, palt is the shit!

img_1089 (MMS)

Lite kvällstugg, palt is the shit!


Världens längsta inlägg

Det har varit dåligt med inlägg den senaste tiden men massor av saker har hänt. Tänkte egentligen inte skriva här vad som har hänt men nu när Casse har gjort det så tänkte jag att det går bra.
i torsdags blev cassandra gripen, jag stod här som ett fån och visste inte vad jag skulle göra. Jag hämtade pappa och vi åkte direkt till Solna (det va dit hon fick åka), jag, pappa, tim och två vänner till familjen satt där i kanske 2 timmar och väntade på svar. Vi pratade med polischefen som var väldigt trevlig och sen fick vi veta att cassandra hade blivit anhållen..
tanken på att hon skulle ligga och sova i en kall cell på en jävla madrass av gummi fick mig att bli både arg och ledsen. Pappa och jag ringde många samtal den kvällen, till familj, polisen och åklagaren. Efter få timmars sömn ringde jag advokaten och han berättade att häktningsförhandlingen började klockan ett, vi fick inte medverka men vi fick sitta utanför.
Gjorde i ordning mig på 5mun och åkte och hämtade petra, vi kom till tingsrätten halv 2 och jag förstod när hennes advokat kom gåendes själv att hon hade blivit häktad. Så jag och Petra åkte till häktet för att lämna grejer men hon hade inte kommit dit än. Åkte förbi mamma på en fika, stackarn hon var så ledsen. Åkte tillbaka till häktet, va där 1 min innan dom stängde (efter en galen bilresa dit) men dom va snälla och lät mig lämna in grejer.
Lämnade Petra och fick sedan sitta i bilköer någon timma, det va bara jag och mina tankar på vägen hem, mobilen va död och ingen radio. Jag var helt chockad över att hon satt häktat, min syster, som en jävla mördare eller nått.. Singelfesten ställde vi in samma dag och vi fick många frågor om varför och folk som var arga, men vi kunde inte utan Casse.
En seg helg blev det, åkte till mamma i lördags och fick då ett samtal av Madde dom berätta att dom hade haft inbrott i sitt förråd (jag har mina saker där), dom hade tagit alla antes vinterkläder, hemskt att man inte ska kunna ha sina kläder och saker i ett förråd utan att bli av med det.. Några timmar efter fick jag ett samtal att Casse hade haft inbrott.. Då orkade jag inte mer, jag satt mig bara på golvet och bröt ihop.
jag, mamma och Ylva åkte hem till Casse dagen efter för att se vad som var borta och det va i princip allt, till och med hennes p-piller! Jävla luffar ungar, vi fick veta vilka det va men ingen erkände att dom hade tagit sakerna utan skyllde ifrån sig på någon annan eller sa "jag tog bara.." trött på folk, blir äcklad av folks beteende!
i måndags fick Casse komma hem, vilken lättnad, vilken glädje! Sitter i casses tomma hus, försöker få i gång en brasa eftersom det är svinkallt här inne. Roddy knallar omkring och jag har sovit med ett basballträ vid sängen, man kan aldrig vara nog försiktig!
Ylva klämde förresten min tumme i bildörren så jag är lite handikappad just nu :P det va en olyckshändelse men ont gjorde det!
Ha det gött

Min vackra syster <3

img_2104 (MMS)

Min vackra syster <3


Filmer gör en knäpp

Glömde skriva om min sjuka dröm jag hade i natt! Jag drömde att jag var med barn med tvillingar samtidigt som Casse va det (det såg inte ut som Casse i drömmen dock). Casse var tillsammans med en vampyr och ville ha sitt sovrum på vinden så hennes vampyr pojkvän kunde sova där, min man var ute i krig och helt plötsligt så var jag en av skådespelarna i Nord & Syd. Jag var med i en film (när jag var skådisen) som var en efterföljare på Nord & Syd, men det var ändå mitt liv, fattar ni? Sen iaf så kom det en skit stor och läskig kille med en farlig hund som skulle döda mig (trodde jag) så alla killar i huset omringade alla ingångar ifall han inte var ensam och höggravida Casse skickades till dörren. Livrädd som jag var satt jag kvar i vardagsrummet med min svärmor. Casse kom tillbaka fort på glatt humör och sa att det var någon slags försäljare (hon använde ett konstigt ord för det som jag inte förstod). Efter det vakna jag i panik och kollade på min mage, det fanns inga spår av mins tvillingar så jag kunde lugnt somna om :) det här va typ bara lite av allt det sjuka som hände. Jag får sluta kolla på film eftersom allt som hände har typ hänt likadant i en film jag sett nydligen :P

Bajsungen cassandra

Så blev man kallad en Bajsunge av Casse för jag inte har uppdaterat min blogg så bra. Men grejen är ju det att mina dagar ser likadanna ut så ska jag skrivs varje dag "hej idag har jag tvättat"? Hur kul är det att läsa? Så nej Bajsunge kan cassandra vara själv ;) jag har dock kollat på film varje kväll också, jag skulle bara kunna ta samma inlägg varje dag och byta ut filmtiteln, smart. Nu ligger jag iaf i casses säng, väntar på att tvätten ska bli klar och läser en bok. Har börjat på en som heter Hypnotisören av Lars Kepler (det är dock bara en pseudonym), men den är bra, det handlar om en familj som blir brutalt mördade i Tumba. Sjukt kul att det är i tumba, man vet ju exakt hur allt ser ut på riktigt när dom gör alla miljö beskrivningar.. Har också börjat med något som heter Detox, det är en rening som man dricker i 20dagar för att rensa kroppen på slaggprodukter som samlas i kroppen. Har bara kört några dagar och det ändå jag känner än så länge är att jag är kissnödig hela tiden :P Nu återgår jag till min bok och mitt Detox, ha det bra gott folk!

Grötfrukost

Har varit på grötfrukost i Mackans skola. Dom va jätte duktiga på att sjunga och teckna, jag tror jag stod och log hela tiden :) Är så stolt över min lillebror!!

Efter blev det en snabb cigg med mickis utanför apoteket och nu är vi hos mamma. Ska ta en kaffe och sen kanske jag ska vila lite så man orkar göra något?!

Tog jätte fina bilder med min kamera men glömde sladden hemma så får se när dom kommer upp :(


En gamal bild på oss


osammanhängande

Det är 1000 tankar i mitt huvud. Det snurrar massa olika om och eller, ja ni fattar?! Jag ska snart lägga mig, men nätterna brukar vara då man tänker på allt, allt och ingenting. Imorgon så ska jag och casse på grötfrukost i mackans skola och sen ska jag försöka träffa en person.
Ni fattar nog noll av det jag skriver, ibland undrar jag varför jag skriver mina konstiga tankar här? Men aja ska ta en sista cigg, adjö!